Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΜΟΛΙΣ ΠΙΕΙ ΓΑΛΑ

Recommended Posts

Ο μεγάλος μου γιος είναι κοντά στα 4. Εδώ και λίγες μέρες, το πρωί του δίνει το γάλα η γιαγιά πριν πάει στο σταθμό και κάνει εμετό. Να σημειώσω ότι ποτέ δεν του άρεσε το γάλα.. όσο θήλασε καλά ήταν.. Μετά το έκοψε και μετά αρχίσαμε να του δίνουμε σε κρασοπότηρο μέχρι μετά από καιρό να πίνει μια κούπα... Λέτε να έχει αλλεργία στο γάλα?? Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό???

ayTFp3.pngivwvp2.png

Διαφημίσεις

Litsar καλημέρα έχουμε και εμείς αυτή τη δυσκολία που περιγράφεις με το γάλα αλλά δεν έχουμε φτάσει στο στάδιο του εμετού. Το έχω σκεφτεί και εγώ 100 φορές μήπως έχει αλλεργία αλλά δεν έχω καταλήξει πουθενά....Να σε ρωτήσω κάτι πάει πρώτη φορά παιδικό; Η γιαγιά του έδινε και παλιά το γάλα; Μήπως δηλ. είναι αντίδραση στο σχολείο ή στην αλλάγή της πρωϊνής ρουτίνας του. Υπάρχει το ενδεχόμενο η γιαγιά να τον πιέζει υπερβολικά; Αυτό το τελευταίο το έχω δει έγω στο γιο μου με φαγητό λίγες φορές που τον είχε ταϊσει η γιαγιά του. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εγώ το πρωϊ για να αποφύγουμε το κυνηγητό με το γάλα του δίνω γιαούρτι και το βράδυ που έχουμε πιο πολύ χρόνο του δίνω γάλα. Επίσης τις περισσότερες ημέρες έχει γάλα και στο πρωϊνό του σχολείου και έχοντας ενημερώσει τις δασκάλες του προσπαθούν και αυτές να το πιει χωρίς όμως να γίνονται υπερβολικές.

xZBdp3.png

μηπως εχει το παιδι δυσανεξια στη λακτοζη?δοκιμασε αν θες αυτο της δελτα advance με λιγοτερη λακτοζη για να δεις.εχει ο αντρας μου ο οποιος βεβαια δεν κανει εμετο αλλα τον πειραζει στο στομαχι και τον φουσκωνει, αρα το παιδι μπορει να βαρυστομαχιαζει και να κανει εμετο. με τα τυρια και τα γιαουρια εχει προβλημα γιατι συνηθως σε αυτα δεν εχουν.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Οταν λές ότι κάνει εμετό ενοείς στο σπίτι ή στο σταθμό γιατί εμένα η μικρή ζαλίζεται στο λεωφορείο (αφου την γυρνάνε για 1ώρα τουλάχιστον)και τελικά αποφασίσαμε το γάλα να το πίνει στον παιδικό .Αλλίως παρατήρησε μήμπως το πίνει πολύ βιαστικά ή το πιέζει η γιαγιά να το πίει όλο "για να μεγαλώσει";)

Τι να πω βρε κορίτσια, η γιαγιά λέει δεν τον πιέζει...Πάει δεύτερη φορά στο σταθμό και γενικά του αρέσει...Χαίρεται το πρωί που πάει... ίσως έχει δυσανεξία στη λακτόζη, τι να πω... Μέχρι τώρα όμως δεν έκανε εμετό...

ayTFp3.pngivwvp2.png

Διαφημίσεις