Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΣΟ ΠΙΚΡΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΤΕ?

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Δεν μετανιωνω για τιποτα.. εχω μαθει να δεχομαι τις επιπτωσεις της καθε πραξης κ της καθε αποφασης μου κ να βλεπω τη θετικη πλευρα ακομα κ των αρνητικων που μου συμβαινουν.

Προς το παρον.. στο μελλον θα δειξει.

μια από τα ίδια...μα ακριβώς λέμε...

το μόνο που σκέφτομαι καμιά φορά είναι πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μου αν σε κάποιες φάσεις της, έκανα κάτι άλλο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Για το μόνο πράγμα που μετανιώνω είναι η λάθος κατεύθυνση που πήρα στις σπουδές μου και την οποία πληρώνω ως τώρα. Κόπιασα υπερβολικά για κάτι που τελικά δεν είμαι εγώ.

Θα συμφωνησω κι εγω, μετανιωνω που δεν μπορεσα να κοιταξω λιγο περα απο την μυτη μου και να δω τι θα με αποκαθιστουσε επαγγελματικα. Τωρα ως συζυγου στρατιωτικου (βλεπε μεταθεσεις) και αδιοριστη εκπαιδευτικος, θα δυσκολευτω και ισως στερησω πραγματα απο το παιδι μου (που δεν εχω ακομα :?).

Επισης ΔΕΝ μετανιωνω που θελω να βοηθαω τους ανθρωπους, που συνειδητα με καπελωνουν, που εις γνωσιν μου υποφερω ενιοτε για να εξυπηρετω τους αλλους... και εχω πολυ δρομο ακομα.

LQvip2.png