Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ?(μελανιές-σπάσιμο δοντιού)

Recommended Posts

. Στους ιδιωτικούς περίμενα να ειδοποιήσουν τη δασκάλα πρώτα. Μια μέρα που ανέβηκα με το έτσι θέλω "τα είδα όλα!". !

τι εννοεις;πες μας λεπτομερειες

Διαφημίσεις

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δηλαδή υπάρχουν γονείς που ξέρουν ότι χτυπάνε τα παιδιά τους σε ένα σταθμό και απλά τα παίρνουν από εκεί και δεν τα ξαναπάνε?

Παρουσα :-((στον 1ο βρεφικο - Ιδιωτικο που ειχαμε παει).

Ωραια ακουγονται αυτα που λες αλλα αντε αποδειξε εσυ οτι τα λογια ενος παιδιου που μολις αρχισε να μιλαει ειναι αληθεια στην δικαιοσυνη.

Χωρια που αν μπλεχτεις εκεινη την ωρα δεν πας για κλεισιμο σταθμου αλλα δολοφονια παιδαγωγου (προσωπικα αδυνατουσα να μην περασω την γραμμη αν εμπαινα στην διαδικασια).

Τον πηρα και προσπαθησα απλα να συνεφερω το παιδι μου . Δεν με ενδιεφερε τιποτα αλλο . Απλα ενημερωσα γνωστους , φιλους κλπ για το σταθμο αυτο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Παρουσα :-((στον 1ο βρεφικο - Ιδιωτικο που ειχαμε παει).

Ωραια ακουγονται αυτα που λες αλλα αντε αποδειξε εσυ οτι τα λογια ενος παιδιου που μολις αρχισε να μιλαει ειναι αληθεια στην δικαιοσυνη.

Χωρια που αν μπλεχτεις εκεινη την ωρα δεν πας για κλεισιμο σταθμου αλλα δολοφονια παιδαγωγου (προσωπικα αδυνατουσα να μην περασω την γραμμη αν εμπαινα στην διαδικασια).

Τον πηρα και προσπαθησα απλα να συνεφερω το παιδι μου . Δεν με ενδιεφερε τιποτα αλλο . Απλα ενημερωσα γνωστους , φιλους κλπ για το σταθμο αυτο.

Δηλαδή τους άλλους γονείς που έχουν τα παιδάκια τους σε αυτόν τον σταθμό δεν τους ενημέρωσες? Αν εσένα σε είχε ενημερώσει κάποιος γονιός το παιδάκι σου δεν θα είχε υποστεί κάτι τέτοιο.

Προφανώς πας για δολοφονία όπως είπα και εγώ παραπάνω ή άντε ξυλοδαρμό.

τι εννοεις;πες μας λεπτομερειες

Eγω σε όσους ιδιωτικούς σταθμούς είχα πάει το γιό μου δε με άφηναν να μπαίνω μέσα. Με στέλναν στο γραφείο και εκεί περίμενα τη παιδαγωγό να μου φέρει το παιδί. Μία φορά που έλειπε η διευθύντρια ανέβηκα αμέσως στην αίθουσα πριν προλάβουν οι κοπέλες να ειδοποιήσουν τη παιδαγωγό και το τι είδα δε λέγεται π.χ. σε μία αίθουσα 5 τ.μ γύρω στα 15 παιδάκια (από 2μηνών έως 5 χρονων )να χοροπηδάνε (απίστευτη σκόνη που φαινοταν κιόλας καθώς έπεφταν οι αχτίνες του ήλιου στην αίθουσα ) και να τσιρήζουν ασταμάτητα. Ανάμεσά τους και τα 2 βρέφη στο ρηλαξ που έκλαιγαν βέβαια. Στο δημόσιο όσες φορές είχα πάει να ρωτήσω για τις εγραφές αλλά και μετά που το έγραψα υπήρχε άμμεση πρόσβαση στην αίθουσα με τα παιδάκια και όλα λειτουργούσαν άψογα.

Παραθέτω το μνμ μου όπως το είχα γράψει σε άλλη κουβέντα.

Διαφημίσεις

Γεια σας! Μένω στη Θεσσαλονίκη, έχω έναν γιο 2 ετών και 9 μηνών και σκεφτόμαστε με τον άντρα μου να τον στείλουμε στον δημοτικό παιδικό σταθμό στην Τούμπα "Μέγας Αλέξανδρος". Μέχρι τώρα δεν τον έχουμε αφήσει πουθενά μόνο του, ούτε στις γιαγιάδες, τον είχαμε αποκλειστικά εγώ κι ο άντρας μου. Και είπαμε ότι είναι καιρός το παιδί να βρεθεί με παιδάκια και να συνηθήσει τον παιδικό πριν γεννηθεί και το αδερφάκι του που περιμένουμε τον Μάρτιο. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτό, αλλά θέλω να ρωτήσω αν έχει ακούσει κάποιος κάτι γι΄αυτόν τον παιδικό. Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα, για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Έχω αγχωθεί μ΄αυτά που διαβάζω!!! Ευχαριστώ!

• 1 month later...

και ο δικός μου ήρθε κάποια φορά με ένα χτύπημα και δεν μου έγραφαν τι έγινε. Πηγα λοιπόν και τους ζήτησα τον λόγο γιατί ήταν μεγάλο χτυπημα από τότε μου γράφουν πάντα σε χαρτάκι τι συνέβει. Βέβαια δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη. Σε καέναν δεν έχω προσπαθώ να βλέπω την συμπεριφορά του και βλέπω ότι κάνει χαρά το πρωί που έρχεται το σχολικό για να φύγει. Δεν ξέρω αλλά πάντα θα ζούμε με τόσο άγχος? Φοβάμαι πολύ για το πως μπορεί να του φέρονται.

k4xS.jpg

βλέπω ότι κάνει χαρά το πρωί που έρχεται το σχολικό για να φύγει. Δεν ξέρω αλλά πάντα θα ζούμε με τόσο άγχος? Φοβάμαι πολύ για το πως μπορεί να του φέρονται.

αυτη ειναι κ η απαντηση στο αγχος σου. ενα παιδι που χαιρεται σημαινει οτι ειναι ευτυχισμενο εκει. ακομα κ τα ορια που βαζουν στο σχολειο κ μπορει ν ατα κανει κ λιγο να ενοχληθουν, στο τελος νιωθουν ασφαλεια μεσα στους κανονες. μην αγχωνεσαι,φαινεται οτι το παιδι περναει καλα

λοιπον επειδη πολλα τα email ο παιδικος βρισκεται στο ασβεστοχωρι και εχει το ονομα ενος πολυ γνωστου παιδικου παραμυθιου...

οσες ειναι στα περιξ σιγουρα τον γνωριζουν...

απλα αισχος....

Διαφημίσεις