Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κάθισμα αυτοκινήτου BRITAX FIRST CLASS PLUS 0-18 το έχει καμία>?

Recommended Posts

Σήμερα το παρέλαβα με τα πολλά ... γιατι οι εταιριες που μου εστελναν για το που είναι το δεμα μου δεν ανοιγαν τα αρχεία λόγω ιου .Μια χαρά ειναι , το έπλυνα κιολας. Σαν ξανθιά που είμαι να ρωτησω εχει στην πλάτη του αρολεξ κολημένο ...αυτό το αφαιρω ?

Μεγειά και καλορίζικο!!!!Όταν λες το έπλυνες,φαντάζομαι ότι έβγαλες τα καλύματα απο το κάθισμα και τα έπλυνες στο πλυντήριο ε;Τώρα,το αφρολέξ,δεν θυμάμαι ακριβώς τι εννοείς.Μήπως να ανέβαζες καμιά φωτογραφία να καταλάβω;Εγώ έχω το ίδιο οπότε θα ξέρω να σου πω.Πάντως είναι εξαιρετική η επιλογή σου,είναι πολύ καλό κάθισμα. :-D

Παναγιώτης 12/12/2009

Ειρήνη - Άγγελος 29/10/2011

Διαφημίσεις

Τωρα τα έβαλα πάλι πάνω , φαντάσου απλά ότι στην πλάτη μεσα από το υφασμα εχει αφρολέξ στο σχημα της πλάτης ...τωρα το άφησα.. βεβαια ήταν κολημενο με ταινία άρα θα βγαίνει ....μου φαίνεται ΄καλό και εμενα ! Το δυσκολο θα είναι να του βάλουμε την ζωνη .....

jHgFp3.png

Τωρα τα έβαλα πάλι πάνω , φαντάσου απλά ότι στην πλάτη μεσα από το υφασμα εχει αφρολέξ στο σχημα της πλάτης ...τωρα το άφησα.. βεβαια ήταν κολημενο με ταινία άρα θα βγαίνει ....μου φαίνεται ΄καλό και εμενα ! Το δυσκολο θα είναι να του βάλουμε την ζωνη .....

Εϊναι πολύ εύκολο να βάλεις την ζώνη,ένα λεπτό υπόθεση είναι.Άπαξ και το κάνεις μια φορά,μετά είναι αστείο.Και εντάξει,μια φορά θα το βάλεις τώρα στην ανάποδη θέση,θα το βγάλεις όταν χρειαστεί να το πλύνεις ξανά και μετά όταν το γυρίσεις αλλιώς,συνήθως μετά το 6μηνο-8μηνο.

Παναγιώτης 12/12/2009

• 2 weeks later...

Καλημέρα σε όλους!!!Εμείς πήραμε το britax 0-18 (κατηγορία 0, +1) και τα παραγγείλαμε από το itsababy.co.uk. Από ό,τι παρατήρησα βγάζει κατά καιρούς προσφορές στα ίδια μοντέλα αλλά σε διάφορα χρώματα. Οπότε εμείς πήραμε το χρώμα olivia που το είχε προσφορά 100 λίρες και μάλιστα λόγω διδύμων πήραμε δύο ίδια και χρεωθήκαμε 30 λίρες μεταφορικά οπότε σύνολο 230 λίρες δηλαδή γύρω στα 260 ευρώ και τα δύο, 130 το ένα! Οπότε μας ήρθε πολύ καλά!!! Δεν τα έχουμε ακόμα χρησιμοποιήσει γιατί τα μπεμπέ μας τα περιμένουμε!!Πάντως φαίνονται πραγματικά πολύ στοιβαρά!!!

Διαφημίσεις

• 2 years later...

ευχαριστημένοι από το συγκεκριμένο κάθισμα?

το προορίζω για τον μπέμπη μου που αυτή τη στιγμή είναι 7 κιλά, 2μιση μηνών.

Αν έχω καταλάβει καλά, μπαίνει και ανάποδα και κοιτώντας μπροστά?

Διατίθεται με σύστημα isofix?

ευχαριστώ!!

d8gLp3.png

iXW1p2.png

ευχαριστημένοι από το συγκεκριμένο κάθισμα?

το προορίζω για τον μπέμπη μου που αυτή τη στιγμή είναι 7 κιλά, 2μιση μηνών.

Αν έχω καταλάβει καλά, μπαίνει και ανάποδα και κοιτώντας μπροστά?

Διατίθεται με σύστημα isofix?

ευχαριστώ!!

Εγώ έχω 3 τέτοια καθίσματα και είμαι πολύ ευχαριστημένος!Δεν θυμάμαι για το isofix,νομίζω πως όχι.

Παναγιώτης 12/12/2009

Εγώ έχω 3 τέτοια καθίσματα και είμαι πολύ ευχαριστημένος!Δεν θυμάμαι για το isofix,νομίζω πως όχι.

να υποθέσω πως πήρες το πρώτο για το πρώτο σας παιδάκι, μείνατε ευχαριστημένοι και μετά όταν ήρθαν τα δίδυμα τα ξαναπροτιμήσατε? ;)

το παραγγείλαμε σήμερα μέσω http://www.pramworld.co.uk, 30 ευρώ φθηνότερα από ότι το βρίσκαμε στην Ελλάδα.

σε ευχάριστώ πολύ!

d8gLp3.png

iXW1p2.png

να υποθέσω πως πήρες το πρώτο για το πρώτο σας παιδάκι, μείνατε ευχαριστημένοι και μετά όταν ήρθαν τα δίδυμα τα ξαναπροτιμήσατε? ;)

το παραγγείλαμε σήμερα μέσω www.pramworld.co.uk, 30 ευρώ φθηνότερα από ότι το βρίσκαμε στην Ελλάδα.

σε ευχάριστώ πολύ!

Ακριβώς έτσι έγινε!Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα καθίσματα,το πρώτο το είχα πάρει από Ελλάδα 220 ευρώ,αν θυμάμαι καλά,τα επόμενα από eBay,300 ευρώ και τα 2!Με το καλό να σας έρθει,θα το ευχαριστηθείτε! :)

Παναγιώτης 12/12/2009