-
-
Εντονος πόνος Χαμηλά στην 38η Εβδομάδα...
Από Stellinula, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 37 απαντήσεις
- 18.045 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 36.729 εμφανίσεις
-
Τί γνώμη έχετε για τα πειραματικά ή τα πρότυπα σχολεία;
Από soevan07, in Σχολική ηλικία (απο 6 ετών)
- 247 απαντήσεις
- 99.961 εμφανίσεις
-
παιδοενδοκρινολογος θεσνικη ΒΟΗΘΕΙΑ
Από demi, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Διατροφή & Ιατρικά θέματα
- 78 απαντήσεις
- 20.620 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 44 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 13.265 εμφανίσεις
-
- 171 απαντήσεις
- 132.483 εμφανίσεις
-
- 351 απαντήσεις
- 63.611 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 15.266 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 1.168 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 993 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 147 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από ΧρύσαΜ,Λόγω πολύ χαμηλού μπαντζετ έχω αρχίσει να φλερτάρω με την ιδέα του δημόσιου νοσοκομείου για τη γέννα. Έχω ακούσει κάποια καλά για το Αλεξάνδρα, το οποίο είναι Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να "πουλήσω" τον γιατρό μου γιατί γενικά τον εμπιστεύομαι πολύ και τον ακολουθούμε χρόνια, τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου. Θα ήθελα να είναι παρών την ώρα εκείνη, αλλά δε διαθέτω τα λεφτά που χρειάζονται!!
Θα ήθελα λοιπόν, για αρχή, να μου πείτε τι τιμές παίζουν στα δημόσια, διότι στο ίντερνετ δε μπορώ να βρω κάτι. Ευχαριστώ!!! -
Από catherine78,Καλημέρα!Ξερει κάποιος ποιες ειναι οι τιμες για τις κλινικες Καπακη-Γαβριλακη-Τσεπετη στα Χανια και τι περιλαμβανεται σε αυτες?Θα με ενδιεφερε και για φυσιολογικο τοκετο και για καισαρικη.Ευχαριστω!
-
Από Dinosdiaman,Καλημερα, μηπως ξερει καμια κοπελα την γυναικολογο ΕΟΠΠΥ κ. Αρμενη Δεσποινα στο κεντρο Θεσσαλονικης? Μιλησαμε στο τηλεφωνο κι απο κοντα και φανηκε καλη...Εχει κανεις εμπειρια απο την γιατρο, θα βοηθουσε πολυ....
Ευχαριστω. -
Από maria55,Καλησπερα...Μετα απο μια αποτυχημενη επιλογη Γιατρου-Κομπογιαννιτη που ειχα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, η οποια στοιχισε τη ζωη του μωρου μου, θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα πραγματικα καλο γυναικολογο που να ειδικευεται σε δυσκολες εγκυμοσυνες...
Ειχα συσπασεις στην πρωτη μου και ο γιατρος που ειχα δε μου εδινε σημασια , ουτε μου αυξησε το μαγνησιο ουτε μου εκοψε το ασβεστιο ουτε τιποτε!!!Μου ελεγε, μην αγχωνεσαι....
Οταν πηγα μονη μου στο δημοσιο νοσοκομειο η ζημια ειχε ηδη γινει και η κατασταση ηταν ανεξελεγκτη.....
Αν μεινω ξανα εγκυος δε θελω να το ρισκαρω..και επειδη προσφατα μετακομισα στην πολη, μετραει η γνωμη σας...Αν ειναι και γιατρος που ειναι και σε Δημοσιο Νοοκομειο , ακομη καλυτερα!
Ευχαριστω πολυ. -
Από ΣΟΦΗ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.ΨΑΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΚΙΝΙΔΟΥ.ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ?ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ(ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ) ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ(ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ).ΚΟΙΝΩΣ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΛΛΥΨΕΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ.
-