Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΩΡΙΖΩ...αλλα τον αγαπαω πολυ

Recommended Posts

τι να πω- διαβασα τα μυνηματα του:oops:

εχει τηλεφωνο-γκομενα να το πω?

μια κοπελα που την ειχε ... στο παρελθον και τα ...λενε(σεξ) τηλεφωνικως χωρις να βρεθουνε.

να σημειωσω πριν κανενα 2μηνο ειχαμε τσακωθει πολυ και απο τοτε του κανω πεισματα,του λεω οτι δεν τον θελω πια τον διωχνω και αλλες χαζομαρεσ τετειεσ .Φταιω δεν λεω οτι δεν φταιω, αλλα συχγωρειται αυτο που εκανε?(για 2 φορα..) αυτη ειναι οντως σε αλλη πολη (και πολυ μακρυνη) το εξακριβωσα.

εχουμε να κανουμε ερωτα 2 μηνες και ο αντρας ειναι αλλιως και μπλα μπλα μπλα βλακιες και οτι μ αγαπαει και δεν εχει αγγιξει αλλη γυναικα....

Να σημειωσω και κατι τελευταιο,

ειναι αψογος μαζι μου και με το μωρο μας γενικωσ σε ολα του.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩ??/

α θελαμε να κανουμε και το 2ο μωρο τωρα..τρομαρα μας

Διαφημίσεις

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Για να καταλάβω... η σχέση του με την άλλη κοπέλα (πρώην του, αν κατάλαβα καλά) είναι το τηλεφωνικό σεξ? Παλιά έκαναν σεξ και τώρα μόνο τηλεφωνικά, ή πάντοτε τηλεφωνικό σεξ, χωρίς να έχουν ποτέ κανονική επαφή?

it's never too late to start all over again

Το οτι ειναι το μωρο σας στην μεση σε κανει να σκεφτεσαι διπλα για την αποφαση που θα παρεις.

Ρωτώ τον εαυτο μου αν θα συγχωρουσα την απιστια???Η απάντηση είναι όχι.

Αν δεν υπάρχει σεβασμός τοτε γιατι να είμαι μαζί με κάποιον?

Δεν παραδέχεται οτι έχει παράλληλη σχέση?Είσαι εσύ η τρελλή?

Εξαρτάται για πόσο καιρό συμβαίνει αυτό και αν έχεις δώσει ευκαιρίες....

yxUep3.png

Y8Nsp3.png

Για να καταλάβω... η σχέση του με την άλλη κοπέλα (πρώην του, αν κατάλαβα καλά) είναι το τηλεφωνικό σεξ? Παλιά έκαναν σεξ και τώρα μόνο τηλεφωνικά, ή πάντοτε τηλεφωνικό σεξ, χωρίς να έχουν ποτέ κανονική επαφή?

με αυτην την κοπελα βρισκοντουσαν καμια φορα παλαιοτερα για σεξ και μονο δεν ειχαν σχεση ποτε, και δεν ξερω αν εχει γινει και πιο παλια παντως τωρα ξαναβρεθηκανε μεσω τηλ για σεξ τηλεφωνικο και μονο.δεν ξερω αυτη τι ρολο παιζει και τι ειναι παντως δεν ειναι η δουλεια της αυτη.τα χω παιξει ,τον εδιωξα απο το σπιτι ,αυτος λεει μ αγαπαει και θα γυρισει εγω του πα να παει στο διαολο (συγνωμη ειμαι παρα πολυ αναστατομενη ολα αυτα εγιναν το μεσημερι)

Εγω πιστευω οτι και να σου πουμε εμεις τωρα τι θα καναμε υποθετικα ...αν δεν βιωσεις μια κατασταση δεν μπορεις να ξερεις και πως θ αντιδρασεις...

Μπορει τωρα να λεω οτι θα χωρισω ..αλλα αν ποτε γινοταν να μην ειχα την δυναμη (θες γιατι τον αγαπω θες γιατι γενικα δεν εχουμε προβληματα και τον θελω κοντα στα παιδια μας κτλ) Το ιδιο θα μπορουσα να σκεφτω για το ακριβως αντιθετο δλδ να λεω οτι δεν τον χωριζω και σιγα μην τον χαρισω σ αλλη και αν γινοταν μετα να κρυωνα τοσο πολυ που ουτε να τον εβλεπα να μην ηθελα..

Οποτε κοιτα τι νιωθεις εσυ μεσα σου αν εισαι ετοιμη και αν θελεις οντως να χωρισεις και αφου σκεφτεις τον ευατο σου ..μετα σκεψου και ολα τα υπολοιπα ...

Οπως ομως σε διαβασα αν και εχεις πληγωθει γιατι ειναι η δευτερη φορα (και αυτο πονα πιο πολυ...και σε βαζει και στην σκεψη οτι θα το ξανακανει) θεωρω οτι δεν θελεις να χωρισεις...οσο και αν αυτο ειναι λαθος ή σωστο... να κανεις αυτο που εσυ νιωθεις και οχι αυτο που οι αλλοι λενε..

Καλυτερα να μετανιωσεις γι αυτο που αποφασισες εσυ..και οχι γι αυτο που σ εσπρωξαν γνωμες τριτων...

Θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολα ολα αυτα...αν θες πες μας την πρωτη φορα τι ειχε γινει και ποτε ιεχε γινει (δλδ ησασταν παντρεμενοι?) Επισης εσυ γιατι του κραταγες μουτρα (λες οτι ειστε πολυ καλα...αλλα 2 μηνες να μην κανετε ερωτα και ταυτοχρονα να θελετε να κανετε και 2ο μωρο...φαινεται οξυμωρο)

Διαφημίσεις

Το οτι ειναι το μωρο σας στην μεση σε κανει να σκεφτεσαι διπλα για την αποφαση που θα παρεις.

Ρωτώ τον εαυτο μου αν θα συγχωρουσα την απιστια???Η απάντηση είναι όχι.

Αν δεν υπάρχει σεβασμός τοτε γιατι να είμαι μαζί με κάποιον?

Δεν παραδέχεται οτι έχει παράλληλη σχέση?Είσαι εσύ η τρελλή?

Εξαρτάται για πόσο καιρό συμβαίνει αυτό και αν έχεις δώσει ευκαιρίες....

το μωρακι μου ειναι το μονο που σκεφτομαι αυτι τι στιγμη, ορκιζεται οτι δεν εχει αγγιξει γυναικα εκτοσ απο μενα κ απλα εκανε οτι εκανε στο τηλ.ειχε μπουχτισει που τον εδιωχνα συνεχεια επιδι ημουν τσατισμενη.γιαυτο λεω φταιω κ γω γιατι κατα ταλλα ειναι αψογοσ μαζι μασ

ναι οκ αλλα και το τηλεφωνικο σεξ...για μενα ειναι απιστια,φαντασιωνεται με μια αλληκοπελα,με τηνοποια τα ειχαν κιολας...!και παλι ψαχνει πραγματα νακανει με αλλη,περα πο τη γυναικα του!δενειναι οτι βλεπει εν απονηρο εργο...η παιρνει σε ροζ γραμμες,η κοπελα ειναι υπαρκτη,καθημερινη και ...πρωην του...!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

θα συμφωνησω με το σοφακι οτι πρεπει να κανεις αυτο για το οποιο εσυ θα νιωσεις καλυτερα. σκεψου πρωτα τον εαυτο σου και μετα τα υπολοιπα σιγουρα ερχεσαι σε διλημα επειδη υπαρχει και το μωρο στη μεση αλλα οπως ειπες φταις και εσυ. εσυ γιατι του κραταγες μουτρα μηπως εσυ τον εσπρωξες σε αυτο? αν αποφασισεις παντως να χωρισεις κοιταξε να εχεις τις καλυτερες σχεσης με τον αντρα σου εννοω να μην υπαρχουν καβγαδες και τετοια παιζει σημαντικο ρολλο. εμενα οι γονεις μου ειναι πολλα χρονια χωρισμενη ομως εχουν τις καλυτερες σχεσης παντα φιλικες δε θυμαμαι ποτε να ειχαν τσακωθει τουλαχιστον μπροστα μου και μεχρι τα 17 μου μενανε στο ιδιο σπιτι για να μη μου λειπει κανενας απο τους δυο, δε σου λεω να κανεις κατι τετοιο απλα ειναι μετρημενες και προσγειωμενες οι κινησεις σου λογω του παιδιου

ο μπεμπακος μου γεννηθηκε 17/12/2009

κανε πρωτα μια συζητηση μαζι του και ξεκαθαρισε οτι αυτο που κανει σενοχλει και πωσ θα αισθανοταν αυτος αν εσυ εκανες το ιδιο;; .κανε μια προσπαθεια να τα βρητε και εσυ να εχεις το νου σου αν το συνεχιζει.

Διαφημίσεις

Εγω πιστευω οτι και να σου πουμε εμεις τωρα τι θα καναμε υποθετικα ...αν δεν βιωσεις μια κατασταση δεν μπορεις να ξερεις και πως θ αντιδρασεις...

Μπορει τωρα να λεω οτι θα χωρισω ..αλλα αν ποτε γινοταν να μην ειχα την δυναμη (θες γιατι τον αγαπω θες γιατι γενικα δεν εχουμε προβληματα και τον θελω κοντα στα παιδια μας κτλ) Το ιδιο θα μπορουσα να σκεφτω για το ακριβως αντιθετο δλδ να λεω οτι δεν τον χωριζω και σιγα μην τον χαρισω σ αλλη και αν γινοταν μετα να κρυωνα τοσο πολυ που ουτε να τον εβλεπα να μην ηθελα..

Οποτε κοιτα τι νιωθεις εσυ μεσα σου αν εισαι ετοιμη και αν θελεις οντως να χωρισεις και αφου σκεφτεις τον ευατο σου ..μετα σκεψου και ολα τα υπολοιπα ...

Οπως ομως σε διαβασα αν και εχεις πληγωθει γιατι ειναι η δευτερη φορα (και αυτο πονα πιο πολυ...και σε βαζει και στην σκεψη οτι θα το ξανακανει) θεωρω οτι δεν θελεις να χωρισεις...οσο και αν αυτο ειναι λαθος ή σωστο... να κανεις αυτο που εσυ νιωθεις και οχι αυτο που οι αλλοι λενε..

Καλυτερα να μετανιωσεις γι αυτο που αποφασισες εσυ..και οχι γι αυτο που σ εσπρωξαν γνωμες τριτων...

Θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολα ολα αυτα...αν θες πες μας την πρωτη φορα τι ειχε γινει και ποτε ιεχε γινει (δλδ ησασταν παντρεμενοι?) Επισης εσυ γιατι του κραταγες μουτρα (λες οτι ειστε πολυ καλα...αλλα 2 μηνες να μην κανετε ερωτα και ταυτοχρονα να θελετε να κανετε και 2ο μωρο...φαινεται οξυμωρο)

συγνωμη απο την αναστατωση μου τα σας μπερδεψα λιγο,

τα παμε πολυ καλα γενικα ειναι πολυ σωστος απεναντι μας ,εγω μετα που γεννησα σταματησα να δουλευω εχω φαει και σχετικες φρικες απο το πολυ κλεισιμο στο σπιτι και του κανω διαφορα οπως οταν τσακωνομαστε δεν του μιλαω κτλ.ετσι λοιπον αφου τον ειχα φτασει στο αμην μια μερα τσακωθηκαμε πολυ και απο τοτε του κανω ναζια ειμαι πολυ εγωιστρια και τον βασανιζω και δεν κανουμε και ερωτα.(μωρακι 2ο θελαμε παντα παρολα αυτα).περνουσα και περναω δισκολη φαση με νευρα ελλιψη υπομονης και τετεια αλλα πολλα.ειδε κ αποειδε και βρικε παρηγορια αλλου

το εχει ξανακανει σε μια παρομοια φαση που τον ειχα παραμελλισει εντελως πριν παντρευτουμε και τον συγχωρεσα (αφου τον εδιωξα απ το σπιτι και τοτε..) γιατι ειχε παει στη μανα μου(!) που της εχει αδυναμια και της ειχε πει ποσο μαλ...ασ ηταν και οτι δεν με εχει απατησει και μ αγαπαει κτλ κτλ .να σημειωσω οτι ο αντρασ μου ηταν πολυ ελευθερος και με πολλες κατακτησεις και με δουλεια που τον κηνιγουσαν σινεχεια οι γυνεκες και εχει κανει αλλαγη στη ζωη του 100% με το που τα φτιαξαμε για μενα αλλαξε κ δουλεια και αλλα, τελοσπαντων νομιζω οτι αποζητα επιβεβαιωση για τον εγωισμο του μιας και ειμαι και αρκετα μικροτερη του...

κανε πρωτα μια συζητηση μαζι του και ξεκαθαρισε οτι αυτο που κανει σενοχλει και πωσ θα αισθανοταν αυτος αν εσυ εκανες το ιδιο;; .κανε μια προσπαθεια να τα βρητε και εσυ να εχεις το νου σου αν το συνεχιζει.

ΧΑ! απ την κακια μου του ειπα οτι ΘΑ το πληρωσει με το ιδιο νομισμα, οτι θα του κανω το ιδιο ακριβως..κ μονο η σκεψη τον τρελενει..

αντρεσ...

Το διαφορα εχετε?

Την πρωτη φορα σε ειχε απατησει η κατι αναλογο ειχε γινει?

Εσι ποσο χρονων εισαι και ειχες αλλη σχεση πριν απ αυτον?

Τα τηλ που λες ηταν μηνυματα ή ειχαν και μηνυματα και τηλεφωνα?(και τι ειδους μηνυματα ηταν...)

Διαφημίσεις

εγω θα σου πω καταρχην να ηρεμησεις και να σκεφτεις τα υπερ και τα κατα.

Πολλες φορες πανω στο θυμο μας περνουμε αποφασεις που μετα τις μετανοιωνουμε αλλα ειναι αργα.

Σκεψου τι ειναι αυτο που θελεις εσυ πανω απ¨ολα γιατι αν εισαι εσυ καλα θα ειναι και το παιδακι σας και μετα να κινηθεις αναλογα.

Απλα ασε λιγο καιρο να καταλαγιασουν τα πραγματα ,να σκεφτεις και εσυ πιο λογικα και φυσικα να παρεις την αποφασισου.

Το διαφορα εχετε?

Την πρωτη φορα σε ειχε απατησει η κατι αναλογο ειχε γινει?

Εσι ποσο χρονων εισαι και ειχες αλλη σχεση πριν απ αυτον?

Τα τηλ που λες ηταν μηνυματα ή ειχαν και μηνυματα και τηλεφωνα?(και τι ειδους μηνυματα ηταν...)

εχουμε ζησει κ οι 2 την ζωη μας πριν να παντρευτουμε, εχουμε καμια 15 χρονια διαφορα ,μονο μυνηματα σεξουαλικου περιεχομενου...

syggnvmi.,.,,για να καταλαβω λιγο καλυτερα...εκανε τηλ.σεξ με μια που ειχε κανει και σεξ κανονικα παλιοτερα οταν ησασταν μαζι?

επισης...ΠΟΥ εκανε τηλ.σεξ?προφανως σπιτι σας?εσυτ που ησουν?δεν ειχες καταλαβει τιποτα πιο πριν?>

Αποψη μου ειναι να κανεις οτι ΝΙΩΘΕΙΣ.Αφου τον αγαπας.Αλλα με βαση βιωματα δικα μου στο παρελθον ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ο ανθρωπος συνηθειες.Το ποιον του,Αυτο που θελει .Δεν αλλαζει.

Και σε παρακαλω πολυ να ΜΗΝ ΛΕΣ οτι φταις εσυ αν εκεινος εκανε στο παρελθον οτι εκανε....ενταξει?γιατι δεν ειναι ετσι.ΔΕΝ ΤΟΝ ΩΘΗΣΕΣ ΕΣΥ να το κανει.Ηθελε και το εκανε.Αυτο το πραμα να λεμε οτι ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....ναι να τσακωθεις , να μεινετε χωρια , ακομα και να φτασεις σρτα προθυρα του διαζυγιου...να πεις οτι ναι φταις και εσυ που κανεις ετσι που κανεις αλλιως..ΑΛΛΑ οταν ,μιλαμε για σεξ (οτι σεξ και αν ειναι αυτο) ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ.ΔΕΝ δικαιολογειτε,ΕΙναι δικη του πραξη αποφαση και ευθυνη.

Ξαναδιαβασα το μνμ μου...συγγνηωμη αν ειμαι αποτομη και γιατυχον ορθογραφικα αλλα και γω ειμαι πολυ πολυ φορτωμενη αυτην την στιγμη με τα δικα μου αλλα και που διαβασα τα δικα σου φουντωσα πιο πολυ.

Πιο ηρεμα σε ρωταω.

ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Η ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.

ΑΝ ΝΑΙ.τοτε χαλαρωσε και σκεψου οτι ισως να του δωσεις μια ευκαιρια ακομα.Αλλα οχι απλα.Θα πατησεις το ποδι σου και θα του δωσεις να καταλαβεις οτι ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ και οτι εισαι μαζι του ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ οχι ΑΝΑΓΚΗ.και μια χαρα θα ζησεις μονη.

Αν δεν τον εμπιστευεσαι πια....για μενα καλυτερα να εφευγες.Αλλα επειδη εχετε και παιδακι ισως να προσπαθησεις και παλι λιγο.Αν και χωρις εμπιστοσυνη θα φυτρωσει πιο πολυ η ζηλια η αμφιβολια.

syggnvmi.,.,,για να καταλαβω λιγο καλυτερα...εκανε τηλ.σεξ με μια που ειχε κανει και σεξ κανονικα παλιοτερα οταν ησασταν μαζι?

επισης...ΠΟΥ εκανε τηλ.σεξ?προφανως σπιτι σας?εσυτ που ησουν?δεν ειχες καταλαβει τιποτα πιο πριν?>

Αποψη μου ειναι να κανεις οτι ΝΙΩΘΕΙΣ.Αφου τον αγαπας.Αλλα με βαση βιωματα δικα μου στο παρελθον ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ο ανθρωπος συνηθειες.Το ποιον του,Αυτο που θελει .Δεν αλλαζει.

Και σε παρακαλω πολυ να ΜΗΝ ΛΕΣ οτι φταις εσυ αν εκεινος εκανε στο παρελθον οτι εκανε....ενταξει?γιατι δεν ειναι ετσι.ΔΕΝ ΤΟΝ ΩΘΗΣΕΣ ΕΣΥ να το κανει.Ηθελε και το εκανε.Αυτο το πραμα να λεμε οτι ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....ναι να τσακωθεις , να μεινετε χωρια , ακομα και να φτασεις σρτα προθυρα του διαζυγιου...να πεις οτι ναι φταις και εσυ που κανεις ετσι που κανεις αλλιως..ΑΛΛΑ οταν ,μιλαμε για σεξ (οτι σεξ και αν ειναι αυτο) ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ.ΔΕΝ δικαιολογειτε,ΕΙναι δικη του πραξη αποφαση και ευθυνη.

οταν εκανε μ αυτην δεν ημασταν μαζι,

οσο για το τηλεφωνικο ,δεν ξερω που κ πως δεν εχω καθαρο μυαλο να σκεφτω τιποτα το μονο που ξερω ειναι οτι βρηκα 2 μινιματα τετεια.

λεω οτι φταιω κ γω που τον παραμελισα πολυ,ξερω και γω τι να πω!τον μισω που με βαζει να σκεφτομαι οτι θα χωρισω και τι θα κανω κτλ κτλ και γιατι να το κανει αυτο,και ολη τη φρηκη που τρωω αυτη τη στιγμη μονη στο σπιτι μου να παιζω θεατρο στους δικουσ μου οτι ολα οκ και να σκεφτομαι το αγγελουδι μου μεσα που κοιμαται οτι εξαρτιεται το μελλον του απο την αποφαση μου!!και αν αυριο μου πει γιατι μανα χωρισεσ τον μπαμπα???

Εγω παλι....

Απλα θελω να γραψω κατι εδω για να φυγει και απο μεσα μου.

Βαρεθηκα τους αντρες που δικαιολουγε τα λαθη τους ριχνωντας το βαρος του προβληματος σε ΕΜΑΣ.οτι μεις φταιμε και απο πανω γιατι γιατι γιατι...

Βαρεθηκα τους αντρες που κοιτανε αλλες στο δρομο και παραδιπλα εχουν την γυναικα τους με δυο παιδια.

Βαρεθηκα τους αντρες που μου την πεφτουν και φορανε βερα στο χερακι τους

Βαρεθηκα τους τυπους που ψαχνωνται κρυφα που επιζητουν λιγη επιβαιβεωση απο οτιδηποτε κυκλοφορει με ωραιο πισινο και στηθος που κανουν το κομματι τους και το βραδυ γυρνανε στην ρουτινα τους , στην γυναικα τους.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ολους αυτους που απατανε , με την σκεψη τους με το σωμα τους με το πνευμα τους..απο κοντα απο μακρια απο το ιντερνετ απο το κινητο ....

Ολες μασς λεμε "σιγα μην το κανει ο δικος μου ειναι καλος και χρυσος και με προσεχει και το παιδι μας το ιδιο..."Εξηγηστε μου τοτε ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΡΕΣ ΠΟΙΑΝΩΝ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ>???και ειναι πολλοι,...δεν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν.

οταν εκανε μ αυτην δεν ημασταν μαζι,

οσο για το τηλεφωνικο ,δεν ξερω που κ πως δεν εχω καθαρο μυαλο να σκεφτω τιποτα το μονο που ξερω ειναι οτι βρηκα 2 μινιματα τετεια.

λεω οτι φταιω κ γω που τον παραμελισα πολυ,ξερω και γω τι να πω!τον μισω που με βαζει να σκεφτομαι οτι θα χωρισω και τι θα κανω κτλ κτλ και γιατι να το κανει αυτο,και ολη τη φρηκη που τρωω αυτη τη στιγμη μονη στο σπιτι μου να παιζω θεατρο στους δικουσ μου οτι ολα οκ και να σκεφτομαι το αγγελουδι μου μεσα που κοιμαται οτι εξαρτιεται το μελλον του απο την αποφαση μου!!και αν αυριο μου πει γιατι μανα χωρισεσ τον μπαμπα???

Καλη μου αφου τον αγαπας ακομα μην σκεφτεσαι τον χωρισμο αφου ας πουμε οτι η "απιστια"αυτη ειναι ελαφρας μορφης.

Σκεψου καλυτερα πως θα τον αντιμετωπισεις.Σκεψου τι θα κανεις για να τον πεδεψεις...οχι απο αποσταση αλλα και αν θα γυρισει.Στην καθημερινοτητα σας.

ΞΚΑταλαβαινω που λες οτι τον παραμελησες....αυτο μαλλον το παθαινουν πολλα ζευγαρια.Νιωθεις οτι επειδη τον παραμελησες εστρεψε το ενδιαφερον του αλλυο να νιωσει ΑΝΤΡΑΣ...αλλα καταλαβαινεις οτι προσαρμοζεσε στην νεα ζωη σας με μωρο και δεν γινετε να εχει την πρωτια πια.το μωρακι εχει πρωτια.

Να σε ρωτησω.Τον εαυτο συο τον φροντιζεις καθε μερα?Προς θεου δεν σε ρωταω για να σου πω οτι φταει αυτο....οπως λενε μερικες.Σε ρωταω να μου πεις γιατι αν οχι , απο δω και περα θα το αλλαξεις αυτο.ΘΑ τον κανεις να βλεπει τι ομορφη γυναικα εχει και θα τον κανεις να σε κυνηγαει ΑΥΤΟΣ μην τυχον και κανεις κατι.