Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η μαντήλα του θανάτου

Recommended Posts

Κατι τετοια με "νεα" με κανουν να νιωθω τοοοοσο χαζη , αχρηστη και βολεμενη που ειλικρινα θελω να παρω τα βουνα.....ανταρτικο κανονικο ρε παιδι μου....σαλτερνω!!!!!!

δειτε και πειτε μου!!

http://inconue.wordpress.com/2009/07/09/%CE%BF-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%82/

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

Κατι τετοια με "νεα" με κανουν να νιωθω τοοοοσο χαζη , αχρηστη και βολεμενη που ειλικρινα θελω να παρω τα βουνα.....ανταρτικο κανονικο ρε παιδι μου....σαλτερνω!!!!!!

δειτε και πειτε μου!!

http://inconue.wordpress.com/2009/07/09/%CE%BF-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%82/

Ελεος!!!Συγκλονιστηκα!!!

Αυτα κανει η ελλειψη παιδειας......

Πραγματικα ντρεπομαι πολλες φορες,γιατι η ιδιοτητα "ανθρωπος"δινεται ακομα και σε κατι αποβρασματα και τερατομορφα πλασματα!!!!!!

Δεν εχω τι αλλο να πω.....

Και τωρα τι???Ενα παιδακι μονο του,αβοηθητο,απο κει που τα ειχε ολα,να παλευει για ενα παρον και για ενα μελλον που του εφτιαξε ενα μειασμα!!!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

• 3 weeks later...

Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτο το πράγμα, το εχω διαβασει 10 φορές, δεν μπορώ να το πιστεψω αυτο που της συνέβη , σπανια μενω μουγγη μετα απο ειδηση, και ναι αυτο με κανει να μην εχω λογια να το χαρακτηρισω, τιποτα απολυτως:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: πώς έγινε αυτό, πώς;;;;;;

http://inconue.wordpress.com/2009/07/09/

και εψαχνα να το βρω στο φορουμ μιας κ συνεβη τον ιουλη... εβαζα το ονομα της κοπελας...ρε γμτ ειναι δυνατον ΜΕΣΑ στο δικαστηριο;;;;;παμε καλα;;;;;;:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Ναι, την έχω διαβάσει την είδηση...δε ξέρω με τι να πρωτοστεναχωρηθώ...Και η αστυνομία όμως, φοβερά αντανακλαστικά...μελαμψός, ορμήστε του....Τι να πω δεν ξέρω...

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Kαλα πως περασε το στιλετο μεσα σε δικαστικη αιθουσα ? :shock::shock::shock:

Εχω ανατριχιασει. Το παιδακι ...... :-(:sad: (δεν βγαινει αχνα ρε σεις)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Δηλαδή να καταλάβω διαδραματιζόταν όλο αυτό το σκηνικό της βίαιης επίθεσης και δολοφονίας της νεαρής εγκύου και οι υπόλοιποι απλά παρακολουθούσαν? Και μόνο ο σύζυγος της όρμησε να τη σώσει?

Εγώ μόνο αυτά θα πω...

Η απάθεια και ο ρατσισμός του ανθρώπινου γένους σε όλο του το μεγαλείο!

Λυπάμαι πραγματικά και θυμώνω!

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Δεν εχω λογια!!!ειναι δυνατον?δεν ειναι ανθρωποι δηλαδη οι μουσουλμανοι?δε δικαιουνται να εχουν τα πιστευω τους?τραγικη απολογια μια γυναικα και ενα αγεννητο παιδι νεκροι, ενα παιδι ορφανο και ενας συζυγος να δινει μαχη για τη ζωη του!!!στο 2009 βρισκομαστε, ελεος!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Δεν εχω λογια!!!ειναι δυνατον?δεν ειναι ανθρωποι δηλαδη οι μουσουλμανοι?δε δικαιουνται να εχουν τα πιστευω τους?τραγικη απολογια μια γυναικα και ενα αγεννητο παιδι νεκροι' date=' ενα παιδι ορφανο και ενας συζυγος να δινει μαχη για τη ζωη του!!!στο 2009 βρισκομαστε, ελεος!!!![/quote']

κοιτα , ειμαι βεβαιη πως αν ρωτησεις πολλους απο του ελληναραδες που υπαρχουν γυρω μας, θα σου πουν οτι λογο καταγωγης και μονο ειναι ανωτεροι απο τους αλβανους!!Και μην μου πεις οτι δεν εχεις ακουσει να το λενε γυρω σου!

Τουλαχιστον εγω το συνανταω σε τρομαχτικη συχνοτητα!

εεε φανταζομαι οτι και στην ιστορια κατι αντιστοιχο παιζει!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

κοιτα , ειμαι βεβαιη πως αν ρωτησεις πολλους απο του ελληναραδες που υπαρχουν γυρω μας, θα σου πουν οτι λογο καταγωγης και μονο ειναι ανωτεροι απο τους αλβανους!!Και μην μου πεις οτι δεν εχεις ακουσει να το λενε γυρω σου!

Τουλαχιστον εγω το συνανταω σε τρομαχτικη συχνοτητα!

εεε φανταζομαι οτι και στην ιστορια κατι αντιστοιχο παιζει!

Κατά την ταπεινή μου άποψη ναι μπορεί να το λέμε αυτό σαν ¨Ελληνάρες¨ αλλά κάποια στιγμή που βρέθηκα μπροστά σε ενα τσακώμο όπου ενας αλβανός (αν και έφταιγε απο οτι κατάλαβα) τσαλαπατιώταν απο 2-3 άλλους μπήκα στην μέση και τον βοήθησα και εγώ και ο άντρας μου και κάτι αντίστοιχο όμως μου έχει συμβεί σε νησί με έναν γερμανό και 3Ελλήνες οπότε δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την εθνικότητα αλλά με το πόσο μπορούμε να νόιώσουμε κάτι για τον συνάνθρωπο μας.:|

γερμανό και 3Ελλήνες οπότε δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την εθνικότητα αλλά με το πόσο μπορούμε να νόιώσουμε κάτι για τον συνάνθρωπο μας.:|

συμφωνώ και δεν γουστάρω άλλο να με απαξιώνουν γιατί είμαι "Ελληναράς" όπως το λέτε...

Κανένας λαός δεν θεωρώ ότι είναι τέλειος...

Τελικά όλα αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στη χώρα μας αλλά συμβαίνουν και από "Γερμαναράδες"

rQGhp3.png

Κοριτσια , συγνωμη , αλλα δεν καταλαβα γιατι προσωποιησατε αυτο που ειπα. Το οτι εσεις εγω και καποιοι αλλοι δεν σκεφτομαστε με τον τροπο των ελληναραδων, γερμαναραδων και παει λεγοντας , ειναι αυτο που τουλαχιστον σε μενα δινουν ενα τονο αισιοδοξιας.

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι νεοελληνες, στην πληοψηφια του διεκδικουν μια "καθαροτητα" (που ιστορικα τουλαχιστον ειναι αβασιμη) σαν εθνος και καρπωνονται τα επιτευγματα της αρχαιας ελλαδας σαν δικα τους. Με αποτελεσμα να νιωθουν ανωτεροι σαν λαος. Γεγονος που θεωρω τουλαχιστον ανοητο. Και ειναι η προσωπικη μου γνωμη.

Αλλωστε ατρανταχτο παραδειγμα αυτου, ειναι οτι βουλευτες του ελληνικου κοινοβουλιου αυτη την στιγμη ειναι ο Αδωνης γεωργιαδης , ο πλευρης και παει λεγοντας.

Δεν ειπα τιποτα παραπανω!

Για μενα αυτο και μονο σαν γεγονος ειναι καταντια. ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

το συνεδεσα λοιπον, με το γεγονος της μουσουλμανας, γιατι θεωρω οτι σε τετοια γεγονοταν οδηγει ενας τροπος σκεψης , σαν αυτον που προανεφερα!

:)

ΓΝΩΡΙΣΑ την καλυτερη μου φιλη (αλβανιδα) ως εξης:εψαχνα κυρια για τις δουλειες του σπιτιου και γνωριστηκαμε και ειμαστε πλεον κολλητες...

οταν το παιδι της εκανε παρτυ καλεσε ολα τα παιδακια (30 )της ταξης της δεδομενου οτι οταν και εκεινα ειχαν παρτυ ειχε παρει δωρο και ειχε παει σε ολους οσους την καλεσαν..

καναμε προετοιμασια για 40 ατομα και περιμεναμε τους καλεσμενους.....

ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙς!!!!!!!!!!!!!

ρατσισμος υπαρχει παντου και τον προωθουν οι ιδιοι οι γονεις........

Image.ashx?fid=87102&w=400&h=300&q=80

Αντιδράσεις και αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε στη Δρέσδη η δίκη του 29χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία μιας εγκύου Αιγύπτιας σε αίθουσα δικαστηρίου.

Περίπου 200 αστυνομικοί έχουν αναλάβει την τήρηση της τάξης στο δικαστήριο, ενώ ο κατηγορούμενος, ο Γερμανός ρωσικής καταγωγής που αναφέρεται από τα Μέσα μονάχα ως «Άλεξ Β», βρίσκεται πίσω από αλεξίσφαιρο τζάμι.

Η δίκη του άντρα, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 31χρονη Μάρουα Ελ Σιρμπίνι, έχει προκαλέσει οργή σε πολλούς στο μουσουλμανικό κόσμο, καθώς θεωρείται ότι η Γερμανία «ανέχεται» την ξενοφοβία και τις αντι-ισλαμικές απόψεις.

Τα Μέσα ενημέρωσης σε ισλαμικές χώρες δίνουν μεγάλη έκταση στο συγκεκριμένο θέμα και αποκαλούν την Σιρμπίνι «μάρτυρα», ενώ διαδηλώσεις έγιναν στο Ιράν και στην Αίγυπτο.

Η επίθεση στην έγκυο και μητέρα ενός 3χρονου παιδιού πραγματοποιήθηκε σε δικαστήριο της Δρέσδης κατά τη διάρκεια εκδίκασης της έφεσης που είχε καταθέσει ο δράστης σε πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση για προσβολή της άτυχης γυναίκας. Εκτός από την ίδια, ο δράστης τραυμάτισε και το σύζυγό της.

Τον σύζυγο είχε τραυματίσει και η γερμανική αστυνομία στο πόδι, καθώς τον εξέλαβε λανθασμένα ως το δράστη.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=72979&cid=5

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Image.ashx?fid=87102&w=400&h=300&q=80

ο Γερμανός ρωσικής καταγωγής

Η καταγωγη του γιατι αναφερεται?Βοηθαει σε κατι?Η μηπως ειναι ανταποδωση του ρατσισμου?......Ενας απο εμας αλλα οχι δικος μας!.......

[quote name=vouraikos;1341062

Αλλωστε ατρανταχτο παραδειγμα αυτου' date=' ειναι οτι βουλευτες του ελληνικου κοινοβουλιου αυτη την στιγμη ειναι ο Αδωνης γεωργιαδης , ο πλευρης και παει λεγοντας.

Δεν ειπα τιποτα παραπανω!

Για μενα αυτο και μονο σαν γεγονος ειναι καταντια. ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

[/quote]

Στις Δημοκρατιες αυτο επιτρεπεται.Ο λαος εκλεγει τους αντιπροσωπους του οποιοι κι αν ειναι αυτοι κι ωφειλουμε να το σεβαστουμε.Στο κοινοβουλιο υπαρχουν επισης και μουσουλμανοι,αντρες,γυναικες,επιστημονες,ποδοσφαιριστες.Δεν βρεθηκε κανεις εκει με πραξικοπημα και θεωρω ρατσιστικο να προσβαλεις ετσι καποιους ψηφοφορους επειδη δεν συμφωνεις.Ουτε εγω τους ψηφισα αλλα Δημοκρατια=Δυναμη που πηγαζει απο τον λαο

Η καταγωγη του γιατι αναφερεται?Βοηθαει σε κατι?Η μηπως ειναι ανταποδωση του ρατσισμου?......Ενας απο εμας αλλα οχι δικος μας!.......

Ξέρεις τι με σοκάρει italiana?

Ότι προσπέρασες το γεγονός.

Μια νέα κοπέλα έγκυος και μητέρα ενός μικρου παιδιού δολοφονήθηκε με τον τρόπο που δολοφονήθηκε μπροστα στα μάτια του παιδιου της,επειδή ήταν αλλοδαπή (νόμιμη θα σου τονίσω)και ρωτάς αν η αναφορά της καταγωγής κάποιου ( του δολοφόνου στην προκειμένη) είναι ανταπόδωση ρατσισμού.

Όχι δεν είναι θα σου απαντήσω.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Ξέρεις τι με σοκάρει italiana?

Ότι προσπέρασες το γεγονός.

Μια νέα κοπέλα έγκυος και μητέρα ενός μικρου παιδιού δολοφονήθηκε με τον τρόπο που δολοφονήθηκε μπροστα στα μάτια του παιδιου της,επειδή ήταν αλλοδαπή (νόμιμη θα σου τονίσω)και ρωτάς αν η αναφορά της καταγωγής κάποιου ( του δολοφόνου στην προκειμένη) είναι ανταπόδωση ρατσισμού.

Όχι δεν είναι θα σου απαντήσω.

Δεν προσπερασα το γεγονος.Εννοειται πως σε οποιονδηποτε ανθρωπο αυτο μονο αποτροπιασμο και προβληματισμο μπορει να προκαλεσει....Αν θες προσπερασα το αυτονοητο!Ομως το τι προξενει στον καθενα το περιεγραψαν τοσο παραστατικα οι προλαλησασες και καθως ο χρονος που μπορω να διαθεσω εδω ειναι ελαχιστος επικεντρωθηκα σε μια (λεπτομερεια ισως για σενα)αλλα που στην Ψυχιατρικη ειναι η βασικη αρχη της μετατοπισης ευθυνων(δεν ειναι ρατσιστες οι Γερμανοι αλλα οι Γερμανοι Ρωσικης καταγωγης)Αυτη ειναι και η αιτια αλλωστε που αυτος ο κυκλος παραλογισμου δεν κλεινει ποτε.Το οτι καποιος ειναι ειδεχθης δολοφονος δεν σου δινει το δικαιωμα να εισαι εμπαθης με το σχολιο καποιου χωρις καν να ζητησεις διευκρινηση.Πυροβολησες με την ετοιμοτητα των αστυνομικων.Και ο ρατσισμος (του οποιου εισαι και πολεμια)δεν εκφραζεται μονο με σφαιρες.

(δεν ειναι ρατσιστες οι Γερμανοι αλλα οι Γερμανοι Ρωσικης καταγωγης)

Καλησπέρα,

Δεν θα σχολιάσω το θέμα, ολοι οι παραπάνω με κάλυψαν.

Μια παρέμβαση μόνο, εαν μου το επιτρέπετε.

Πιστεύω ότι το σχόλιο της Italiana είναι σωστό.

Δεν έχει κάνενα νόημα η αναφορά καταγωγής του δολοφόνου.

Και έμενα αυτό ήρθε στη σκέψη μου:

Ενας απο εμας αλλα οχι δικος μας

:twisted:

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Στις Δημοκρατιες αυτο επιτρεπεται.Ο λαος εκλεγει τους αντιπροσωπους του οποιοι κι αν ειναι αυτοι κι ωφειλουμε να το σεβαστουμε.Στο κοινοβουλιο υπαρχουν επισης και μουσουλμανοι,αντρες,γυναικες,επιστημονες,ποδοσφαιριστες.Δεν βρεθηκε κανεις εκει με πραξικοπημα και θεωρω ρατσιστικο να προσβαλεις ετσι καποιους ψηφοφορους επειδη δεν συμφωνεις.Ουτε εγω τους ψηφισα αλλα Δημοκρατια=Δυναμη που πηγαζει απο τον λαο

στην ιδια βαση της δημοκρατιας εχω το δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου για τον καθενα. Δεν πηγα να τον πλακωσω στο ξυλο. ειπα οτι ανθρωποι με τετοια μυαλα θεωρω καταντια να ειναι στο ελληνικο κοινοβουλιο. Ειναι η αποψη μου και εχω δικαιωμα να την λεω. δημοκρατικα! δεν βλεπω κατι ραστιστικο. Δεν ειπα οτι οι βουλευτες του λαος εχουν χαμηλοτερη αξια ζωης απο τους υπολοιπους. Ειπα οτι για μενα οι αποψεις τους ειναι καταντια να βρησκουν υποστηρικτες.....κανενας ρατσισμος !

Δεν ειπώθηκε κάτι προσβλητικό μεχρι στιγμής, μην αρπάζεστε με το παραμικρό!

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world