Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

μετα απο διακοπη κυησησ λογο χρωμοσωματικων ανωμαλιων του εμβρυου ολο κ καθε μερα ακουω κ μαθαινω πολλεσ περιπτωσεισ γυναικων που περασαν μια τετοια επωδυνη κ ψυχοφθορο διαδικασια οπωσ και εγω!αν κ ο γιατροσ μου μου το ελεγε απ τη στιγμη που εμαθα τα ασχημα νεα ελεγα γιατι σε εμενα???ειδα τελικα οτι ειμαστε αρκετεσ με παρομοιεσ εμπειριεσ δυστυχωσ!
ξεκινωντασ απο μια θεια μου η οποια γεννησε ενα νεκρο μωρο 5 μερεσ πριν απο την κανονικη ημερομηνια που θα γεννουσε το οποιο πεθανε μεσα τησ λογο ξαφνικησ κ αποτομησ ανωδου σακχαρου μιλησαμε οι 2 μασ και ειδα οτι τελικα καποιοσ που εχει παρομοια εμπειρια μπορει να σε καταλαβει και να σε στηριξει ταυτοχρονα!!
αν καποια θελει να μιλησει κ να τα βγαλει απο μεσα τησ ασ γραψει. μπορουμε να τα "μοιραστουμε" ολα αυτα που πνιγουμε μεσα μασ στουσ γυρω μασ που δεν εχουν βιωσει κατι τετοια,και να δουμε πωσ καμια δεν ειναι μονη..!!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!:-P

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματι δεν εισαι η μονη! Εγω μετα απο μια αποβολη εκανα σε δευτερη εγκυμοσηνη διακοπη στην 24η εβδομαδα, λόγω πολυ μεγάλης αυχενικής διαφάνειας (5,6). Η εμπειρια ηταν πολλυ επώδυνη και δυσκολη, αλλα μετά απο ένα χρόνο έμεινα πάλι εγκυος και είμαι στον 5ο μήνα. Βέβαια ακόμα και τώρα σκέφτομαι το κοριτσάκι που δεν τα καταφερε και πολλές φορές κλαιω τα βράδια. Είναι κάτι που δεν το ξεχνάς, όμως στο τέλος το ξεπερνάς. Σίγουρα όμως θέλει δύναμη ψυχής και υποστήριξη κυρίως από τον άντρα σου.

Link to comment
Share on other sites

Freedom μιλησαμε και στο αλλο θεμα που ειχες ανοιξει... Ειλικρινα κι εγω πιστευα οτι ημουν μια απο τις σπανιες περιπτωσεις, αλλα εχω μεινει εκπληκτη ποσο συχνο φαινομενο ειναι τελικα η διακοπη κυησεως τοσο απο το φορουμ οσο και απο συζητησεις με γνωστες... :confused::confused:

 

Εχω κι εγω ενα κοριτσακι 3 ετων και κατι και ειναι ο δευτερος χρονος που προσπαθουμε για ενα δευτερο παιδακι.. Περισυ το Πασχα ειχα μια παλλινδρομη στις 10 εβδομαδες κι εκανα αποξεση.. Φετος εκανα διακοπη κυησεως στην 23η εβδομαδα... τελικα δεν μας καθεται εμας η δευτερη εγκυμοσυνη...

 

Τωρα πια και αφου ο καρυοτυπος βγηκε καθαρος, θα προσπαθησουμε παλι, αλλα δε σου κρυβω οτι εχω πλεον φοβηθει πολυ μην μου ξανατυχει παλι τιποτε παρομοιο, αλλα θελω να δωσω αλλη μια ευκαιρια στον εαυτο μου μιας και ειμαι ηδη 35 και τα χρονια περνουν :|:-|

oaiqp2.pngm9YLp2.png
Link to comment
Share on other sites

MAFALDA ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΑΠ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑ(ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ)ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΠΟΤΕ..!!

ΕΜΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ 3 ΜΗΝΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ (ΤΟ ΛΕΧΩΝΙΑΡΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ)ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΙΑΣ 2Ης ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ή ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΗ 2Η ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗ??ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ Κ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ??

ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ!ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΟ?

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!:-P

Link to comment
Share on other sites

CHRISTIE ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΕΣ!ΔΕ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η 1Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ UTROGESTAN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ)ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΥΡΩΝ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ PAPP-A ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!ΠΩΣ Κ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΓΙΑ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ.

ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΒΑΜΑΙ!

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ 2 Κ 3 ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!ΟΠΟΤΕ Κ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ!ΣΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!:-P

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

AX ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΧΕΝΙΚΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΕ ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗΣ.

ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΙΣΩΜΙΑ 13.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ Ή ΟΧΙ.

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ 14 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΠΕΡΑΣΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΡΥΟΤΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΞΕΡΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΧΕΝΙΚΟΥ.

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!

 

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ................

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ...................

Link to comment
Share on other sites

Τελικά δυστυχώς είμαστε πολλές!!! Μετά από μία αποβολή στην 6η εβδομάδα πέρσι τον Ιούνιο έμαθα ότι είμαι ξανά έγγυος τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο στην αυχενική μάθαμε ότι το μωρό είχε εξώμφαλο και έπρεπε να γίνει διακοπή κύησης. Όπως φαντάζεστε έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ξεπερνιέται ποτέ αυτός ο πόνος. Ευτυχώς που είχα τον άνδρα μου δίπλα μου και με βοήθησε να το "ξεπεράσω". Κάναμε εξετάσεις και βγήκαν όλες καθαρές. Αυτό τον μήνα ξεκινήσαμε προσπάθειες πάλι αν και φοβάμαι πάααααρα πολύ. Δεν νομίζω ότι θα αντέξω να ξαναπεράσω κάτι ανάλογο. Ευτυχώς που δεν ήμουν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όπως εσείς. Τι να πω βρε κορίτσια εύχομαι ποτέ καμμία κοπέλα να μην περάσει ότι περάσαμε εμείς και σύντομα όλες να έχουμε ένα υγιές μωράκι στην αγκαλίτσα μας!!!!!!!

ZYlbp2.png
Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα.Και εγώ αισθάνομαι τα ίδια ακριβώς.4μήνες πριν έκανα διακοπή στην 22 εβδομάδα.Την Δευτερα 5/10 θα γεννούσα την κόρη μου αλλά στην β΄επιπέδου είδαμε ότι είχε δισχιδή ράχη και λόγω αυτού πρόβλημα στο κεφάλι.4 μήνες και δεν έχω πάψει να πονάω.Αλλες κοπέλες ίσως είναι διαφορετικές αλλά εγώ δεν μπορώ. Δεν λέω ότι κλαιω συνέχεια αλλά δεν σταματάω να την σκέφτομαι.Την αγάπησα απο την πρώτη μέρα και δεν την έχω.Είναι άδικο να μην έχουμε τα μωρά μας.

Link to comment
Share on other sites

ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΤΣΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ "ΞΕΧΑΣΤΕΙ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΠΟΤΕ!!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΚΑΘΑΚΙ ΠΟΥ ΟΣΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ "ΠΟΝΑΩ" ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!ΕΙΝΑΙ ΩΝΤΟΣ ΑΔΙΚΟ!!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!!!ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!! ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ, "ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ"!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!:-P

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω ανηκω στο club και ποσο λυπαμαι που υπαρχουν τοσες πολλες γυναικες που πρεπει να κανουν διακοπη κυησης. Φλεβαρης 2008, μενω εγκυος και παμε στον γιατρο να ακουσουμε καρδουλα. Δεν τα καταφεραμε. Παλλινδρομη μας ειπε μολις στιες 6 εβδομαδες. Εχασα τον κοσμο ολο. Δεν πιστευα ποτε οτι θ ακουσω κατι τετοιο. Εκανα την διακοπη- ΤΙ ΑΘΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ - και μετα απο 3 μηνες εμεινα εγκυος στην Φαιουλα. Ο Θεος τελικα με αξιωσε να γινω μανα. Οι εννεα μηνες της εγκυμοσυνης μου φανηκαν αιωνας και καθε φορα που πηγαινα στον γιατρο φοβομουνα οτι θα ακουσω πως κατι δεν παει καλα. Ευτυχως ολα πηγαν. Και τωρα ειμαι εδω ξανα εγκυος στο 2ο παιδακι. Δεν εχουμε παει ακομη στον γιατρο να το ακουσουμε και η αγωνια που με κυριευει ειναι τεραστια. Φοβαμαι μηπως δεν το ακουσω παλι η μηπως κατι παει στραβα. Κοριτσακια υπομονη κι επιμονη, η μητροτητα θα ερθει και θα ειναι οτι ωραιοτερο εχετε ζησει....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Και εγώ είμαι μία από εσάς!!!!!

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα συνέβαινε αυτό σε εμένα........

Νόμιζα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε μία σχετικά μικρή κοπέλα σε ηλικία που έχει ήδη 2 υγειέστατα παιδάκια......

Και όμως συνέβη......

Ενώ τις προηγούμενες φορές είχα προασπάθήσει πάαααααρα πολύ για να μείνω έγκυος, η τρίτη εγκυμοσύνη ήρθε πολύ γρήγορα και χωρίς να το καταλάβω.......

Ήμουν τόσο χαρούμενη!!!!!!

Όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι την 20η εβδομάδα κύησης όπου σε έναν απλό υπέρηχο διαπιστώσαμε ξαφνικά από τι πουθενά ανωμαλίες στο έμβρυο και έπρεπε να διακόψω την κύηση.Από εκεί και πέρα έζησα έναν εφιάλτη....Ακομα δεν το έχω ξεπεράσει.Ακόμα κλαίω όταν τα σκέφτομαι....Μερικές φορές βλέπω εφιάλτες.......Όλα έγιναν τον Μάιο του 2008 και από τότε παλέυω να ξεπεράσω τα προβλήματα υγείας που μου δημιούργησε αυτή η διακοπή, το σοκ, τη θλίψη......Μόνη δύναμή μου. και.... πολύτιμη.....τα παιδιά μου!!!!

Όμως πιστέψτε με.......

Ο χαμός ενός μωρού πονάει πάντα ,ακόμα και αν έχεις άλλα ......10

Καλή δύναμη σςε όλες μας!!!!!

G2Mbp3.png

--------------------------------------------------

Μy boy is 5 years old-my girl is 3 years old!

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ είμαι μια από εσάς. Πέρυσι έχασα τα διδυμάκια στην όγδοη μάλλον εβδομάδα. Τώρα είμαι και πάλι έγκυος στην ενδέκατη εβδομάδα και τρέμω μην τυχόν και γίνει τίποτα. Παίρνω και αρκετά χάπια. Παρακαλάω το θεό αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά. Όπως βλέπεις δεν είσαι μόνη. Έχουμε περάσει πολλές από αυτό το λούκι χρειάζεται δύναμη και πολύ στήριξη μεταξύ σας το ζευγάρι

Link to comment
Share on other sites

σε λιγες μερες θα βγουν τα αποτελεσματα των εξετασεων για καρυοτυπο(τελος του μηνα). ΦΟΒΑΜΑΙ παρα πολυ μη τυχον και δειξουν καποιο προβλημα.μετα την διακοπη της εγκυμοσυνης και την ασχημη ψυχολογια, αν τυχον υπαρχει προβλημα πως θα το εντεξουμε??

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!:-P

Link to comment
Share on other sites

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα αποτελεσματα να ειναι καλα! Ξερω οτι ειναι δυσκολο στη φαση που εισαι αλλα εχε θετικη σκεψη!

 

Κι ο καρυοτυπος του δικου μας μωρου βγηκε καθαρος και τωρα αρχισαμε παλι τις προσπαθειες!

oaiqp2.pngm9YLp2.png
Link to comment
Share on other sites

Να σας πω και τη δική μου ιστορία.

Τον Απρίλιο 2005 έμεινα έγκυοςι, απέβαλλα όμως στον 1. 1/2 μήνα, μετά από ένα τροχαίο. Γιατροί δεν ξέρουν αν η αποβολή προήλθε από το ατύχημα ή από το πρόβλημα που μετέπειτα ανακάλυψα.

Τον Νοέμβρη 2005 έμεινα πάλι έγκυος. Αναγκάστηκα όμως σε διακοπή στην 17η εβδομάδα με διαδικασία φυσιολογικού τοκετού, λόγω χρωμοσωμικών ανωμαλιών του εμβρύου που βρέθηκε ότι έχει, μετά από λήψη τροφοβλάστης.

Στο έμβρυο βρέθηκε ένα επιπλέον χρωμόσωμα, και μετά από εξέταση καρυοτύπου δικού μου και του συζύγου βρέθηκε ότι εγώ είμαι φορέας ισοζυγισμένης μετατόπισης χρωμοσώματος, ενώ του συζύγου φυσιολογικός.

Αποτέλεσμα;;;ναι μεν δεν έχω πρόβλημα στη σύλληψη αλλά γιατροί μου δίνουν σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη 50% πιθανότητες για υγιή μωρό και 50% για μη υγιή. Σε κάθε περίπτωση θα κάνω τροφοβλάστη και εάν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό θα προχωράω σε διακοπή.

Βάσανο και αυτό ε;;;Δεν ξέρω αν καμία άλλη αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλήμα. Αν έχει δηλαδή ανακαλύψει μετατόπιση χρωμοσώματος στην ίδια ή στον άντρα της.

Το 2006 μένω ξανά έγκυος και ο καιρός μέχρινα κάνω τροφοβλάστη και να βγουν τα αποτελέσματα ήταν βασανιστικός για εμένα.

Ευτυχώς το μωράκι μου ήταν καλά και η εγκυμοσύνη προχώρησε και τώρα πια έχω στα χέρια μου την 2.1/2 ετών μικρούλα μου.

Εδώ και ένα σχεδόν χρόνο προσπαθούμε, χαλάρά θα έλεγα, για δεύτερο παιδάκι.

Αυτά τα λίγα για εμένα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

fatsoula αυτο ειλικρινα πρεπει να ειναι πολυ ασχημο και εσυ θα πρεπει να εισαι πολυ δυνατη για να καταφερεις τελικα να φερεις στον κοσμο ενα υγιες παιδακι αλλα κ να προσπαθεις για 2ο παρολα οσα εμαθες!!!σου ευχομαι να ερθει κ αλλο παιδακι υγιεστατο κ ολα να πανε καλα!

 

christie μου μακαρι κ τα δικα μας αποτελεσματα να ειναι μια χαρα κ σου ευχομαι γρηγορα να αρχισει ενα θαυμα να μεγαλωνει μεσα σου!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!:-P

Link to comment
Share on other sites

είναι όντως!!!

Δεν μπορείς να χαρείς την εγκυμόσυνη μέχρι να μάθεις τα αποτελέσματα.

Σκέψου ότι όταν ήμουν εγκυος στη μικρή μου και κατά το διάστημα πουπερίμενα τα αποτελέσματα της τροφοβλάστης, που κάνουν κανα εικοαήμερο να βγουν, έπαθα αποκόλληση μεγάλη και έμεινα στο κρεβάτι ακίνητη για 10 ημέρες.

Τραγική ειρωνεία: Πάλευα να σώσω το μωρό ενώ ανα πάσα στιγμή τα αποτελέσματα μπορεί να έδειχναν πρόβλημα και να προχωρούσα σε διακοπή.

Link to comment
Share on other sites

να ομως που τελικα ηρθε στον κοσμο η κορουλα σου.οποτε καλα εκανες και προσεξες.

πολλες φορες σκεφτομαι κ αναρωτιεμαι γιατι κοπελες οπως και εμεις να αντιμετωπιζουμε τετοια θεματα??εμενα με δυσκολευει παρα πολυ κ το γεγονος οτι 6 κοπελες(4 συναδελφισσες κ 2 φιλες μου) εμειναν τους τελευταιους 10 μηνες εγκυες κ μαλιστα οι 4 το πρωτο παιδακι και ειχαν πολυ καλες εγκυμοσυνες κ γεννησαν χωρις κανενα προβλημα κ λεω "γιατι Θεε μου εγω οχι σαν εκεινες??"

 

σημερα πηγα πρωτη μερα στη δουλεια μετα την ασχημη καταληξη και εβλεπα τις συναδελφισσες αλλη να μιλαει στο τηλ. με το μωρακι της αλλη να χαιδευει την κοιλια της στον 6ο μηνα και εγω απλα με την αναμνηση κ το ονειρο!

εβαλα και τα κλαματα 2-3 φορες!

γεγονος ειναι οτι η δουλεια βοηθαει αρκετα αλλα ειναι στιγμες που χανομαι!!

ο Θεος να μου δωσει δυναμη να προχωρησω...!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!:-P

Link to comment
Share on other sites

freedom ....με το καλο σου ευχομαι να πανε ολα καλα και οι εξετασεις σας να σας δειξουν οτι ειναι ολα καλα :)

οσον αφορα την δουλεια και τον κοσμο γυρω σου που εχει παιδακια σε καταλαβαινω .....και εγω προσπαθω να κανω παιδακι και δεν μου "καθεται" και παρολο που προσπαθω για δευτερο, η εικονα των εγκυων γυναικων γυρω μου με κανει να αγωνιω πιο πολυ.

Ειναι φυσιοκογικο και μην σκας ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

δε μπορω να καταλαβω!το συμπαν συνομοτει εναντιον μου?ενα μηνα++ μετα τη διακοπη και παντου βλεπω εγκυες,στο δρομο ,στη δουλεια βλεπω τηλεοραση και οτι κ αν βλεπω εχει μεσα θεμα με εγκυμοσυνη ,σειρες,διαφημισεις, ταινιες.λες και κατι ή καποιος δε θελει να προχωρήσω και με γυριζει ξανα πισω!

την πεμπτη μου ηρθε περιοδος(η 1η μετα την διακοπη)το μονο καλο μιας κ οταν τελειωσω θα παω να με δει ο ιατρος μου και αν ολα ειναι καλα και εχουμε κ τα αποτελεσματα των εξετασεων σχετικα με χρωμοσωματα και ειναι κ αυτα οκ μπορουμε να ξαναξεκινησουμε προσπαθειες!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!:-P

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

freedom1 είσαι ο λόγος που με ώθησε να γίνω μέλος αυτού του φόρουμ. Ανατρίχιασα όταν είδα την υπογραφή σου καθώς έψαχνα πληροφορίες στο google για την διακοπή κύησης που πήγαινα να κάνω. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν 10 ημέρες όταν με ένα απλό υπέρηχο στην 18η εβδομάδα το μωράκι μου βρέθηκε να είναι κατά 4 εβδομάδες μικρότερο. Υπολειπόμενη ανάπτυξη το είπαν. Μετά από τρέξιμο γιατρούς εξετάσεις όλοι μου έλεγαν διακοπή κύησης. Ήταν η 3η μου εγκυμοσύνη αλλά πονάει πονάει πολύ!!!!! Την Τρίτη βγήκα από το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκα στη διαδικασία (παναγία μου να μην την περάσει ποτέ κανείς). Προσπαθώ να κρατηθώ γιατί έχω τα 2 παιδάκια μου και με κοιτάν στα μάτια. Για πόσο θα αντέξω??? Πάλι καλά που είστε και εσείς!!

Link to comment
Share on other sites

Διάβασα τυχαία το μήνυμα σου. Και γράφτηκα στην ιστοσελίδα για να σου πω ότι χαίρουμε για σένα αλλά κατάλαβα πόσο άτυχη ήμουν εγώ. Είχα 3 εγκυμοσύνες μέχρι τώρα. Η πρώτη ήταν εξωμήτριο (μάλλον), στη δεύτερη το μωρό είχε χρωμοσωματικη ανωμαλία και διακόψαμε την εγκυμοσύνη στην 12η εβδομάδα. Μετά όπως και εσύ κάναμε με τον άνδρα μου εξετάσεις. Και όπως και εσύ έχω εγώ ισοζυγισμένη μετατόπιση. Οι γιατροί μας είπαν ότι η πιθανότητα είναι 75% για ένα φυσιολογικό μωρό (ενώ εσένα σου είπαν 50%) και έτσι έμεινα έγκυος ξανά. Αλλά και αύτη τη φόρα είχε το μωρό χρωμοσωματικη ανωμαλία και διακόψαμε την εγκυμοσύνη στην 21η εβδομάδα πριν ένα μήνα. Αυτή τη στιγμή η ζωή μου είναι απερίγραπτη. Πρώτη φόρα στη ζωή μου δεν ξέρω που βρίσκομαι….. Φοβάμαι να μην χειροτερέψω και πάθω κατάθλιψη.

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια σασ καταλαβαινω απολυτα.και εγω θα μπορουσα να εχω 14 χρονων παιδι τωρα.περασα και το σταδιο του φοβου και της καταθλιψης.πρεπει ομως να κοιταμε το μελλον με αισιοδοξια και να εχουμε πιστη στο θεο.δεν μπορουμε να ειμαστε παντα οι εξαιρεσεις , μπορουμε ομως να σηκωνουμε το κεφαλι ψηλα και να προχωραμε.

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Link to comment
Share on other sites

2 μηνες και κατι μετα τη διακοπη και πριν απο 3 εβδομαδες ο γιατρος μας εδωσε το πρασινο φως να ξαναβαλουμε μπροστα.οι εξετασεις βγηκαν ολες φυσιολογικες.

Ελπιζω να ξαναζησω το θαυμα και να πανε ολα καλα μεχρι τελους!

CULLEN καταλαβαινουμε πολυ καλα η μια την αλλη μιας και εχουμε περασει την ιδια φαση ακριβώς, αλλα συμφωνω με την ΒΙΚΥ74 πως πρεπει να κοιταμε μπροστα .Ο Θεός είναι μεγάλος και μας δίνει δύναμη και κουραγιο για να συνεχίσουμε!Εύχομαι με το καλο ολες μας να ξαναμείνουμε έγκυες και γρήγορα και να πανε ολα καλα!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!:-P

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...