Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΣΟ ΠΙΚΡΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΤΕ?

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Μετανιώνω που έδωσαπολύ παραπάνω σημασία σε μια επαγγελματή- λαθος κίνηση- και στέρησα απο το παιδι μου την ηρεμία-την γαλήνη και την αγάπη για τους 16 πρωτους μηνες της ζωή του...τωρα τρεχω να καλυψω το κενο και δεν ξερω αν τα καταφέρνω...:?:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μετανιώνω που έδωσαπολύ παραπάνω σημασία σε μια επαγγελματή- λαθος κίνηση- και στέρησα απο το παιδι μου την ηρεμία-την γαλήνη και την αγάπη για τους 16 πρωτους μηνες της ζωή του...τωρα τρεχω να καλυψω το κενο και δεν ξερω αν τα καταφέρνω...:?:

τα καταφερνεις...

Δεν μετανιωνω για τιποτα.. εχω μαθει να δεχομαι τις επιπτωσεις της καθε πραξης κ της καθε αποφασης μου κ να βλεπω τη θετικη πλευρα ακομα κ των αρνητικων που μου συμβαινουν.

Προς το παρον.. στο μελλον θα δειξει.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

την ημερα που σκοτωθηκε ο θειος μου ειχε περασει απο νωρις απο το πατρικο μου σπιτι , ηθελε να δει τον μπαμπα μου ,χτυπησε το θυροτηλεφωνο, εγω ημουν μονη σπιτι , μετανιωνω καθε μερα εδω και 9 χρονια για τον τροπο που μιλησα για τελευταια φορα στον θειο μου επειδη ''μου χαλασαι το χουζουρι μου'' ,ημουν αποτομη και ψυχρη δεν του ειπα καν να ανεβει πανω, ισως να ειχα προλαβει τα χειροτερα αν το εκανα.

ετσι τον ''αποχαιρετησα'' , δεν θα συγχωρησω ποτε τον εαυτο μου.

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

καλυτερα να αναψεις ενα κερι παρα να καταριεσαι το σκοταδι

Σαν Ελένη, έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έκανα. Αν γύριζε ο χρόνος πίσω θα τα είχα σίγουρα κάνει και ας μου έβγαιναν σε κακό...

Σαν μαμά της Μυρτώς.... έχω κάνει λάθη που θα ήθελα να διορθώσω αν είχα την ευκαιρία.... Νιώθω απίστευτες τύψεις για τον ρόλο μου ως μάνα!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Διαφημίσεις

ΑΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ........ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΛΛΑ.....

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ "ΑΥΡΙΟ" ΤΟ ΚΑΝΩ "ΣΗΜΕΡΑ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ.

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

Δεν μπορώ να θυμηθώ αν υπήρξε κτ για το οποίο εχω μετανοιώσει οικτρά. Μετανοιώνω μόνο για όσους εχω βοηθησει και προσφερει απο τον εαυτό μου και στη συνεχεια ως ανταλλαγμα εισπραττω την αχαριστία.. όμως πιστεύω οτι όλοι πέρνουν το μαθημα τους!!

BagRp2.png Spetp2.png ...έρχεται και ο τρίτος της παρέας!!!

Μετανοιώνω μόνο για όσους εχω βοηθησει και προσφερει απο τον εαυτό μου και στη συνεχεια ως ανταλλαγμα εισπραττω την αχαριστία.. όμως πιστεύω οτι όλοι πέρνουν το μαθημα τους!!

αυτό που είπες τώρα κούκλα μου είναι μεγάλη κουβέντα.

το ίδιο πιστεύω και γω...

433965qzur0la2nd.gif

Για "μεγάλα" και "σημαντικά " θέματα δεν μετανιώνω.Όλα τα λάθη που έχω κάνει (δεν είναι και λίγα) με έκαναν αυτή που είμαι σήμερα,με έμαθαν πράγματα, με οδήγησαν στο παρόν.Όσο και αν πληγώθηκα και ταλαιπωρήθηκα είμαι εδώ,είμαι ευτυχισμένη,έχω την οικογένεια μου και συνεχίζω.Σίγουρα θα κάνω κι άλλα λάθη αλλά ...έτσι είναι η ζωή!!

Τώρα για πιο απλά θέματα, μετανιώνω κάθε μέρα και κάτι.Είναι φυσιολογικό και δείχνει ότι έχω γίνει τόσο γαϊδούρι που να νομίζω πως όλα τα κάνω τέλεια.

Υ.Γ Αυτή την στιγμή μετανιώνω για το κρουασάν σοκολάτα που μόλις έφαγα και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι light!!!

Διαφημίσεις

Για "μεγάλα" και "σημαντικά " θέματα δεν μετανιώνω.Όλα τα λάθη που έχω κάνει (δεν είναι και λίγα) με έκαναν αυτή που είμαι σήμερα,με έμαθαν πράγματα, με οδήγησαν στο παρόν.Όσο και αν πληγώθηκα και ταλαιπωρήθηκα είμαι εδώ,είμαι ευτυχισμένη,έχω την οικογένεια μου και συνεχίζω.Σίγουρα θα κάνω κι άλλα λάθη αλλά ...έτσι είναι η ζωή!!

Τώρα για πιο απλά θέματα, μετανιώνω κάθε μέρα και κάτι.Είναι φυσιολογικό και δείχνει ότι έχω γίνει τόσο γαϊδούρι που να νομίζω πως όλα τα κάνω τέλεια.

Υ.Γ Αυτή την στιγμή μετανιώνω για το κρουασάν σοκολάτα που μόλις έφαγα και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι light!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΓΆΪδουρι ηθελα να γράψω...

Για το μόνο πράγμα που μετανιώνω είναι η λάθος κατεύθυνση που πήρα στις σπουδές μου και την οποία πληρώνω ως τώρα. Κόπιασα υπερβολικά για κάτι που τελικά δεν είμαι εγώ.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Μετανοιώνω μόνο για όσους εχω βοηθησει και προσφερει απο τον εαυτό μου και στη συνεχεια ως ανταλλαγμα εισπραττω την αχαριστία.. όμως πιστεύω οτι όλοι πέρνουν το μαθημα τους!!

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!! (αλλα κατα ποσο περνουν το μαθημα τους δεν ξερω) Οπως επισης μετανοιωνω που δεν μιλαω εκει που πρεπει και οταν πρεπει και καθομαι και τα καταπινω και μετα με "καταπινουν" οι αλλοι. Βεβαια τωρα τελευται που προσπαθω και απανταω οταν φτανω στα ορια μου ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ:-P

• 2 weeks later...

μετανοιώνω που έχω βιαστει πολλες φορες να κανω ''εκπτωσεις''σε αυτο που πραγματικα θελω απο φοβο μη μεινω χωρις τιποτε στο τελος

μετανοιωνω που έχω δειξει τα αισθηματα μου σε ανθρωπους που δε θα επρεπε

μετανοιωνω για καποιες υπερβολες της νιοτης

μετανοιωνω που καποιες φορες δεν υπολογιζω τις πρακτικες πλευρες των πραγματων και μετα το πληρωνω!

μετανιωνω για φορες που δεν κρατησα την αξιοπρεπεια μου

μετανιωνω που στο πρωτο μου παιδι δεν ήμουν επαρκως προετοιμασμενη απο καθε αποψη-22 χρονων γαρ

μετανιωνω που δεν αντεδρασα εγκαιρα και χωρις να λυπηθω όσα χρηματα κι αν χρειαζονταν, όταν αρρωστησε το πολυαγαπημενο μου σκυλι με τον οποιο έιχα μια σχεδον μαγικη σχεση...δεν ειναι μονο που μου λειπει αφανταστα, έχω και τυψεις.ΣΥΓΓΝΩΜΗ

(Μη βιαστειτε σας παρακαλω να με χαρακτηρισετε καπως επειδη μιλαω έτσι για σκυλι,όσοι έχουν καλη σχεση με τα ζωα καταλαβαινουν...)

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΖΩ ,ΚΑΝΩ ΤΙς ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙς ΝΑ ΠΟΛΥΣΚΟΤΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΞΩ,ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ,ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ... ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ

Διαφημίσεις

Μετανιώνω που ειμαι ευγενική με ανθρωπους που δεν το αξιζουν.Βλεπε πεθερα και κουνιάδα.Αν ήταν καμια άλλη στη θεση μου θα τις είχε διαολ...........και θα είχε ηρεμήσει.

Μετανιώνω που μερικές φορές κάνω τα ίδια λάθη...και για να αστειευτώ λίγο...μετανιώνω που όλη μέρα προσέχω τη τρώω και το βράδυ τσακίζω μπισκότα και ξηρούς καρπούς!

Μετανιώνω που ειμαι ευγενική με ανθρωπους που δεν το αξιζουν.Βλεπε πεθερα και κουνιάδα.Αν ήταν καμια άλλη στη θεση μου θα τις είχε διαολ...........και θα είχε ηρεμήσει.
Εγω το εκανα στην κουνιαδα μου και ηρεμησα....

ΜΑΡΚΕΛΛΑ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό το έκανα κι εγώ στην κουνιάδα μου και ηρέμησε επιτέλους. Βέβαια τώρα έχουμε κόψει τελείως παρτίδες και δεν μιλάμε καθόλου. Για το μόνο που μετανιώνω είναι οτι έχουμε βαφτίσει το παιδί της εγώ κι ο άντρας μου, μετανιώνω γιατί το παιδάκι δεν φταίει σε τίποτα αλλά ......

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

Μετανοιώνω που κάποτε "έκοβα το χέρι μου" για μια σχέση φιλίας, σχεδόν αδερφική (έτσι νόμιζα) και έριξα πολλές φορές τα μούτρα μου για να την σώσω, ενώ στην πραγματικότητα αυτή η "φιλία" μου είχε δαγκώσει το χέρι μέχρι το κόκκαλο...

Και περισσότερο μετανοίωνω κάθε μέρα από τότε, που όλο αυτό με επηρέασε τόσο που δεν έχω εμπιστοσύνη πια στους ανθρώπους....

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Μετανοιώνω που κάποτε "έκοβα το χέρι μου" για μια σχέση φιλίας, σχεδόν αδερφική (έτσι νόμιζα) και έριξα πολλές φορές τα μούτρα μου για να την σώσω, ενώ στην πραγματικότητα αυτή η "φιλία" μου είχε δαγκώσει το χέρι μέχρι το κόκκαλο...

Και περισσότερο μετανοίωνω κάθε μέρα από τότε, που όλο αυτό με επηρέασε τόσο που δεν έχω εμπιστοσύνη πια στους ανθρώπους....

Μολις ξεστομισες μεγαλη αληθεια... Δυστυχως, αλλα εχει συμβει και σε 'μενα...:?:?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

εχω μετανιώσει για πολλά πράγματα που δεν έχω κάνει αλλά και για πολλά που έκανα. πλέον φροντίζω να σκέφτομαι δύο φορές πριν πράξω ή πριν μιλήσω (βλ. πεθερά) γιατί πολύ μετάνοια έχει πέσει !!

βιβουλα:wink:

Μετανοίωνω για τις ανούσιες ώρες καθαριότητας και δουλείας που έχω στερήσει απο την οικογενεία μου και δεν τις διάθεσα στον άντρα μου και το μωράκι μου γιαυτό προσπαθώ:-P