Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπηρεσίες Ομορφιάς κατ΄οίκον

Recommended Posts

ΜΗπως καμια απο εσας,εχει χρησιμοποιησει τις υπηρεσιες απ το συγκεκριμενο site ομορφιας?

Αν ναι,θα ηθελα πολυ να μου πει τις εντυπωσεις της,γιατι ενδιαφερομαι...

Ευχαριστω!:)

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Διαφημίσεις

οταν πεντρευτηκε ο αδερφος μου στη θεσσαλονικη, εμεις οι συγγενεις απο αθηνα δεν ξεραμε τιποτα απο θεσσαλονικη για κομμωτικη και μακιγιαζ.

μας εξυπηρετησανε πολυ καλα. Το δε μακιγιαζ ηταν αψογο!!! Η μαμα μου εδειχνε σαν εμενα!!! (καλα... λεμε τωρα..)

εμεις μειναμε πολυ ικανοποιημενοι!!

Διαφημίσεις

καλησπερα.

θα μπορουσα να εχω κι εγω το τηλ αυτης της "θαυματουργης εταιρειας για μακιγιαζ και χτενισμα στο σπιτι μια κι εχει δοκιμαστει απο εσας και ειναι τοσο καλη? ευχαριστω

• 3 months later...

Εγω μανικιουρ πεντικιουρ για το γαμο εκανα με αυτη την εταιρεία. Εμεινα αρκετα ικανοποιημενη μπορω να πω. Και ο συζυγος που εχει κατι καλους στα ποδια εκανε πεντικιουρ και εμεινε ευχαριστημενος και τωρα θελει παλι. Ειδικα για τους αντρες το οτι ερχονται στο σπιτι ειναι πολυ εξυπηρετικο, ο δικος μου ουτε να ακουσει να παει σε καταστημα...

Διαφημίσεις

εκανα χτενισμα και μακιγιαζ. πολυ ευγενικες, δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα. ουτε και στους υπολοιπους που με ειδαν. εχω δυσκολο μαλλι, αλλα στα τζινο παλιοτερα με ειχαν κανει πολυ καλη.

εκανα χτενισμα και μακιγιαζ. πολυ ευγενικες, δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα. ουτε και στους υπολοιπους που με ειδαν. εχω δυσκολο μαλλι, αλλα στα τζινο παλιοτερα με ειχαν κανει πολυ καλη.

Εκανες κάτι το ιδιαίτερο ή ένα απλό χτένισμα?

sj3dp3.png

• 1 month later...

Κορίτσια ψάχνω για κομμώτρια στο σπίτι και βρήκα αυτό το site...έχετε προσωπική εμπειρία?? Δεν έχω ξανακαλέσει κομμώτρια μέσω internet και φοβάμαι λιγάκι!!! Αν έχετε ακούσει κάτι για τη συγκεκριμένη εταιρία θα ήθελα να μου πειτε:):):)

Στην βάπτιση της κόρης είχα πάρει τηλ. δύο κομμώτριες που είχα στον γάμο μου (για μένα και τις υπόλοιπες). Η μία δεν δούλευε Κυριακές και η άλλη μπορούσε, αλλά έπρεπε να τελειώσει νωρίς γιατί είχε δουλειά. Έπρεπε να χτενιστούμε 4 άτομα. Γι΄αυτό αποφάσισα να καλέσω στο edit admin. Φυσικά κάλεσα την ίδια κοπέλα 4 μέρες νωρίτερα από την βάπτιση για να κάνουμε δοκιμαστικό (ίδια τιμή με το κανονικό χτένισμα).

Με το που πήρα την εταιρία, μου κλείσανε το ραντεβού την ώρα που το ήθελα. Μου στείλανε και μήνυμα στο κινητό μου για επιβεβαίωση της ώρας και με πήρανε και τηλἐφωνο. Η κοπέλα ήρθε χωρίς καθυστέρηση στο σπίτι και κάναμε το δοκιμαστικό. Φυσικά, απ'την στιγμή που δεν με ήξερε ούτε την ήξερα, δεν πετύχαμε από την αρχή το αποτέλεσμα που ήθελα, αλλά της εξήγησα τι αλλαγές θα κάναμε την ημέρα της βάπτισης.

Έτυχε όμως κι επικοινώνησα ξανά με την κομμώτρια μου και μου είπε ότι τελικά δεν έχει πρόβλημα με την ώρα κι έτσι μια μέρα πριν την Βάπτιση πήρα τηλέφωνο στην εταιρία και μου ακύρωσε το ραντεβού. Και μάλιστα μου στείλανε πάλι μήνυμα στο κινητό μου για την ακύρωση.

Διαφημίσεις

Kι εγώ είχα καλέσει για μακιγιάζ και χτένισμα για τα βαφτίσια της κόρης μου. ΌΛα καλά, αν εξαιρέσεις ότι η κομμώτρια άργησε γύρω στα 30 - 45 λεπτά :evil::evil: Όπως καταλαβαίνετε, δεν ήταν και αμελητέο δεδομένου ότι το ραντεβού ήταν για τις 10.30 και το μυστήριο για τη 1.

Μια άλλη φορά είχα κάνει μανικιούρ - πεντικιούρ, όλα καλά και πάλι.

• 5 months later...

Κοριτσια, εχει καμια κανει υπηρεσίες απο το edit admin??? Εψαχνα απεγνωσμενα για μια αισθητικο στο σπίτι , γιατι τωρα με την εγκυμούνη δεν ειμαι για πολλα, κι επεσα σε αυτο το σαιτ..Ξερετε κατι??

Καλό πρέπει να είναι ρε παιδιά, αλλά δεν καλύπτει την επαρχία παρά μόνο για νύφες. Καθένας με τον πόνο του...:-( Πάντως έχω διαβάσει τα καλύτερα σε μια ενότητα στο θέμα "Βάπτιση" από κοπέλες που έχουν κάνει χρήση των υπηρεσιών τους.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Κοίτα και εγώ να σου πω έχει τύχει να πάρω κομμώτρια για ένα γάμο επειδή αυτή που παίρνω συνήθως δεν ήταν διαθέσιμη την συγκεκριμένη μέρα και να θέλω να την διώξω με τις κλωτσιές αλλά αυτό μπορεί να σου τύχει και στο κομμωτήριο που πας, να σε βάλουν μια μέρα να σε χτενίσει μια άσχετη. Αυτή την κοπέλα που λεω την παίρνω για αποτρίχωση και μανικιουρ/πεντικιουρ από το 2008.

There is no patch for human stupidity.

Επίσης μου είπαν οτι θα μου έστελναν απόδειξη με το ταχυδρομείο και δεν ήρθε ποτέ και όαν ξανακάλεσα και ρώτησα την κοπέλα για απόδειξη μου είπε "δεν κόβουμε αποδείξεις!" και έπαθα εγκεφαλικό!!!

sj3dp3.png