Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!!

Recommended Posts

βρε κοριτσια μονο πρωι μετριετε η θερμοκρασια...???εγω επειδη ενιωθα ατονη το μεσημερι εβαλα το θερμομετρο και εδειχνε 37 και η περιοδοσ ακομα να ερθει...τι να σημαινει αυτο?

απο την αλλη για να μην φουσκωνω πολυ τα μυαλα μου λεω μπασ και κρυωσα και γιαυτο ενω θα επρεπε να αδιαθετουσα σημερ η χτεσ να μην αδιαθετησα??

γιατι οπωσ παει δεν το βλεπω να αδιαθετω σημερα..

despoinaki 04 εκανες τεστ??

ναι πρωι πρεπει να μετρας ..εγω μετρηθηκα βεβαια πριν αλλα ειχα μετρηθη και το πρωι..μετρησου αυριο το πρωι να εισαι ποιο σιγουρη και μετα αν εχεις δεκατα κανε τεστ..μακαρι να μην σου ερθει...:-D

θα κανω αυριο το πρωι αν προλαβω να παρω σημερα.θα τα μετρησω ολα αυριο,θερμοκρασια σφυγμους και μετα τεστ,και αν απο θερμοκρασια και σφυγμους ειμαι μεσα και το τεστ δειξει αρνητικο δευτερα θα κατευθειαν στον γιατρο η χοριακη θα δω...

Διαφημίσεις

ναι αν δεν σου ερθει μην βασιστεισ μονο σε τεστ να πασ για χοριακη..και μακαρι μακαρι να σου δηξει τα ευχαριστα...αντε μωρε αφου ολεσ μας το θελουμε τοσο πολυ θα ερθει...τι σφυγμο πρεπει να εχεισ για εγκυμοσυνη?

ναι αν δεν σου ερθει μην βασιστεισ μονο σε τεστ να πασ για χοριακη..και μακαρι μακαρι να σου δηξει τα ευχαριστα...αντε μωρε αφου ολεσ μας το θελουμε τοσο πολυ θα ερθει...τι σφυγμο πρεπει να εχεισ για εγκυμοσυνη?[/quote

να σαι καλα ρε κοριτσι ευχομαι για ολες τα καλυτερα....:D

διαβασα πανω απο 70.ριξε και εσυ μια ματια αυριο το πρωι...δεν χανεις τιποτα..εγω πριν μετρηθηκα γιατι πριν το διαβασα κιολας και ειχα 89....;).πραγματικα αν δεν ειμαι ολα αυτα που μου συμβαινουν θα με τρελανουν και δεν θα πιστευω τιποτα ποια στον εαυτο μου...

εμένα ήταν κανονικές δηλ όπως ήταν άντε λίγο πιο σκουρες.αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση αλλά το γνώριζα γιατί το είχα διαβάσει κ έτσι κατάλαβα ότι ημουν έγκυος είναι ότι φαίνονται οι φλέβες σου κ σαν να σχηματίζουν ένα κυανό δίκτυο .[

εμενα ειναι σκουρη πολυ η ρωγα αλλα το γυρω γυρω το μισο ειναι σκουρο και η φλεβες φαινονται ναι.....δεν ξερω πραγματικα ολα ιδεα μου να ειναι....εμενα ποιο πολυ με ξαφνιασε και εκει αρχιζα να ανχωνωμαι τα δεκατα σημερα το πρωι.αμα σε πω τιποτε αλλο δεν με ξαφνιασε γιατι ολα μοιαζουν.

despoinaki και albhta είναι καλά σημάδια αυτα που λέτε!!!

ειδικά εσένα δεσποινακι ....άντε με το καλό!!!

καλή επιτυχία κ στις 2.!!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

despoinaki και albhta είναι καλά σημάδια αυτα που λέτε!!!

ειδικά εσένα δεσποινακι ....άντε με το καλό!!!

καλή επιτυχία κ στις 2.!!!!!

λες.....??τετοια σκεφτομαι και θελω τωρα να κανω το τεστ....χαχα :D

μακαρι για οοοολες...!!

Διαφημίσεις

υπαρχει περιπτωση βρε κοριτσια παρολο που εχω δεκατα να μην ειμαι εγκυος??

ναι υπαρχει και αυτη η περιπτωση!ομως εχεις 6 μερες καθυστερηση και αυτο ειναι το καλυτερο σημαδι!!!!!!κανε τεστ!!!!!!!!

ναι υπαρχει και αυτη η περιπτωση!ομως εχεις 6 μερες καθυστερηση και αυτο ειναι το καλυτερο σημαδι!!!!!!κανε τεστ!!!!!!!!

θα κανω εννοειται..λες αυριο το πρωι η και σημερα?..αλλα δεν εχω πολυ γιατι πηγαινω συχνα και ειναι αχρωμο και λιγο,εκτος αν κρατηθω

θα κανω εννοειται..λες αυριο το πρωι η και σημερα?..αλλα δεν εχω πολυ γιατι πηγαινω συχνα και ειναι αχρωμο και λιγο,εκτος αν κρατηθω

καλύτερα καντο με τα πρωινα ούρα θα δείξει καλύτερα!!!!

περιμένω νέα σου!!

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια....εβαλα θερμομετρο σημερα το πρωι και δεν ειχα δεκατα,μολις το ειδα λεω θα μου ερθει σιγουρα,τελικα μου ηρθε,βεβαια σαν νερο ηταν και λιγο,θα δειξει θα δω πως θα παει....ολα τυχαια ηταν τελικα :( .δεν πειραζει. albhta τι εγινε με εσενα...??

καλημερα κοριτσια....εβαλα θερμομετρο σημερα το πρωι και δεν ειχα δεκατα,μολις το ειδα λεω θα μου ερθει σιγουρα,τελικα μου ηρθε,βεβαια σαν νερο ηταν και λιγο,θα δειξει θα δω πως θα παει....ολα τυχαια ηταν τελικα :( .δεν πειραζει. albhta τι εγινε με εσενα...??

δεν πειράζει....την επόμενη φορά!!!!!

μην στενοχωριεσαι !!!!!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

δεν πειράζει....την επόμενη φορά!!!!!

μην στενοχωριεσαι !!!!!!!!

εννοειται....:wink:

απλα ημουν λιγακι σιγουρη και ξες ειχα χαρει..

τωρα που μου ηρθε να δεις τι καλα που θα περασω..χαλια..αν δεν παρω χαπια νοσοκομειο με βλεπω σερνοντας..

εννοειται....:wink:

απλα ημουν λιγακι σιγουρη και ξες ειχα χαρει..

τωρα που μου ηρθε να δεις τι καλα που θα περασω..χαλια..αν δεν παρω χαπια νοσοκομειο με βλεπω σερνοντας..

τουλάχιστον τώρα που ξέρεις να μετρας κάθε πρωί την θερμοκρασία σου κ να τα σημειωνεις κ κάτι θα γίνει.......!!!!!!!!!!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

τουλάχιστον τώρα που ξέρεις να μετρας κάθε πρωί την θερμοκρασία σου κ να τα σημειωνεις κ κάτι θα γίνει.......!!!!!!!!!!!!!

σωστα σωστα..εμαθα και κατι....:-D

μακαρι απο την albhta να ακουσουμε ευχαριστο....:lol:

Διαφημίσεις

σωστα σωστα..εμαθα και κατι....:-D

μακαρι απο την albhta να ακουσουμε ευχαριστο....:lol:

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΠΑΛΙ..ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΙΑ:evil::evil:..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ..???

ΧΑΧΑΑΧΑΧ ΗΜΑΣΤΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ..??

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ :evil:

ΘΑΛΕΙΑ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΜΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!:eek:

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!!!

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΠΑΛΙ..ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΙΑ:evil::evil:..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ..???

ΧΑΧΑΑΧΑΧ ΗΜΑΣΤΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ..??

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ :evil:

ΘΑΛΕΙΑ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΜΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!:eek:

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!!!

αν δεν εχεις τιποτα ουτε σημερα ουτε αυριο φυσικα και θα το ψαξεις..ναι ρε κοριτσι αδιαθετησα και εγω τι να κανουμε δεν πειραζει.οταν θελησει θα ερθει και αυτο..ευχαριστουμε ολες τις κοπελες που αμεσως ενδιαφερθηκαν .:-).αν δεν ειχαμε και αυτες θα μας ετρωγε το αγχος :mrgreen:.

αν δεν εχεις τιποτα ουτε σημερα ουτε αυριο φυσικα και θα το ψαξεις..ναι ρε κοριτσι αδιαθετησα και εγω τι να κανουμε δεν πειραζει.οταν θελησει θα ερθει και αυτο..ευχαριστουμε ολες τις κοπελες που αμεσως ενδιαφερθηκαν .:-).αν δεν ειχαμε και αυτες θα μας ετρωγε το αγχος :mrgreen:.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ

κοριτσια καλησπερα....να ρωτησω κατι και εγω κ θα ηθελα την γνωμη σας....

τελευταια περιοδος 7 μαιου...στης Δευτερα 20 μαιου παω στον γυναικολογο μου για τεστ παπ και να μου δωσει το οκ γιανα ξεκινησουμε προσπαθειες....μου λεει εχεις φουλ ωορηξια..εγω ηθελα να βγει το τεστ και να οκ για να ξεκινησουμε(εχω συνεχεια τραχιλιτιδες)....αφου ειναι ολα οκ καναμε ελευθερα την Τεταρτη 22 μαιου ....μετα απο 2 μερες(απο την Τεταρτη) εχω συνεχης εντονους πονους περιοδου κ πονους κ στην μεση και σαν να με καιει το στηθος μου...υπαρχει πιθανοτητα να εκανα κιαλλη οωρηξια??μηπως αργησα να κανω ελευθερα κ η ωορηξια περασε....εχω καλη διαισθηση ομως...

κοριτσια καλησπερα....να ρωτησω κατι και εγω κ θα ηθελα την γνωμη σας....

τελευταια περιοδος 7 μαιου...στης Δευτερα 20 μαιου παω στον γυναικολογο μου για τεστ παπ και να μου δωσει το οκ γιανα ξεκινησουμε προσπαθειες....μου λεει εχεις φουλ ωορηξια..εγω ηθελα να βγει το τεστ και να οκ για να ξεκινησουμε(εχω συνεχεια τραχιλιτιδες)....αφου ειναι ολα οκ καναμε ελευθερα την Τεταρτη 22 μαιου ....μετα απο 2 μερες(απο την Τεταρτη) εχω συνεχης εντονους πονους περιοδου κ πονους κ στην μεση και σαν να με καιει το στηθος μου...υπαρχει πιθανοτητα να εκανα κιαλλη οωρηξια??μηπως αργησα να κανω ελευθερα κ η ωορηξια περασε....εχω καλη διαισθηση ομως...

Θηλαζεις???????

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

θηλαζα 7 μηνες και η περιοδος μου,μου ηρθε 9 μηνες αφοτου γεννησα..τωρα ο γιος μου ειναι 15 μηνων....

Μαλλον θα σε επισκεφθει ο πελαργος για 2ρη φορα ετσι οπως τα γραφεις...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

σημερα το πρωι μου ηρθε περιοδος τελικα..δεν το προλαβα το αυγουλακι μου..αδιαθετησα 4 μερες νωριτερα....κουλο...δεν πειραζει..αλλωστε ηταν η πρωτη αποπειρα για 2ο παιδακι..μολις μου τελειωσει η περιοδος βουρ στον πατσα κατευθειαν...χαχα!!!φιλακια

σημερα το πρωι μου ηρθε περιοδος τελικα..δεν το προλαβα το αυγουλακι μου..αδιαθετησα 4 μερες νωριτερα....κουλο...δεν πειραζει..αλλωστε ηταν η πρωτη αποπειρα για 2ο παιδακι..μολις μου τελειωσει η περιοδος βουρ στον πατσα κατευθειαν...χαχα!!!φιλακια

δεν πειράζει....θα δέσει το γλυκό....μην ανησυχείς!!!!

hiEW.pngpFRip3.png