Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φυσιολογικος ορος NIVEA

Recommended Posts

Κοριτσια εχω μια ερωτηση..Η μικρη μου εχει συναχωθει ολο και ολο 2φορες. Την πρωτη φορα χρησιμποποιησα ορο της φυσιομερ για τη μυτουλα της και ξεμπουκωσε κατευθειαν. Τωρα ομως πηρα κατι αμπουλες της NIVEA και ειτε βαζω ειτε δεν βαζω το ιδιο παραμενει. Εχετε χρησιμοποιησει τη συγκεκριμενη μαρκα? Να ειναι τοσο αχρηστη? Για σιγουρια θα παρω την παλια απλα ηθελα και τις αποψεις σας

Διαφημίσεις

Κοίτα εγώ χρησιμοποίησα μια φορά τις αμπούλες της NIVEA και η μυτούλα της ξεβούλωσε μια χαρά. Δεν ήταν όμως πολύ μπουκωμένη..... Ίσως αν ήταν περισσότερο να είχαμε κι εμείς το ίδιο πρόβλημα. Αφού με τις παλιές ανακουφιζόταν καλυτερα, πάρε τις παλιές να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο:)

4vVfp3.png

QaBBp2.png

...στο δημητρη μου (επειδη απο πολυ νωρις χρειαστηκε να παει σε παιδικο σταθμο) ξεκινησα με τις διαφορες αμπουλες του εμποριου.γρηγορα καταλαβα οτι ειναι ασυμφορες,μιας κ αν το παιδι εχει μυξα απο ιωση (κιτρινη,πρασινη κλπ) χρειαζεται παραπανω απο μια..κ δουλεια δεν γινεται.ο παιδιατρος μου,μου ειπε (αλλα κ διαφοροι ωρλ που εχουμε κατα καιρους επισκευτει) να μη το λυπαμαι,να βαζω δηλ οσο περισσοτερο ορο μπορω,για να ξεβουλωνει τελειως η μυτη κ να γλιτωνουμε τις ωτιτιδες..ειναι λιγο δυσκολο στην πραξη,αφου το παιδι (ειδικα οταν ειναι πολυ μικρο)δεν το δεχεται ευχαριστα (κι εγω που το εχω δοκιμασει στον εαυτο μου το ιδιο επαθα) αλλα αξιζει τον κοπο,αν ειναι ν αποφυγει την ωτιτιδα..εχω εμπειρια κ απο τα δυο κ ξερω...

χρησιμοποιω ορο του λιτρου με εικοσαρα συριγγα.πετσετα (σαν τη μπερτα του κομμωτηριου) κ λεω πως ειναι η μπερτα του σπαιντερμαν η οτι αλλο μου ερθει...κ μολις βαλω τον ορο,μολις αρχισει να τσιριζει,χτυπαω παλαμακια κ λεω "μπραβο...φυγε κακια μυξα" κ το εχουν δει σαν παιχνιδακι.ο δημητρης πλεον,αν του ζητησω,φερνει τον ορο,κ καθεται με γελια...κι οι υπολοιποι θα συνιθισουν,αφου ετσι κι αλλιως δεν ττη γλιτωνουμε απο ιωσεις.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......