Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εκει που καυχιομουν για τον υπνο του!!!!

casperαki

Recommended Posts

Ημουν πτωμα χτες....ελεγα να περασει η ωρα να βαλω τον μικρο για υπνο.Οπως καθε βραδυ απο 2 μηνων...που κοιματε 10με 11 περιπου το βραδυ εως 11 το αλλο πρωι!!!!!

10 κ 30 πηγαμε για υπνο...μεχρι 12 κ 30...απο εκει και περα εως τις 4 ηταν με το ματι γαριδα.Αλλες στιγμες εκλαιγε πολυ οταν με επερνε χαμπαρι αλλες απλα καθοταν στο κρεβατι του.4 ωρες....

Δεν ειχε πυρετο το μετρησα..και περιιιιμενα να κοιμηθει για να ξαπλωσω.

Τελικα κοιμηθηκε στις 4 και ξυπνησε στις 10:::::::

Λετε να αλλαξε το προγραμμα του που διατηρει τοσο καλα ολους τους μηνες η να ηταν τυχαιο γεγονος?¨????πειτε οτι ειναι τυχαιο γεγονος!!!!!Δεν γινετε τωρα που μεγαλωσε να μου κανει αυτα που δεν εκανε μωρακι!!!!!

Κοριτσια νυστααααζωωωωωω....

Να σας πω οτι εφαγε στις 10 κ 30 και τωρα το μοσχαρακι μου κοιματε......

Διαφημίσεις

Καλημέρα casperaki! Μην πανικοβάλεσαι! Και τα μωράκια άνθρωποι είναι και όπως όλοι μας καμιά φορά δεν έχουν ύπνο. Και ο δικός μου κοιμάται σε γενικές γραμμές από 3 μηνών όλη τη νύχτα, αλλά συμβαίνει καμιά φορά να ξυπνάει ή να παραμένει ξύπνιος στο κρεβατάκι του. Εγώ δεν τον αφήνω να κλαίει όταν το κάνει αυτό, απλά δεν ανοίγω τα φώτα και αν του μιλήσω μόνο ψιθυριστά. Έτσι συνήθως την επόμενη νύχτα κοιμάται πάλι κανονικά. Μην ξεχνάς επίσης ότι μπορεί να βγάζει δοντάκια και να πονάει (άσχετα που ο δικός μου δεν ακόμα δεν έχει ούτε ένα και είναι 10μιση μηνών!).

Κοιμήσου τώρα που κοιμάται ή τουλάχιστον ξάπλωσε λιγάκι.

Καλό κουράγιο! ;)

eOSyp3.png BwuCp3.png

χα μια απ τα ιδια....μονο που δεν καυχιομουν,γιατι ειχα διαβασει οτι μπορει να αλλαξουν απο μερα σε μερα κ να μεινεις με τη χαρα....

εμεις λοιπον απο 40 ημερων κοιμομασταν 12μιση,αμεσως μετα το γαλα

2μιση μηνων εκοψε το μεταμεσονυκτιο αυτο γαλα,κ κοιμοταν 9-9μιση,μετα το βραδυνο γαλα,σερι μεχρι τις 9μιση το πρωι

2 βδομαδες τωρα λες κ βαζει ξυπνητηρι στις 11,κ αρχιζει την γκρινια κ το νιαουρισμα....τι νανουρισματα της βαζω ,τι την κουναω στο κρεβατι,τι την κουναω στο καροτσι,τιποτα ματι γαριδα....:(

κ καταληγω να της δινω γαλα 12μιση-1 κ μετα ξεραινεται κατευθειαν....

αυτο που με ανησυχει ειναι που της δινω επιπλεον γαλα(6 γευματα στο συνολο),χωρις να το ζηταει(το πινει ομως ολο)