Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΣΟ ΠΙΚΡΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΤΕ?

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ειλικρινά δεν θα άλλαζα το παραμικρό, ακόμα και τα λάθη μου με οδηγησαν στη σημερινή μου ζωή με τον άντρα μου την οποία δεν θα άλλαζα με τίποτα. Νομίζω ότι αν είσαι ευχαριστημένος/η με το παρόν σου, συμβιβάβεσαι και με το παρελθόν σου και το απενοχοποιείς!!!

Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις επιλογές που κάναμε στο παρελθόν με σημερινά δεδομένα. Με αυτό το σκεπτικό δεν μετανιώνω για τίποτα. Ξέρω ότι πάντα κάνω το καλύτερο που μπορώ.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις επιλογές που κάναμε στο παρελθόν με σημερινά δεδομένα. Με αυτό το σκεπτικό δεν μετανιώνω για τίποτα. Ξέρω ότι πάντα κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Συμφωνώ απόλυτα. :P

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Δεν έχω μετανοιώσει για κάτι! Το έχω σκεφτεί αρκετές φορές στο παρελθόν αυτό κ έχω καταλήξει στο ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο! Όπως λέει κ η Μαρινέλα..... Τίποτα δεν γίνεται τυχαία.... ούτε τα άσχημα ούτε τα ωραία....

Διαφημίσεις

Μετανιώνω που πήρα 23 κιλά στην εγκυμοσύνη!Που άφησα τον εαυτό μου και έτρωγα παραπάνω από το κανονικό!Τώρα παλεύω να τα χάσω και αυτό μου ρίχνει την ψυχολογία!Είχα συνηθίσει αλλιώς το σώμα μου, δεν μου αρέσει τώρα η κοιλιά που έμεινε, που δεν μπαίνω στα ρούχα μου....

Βέβαια, πέρασα τόοοοοοοοοσο καλά στην εγκυμοσύνη, που όταν σκέφτομαι εκείνη την περίοδο, χαμογελάω και θα ήθελα να την ξαναζήσω-μόνο που υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι σε δεύτερη εγκυμοσύνη, θα προσέξω πολύ!

(Μακάρι να είναι μόνο αυτό που μετανιώνω, αλλά ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό για το οποίο μετανιώνω...)

Μετανοιώνω που δεν πήγα με το εράσμους εξωτερικό όταν ήμουν φοιτήτρια...

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Mετανιώνω κάθε ώρα και στιγμή που είμαι πολύ αδύναμος χαρακτήρας ......... δεν μπορώ να πω όχι σε άνθρωπο ακόμα και όταν έχω δίκιο σπανίως μιλάω και αυτό συμβαίνει κυρίως στην δουλεία μου. Κάθε φορά στενοχωριέμαι που είμαι ΄΄τόσο καλή΄΄ το έχουν καταλάβει μερικοί και το εκμεταλεύονται. Ολοι μου λένε να πατήσω πόδι αλλά δεν μπορώ..........

Δεν έχω μετανιώσει για κάτι και ούτε θέλω...αν έκανα κάποια πράγματα όταν ήμουν νεότερη,πλέον τα βλέπω σαν εμπειρίες ζωής και όχι σαν κάτι που θα έπρεπε να είχα μετανιώσει.Είμαι η Γιώτα και είμαι καλά!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Εχω μετανοιώσει για κάποια πράγματα κυρίως στα επαγγελματικά μου που άφησα να με καπελώσουν και δεν πίστεψα στην αξία μου με αποτέλεσμα να έχουν "φτιαχτεί" οι άλλοι με δικό κόπο και εγώ να είμαι στην απ' έξω, αλλά θεωρώ το εαυτό μου αγωνίστρια και δεν το βάζω κάτω με τίποτα.

Στις κόρες μου ένα από τα μηνύματα που θέλω να περάσω είναι ότι η ζωή είναι μια μάχη και αυτό είναι ...ΤΟ ΩΡΑΙΟ... της υπόθεσης

(((Μήπως είμαι μαζοχίστρια))) λέω τώρα

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Διαφημίσεις

Μετανιωνω φρικτα που δεν χαρηκα τους πρωτους μηνες της ζωης του μωρου μου. Που λογω καποιων προβληματων δεν μπορουσα να δω καθαρα και συμπεριφερομουν τοσο μα τοσο ασχημα σε ενα τοσο δα πλασματακι. Τωρα ξερω πως ο χρονος δεν γυριζει πισω και προσπαθω να αναπληρωσω το χαμενο χρονο, ομως παντα θα μετανιωνω για την συμπεριφορα μου τοτε!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Μετανιωνω για ολες τις στιγμες που στερησα και στερω λογω αγχους και παρορμητισμου μου το χαμογελο απο τα χειλη του συζυγου μου.Στεναχωριεμαι που αφηνω πραγματα και καταστασεις που δεν εχουν νοημα να με κανουν να μουρμουραω και να χαλαω στιγμες απο την ομορφη ζωη μας και πιο πολυ ντρεπομαι τον εαυτο μου οταν εκεινος ερχεται και με αγκαλιαζει.

μετανιώνω που κάθε φορά αγχώνομαι άδικα και κάποιες φορές χαλιέμαι κι εγώ και η οικογένειά μου για βλακείες πραγματικά...πάντως προσπαθώ να το διαχειριστώ...

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Μετανιωνω που αφησα καποιον ανθρωπο να με κανει σκουπιδι.επι 3 χρονια τον αφηνα.

Μετανωνω που δεν κρατησα περισσοτερο το "παιχνιδι" στην αρχη της σχεσης μου με τον αντρα μου και συγκατοικησαμε μεσα σε 3 μηνες.

ΘΑ ηθελα να γυριζε ο χροννος θα εκανα τις αλλαγες που επρεπε ωστε τα πιο πολλα μου χρονια να τα γλεντουσα κ οχι να εκλαιγα συνεχεια.

Διαφημίσεις

Μετανιώνω για τις γκάφες που έχω κάνει αλλά τις σκέφτομαι και γελάω...

Μετανιώνω που αφήνω να με κυριεύει το άγχος για ασήμαντα, όταν γύρω μου οι άνθρωποι έχουν τόσο σοβαρά προβλήματα...

Μετανιώνω που δεν έκανα και άλλα παιδιά....

Μετανιώνω που δεν πρόλαβε ο πατέρας μου να γνωρίσει τον εγγονό του...

Επίσης μετανιώνω για όσες φορές έχω πικράνει τους γύρω μου επειδή είμαι εγωϊστρια...

Για το πρώτο δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα...για το δεύτερο...το παλεύω καθημερινά!:?

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ.

Μετανιώνω που αφήνω κάθε βλάκα να με ρίχνει ψυχολογικά και που δεν γράφω αυτούς που πρέπει στα παλιά μου τα παπουτσια!!!

κι εγώ κι εγώ !!!!

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Μετανοιώνω που άφησα τόσο καιρό να πάει χαμένο και ασχολιόμουν με να φαίνομαι άριστη στους γύρω και να εξυπηρετώ όλο τον κόσμο και όταν τελικά έφτανε η στιγμή να ασχοληθώ ουσιαστικά με τα παιδιά μου δεν είχα αντοχές για τίποτα. Αλλά πάλι ευτυχώς που το κατάλαβα και εδώ και 4 μήνες κοιτάω να επανορθώσω.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετανοιώνω που πέρασα κάποια χρόνια με λάθος ανθρώπους στο παρελθόν. Τα τελευταία 8 όμως με τον άνδρα μου αποζημιώθηκα!

Μετανοιώνω και που δεν έσκυψα το κεφάλι για λίγο καιρό ώστε να μη μείνω έγκυος όσο ήμουν άνεργη! Αποζημιώνομαι επίσης τώρα γιατί τα έφερε η ζωή καλύτερα!! (θέλω να πιστεύω, μένει να το δώ στην πράξη, αφού ξεκινάω δουλειά αύριο) Μα καλά σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει κανένα επίδομα για άνεργη έγκυο!! Πάλι καλά που βοηθήσανε οι γονείς... Αν δεν υπήρχανε δεν ξέρω τί θα γινόταν. Λες και μπορείς να βρεις δουλειά όσο είσαι έγκυος! Αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση!

g4BDp3.pngyCdLp3.png