Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!!

Recommended Posts

kalimera koritsia molis ekana to test alla den kserw an to kana swsta giati arghse na vgei i grammi sto parathyraki elenxou kai ekana xazomara giati to evala gia liga deyterolepta pali mesa.telospantwn vgike arnhtiko an to ekana swsta:(:(:(

καλημερα lycky!η γραμμη ελεγχου εμφανιζεται κατευθειαν.μηπως ετυχες σε ελατωματικο τεστ?και σιγουρα εκανες μεγαλο λαθος που το ξαναεβαλες μεσα!πηγαινε για χοριακη καλυτερα!!!!!καλα αποτελεσματα!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

καλημερα. εγω περιμενω περιοδο σημερα αυριο αν και εχω εντονουσ πονουσ περιοδου εδω και μια βδομαδα αλλα γενικα ποναω απο τισ μερεσ ωορηξιασ κατι το οποιο γινεται καθε μηνα. πανε 2 μηνεσ τωρα που προσπαθουμε για μωρακι αγχωνομαι. αυτο το μηνα την περασμενη ωδομαδα ειχα καουρεσ τισ πρωινεσ ωρεσ αλλα μετα σταματησαν πρεπει να ητανε τυχαιο.απο την αγωνια μ εκανα τεστ 30/07 αλλα περιοδο περιμενω 05/08-06/08 και βγηκε αρνητικο. οι πονοι πανε και ερχονται κ αιμαι καθολου. λετε να καταφερα κατι

καλημερα. εγω περιμενω περιοδο σημερα αυριο αν και εχω εντονουσ πονουσ περιοδου εδω και μια βδομαδα αλλα γενικα ποναω απο τισ μερεσ ωορηξιασ κατι το οποιο γινεται καθε μηνα. πανε 2 μηνεσ τωρα που προσπαθουμε για μωρακι αγχωνομαι. αυτο το μηνα την περασμενη ωδομαδα ειχα καουρεσ τισ πρωινεσ ωρεσ αλλα μετα σταματησαν πρεπει να ητανε τυχαιο.απο την αγωνια μ εκανα τεστ 30/07 αλλα περιοδο περιμενω 05/08-06/08 και βγηκε αρνητικο. οι πονοι πανε και ερχονται κ αιμαι καθολου. λετε να καταφερα κατι

Καλημερα!!! τρεχα να κανεις μια εξεταση αιματος.την β χοριακη. ακομα καθεσαι;;:P:p

εχω αποφασισει να μην κανω τιποτα και να απογοητευομαι. ο κυκλος μου σε καποιες περιπτωσεις φτανει και τις 30μερες. οι πονοι ειναι πολυ εντονοι και περιμενω απο ωρα σε ωρα. καθε λιγο πηγαινω να δω μηπως μοου εχει ερθει. αν και μεχρι την αλλη βδομαδα δεν( ο Θεοσ να βαλει το χερι Του) θα το ψαξω. Ουτε ιχνος ουτε σημαδι περιοδου. ομως ειναι δυσιολογικο για τα δεδομενα μου. και οι αναγουλες και δυσφορια συνεχεις. θα δειξει ο χρονος.

εχω αποφασισει να μην κανω τιποτα και να απογοητευομαι. ο κυκλος μου σε καποιες περιπτωσεις φτανει και τις 30μερες. οι πονοι ειναι πολυ εντονοι και περιμενω απο ωρα σε ωρα. καθε λιγο πηγαινω να δω μηπως μοου εχει ερθει. αν και μεχρι την αλλη βδομαδα δεν( ο Θεοσ να βαλει το χερι Του) θα το ψαξω. Ουτε ιχνος ουτε σημαδι περιοδου. ομως ειναι δυσιολογικο για τα δεδομενα μου. και οι αναγουλες και δυσφορια συνεχεις. θα δειξει ο χρονος.

κι εγώ λέω να περιμένεις λίγο ακόμα για να μην απογοητεύεσαι άδικα. Και πήγαινε για χοριακή κατευθείαν για να μην αναρωτιέσαι με το τεστ. Πολλές φορές τα συμπτώματα της περιόδου μοιάζουν με της εγκυμοσύνης. Την τελευταία φορά που έμεινα έγκυος είχα πονάκια περιόδου μια βδομάδα πριν μου έρθει και ήταν η μόνη φορά που είχα αυτό το σύμπτωμα. Τώρα που ξαναπροσπαθούμε μετά την απόξεση γιατί δυστυχώς παλλινδρόμισε την προηγούμενη φορά, κάποιες φορές είχα αυτά τα πονάκια μέρες πριν την περίοδο και έτρεφα ελπίδες και έφαγα τα μούτρα μου. Μπορεί να ήταν και από τη θάλασσα. Ή μου άλλαξαν και τα συμπτώματα περιόδου απ' ότι φαίνεται.

Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι! Αλλα και να μην είσαι, μην αγχώνεσαι! Λίγο καιρό προσπαθείτε άλλωστε. Περάστε καλά τώρα το καλοκαιράκι, χαλαρώστε και θα έρθει στην ώρα του!

8noIp2.pngjOU4p3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω παρα πολυ. το ξερω οτι ειναι νωρισ αλλα ενα αγχοσ το εχω καθε φορα. σημερα απο το μεσημερι καθολου πονοι περιοδου απλα πολυ πρηξιμο στο στηθος. απλα αν θα ρθει η περιοδοσ να ρθει και να φυγει να προγραμματισουμε και τισ διακοπεσ μασ γιατι με περιοδο δεν με βλεπω να απολαυσω διακοπεσ.

κορίτσια εγω είμαι στην 22η μερα του κυκλου(με κυκλο 28-30 ημερων) και απο εχθες νιωθω πουε τσιμπιματακια χαμηλα ποτε ελαφρια πονακια οπως αυτα της περιοδου. Λετε να τα καταφεραμε ή ειναι νωρις για συμτωματα κ απλα αυθυποβαλομαι??:confused::confused::confused::confused:

καλησπέρα κορίσια.

σήμερα πρέπει να μου έρθει η περιίοδος που να μη σώσει αλλά αυτό το μήνα έγινε κάτι παράξενο και θα ήθελα τη γνώμη σας.

είχα ωορυξία πριν 11 μέρες και είχα λίγες σταγόνες αίμα και πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι το ένα ωοθυλάκιο όταν άνοιξε είχε λίγο αίμα μέσα(είχα 2 ωάρια)-δεν είναι τίποτα.

πριν 2 μέρες με έπιασε μια σουβλιά (να το πω) και πήγα στη τουαλέτα και είχα μερικές σταγόνες αίμα και ένα μικρό κομματάκι όταν σκουπίστηκα και μετά τέλος ακόμα τίποτα αλλά έχω πόνους περιοδού και στήθος που πονάει εδώ και μέρες.

έχετε καμιά ίδεα τη μπορεί να είναι?

καλησπέρα κορίσια.

σήμερα πρέπει να μου έρθει η περιίοδος που να μη σώσει αλλά αυτό το μήνα έγινε κάτι παράξενο και θα ήθελα τη γνώμη σας.

είχα ωορυξία πριν 11 μέρες και είχα λίγες σταγόνες αίμα και πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι το ένα ωοθυλάκιο όταν άνοιξε είχε λίγο αίμα μέσα(είχα 2 ωάρια)-δεν είναι τίποτα.

πριν 2 μέρες με έπιασε μια σουβλιά (να το πω) και πήγα στη τουαλέτα και είχα μερικές σταγόνες αίμα και ένα μικρό κομματάκι όταν σκουπίστηκα και μετά τέλος ακόμα τίποτα αλλά έχω πόνους περιοδού και στήθος που πονάει εδώ και μέρες.

έχετε καμιά ίδεα τη μπορεί να είναι?

Μπορεί να έγινε εμφύτευση και να είδες αίμα! Οι πόνοι περιόδου πάντως είναι φυσιολογικοί στην αρχή της εγκυμοσύνης! Άντε να διαβάσουμε κανένα ευχάριστο!!

8noIp2.pngjOU4p3.png

γεια σας κι απο μενα!!!!ειμαι κ εγω με την αγωνια!!!2ος μηνας προαπαθειων για μας (αν κ τον προηγουμενο δεν ηταν στις γονιμες αλλα αυτο το μηνα τον ξεθεωσα τον αντρουλη μου!!!χααχαχχαχα) και μετα την ωορηξια εχω καθημερινα πονακια χαμηλα...εχω σταθερο κυκλο κ περιμενω περιοδο σε 4 μερουλες....ειναι νωρις για τεστακι ή χοριακη λετε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

I'm in LOVE with two babies I haven't yet met...

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μενα!!!!ειμαι κ εγω με την αγωνια!!!2ος μηνας προαπαθειων για μας (αν κ τον προηγουμενο δεν ηταν στις γονιμες αλλα αυτο το μηνα τον ξεθεωσα τον αντρουλη μου!!!χααχαχχαχα) και μετα την ωορηξια εχω καθημερινα πονακια χαμηλα...εχω σταθερο κυκλο κ περιμενω περιοδο σε 4 μερουλες....ειναι νωρις για τεστακι ή χοριακη λετε;

Γεια σου Πόπη μου,

μακάρι να τα έχετε καταφέρει αυτό τον μήνα!!!!

Είναι λίγο νωρίς για τεστ/χοριακή.... Υπάρχουν κάποια τεστ που δείχνουν 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο, αλλά υπάρχει περίπτωση λάθους.

Οπότε καλύτερα είναι να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι την μέρα που περιμένεις να αδιαθετήσεις.

Γενικά είναι νωρίς μικρή μου να αγχώνεσαι και να αγωνιάς...μόλις ξεκινήσατε την προσπάθειά σας!

Σκέψου θετικά κι αργά ή γρήγορα θα έρθει το μωρό!

Τα πονάκια περιόδου είναι ένα δείγμα (το είχα κι εγώ όταν είχα μείνει έγκυος), αλλά δεν είναι πανάκια.

αχ αυτη η αναμονη!!!γλυκια δε λεω αλλα αναμονη!!!!!θελουμε εδω κ πολυ καιρο να κανουμε παιδακι κ τωρα που ειναι οι καταλληλες συνθηκες ειμαστε κ οι δυο με ενα χαζο χαμογελο ευτυχιας αν κ προσπαθουμε κ οι 2 να μην ενθουσιαζομαστε αδικα κ μπορει πχ η κοιλια μου να ποναει λογω θαλασσας!!οποτε κ τα τεστ κ η χοριακη δειχνουν μετα την αναμενομενη μερα περιοδου σωστα????αχ πεμπτη-παρασκευη δηλαδη!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ αυτη η αναμονη!!!γλυκια δε λεω αλλα αναμονη!!!!!θελουμε εδω κ πολυ καιρο να κανουμε παιδακι κ τωρα που ειναι οι καταλληλες συνθηκες ειμαστε κ οι δυο με ενα χαζο χαμογελο ευτυχιας αν κ προσπαθουμε κ οι 2 να μην ενθουσιαζομαστε αδικα κ μπορει πχ η κοιλια μου να ποναει λογω θαλασσας!!οποτε κ τα τεστ κ η χοριακη δειχνουν μετα την αναμενομενη μερα περιοδου σωστα????αχ πεμπτη-παρασκευη δηλαδη!!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Όλες στην ίδια φάση είμαστε... Μακάρι το χαμόγελο να παραμείνει και να γίνει γέλιο!!!! :D

Καλή σου επιτυχία! Θα περιμένεις λίγες μερούλες και θα δεις...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ!13/7 ΑΠΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ 5η ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟΞΕΣΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ 30η ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΤΗΝ 36η ΕΙΔΑ ΛΙΓΑ ΡΟΖ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΦΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 38η ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ,ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Κ ΟΙ ΠΟΝΟΙ.ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ;ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΣΗΣ;(ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

user_offline.gifreputation.gif report.gif edit.gif

καλησπερα!!! θα ηθελα να μοιραστω και εγω την αγωνια μου μαζι σας. Εδω και 4 μηνες εχουμε ξεκινησει με τον αντρα μου τις προσπαθειες για ενα παιδακι αλλα δηστυχως δεν εχει προκυψει ακομη. Το θεμα ειναι οτι αρχιζω και αγχωνομαι και φοβαμαι μηπως υπαρχει καποιο προβλημα και γι αυτο δεν μπορω να μεινω εγκυος. Μηπως θα πρεπει να κανουμε εξετασεις ή ειναι ακομη νωρις?

Διαφημίσεις

θυμαμαι ο δικος μου γυναικολογος μου ειχε πει να προσπαθησουμε 6 μηνες στις γονιμες κ μετα εξετασεις...κ εγω αγχωνομαι γιατι εχω ενα υνομυομα λιγο μεγαλουτσικο κ το παρακολουθω γιατι μπορει να μη μπορεσω να μεινω αυκολα εγκυος.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...

καλησπέρα κορίτσια.!!! Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι μπορεί ο γυναικολόγος ν δει αν είσαι έγκυος πριν την καθυστέρηση... Εγω περιμένω σε 3 μέρες να μου ερθει κ το λεω γατί εχω καποια συμπτώματα... Κ σήμερα θα παω στον γυναικολόγο... Ευχαριστώ περιμένω απάντηση....

Edited by Βάσω1889
λαθος

καλησπέρα κορίτσια.!!! Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι μπορεί ο γυναικολόγος ν δει αν είσαι έγκυος πριν την καθυστέρηση... Εγω περιμένω σε 3 μέρες να μου ερθει κ το λεω γατί εχω καποια συμπτώματα... Κ σήμερα θα παω στον γυναικολόγο... Ευχαριστώ περιμένω απάντηση....

εαν ειχε γινει η συλληψη καμια 10αρια μερες πριν τις 3 μερες που λες,πολυ πιθανο

εαν ειχε γινει η συλληψη καμια 10αρια μερες πριν τις 3 μερες που λες,πολυ πιθανο
ευχαριστώ πολυ Δημητρα μ για την απάντηση απλά ήθελα να δω αν φαίνεται κ αμα δεν ειμαι κάνω τεστ παπ αλλα κ παλι φοβάμαι κ αν ειμαι νομιζω δεν κανει

• 1 month later...

Βρε κορίτσια καλησπέρα.....και καλή χρονιά! Έχω την εξής απορία. Με τον άντρα μου προσπαθούμε 2 μήνες τώρα να κανούμε παιδάκι.Το ξέρω οτι είναι ελάχιστος ο χρόνος αλλά έχω κάποια περίεργα συμπτώματα που δεν τα είχα άλλες φορές πριν την περίοδο. Μου ήρθε περίοδος στις 10/12/13 και ήρθαμε σε επαφή στις 21/12..και στις 24/12... ο κύκλος μου είναι σταθερός. Αύριο (7/01/14) περιμένω περίοδο και δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα εκτός απο πόνο στο στήθος( όχι υπερβολικό αλλά τον συνηθισμένο πόνο) Παρατήρησα λοιπόν οτι μια βδομάδα μετά την επαφή είχα τάση για ναυτία, κούραση και εδώ και 6 μέρες νιώθω οτι η θερμοκρασία του σωματός μου είναι ανεβασμένη. Η αλήθεια είναι οτι δεν έβαλα θερμόμετρο αλλά σίγουρα ήμουν πιο ζεστή απο το φυσιολογικό. Επίσης μου φαίνεται περίεργο που δεν νιώθω καθόλου πόνο πριν την περίοδο όπως συνέβαινε τις προηγούμενες φορές. Τι λέτε να συμαίνουν όλα αυτά? Θα χουμε κάτι ευχάριστο ή άλλη μια αλλαγή του κύκλου μου...?

Ευχαριστώ...:)

• 6 months later...

Κορίτσια Καλησπέρα κι από μένα!πριν μια βδομάδα ήταν η 14η μέρα ωορριξιας μου με σταθερό κύκλο 28 μέρες άρα ήταν και η πιο γόνιμη μέρα..ήρθα σε επαφή με τον σύντροφό μου και ολοκλήρωσε μέσα μου..από τη μέρα εκείνημμέχρι και σήμερα (7 μέρες μετα) μου χει καρφωθεί στο μυαλό το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης..το μόνο σύμπτωμα που έχωεείναι ελαφριά πονακια κάτω χαμηλά. .περίοδο περιμένω στις 21 του μήνα. .υπάρχειππιθανότητα εγκυμοσυνης;;; το εύχομαι ολόψυχα!!!

• 1 month later...
Μπορεί να έγινε εμφύτευση και να είδες αίμα! Οι πόνοι περιόδου πάντως είναι φυσιολογικοί στην αρχή της εγκυμοσύνης! Άντε να διαβάσουμε κανένα ευχάριστο!!

Καλησπέρα Λίτσα, εννοείτε πως υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Εγώ είχα πόνους περιόδου κανονικά μέχρι και τον 3. μήνα.... Εύχομαι όλα να πάνε καλά :)

• 6 months later...
Με το καλο κ σε σενα...

Εγω ειμαι στην 6η εβδομαδα οπως βλεπεις κ μια με πιανουν μια με αφηνουν.

Μεγαλωνει η μητρα κουκλα μου!

Αντε γερα μωρακια!!!

Μπορείτε εσείς οι πιο έμπειρες να μου δώσετε τα φώτα σας;; Τελευταία περίοδος 15/2 με κύκλο 28-30 ημερών, επαφή στις 27/2 (φούλ ωορρήξία), επόμενη αναμενόμενη περίοδος 15/3...έκανα πρόωρα σήμερα χοριακή γιατί έχω τρομερούς πόνους λες κ είναι να αδιαθετήσω (ενώ ακόμα έχω 10 μέρες) και βγαίνει 3 και είπε η γιατρός εκεί οτι είναι νωρίς αλλά το 3 δείχνει οτι κάτι εντοπίζεται αλλά να το επαναλάβω το Σάββατο να δούμε αν θα έχει αυξηθεί γιατί κανονικά αν δεν ήμουν ή δεν υπήρχε υπόνοια θα έπρεπε να δείξει κάτω από 2... το 3 έως 5 τόσο νωρίς μου είπε είναι λίγο ύποπτο...αχ μακάρι να είμαι πείτε μου κι εσείς την γνώμη σας...σας ευχαριστώ πολύ...έχω ανάγκη από υποστήριξη...

:?:cry::|

Μπορείτε εσείς οι πιο έμπειρες να μου δώσετε τα φώτα σας;; Τελευταία περίοδος 15/2 με κύκλο 28-30 ημερών, επαφή στις 27/2 (φούλ ωορρήξία), επόμενη αναμενόμενη περίοδος 15/3...έκανα πρόωρα σήμερα χοριακή γιατί έχω τρομερούς πόνους λες κ είναι να αδιαθετήσω (ενώ ακόμα έχω 10 μέρες) και βγαίνει 3 και είπε η γιατρός εκεί οτι είναι νωρίς αλλά το 3 δείχνει οτι κάτι εντοπίζεται αλλά να το επαναλάβω το Σάββατο να δούμε αν θα έχει αυξηθεί γιατί κανονικά αν δεν ήμουν ή δεν υπήρχε υπόνοια θα έπρεπε να δείξει κάτω από 2... το 3 έως 5 τόσο νωρίς μου είπε είναι λίγο ύποπτο...αχ μακάρι να είμαι πείτε μου κι εσείς την γνώμη σας...σας ευχαριστώ πολύ...έχω ανάγκη από υποστήριξη...

cry: