Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψυχολογια υπο το μηδεν

Recommended Posts

Eπ! Δεν είμαι η μόνη σαλταρισμένη τελικά...:? Σαν να βλέπω τον εαυτό μου ακριβώς!!!

Λοιπόν, λέω να βρούμε ένα ψυχολόγο - ψυχίατρο κάπου που να μας βολεύει όλες και να πάμε για ομαδική ψυχοθεραπεία, να μας έρθει και φθηνότερα ε;;;:lol:

μαλιστααααα........κι εγω στο κλαμπ των παρανοικων μαμαδων.....κι εγω το κανω αυτο κ νομιζα οτι ειμαι εντελως περιπτωση....

η αληθεια ειναι οτι ολα τα καταλαβαινουν.....ετσι πιστευω δηλαδη...δεν θελω να κανω το μωρο μου υστερικο σαν κι εμενα, παλι καλα που ο αντρας μου ειναι ψυχραιμος....:roll:

παντως φαιη, δεν ξερω τι αποψη εχεις για την ομοιοπαθητικη, αν θα σε ενδιεφερε δηλαδη να ακολουθησεις η ιδια, κ το μωρο σου να ενισχυσει το ανοσοποιητικο του.....εγω κανω κ βλεπω παντα αποτελεσματα αργα η γρηγορα.

Διαφημίσεις

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ποια γεννα, εγω σ ολη την εγκυμοσυνη ημουν σιγουρη πως θα αποβαλλω.. πηγαινα για τσισα, και περιμενα με βεβαιοτητα να δω το αιμα...

μαλιστααααα.......:roll::oops:

Mε 2 κρουσματα μινιγγιτιδας σε τοσο μικρη ηληκια δεν νομιζω οτι εισαι υπερβολικη.

Οποιος εχει περασει νοσηλεια του παιδιου του σε νοιωθει.

Ο μικρος νοσηλευτηκε για 10 μερες σε ηληκια 18 ημερων με ουρολοιμωξη. 10 μερες που εχουν χαραχτει στο μυαλο μου ανεξιτηλα . Ειναι σε χημειοπροφυλαξη 10 μηνες τωρα και ειμαι σε επιφυλακη. Μουρμουραει πχ και ολοι λενε δοντια και εγω λεω "καλλιεργεια ουρων να ειμαστε σιγουροι" και αν βγει καθαρη ηρεμω.:roll:

Το θερμομετρο μετωπου το πηρα και εγω για να μην ταλαιπωρω τον μικρο . Ειδικα στην αρχη το ειχα αγκαζε και του εσπαγα τα νευρα. Σωτηριο οντως. Υπαρχουν καλες μαρκες και οικονομικες (σχετικα). Εμενα η φαρμακοποιος που ειναι γνωστη μου εδειξε ενα ακριβο και ενα οικομικο και μου λεει ασυζητητη το οικονομικο (το συγκεκριμενο). Το ειχε χιλιοτσεκαρει και δικαιωθηκε

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

δεν ξερω αν ειναι παρηγορια το οτι δεν εισαι μονο εσυ υπερβολικη, αλλα θα σου πω, πως εγω -που δοξα το θεο και τη παναγια δεν εχει περασει κατι ζορικο το παιδι μου- το ενοχλω και το ξυπναω αρκετες φορες στον υπνο του, για να δω αν αναπνεει....

μεχρι να κουνηθει ή να ακουσω την αναπνοη της, εχω ηδη συμπερανει τα χειροτερα.. εχω ηδη σχηματισει εικονα στο μυαλο μου

Μια απο τα ιδια....Μεγαλη αρρωστια.Και βεβαια εχουμε καθημερινη θερμομετρηση....

Daf οπως εγραψα ηδη καθετι που μου προτεινετε ειναι δεκτο. Δεν ειχα ξανακουσει ποτε για την ομοιοπαθητικη και δεν ξερω αν θα εχει αποτελεσμα αλλα ειμαι διατεθειμενη να κανω ο,τιδηποτε για να βοηθησω τον εαυτο μου και πολυ περισσοτερο το παιδι μου. Το μονο που εκανα ηταν να μιλησω με καποιον ψυχιατρο με την καθοδηγηση του χαμογελου του παιδιου (ειχα επικοινωνησει εγω η ιδια μαζι τους γιατι ειχα φτασει σε σημειο να συμπεριφερομαι ασχημα στο μωρο νομιζοντας πως ευθυνεται εκεινο για ολα τα δυσκολα που περνουσαμε. Λες κι ηθελε αυτο να αρρωστησει ας πουμε. Αυτο ειναι ενα παραδειγμα για να δειτε ποσο ασχημα ειμαι ψυχολογικα!). Εκανα που λες καποιες συνεδριες και μετα σταματησα χωρις λογο. Ισως πιστεψα πως ειμαι αρκετα δυνατη για να το αντιμετωπισω μονη μου, ενω οπως αποδυκνειεται μονο δυνατη δεν ειμαι... Αν θελεις στειλε μου πμ με λεπτομερειες για την ομοιοπαθητικη.

Elenik σε καταλαβαινω σε ο,τι αφορα τις νοσηλειες... Ειναι απιστευτο να βλεπεις ενα πλασματακι τοσο δα να ταλαιπωρειται ετσι... Σε νιωθω! Αν θες πες μου την τιμη του θερμομετρου σε παρακαλω!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

christine76 θερμομετρειστε κι εσεις καθημερινα? Σας ετυχε κατι ή για προληπτικους λογους?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Βλέπω πως και εσύ είσαι ακόμη ξύπνια και είπα πριν πάω επιτέλους για ύπνο να μοιραστώ τις δικές μου εμπειρίες. Τους φόβους σου αυτούς τους έχω νιώσει με τον πρώτο μου γιό. Απο 5 μηνών είχαμε αμυγδαλίτιδα κάθε 3 εβδομάδες. Δεν χρειάζεται να σου περιγράψω καταστάσεις έντασης βλέποντάς τον να ψήνεται κάθε φορά στον πυρετό. Έχουμε 2 χρόνια που τις έχει βγάλει μαζί με κρεατάκια και δεν ξαναείχαμε καμία παρόμοια ενόχληση.

Πρέπει να αλλάξεις εσύ! Αν εσύ δεν είσαι αισιόδοξη τα πάντα θα πηγαίνουν πάντα στραβά. Ξέχνα τί έχει συμβεί και άφησε τα πράγματα να κυλάνε μόνα τους. Μην πιέζεις καταστάσεις. Θα εξαντληθείς και εσύ και ο άντρας σου. Η κόρη σου σε θέλει ήρεμη και χαρούμενη. Ζήσε το τώρα και άσε τις εικασίες. Θα το μετανιώσεις κάποτε γιατί αυτή η κατάσταση σε κουράζει. Πρέπει να είσαι δυνατή για την κόρη σου και προ παντός για ΕΣΕΝΑ...

KAT μου σε ευχαριστω που μοιραστηκες κι εσυ τα δικα σου βασανα μαζι μου. Απλα θελω πολλη δουλεια ακομα... Το ξερω πως το καλυτερο που εχω να κανω ειναι αυτο που με συμβουλευεις κι εσυ και τα υπολοιπα κοριτσια, αλλα μου φαινεται βουνο! Απλα ανοιξα αυτο το θεμα με την ελπιδα να βρω κι αλλες που αισθανονται ετσι, οπως εγω! Και η αληθεια ειναι πως ανακουφιστηκα λιγακι!

Παντως σε ευχαριστω πολυ!

nDtZp2.png

Καλη μου Φαιη καλημερα πλεον, διαβασα τα οσα εγραψες και θελω να σου πω και εγω μερικα πραγματα . Καταρχην καταλαβαινω ποσο δυσκολα ηταν για το μωρακι σας αλλα και για σας τα 2 κρουσματα μυνιγγιτιδας σε τοσο μα τοσο μικρη ηλικια ευτυχως το φυλαξε ο Θεος και ειναι υγιεστατο παιδακι πλεον . Δεν εισαι υπερβολικη που φοβασαι για το αν θα ξαναρρωστησει , ειναι λογικο εως ενος σημειου . Ομως Φαιη μου ειναι αδυνατον ενα παιδακι να μην κανει ποτε πυρετο , και οταν κανει πυρετο εννοειτε οτι δεν ειναι η κακια αρρωστεια αλλα απλως μια ιωση , ξερεις ποσες ιωσεις κυκλοφορουνε αυτες τις μερες ?? επειτα καποια στιγμη θα παει η παιδικο η σχολειο και εκει σιγουρα θα κολησει απο αλλα παιδακια καποια ιωση και θα κανει και υψηλο πυρετο και βηχα και συναχι , μακαρι να μην αρρωσταιναν ποτε για να μην ταλαιπωρουνται αλλα δυστηχως δεν γινεται αυτο . Πρεπει αμεσα , απο τωρα , να σταματησεις να θερμομετρας τη μικρη ανα πασα στιγμη , για ποιο λογο ? πρωτα απο ολα η μικρη σου μεγαλωνει και συντομα θα καταλαβαινει δεν θελεις να γινει ενα φοβικο παιδακι ετσι δεν ειναι ? να φοβαται οτι οποτε σε βλεπει θα της βαλεις θερμομετρο και να φοβαται ακομα κα σε καποια αρρωστεια οπου θα υπαρχει αναγκη και για να τη θερμομετρησεις και να μην θελει να περνει ουτε τα φαρμακα της . Να το παω και λιγο πιο μακρια ?δεν θα θελες μεγαλονοντας να φοβηθει τις αρρωστειες και να φοβαται συνεχεια οτι κατι θα παθει . Η κορουλα σου κυνδινευει απο καποια αρρωστεια οσο και ολονων τα παιδια μας . Τωρα πως θα το καταπολεμισεις εσυ ? ειτε με δικια σου προσπαθεια , μην θερμομετροντας τη μικρη και απλως καταπινοντας το με οσο κοστος εχει αυτο για την ψυχολογια σου (σημασια εχει η ψυχολογια της μικρης σε αυτη τη φαση ) επειτα ζητα τη βοηθεια ενος ειδικου πραγμα το οποιο θα σε βοηθησει πολυ και θα σε ανακουφησει .Για αρχη παντως σε συμβουλευω οποτε σου ερχεται να βαλεις χωρις λογο θερμομετρο στην μικρη να μην το κανεις , το ξερω οτι θα σε τρωει ,το ξερω οτι θα σε πιασει αγχος ,αγωνεια κτλ κτλ αλλα πρεπει να μην το κανεις για το καλο της μικρης . Αυτο που εχεις ονομαζεται εμμονή , και τις εμμονες δυστηχως μονο με αυτο τον τροπο τις πολεμαμε. Δεν λεω λογια του αερα τοση ωρα μιλαω εκ του προσωπικου . Ειμαι γεματη εμμονες για την υγεια μου , εχω περασει περιοδο στη ζωη μου παλια οπου επλενα τα παντα γιατι φοβομουνα οτι ειχανε κολησει διαφορα βλαβερα πραγματα απεξω . Ειμαι ενα παιδι οπου οι γονεις το το φοβησαν για τις αρρωστειες , απο δικο τους αγχος επειδη οι ιδιοι ηταν αρρωστοι καποιες φορες , και τωρα φοβαμαι τα παντα , οτι εχω την καρδια μου , δυσπνοιες , αρρωστοφοβιες γενκοτερα και πιστεψε με ειναι παρα πολυ δυσκολο να κοιμασαι και να ξυπνας με ολα αυτα .Μην το κανεις στην κορουλα σου ειναι πολυ κριμα . Μια εμμονη αμα την αφησεις και κανεις οτι σου επιβαλει διπλασιαζεται στο μυαλλο γινεται τεραστια και σε οδηγει να γινεις ενα διαφορετικος ανθρωπος , οταν ομως δεν κανεις αυτο που σου λεει 1-2-3-4 το [πολυ σταματαει αυτοματα . Εχεις καθε δικαιωμα να εισαι αγχωμενη και φοβισμενη με την υγεια της μικρης σου , περασατε τοσα πολλα εξαλλου ,ομως περασανε , ειστε ολοι καλα και κυριως εχετε ενα υγιεστατο παιδακι σπιτι σας , προσπαθεισε να ηρεμησεις ,βοηθησε πρβτα εσυ τον εαυτο σου για να σε βοηθησει και ο οποιοσδηποτε .

Φαιη μου οπως σου ειπε και η DAF κανω και εγω ομοιοπαθητικη στα παιδια μου και εχω δει μεγαλη διαφορα. επισης εχει βοηθησει και εμενα σε ψυχολογικους τομεις (αντιστοιχο φοβο για αρρωστιες). αν θες δοκιμασε την αντι για συνεδριες με ψυχολογο ,γιατι και εκει το αναλυεις το ψυχολογικο σου.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

Grafistria οπως λες κι εσυ το τελευταιο πραγμα που θελω να κανω ειναι να κανω το παιδι μου αρρωστο απο τις δικες μου εμμονες. Και πραγματικα σου μιλαω, εχω προσπαθησει να επιβληθω στον εαυτο μου και τα εχω καταφερει μερικες φορες. Ας πουμε μεχρι να συμβει το χθεσινο, ειχα να τη θερμομετρησω για αρκετο διαστημα. Απο οταν ομως μπηκε ο αντρας μου στην κουζινα και ειπε πως του φαινεται ζεστη η μικρη, κυκλοφορω αγκαλια με το θερμομετρακι. Κυκλοφορω με αυτο και τη νυχτα, οσες φορες ξυπνησα για να αλλαξω πλευρο, εκανα και μια βολτα απο το δωματιο της μικρης... εστι για να ειμαι σιγουρη πως δεν εχει.. Νιωθω πως αν μου το στερησει καποιος, θα σταματησω να αναπνεω, θα λιγοστεψει το οξυγονο πως να το πω.. Θελω να πω πως υπαρχουν διαστηματα που ειμαστε καλα και λεω δεν θα το ξαναταλαιπωρησω το παιδι, αλλα αν συμβει κατι, εστω και ασημαντο ξαναγυρναμε στο μηδεν. Σαν αρρωστια ειναι, που δεν περναει ποτε εντελως και με την 1η ευκαιρια "ξανακυλας"... Πιστεψε με ομως, το προσπαθω, ειλικρινα το παλευω με ολες μου τις δυναμεις!

Δημητρα Αρτεμις οπως ειπα και παραπανω ειμαι ανοικτη και στο ενδεχομενο της ομοιοπαθητικης. Οποιαδηποτε πληροφορια θα μου ηταν χρησιμη. Και ρωτω αυτο που με "καιει" περισσοτερο: Ποσο κοστιζει και τι ακριβως γινεται?

nDtZp2.png

[quote=Φαίη 1986;1294056

Δημητρα Αρτεμις οπως ειπα και παραπανω ειμαι ανοικτη και στο ενδεχομενο της ομοιοπαθητικης. Οποιαδηποτε πληροφορια θα μου ηταν χρησιμη. Και ρωτω αυτο που με "καιει" περισσοτερο: Ποσο κοστιζει και τι ακριβως γινεται?

εγω πληρωνω 50 ευρω την επισκεψη και τα φαρμακα ειναι πολυ φθηνα απο 3-5 ευρω ισως και λιγοτερο.για τα παιδια η επισκεψη ειναι μονο 1-2 φορες και μετα απλα παιρνω τηλεφωνο και μου λεει τι ομοιοπαθητικο να τους δωσω( π.χ σε περιπτωση βρογχιτιδας,ωτιτιδας..κ.τ.λ) δεν χρειαζεται καθε φορα να την πηγαινεις. αν ενδιαφερεσαι για σενα οι επισκεψεις ειναι περισσοτερες δηλαδη περιπου ανα 3μηνο σε βλεπει.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Να κανω μια ερωτηση για μενα ? η ομοιοπαθητικη μπορει να βοηθησει και σε ψυχολογικα προβληματα εχω ακουσει , πως ακριβως εχετε ιδεα ??? σορυ που παρεμβαινω στο θεμα σου Φαιη μου

Τι ζητας συγγνωμη βρε? Κι εγω το ιδιο ηθελα να ρωτησω!

Δημητρα Αρτεμις απο τιμη καλο μου ακουγεται! Και τι ακριβως κανετε? Να υποθεσω πως μιλατε οπως και με τον ψυχολογο ή καμμια σχεση?

nDtZp2.png

Grafistria οπως λες κι εσυ το τελευταιο πραγμα που θελω να κανω ειναι να κανω το παιδι μου αρρωστο απο τις δικες μου εμμονες. Και πραγματικα σου μιλαω, εχω προσπαθησει να επιβληθω στον εαυτο μου και τα εχω καταφερει μερικες φορες. Ας πουμε μεχρι να συμβει το χθεσινο, ειχα να τη θερμομετρησω για αρκετο διαστημα. Απο οταν ομως μπηκε ο αντρας μου στην κουζινα και ειπε πως του φαινεται ζεστη η μικρη, κυκλοφορω αγκαλια με το θερμομετρακι. Κυκλοφορω με αυτο και τη νυχτα, οσες φορες ξυπνησα για να αλλαξω πλευρο, εκανα και μια βολτα απο το δωματιο της μικρης... εστι για να ειμαι σιγουρη πως δεν εχει.. Νιωθω πως αν μου το στερησει καποιος, θα σταματησω να αναπνεω, θα λιγοστεψει το οξυγονο πως να το πω.. Θελω να πω πως υπαρχουν διαστηματα που ειμαστε καλα και λεω δεν θα το ξαναταλαιπωρησω το παιδι, αλλα αν συμβει κατι, εστω και ασημαντο ξαναγυρναμε στο μηδεν. Σαν αρρωστια ειναι, που δεν περναει ποτε εντελως και με την 1η ευκαιρια "ξανακυλας"... Πιστεψε με ομως, το προσπαθω, ειλικρινα το παλευω με ολες μου τις δυναμεις!

Καλημέρα...απ την στιγμή που καταλαβαίνεις ότι δεν θα έπρεπε να αντιδράσ έτσι κ ότι δεν κάνει καλό σε κανέναν σας,σημαινει ότι είσαι στον σωστό δρόμο.είναι μεγάλο πράγμα να παραδέχεσαι ότι έχεις πρόβλημα.

Λοιπόν εγώ έκανα ομοιοπαθητική για ένα χρόνο κ ήταν το μοναδικό πράγμα που μπορούσε να με σώσει γιατί δεν ήθελα να πάρω άγχολυτικα.για να μην τα πολυλογώ παθαίνα κρίσεις πανικού κ μου έπεφτε η πίεση 6 η μεγάλη κ 4 η μικρή κ γενικά νόμιζα ότι θα πεθάνω κ έκανα μαύρες σκέψεις.σε ένα χρόνο έγινα όπως παλια!κάπου κάπου με επιανε αλλά πάρα πολύ σπάνια(1 φορά στους 4-5 μήνες) αλλά ήξερα κ μπορούσα πλέον να το αντιμετοπισω μόνη μου!αυτό έγινε πριν πολλά χρόνια.την πρώτη φορά μου πήρε 50ευρώ κ τις επόμενες από 40ευρώ.

Διαφημίσεις

Χαιρομαι πολυ γιατι βλεπω πως οσες ακολουθησατε ειχατε αποτελεσματα! Εχω αρχισει και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. Μαρια τι ακριβως κανατε σε καθε επισκεψη?

Οποια κοπελα μενει Αθηνα και ξερει να μου συστησει καποιον, θα με διευκολυνε πολυ! Μενουμε νοτια προαστεια (ενημερωτικα το λεω)!

nDtZp2.png

Με βαλατε σε σκεψεις και εχω αρχισει και το ψαχνω για την ομοιοπαθητικη...

nDtZp2.png

Χαιρομαι πολυ γιατι βλεπω πως οσες ακολουθησατε ειχατε αποτελεσματα! Εχω αρχισει και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. Μαρια τι ακριβως κανατε σε καθε επισκεψη?

Οποια κοπελα μενει Αθηνα και ξερει να μου συστησει καποιον, θα με διευκολυνε πολυ! Μενουμε νοτια προαστεια (ενημερωτικα το λεω)!

Την πρώτη φορά πήγαμε βόλτα με τα πόδια κ με ρωτούσε για το πρόβλημα μου,μάλλον για να μην φανεί σαν ανάκριση αν καθόμασταν σε καρέκλες.με ρωτούσε γενικά πάρα πολλά πράγματα κ τα σημείωνε.αν αγαπάω τα ζώα,αν τα αγαπάω πιο πολύ απ τους ανθρώπους,σε τι στάση κοιμάμαι,ποια χρώματα μου αρέσουν κ γενικά πάρα πολλά άσχετα πράγματα που για την ομοιοπαθητική έχουν σημασια.το θέμα είναι να ξέρεις σίγουρα ότι ο γιατρός είναι καλός γιατί υπάρχουν πολλοί τσαρλατανοι.

.το θέμα είναι να ξέρεις σίγουρα ότι ο γιατρός είναι καλός γιατί υπάρχουν πολλοί τσαρλατανοι.

αυτο ειναι πολυ σημαντικο εννοειται να ειναι γιατρος ομοιοπαθητικος και οχι απλα ομοιοπαθητικος! γιατρος οπωσδηποτε:!:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Μαρια ευχαριστω πολυ. Πολυ χρησιμη η σελιδα αυτη!

Παντως οποια κοπελα εχει δικο της γιατρο ομοιοπαθητικο και ειναι ικανοποιημενη επειδη ειδε αποτελεσματα, ας μου στειλει πμ να μου τον προτεινει.

Μαρια εσυ εισαι ευχαριστημενη απο τον δικο σου, αλλα ειμαστε μακρια ρε γμτ!

nDtZp2.png

Παντως ανεξαρτητα με την ομοιοπαθητικη, ηθελα να σας πω πως η μικρη σημερα ειναι μια χαρα! Δεν ειναι ζεστη, τρωει, ειναι ζωηρη κι ολα καλα. Λετε βρε κοριτσια αυτο το 36.9 να ηταν επειδη σφιγγοταν? Τι να πω....

nDtZp2.png

Μαρια ευχαριστω πολυ. Πολυ χρησιμη η σελιδα αυτη!

Παντως οποια κοπελα εχει δικο της γιατρο ομοιοπαθητικο και ειναι ικανοποιημενη επειδη ειδε αποτελεσματα, ας μου στειλει πμ να μου τον προτεινει.

Μαρια εσυ εισαι ευχαριστημενη απο τον δικο σου, αλλα ειμαστε μακρια ρε γμτ!

Ναι...ο δικός μου έχει καταγωγή από σέρρες αλλά το κανονικό του ιατρείο είναι στην καβάλα.εδώ ερχόταν σ.κ και εξέταζε.