Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αμαν αυτά τα παπουτσια

Recommended Posts

Η ιστορία έχει ως εξής.Το καλοκαίρι φορούσαμε Νο20 τα οποία τον Αυγουστο μας ήταν ισα ισα και προς το τέλος δεν τα θέλαμε γιατί έχουμε φαρδύ πόδι και μας πιέζανε πάνω .Ετσι πήραμε nike αθλητικα Νό 21.Αυτά μας άρεσαν αν και τελευταία σπρώχνουμε μια ώρα για να μπουνε.Χθες λοιπόν πήγαμε και πήραμε χειμωνιάτικα δερματινα,οχι σπορ,και η πωλήτρια επέμενε να πάρουμε Νο 23 για να τα φορέσουμε τουλάχιστον 4 μήνες γιατι το 22 είχε πολύ λίγο αέρα και το συγκεκριμένο παπούτσι έχει στενή φόρμα.Εχούμε ένα κενο ενος πόντου+ απο το μεγάλο δάχτυλό.Προβληματίζονται αν τελικά πρέπει να τα αλλάξω και να πάρω το 22 να μην είναι και σαν παπουτσωμένος γάτος το παιδί.Ισχύει όντως οτι τα πόδια μεγαλώνουν μέχρι και 2 νουμερα μεσα στο τριμήνο σ΄αυτή την ηλικία.Δεν ξέρω θα το βολεύουν ετσι μεγάλα που είναι?

2GxD.jpg2GxDp2.png

Διαφημίσεις

η κορη μου φορουσε 19 τον ιουλιου 20 τον αυγουστο 21 το σεμπεμβρη και τωρα φοραει 22 ... τα αθλητικα δλδ και τα καθημερινα λελλυ κελλυ κτλ τα πηρα 22 πηραμε πριν καμια 10ρια μερες μποτακια για καλα και τα πηρα κι εγω 23... δεν γινετα ολα αυτα τα παπουτσια ειναι 50αρικα... οποτε κι εγω θα σου ελεγα να τα κρατησεις... εγω ετσι τα πηρα δλδ

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Υπηρχαν περιοδοι που αλλαζαν νουμερο και σε 1-2 μηνες και περιοδους που φοραγαν το ιδιο νουμερο επι 4-5 μηνες..

Τα παπουτσια τα παιδικα δεν τα παιρνουμε οπως τα δικα μας...αλλα πρεπει να εχουν περιθωριο μπροστα γιατι αναπτυσετε το ποδι (οχι βεβαια να ειναι παπουτσωμενοι γατοι..αλλα νομιζω με 0,5-1 ποντο ειναι το νορμαλ)

Οποτε εγω πιστευω να το κρατησεις...εχεις ηδη παπουτσια για τωρα...κρατα το φορα τα κι ολας και να δεις οτι μεχρι τα Χριστουγεννα θα του ειναι σχεδον ισα ισα...

Φρουφρου καλα σου ειπε η πωλητρια.. Οταν περνουμε παπουτσακι σε αυτες τις ηλικιες σπρωχνουμε το ποδι του παιδιου μπροστα (ξεκουμπωτο) κ πρεπει πισω να χωραει ανετα να μπει το δαχτυλο μας (δηλαδη σχεδον ενας ποντος) εκτος αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα καθε μηνα να παιρνεις αλλα παπουτσια.:(

Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα ποδια τους.

Εμενα περυσι το καλοκαιρι φοραγε 22. Το Σεπτεμβρη πηραμε ενα 23. Τον Οκτωβρη ξαναπερνουμε μποτακι 23 αλλα τελη Νοεμβρη δεν του εκανε.. :( Οποτε πηραμε αλλα 24. Εβγαλε με αυτα μεχρι το πασχα. Κ μετα πηραμε αλλα αθλητικα παλι 25.. (κ τα παιρναμε κ λιγο μεγαλα οχι τσιμα τσιμα ..)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

δικιο έχετε,θα τα κρατήσω.Οντως καθε τόσο και ενα 50αρικο δεν είναι οτι καλύτερο...άλλωστε βλέπω οτι η μικρή τα βολεύτηκε ...θα πάρουν και τη φόρμα του ποδιού της και είμαστε οκ.

2GxD.jpg2GxDp2.png

Διαφημίσεις

Προσωπικά δεν έχω ιδέα από το πως να διαλέγω παπούτσια, ακόμα δεν έχουμε αγοράσει ούτε ένα παπούτσι. Βέβαια δεν θα τα κρατήσει στο πόδι αλλά πρέπει άμεσα να πάω σε κανα κατάστημα για συμβουλές. Όσο για το μέγεθος πως το μετράτε, το φοράτε στο κατάστημα?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Παντα να μετρατε ποσα εκατοστα ειναι το ποδι του παιδιου.

Προσοχη μπορει η μια πατουσα να ειναι λιγο μεγαλυτερη απο την αλλη.

Εμενα του γιου μου η αριστερη πατουσα ειναι πιο μεγαλη και παντα δοκιμαζω στο αριστερο ποδι τα παπουτσια.

Και εδω ειναι ενας πινακας με νουμερα, ετσι για περισσοτερη βοηθεια.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

Μακρος ποδιου Νο Παπουτσιου

9,4 cm No 16

10,0 cm No 17

10,7 cm No 18

11,4 cm No 19

12,0 cm No 20

12,7 cm No 21

13,4 cm No 22

14,0 cm No 23

14,7 cm No 24

15,4 cm No 25