Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αγιος Δημήτριος Νέου Φαλήρου

Recommended Posts

Εχει βαπτίσει κάποια κοπέλα εκεί το παιδάκι της;;; Πήγα σήεμρα για να κλέισω ημερομηνία κ έκαναν εκείνη την ώρα μια βάπτιση. Δεν ρώτησα τον πάτερ αν επιτρέπεται ο στολισμός αλλά αγχώθηκα λίγο που είδα την κολυμπήθρα αστολιστη κ τα μπαλόνια ήταν όχι έξω από την εκκλησία αλλά στον προάυλιο χώρο. Γνωρίζετε κατι;;;

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

Σημερα πήγα να προσκηνύσω στον Αγιο Δημήτριο που θα βαπτίσω την κορούλα κ παρότι γιόρταζε η εκκλησία δεν έιχε καθόλου κόσμο. Τι συμβαίνε με αυτή την εκκλησία; Δεν υπάρχει ανταπόκριση κ για τον αν κάποιο μέλος έχει κάνει βάπτιση εκεί κ αγχώνομαι; Είναι παράξενος ο παπάς;;; Βοηθήστε κοπελιές!!!!!!!

καλημερα!! εγω δουλευα στο Ν. Φαληρο για χρονια(μεχρι που σταματησα με την εγκυμωσυνη) κι επειδη το εχω αγαπησει απο εκει πηρα την μιση ευχη και την σαραντιση, εμπειρια απο βαπτιση δεν εχω , σ ενα γαμο ειχα παει αλλα δεν θυμαμαι τον στολισμο, θα ρωτησω και θα σου πω.. ο παππας παντως ειναι συμπαθεστατος και γλυκιτατος και μου εδωσε την ευχη της ονοματοδοσιας την οποια μου ειχε εξηγησει οταν ειχε ερθει στο σπιτι μου στην μιση ευχη, μας εξηγησε επισης για την αγια Θεκλα που ειχα δει στον υπνο μου και γιαυτο δωσαμε και για δευτερο ονομα της κορης μου:-D

μου κανει εντυπωση πολυ που ειπες οτι δεν ειχε κοσμο του Αγιου Δημητριου, το απογευμα που βγαζουν εξω την εικονα καθε χρονο εχει πολυ κοσμο!!.. μηπως ετυχε λογω καιρου....

ο μονος λογος που δεν εκανα εκει την βαπτιση ειναι γιατι δεν εχει καθολου παρκιν το Φαληρο, εχει πολλες πολυκατοικιες παλιες χρις παρκιν και το μετροπολιταν το νοσοκομειο που δεν εχει δικο του δωρεαν παρκιν, οποτε εχει μια δυσκολια αυτο.

με το καλο ευχομαι!! θα επανελθω για να σου πω για τον στολισμο του γαμου .. κι οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε:D:D

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

λοιπον εμαθα... το απογευμα της παραμονης βγαινει η εικονα και τοτε εχει πολυ κοσμο εγω νομιζα ανημερα... και το πρωι της ιδιας μερα εχει την λειτουργια και γινοταν χαμος... τ απογευμα δεν εχει κοσμο..

οσο για το στολισμο μεχρι πριν λιγι καιρο δεν υπηρψε κανενα προβλημα... γενικα και εξω και κολυμπιθρα κι απ ολα... μονο αν αλλαξε κατι... ελπιζω οχι:mrgreen: αλλα δεν χανεις τιποτα να τους παρεις ενα τηλ.

αυτα ... και παλι με το καλο ευχομαι

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

κι επειδη το εχω αγαπησει απο εκει πηρα την μιση ευχη και την σαραντιση, εμπειρια απο βαπτιση δεν εχω , σ ενα γαμο ειχα παει αλλα δεν θυμαμαι τον στολισμο, θα ρωτησω και θα σου πω.. ο παππας παντως ειναι συμπαθεστατος και γλυκιτατος και μου εδωσε την

Καλημέρα!!

Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση, η αλήθεια είναι ότι κ εγώ την αγάπησα αυτή την εκκλησία από την πρώτη στιγμή που με πήγε εκεί μια φίλη μου. Ισως επειδή την έχω τάξει κιόλας όταν έκανα άμνιο στην εγκυμοσύνη κ νιώθω ότι ανοίγει η καρδιά μου όταν μπαίνω.

Θα πάω την κυριακή για να πάω την ληξιαρχική πράξη αφού την τελευταία φορά δεν την είχα μαζί κ θα μιλήσω με τον πάτερ.

Διαφημίσεις

• 2 years later...

εχει προσφατα βαπτισει καποια κοπελια στον Αγιο Δημητριο Νεου Φαληρου?

Μπορειτε να μου πειτε

α) τι στολισμο τελικα κανατε αφου δεν επιτρεπουν στολισμο κολυμπηθρας, μπαλονια και ηταν δυσκολοι στην εξηγηση για τον στολισμο του εξωτερικου χωρου

β) αν ειχατε στο μυστηριο αλλο ...μυστηριο λογω χαρακτητα παπα ..

και να φανταστειτε οτι εκει ηταν για χρονια η ενορια μου και τους ηξερα απ εξω και ανακατωτα.. φαινεται οπως ο γυναικολογος φαινεται στον τοκετο, ετσι και η εκκλησια στα μυστηρια..χαχα!