Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κάθισμα αυτοκινήτου BRITAX FIRST CLASS PLUS 0-18 το έχει καμία>?

Recommended Posts

Καλό απόγευμα....έχει πάρει καμία κοπέλα το κάθισματάκι αυτοκινήτου BRITAX FIRST CLASS PLUS 0 -18 να μου πει την γνώμης της?Σκέφτομαι να το πάρω...τι λέτε?

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Κοίταζα κι εγώ σήμερα τα καθισματάκια της Britax και είδα ότι έχουν και 2 καρότσια με τα οποία μπορεί να συνδυαστεί

http://www.olivers-baby-care.co.uk/britax-beep-buggy.html

http://www.olivers-baby-care.co.uk/britax-vigour-4-pushchair-09.html

Ξέρει κάποια κάτι παραπάνω γι' αυτά;

ο δικος μου ειναι 2,5 και 15 κιλα και χωραει ακομα. βεβαια (απο το καταστημα που το πηρα) μου ειπαν οτι πλεον υπαρχουν άλλα πιο εξιδεικευμενα σε κιλα και ηλικιες με πιο προχωρημενα συστηματα ασφαλειας. παντως καλο νομιζω ειναι.

Κοίταζα κι εγώ σήμερα τα καθισματάκια της Britax και είδα ότι έχουν και 2 καρότσια με τα οποία μπορεί να συνδυαστεί

http://www.olivers-baby-care.co.uk/britax-beep-buggy.html

http://www.olivers-baby-care.co.uk/britax-vigour-4-pushchair-09.html

Ξέρει κάποια κάτι παραπάνω γι' αυτά;

Αν το ειδα καλα δεν ταιριαζει το συγκεκριμενο καθισμα... Ταιριαζει το 0-10 (πορτ-μπεμπε) και το 0-13. Ελπιζω να καταλαβα καλα...

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Κι εμείς αυτό έχουμε και είναι πολύ καλό. Συν ότι δεν θα χρειαστεί να το αλλάξεις στο χρόνο αν υποθέσουμε ότι πάρεις 0-13 κιλών. Το μόνο που με προβληματίζει, είναι ότι είναι λίγο μεγάλο και καμιά φορά με δυσκολεύει όταν γυρνάω να κοιτάξω από το παράθυρο προς τα πίσω (το εχω πίσω από τη θέση του συνοδηγού) π.χ στο παρκαρισμα κλπ.. Βέβαια έχω και μικρό αυτοκίνητο.

CYaip2.png

EΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ BRITAX EVOLVA ΑΠΟ 13 ΚΙΛΑ ΕΩΣ 30 ΚΙΛΑ (2 ΧΡΟΝΩΝ ΕΩΣ 11) ΑΠΟ ΤΟ GOLFGEAR4LESS ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΑΥ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ .EINAI AΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΕΙΧΑΝ 220 € ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ 120+ 30 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ =150.ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ

ΝΙΚΟΣ

[email protected]

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ FORUM ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΞΕΝΑ SITE-ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΕΛΩΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΟΥΝΑΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟ.....

έχω πάρει το συγκεκριμένο καθισματάκι και είναι πολύ καλό. Είναι νομίζω το μόνο που έχει 5 θέσεις ανάκλισης, πολύ σημαντικό όταν είναι πολύ μικρούλι. Επίσης έχει αυτό το μικρό καθισματάκι για τα μωρά έως 5 κιλά νομίζω που τα κρατάει καλύτερα. Εμείς πήγαμε 4 ώρες ταξίδι το καλοκαίρι που ήταν 2 μηνών και δεν παραπονέθηκε καθόλου. Εμένα προσωπικά όλα τα άλλα μου φαίνονταν ψεύτικα. Το συγκεκριμένο είναι πιο ογκώδες. Ελπίζω να βοήθησα. Με το καλό το μωράκι σου!

• 1 year later...

Θα ήθελα να μου πείτε μέχρι πότε έχετε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο κάθισμα ανάποδα. Μπορώ άραγε να εξαντλήσω τα περιθώρια, δηλαδή να αφήσω το μωρό όσο χωράει ανάποδα, ανεξάρτητα από τις οδηγίες που λένε ως 13 κιλά;Όσοι και όσες το έχουν χρησιμοποιήσει ας μου πουν παρακαλώ!

NLOdp3.png?XyVO1AM4

Διαφημίσεις

Δεν το έχω πάρει ακόμα. Αλλά σίγουρα από Amazon.

Καλημέρα,το amazon ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορεί να φέρει το κάθισμα Ελλάδα.Το ψάχνω και εγώ αυτές τις μέρες διότι περιμένουμε κι άλλα παιδάκια(δίδυμα :D ) και θέλω να βρώ να το πάρω από έξω διότι εδώ μας πιάνουν τον πωπό.Έχω ήδη ένα τέτοιο στον Παναγιώτη μου και είναι φανταστικό,τον έχει βολέψει απίστευτα,είναι πολύ εύχρηστο και πολύ ποιοτικό.

Μπάμπης.

Παναγιώτης 12/12/2009

Ειρήνη - Άγγελος 29/10/2011

e

Καλημέρα,το amazon ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορεί να φέρει το κάθισμα Ελλάδα.Το ψάχνω και εγώ αυτές τις μέρες διότι περιμένουμε κι άλλα παιδάκια(δίδυμα :D ) και θέλω να βρώ να το πάρω από έξω διότι εδώ μας πιάνουν τον πωπό.Έχω ήδη ένα τέτοιο στον Παναγιώτη μου και είναι φανταστικό,τον έχει βολέψει απίστευτα,είναι πολύ εύχρηστο και πολύ ποιοτικό.

Μπάμπης.

Μεσω e bay ειδατε; Δεν εχει την τιμη του αμαζον, αλλα και παλι γλυτωνεις πολλα. μισο να το ψαξω να σας δωσω λινκ.

edit: http://cgi.ebay.co.uk/Britax-First-Class-Plus-2011-Car-Seat-0m-4yrs-Billy-/380331671991?pt=UK_Baby_CarSeats_EH&hash=item588d88c1b7

Αυτο λετε;

h0MYp3.png

πολύ καλή τιμη ,185 ευρω από 285 στην ελλάδα !

Το αγόρασα και ο θεός βοηθός . Διάλεξα express delivery ...θα παω στο ταχυδρομειο να το πάρω ?

jHgFp3.png

πολύ καλή τιμη ,185 ευρω από 285 στην ελλάδα !

Το αγόρασα και ο θεός βοηθός . Διάλεξα express delivery ...θα παω στο ταχυδρομειο να το πάρω ?

Εμενα μου το εφεραν στο σπιτι.

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου το εφεραν στο σπιτι.

ευχαριστω ... το ταχυδρομείο φερνει τόσο μεγαλα δεματα σπίτι ?

Παρεπιπτόντως μου εστειλαν εμαιλ ότι το εστειλαν και σε 7 μερες θα το εχω ....

jHgFp3.png

Μόλις σας το φέρουν περιμένω εντυπώσεις γιατί ψήνομαι γερά να το πάρω.:-)

Παναγιώτης 12/12/2009

Ειρήνη - Άγγελος 29/10/2011

Εμενα θυμαμαι μου το ειχε στειλει την ιδια μερα της παραγγελιας, και αν θυμαμαι καλα εκανε 8 μερες, δηλαδη ολα καλα. Και ο αντρας μου τωρα μου λεει οτι μας το εφερε κουριερ (εκεινος κατεβηκε για την παραλαβη).

Εμας μας αρεσε πολυ εξ' οψεως, ακομη βεβαια δεν το χρησιμοποιησαμε, περιμενουμε τον μπεμπη σε 1μιση μηνα :D

h0MYp3.png

Εμενα θυμαμαι μου το ειχε στειλει την ιδια μερα της παραγγελιας, και αν θυμαμαι καλα εκανε 8 μερες, δηλαδη ολα καλα. Και ο αντρας μου τωρα μου λεει οτι μας το εφερε κουριερ (εκεινος κατεβηκε για την παραλαβη).

Εμας μας αρεσε πολυ εξ' οψεως, ακομη βεβαια δεν το χρησιμοποιησαμε, περιμενουμε τον μπεμπη σε 1μιση μηνα :D

Με το καλό να έρθει το παιδάκι σας !! σε ευχαριστώ πολύ !

jHgFp3.png

• 2 weeks later...
Καλημέρα,το amazon ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορεί να φέρει το κάθισμα Ελλάδα.

Αυτό μάλλον δεν ισχύει. Τουλάχιστον όχι για όλα τα καθίσματα. Εμένα μου στέλνουν τώρα το δικό μου από amazon αγγλίας με 147 ευρώ... Δοκιμάστε το.

NLOdp3.png?XyVO1AM4

Σήμερα το παρέλαβα με τα πολλά ... γιατι οι εταιριες που μου εστελναν για το που είναι το δεμα μου δεν ανοιγαν τα αρχεία λόγω ιου .Μια χαρά ειναι , το έπλυνα κιολας. Σαν ξανθιά που είμαι να ρωτησω εχει στην πλάτη του αρολεξ κολημένο ...αυτό το αφαιρω ?

jHgFp3.png