Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;;

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου ανησυχώ λίγω... Εδώ και λίγες μέρες ο μπέμπης κάνει το εξής: Βάζει το δείκτη του αριστερού - κατά προτίμηση χεριού - στο κάτω χειλάκι του και κάνει "μπλμ - μπλμ - μπλμ" !!! Τί είναι πάλι αυτό; Για παιχνίδι το έχει βρει και το κάνει; Μήπως τον φαγουρίζουν τα δόντια; Δεν μου αρέσει και πολύ σαν κίνηση... Εσάς το κάνουν τα μωρούλια σας ή ο δικός μου έχει βαλθεί να με τρελλάνει;

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ανησυχώ λίγω... Εδώ και λίγες μέρες ο μπέμπης κάνει το εξής: Βάζει το δείκτη του αριστερού - κατά προτίμηση χεριού - στο κάτω χειλάκι του και κάνει "μπλμ - μπλμ - μπλμ" !!! Τί είναι πάλι αυτό; Για παιχνίδι το έχει βρει και το κάνει; Μήπως τον φαγουρίζουν τα δόντια; Δεν μου αρέσει και πολύ σαν κίνηση... Εσάς το κάνουν τα μωρούλια σας ή ο δικός μου έχει βαλθεί να με τρελλάνει;

παιχνιδιαρικο το μικρο σου..εμενα κανει πρρρρρρρρρρρρ και χασκογελαει μετα..μην ανησυχεις..θα του περασει..

Κι εμενα κανει μαμ,μπαμ,μαμ,μαμ....(και παει λεγοντας)....

Τι σε ανησυχει ακριβως?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Με ανησυχεί ότι είναι μία επαναλαμβανόμενη κίνηση - κουνάει το δαχτυλάκι πάνω στο χειλάκι και παράγει τον ήχο - , που, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαίνεται κάπως... Ο μπέμπης όμως μάλλον το έχει για παιχνίδι...

Διαφημίσεις

Κορίτσια, είστε όλες τόσο ήρεμες, ψύχραιμες και λογικές μανούλες... Μπράβο, ειλικρινά σας θαυμάζω, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να σας χαίρονται και αυτά, το αξίζετε... εγώ διηλίζω τον κόνωπα, ως συνήθως, και δεν βλέπω και βελτίωση, ενώ προσπαθώ να το δουλέψω και να είμαι χαλαρή... το μωράκι μου να θέλει να παίξει με τον τρόπο του και εγώ να σκέφτομαι διάφορα, που σε όλες τις νορμάλ μανούλες ούτε καν θα περνούσαν από το μυαλό... έχω αρχίσει να αναθεωρώ κατά πολύ τη μητρική μου ιδιότητα και το κατά πόσον είμαι εν τέλει άξια να αντεπεξέλθω σ' αυτόν τον ευλογημένο ρόλο...

Μα τι ειναι αυτα που λες τωρα??

Καμια δεν γεννηθηκε μανα, το να ανυσηχεις μαλιστα, δειχνει ενα ανθρωπο πολυ ευαισθητο!!

Κοιτα να διασκεδαζεις ομως και λιγο με αυτα που ανακαλυπτει το μωρο σου!!

Σε λιγο θα τρελαθεις!!

nathael, σ' ευχαριστώ πολύ, από ευαισθησία άλλο τίποτα.... δυστυχώς όμως, δεν ωφελεί σε κάτι... μόνο τις καλύτερες στιγμές του παιδιού μου δεν απολαμβάνω... και τα χρόνια περνούν τόοοοσο γρήγορα.....

Οτι το εχεις καταλαβει ειναι μεγαλο βημα!!

Προσπαθησε λοιπον να κανεις κατι για αυτο!!!

Ζησε τις καλυτερες στιγμες του παιδιου σου, αυτες θα εχεις να θυμασαι αυριο μεθαυριο..

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...