Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζητείται επειγόντως διακοσμήτρια για τραπέζι βάπτισης!ΒΟΗΘΕΙΑ!!

mpempoula

Recommended Posts

Κορίτσια Γεια Σας!!!Πάω να πάθω εγκεφαλικό...Βαπτίζω το κοριτσάκι μου αυτό το Σάββατο στην Αθήνα και είχα κανονίσει μήνες τώρα να κάνει τη διακόσμηση των τραπεζιών και του τραπεζιού ευχών μια κοπέλα που μου την είχαν συστήσει.Είχαμε κανονίσει και την τιμή, αρκετά καλή καθώς και όλες τις λεπτομέρειες.ήσυχη εγώ σήμερα προσπαθούσα να την βρω τηλεφωνικά και έμαθα μόλις πριν από λίγα λεπτά ότι η εν λογω κυρία ήταν υποτίθεται πολλή πολλή άρρωστη και αδυνατούσε να με εξυπηρετήσει...Βέβαια αν δεν της είχα τηλεφωνήσει επανειλημμένως΄ούτε καν θα το είχα μάθει. Το θέμα όμως τώρα ειναι που θα βρω κάποιον διακοσμητή?Αν γνωρίζετε οποιονδήποτε σας παρακαλώ πολύ στείλτε μου τα στοιχέια του με π.μ γιατί πραγμταικά είμαι σε απόγνωση. Τα είχα ετοιμάσει όλα τέλεια και έρχεται αυτό το γεγονός να μου τινάξει όλη την βάπτιση στον αέρα....

Διαφημίσεις

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Αχ βρε Ελενικ σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!Αυτή μου φαίνεται πιο αξιόπιστη σαν διεύθυνση http://www.hollywoodfashion.gr/ αλλά για να είμαι ειλικρινής έχω απελπιστει ποιον θα βρω τελευταία στιγμή?Θα με βάλει να πληρώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου και να πεις ότι η κακομοίρα δεν έιχα μεριμνήσει τόσο καιρό πριν ,τι να πω με τη γκαντεμιά μου....................

http://www.stigmes-events.gr/gr/baptism.htm (ενδεικτικα βρηκα ενα με τιμες)

Aυτο παιζει να σε ενδιαφερει? Δεν στελνεις ενα πμ στην κοπελα μηπως ειναι ακομα διαθεσιμα? Ακουγεται τελειο μιας και εχεις και κοριτσακι

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46622

Καμια φιλη με στυλιστικη αποψη δεν σωζει την κατασταση?

Η εν λογω κυρια (διακοσμητρια) δεν μπορει να σας συστησει καποιον και να καλυψει το κενο?

Τι ειχατε υποψιν σας να κανετε?

Ελενίκ έστειλα ήδη π.μ στην κοπέλα , για να δούμε αν θα το δει...όσο για την πρώτη διέυθυνση δεν νομίζω να αναλαμβάνει στολισμό.Η κοπέλα διακοσμήτρια που με έστησε...υποτίθεται ότι είναι τόσο άρρωστη που δεν δίνει ούτε καν τις γιάλες στο πρόσωπο που μας σύστησε. Για την ακρίβεια ο φωτογράφος είχε επεκταθεί και σε άλλε ςυπηρεσίες, όπως μουσική επενδυση της εκδήλωσης, μπαλόνια, στολισμό...αλλά όλως αναπάντεχα η διακοσμήτρια τον πούλησε...

Εννοείται ότι έχουν ευθύνη συμβατική αλλά ξέρετε πώς έιναι αυτά τα πράγματα , δεν έχω υπογραψει γραπτή συμβαση...παρα μόνο έκανα προσφορική....άστα να πάνε

Διαφημίσεις

Ελενικ μόλις διάβασα το μήνυμά σου και αγχώθηκα! Θα σου πω την πρώτη σκέψη που μου ήρθε. Τον Ιούλιο βάφτησα την δροσοσταλίδα μου και μετά την βάπτιση ήρθαμε σπίτι. Τον στολισμό μου τον έκανε δώρο μια πολύ καλή μου φίλη -καλλιτεχνική φύση, τεχνίτρια βιτρώ & κοσμημάτων. Εχουν να το λένε όλοι οι καλεσμένοι οτι είναι οτι πιο ωραίο έχουν δει σε τέτοια περίπτωση. Αν ενδιαφέρεσαι να μιλήσεις μαζί της πες μου να σας φέρω σε επαφή. Όπως και να'χει καλή τύχη. Φιλάκια!

Love is all around!

αχχχ και γω αγχώθηκα!!!! απαπαπαπαπααααα!!!!!! τι έγινε τελικά έβγαλες καμιά άκρη??? εγώ παντός θα μάζευα 5 - 6 φίλες, (η μερικές μαμάδες από δω) και θα έκανα ένα ντου.... όλο και κάτι θα σκαφτόμασταν!!! πάντα οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν είμαι αγχωμένη.....

.png.png

Ναι ρε κοριτσι.. Τι αγχωνεσαι.. εμεις τι κανουμε εδω? Τι να την κανεις τη διακοσμητρια?

Θα μας πεις τι ειχατε κανονισει ακριβως, θα ριξουμε τις ιδεες στο τραπεζι και θα βρουμε τις πιο υλοποιησιμες να τις κανεις μονη σου..

Το μονο που θα χρειαστεις ειναι 1-2 καλες σου φιλες η συγγενεις, να κανουν το στρωσιμο. Η θα πας τα πραγματα απο την προηγουμενη στο μαγαζι θα τους πεις πως θα τα στησουν και θα τα φτιαξουν αυτοι.. Μην τρελενεσαι.

Σιγουρα θα κανουμε καλυτερη δουλεια απο τη διακοσμητρια..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

μπεμπουλα καλημερα!!! μην στεναχωριεσαι!!

πως τα βλεπεις αυτα?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=47746

νομιζω μπορουμε να κανουμε ενα τραπεζι ευχων...;) στειλει μου ενα πμ να για το που και τι ωρα ειναι βαπτιση να δω αν μπορω ν αφησω καπου την Ελενα να ερθω εγω... κι αν οντως σ αρεσουν δλδ... και θα μιλησουμε στο τηλ. ... εχω και γαζες λαχανι.. εφτα κι εφτα μετρα που ειχα στολισει στις σκαλες τις εισοδου του σπιτιου μου με λιλα φιογκους απο τουλι ... δεν προλαβα να βαλω φωτο... αλλα πως ειναι η εκκλησια μπορουμε να τις βαλουμε?... τεσπα ... θα μιλησουμε και θα τα βρουμε αυτα... παντως μην στεναχωριεσαι αυτο που εγινε ειναι οντως δυσκολο αλλα εγω εχω ολη την διαθεση να στολισω σαν να ηταν για το Λενακι μου:mrgreen:

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γλυκά σας χιλιοευχαριστώ για την ανταπόκριση...Με συγκινήσατε απίστευτα. Χθες δεν μπόρεσα να κοιμηθώ από το άγχος αλλά ευτυχώς σήμερα πρωί πρωί πήρα τηλ την κοπέλα που μου κάνει τις μπομπονιέρες και μου είπε ότι μπορέι να με βοηθήσει αρκει να της βρω καμμια φωτογραφία από τραπέζια έτοιμα να της στείλω μέσω ιντερνετ. Έτσι τώρα οργώνω το ίντερνετ για ιδέες...Αν δεν βρω κάτι θα απευθυνθώ στις κοπέλες που ήδη μου συστήσατε και σας χιλιοευχαριστώ...Ψάχνω σε στολισμό τραπεζιών με γιάλα στη μέση.Τι να βάλω μέσα με προβληαμτίζει γιατί η προηγούμενη δεν μου είχε κάνει δέιγμα αλλά μου είχε πει γενικά και αόριστα ότι θα το κάνει τέλεια σύμφωνα με τα χ΄ρωματα που ήθελα. Ροζ και λίγο μωβ-λιλά...

Τι να βάλω μέσα με προβληαμτίζει γιατί η προηγούμενη δεν μου είχε κάνει δέιγμα αλλά μου είχε πει γενικά και αόριστα ότι θα το κάνει τέλεια σύμφωνα με τα χ΄ρωματα που ήθελα. Ροζ και λίγο μωβ-λιλά...

Eιχε κανει η κουμπαρα μου ενα τελειο στον ανθοπωλη της (μηπως να στα ετοιμασει ο ανθοπωλης? Ρωτησες αν μπορει?)

Ειχε βαλει πρασινο ζελεδακι ψιλο και απο πανω ενα λουλουδι μωβ μονο με πως τα λενε μωρε κολησα τωρα (τα μεγαλα χρυσανθεμα) με λιγο χιλο ανθακι λιλα. Ηταν υπεροχο πανευκολο και παμφθηνο.

Επισης ενα τελειο που καναμε σε ενα μπουφε ηταν στρογγυλο μικρο γυαλινο με μωβ κερι και ενα με λιλα σε καθε τραπεζι και μια ανθοδεσμουλα με αυτα τα χρωμματα στην μεση.

Κατσε θα ψαξω μηπως βρω καμια φωτο γιατι απο την περιγραφη...... :lol::lol::lol: δεν θα βγαλεις ακρη.:lol:

Διαφημίσεις

Κορίτσια όπως σας έγραψα και πιο πάνω μάλλον θα με βοηθήσει σε καλή τιμή η κοπέλα που έφτιαξε και τις μπομπονιέρες μου. Σε λίγο θα πάω στον χώρο που θα κάνω το τραπέζι για να κανονίσω τις τελευταίες λεπτομέρειες αλλά βασικότερα για να δω ενα ροζ τραπεζομάντηλο που προσφέρει για να δω εάν ταιριάζει με το ροζ που θελω , ροζ ανοιχτό. Αν ταιριάζει λέμε με την κοπέλα που βρήκα να βάλουμε μια γιάλα (όχι τις γιάλες δεν τις έχω)που θα είναι τυλιγμένη κάπως με μωβ-λιλά τούλι-δίχτυ μάλλον και μέσα στη γιάλα ακόμη σκεπτόμαστε τι να βάλουμε.Οι ιδέες είναι χρωματιστό νερό μωβ-λιλά ή ροζ με κάτι ροζή μωβ αντιστοίχως να επιπλέει?Τί λέτε?

Mπεμπουλα καλησπερα.Μπορεις να βαλεις στις γυαλες χρωματιστο νερο και στην κορυφη να επιπλεει ενα κερι σε σχημα νουφαρο.Οι μισες γυαλες να ειναι με ροζ νερο και οι αλλες με λιλα.Αν οι γυαλες εχουν ποδαρακι μπορεις να βαλεις λιγο τουλι η να δεσεις κορδελες στα αναλογα χρωματα.Ελπιζω να βοηθεισα,με το καλο η βαφτηση!!!!!!!!!!!!:-D

Eleniza τελικά κάτι τέτοιο ευελπιστώ να κάνει η διακοσμήτρια που βρήκα σήμερα,η οποία όπως προείπα κατα βάση ασχολείται με μπομπονιέρες.Πήγα λοιπόν σημερα στον χώρο και διαπίστωσα ότι μου δίνουν ένα όμορφο ροζ ανοιχτό σατινέ τραπεζομάντηλο(το οποίο παρεμπιπτόντως ταιριάζει απίστευτα με προσκλητηριο και μπομπονιέρες.Η κοπέλα όντως ταχύτατη μου είπε από τηλεφώνου ότι αγόρασε μωβ πετρούλες να ρίξουμε στο μέσον, όπου και η γιάλα με νεράκι και λουλουδάκια μωβ και κάτι άλλο μωβ....Τελικά θα βγει καλό ελπίζω.Α,ναι το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι πετσέτες επίσης ροζ ανοιχτές σατινέ είναι πολύ λεπτές και δεν μπορούμε να τις τυλίξουμε η να βάλουμε κορδελίτσα όπως υπολόγιζα αρχικα με την εξ διακοσμήτρια....

Κορίτσια ,σας ευχαριστώ θερμα για τη συμπαράσταση και αδράττω της ευκαιρίας να σας πω τί άλλο τρελό μου συνέβη σήμερα 4 μόλις ημέρες πριν τη βάπτιση...Ο πάτερ που ήξερ α και θα έκανε τη βάπτισή μας έφυγε στο εξωτερικό για μια εβδομάδα λόγω εκλογών και το μυστηριο θα τελεστεί από άλλο πάτερ υπερήλικά και μάλλον με αλτσχάιμερ...Τί να πω πρέπει να έχει ανάδρομο ερμή δεν εξηγείται αλλιώς.........

Τί να πω πρέπει να έχει ανάδρομο ερμή δεν εξηγείται αλλιώς.........

Eίχε μέχρι σήμερα νομίζω!!!!!!!!:):):)

Καλή επιτυχία και όλα να πάνε καλά!:)

it's never too late to start all over again

Μην ανησυχείς καθόλου! Όλα καλά θα πάνε αφού εσείς που βαφτίζετε την κορούλα σας θα έχετε τέλεια διάθεση!

Βαφτίσαμε την προηγούμενη βδομάδα την κόρη μας, οι μισοί καλεσμένοι ήταν σε προεκλογική εκδήλωση (!!!) και μόλις άρχισε το σέρβις άρχισε να βρέχει κα μετακομίσαμε μέσα (!!!).

Παρόλα αυτά ήμουν η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου και χόρευα ασταμάτητα μέχρι τα ξημερώματα.

Μην ανησυχείς καθόλου! Όλα καλά θα πάνε αφού εσείς που βαφτίζετε την κορούλα σας θα έχετε τέλεια διάθεση!

Βαφτίσαμε την προηγούμενη βδομάδα την κόρη μας, οι μισοί καλεσμένοι ήταν σε προεκλογική εκδήλωση (!!!) και μόλις άρχισε το σέρβις άρχισε να βρέχει κα μετακομίσαμε μέσα (!!!).

Παρόλα αυτά ήμουν η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου και χόρευα ασταμάτητα μέχρι τα ξημερώματα.

Να σας ζήσει η κορούλα σας!!!όσο για την προεκλογική εκδήλωση εμείς δεν το συζητώ , οι καλεμένοι θα έρθουν με τις σημαίες...Ευχαριστω για τις ευχές και την θετική σας ενέργεια...

Σήμερα, η αλήθεια είναι πώς όλα πήγαν σχετικά καλά με μοναδικό παράδοξο την ανεπιτυχή έρευνα μου σε δεκάδες βιβλιοπωλεία προκειμένου να βρω κουτί τετράγωνο να αμπαλάρω το δώρο της κουμπάρας...που ήταν ε΄πισης κουτί με ρολόι.Αφού έψαξα σε άπειρα σημεία τελικά αναγκάστηκα να αγοράσω ένα μπλε-σκούρο κουτί(καλης ποιότητας δεν λεω-αλλά μπλε)(έψαχνα ροζ λόγω μπέμπας)που θα το τυλίξω με φούξια κορδέλα...........

Α,ναι όσο για τη διακόσμηση έχουμε μείνει στασιμοι στις ιδέες και έμπνευση...Έχω παραγγείλει κάτι ευχαριστήρια τετράγωνα 6χ6 εκ καρτελάκια , τα οποία ήθελα να βάλω στο τραπέζι αλλά μήπως έχετε καμμιά ιδέα πού να τα τοποθετήσω???

σε μισό καλαμάκι απο σουβλάκι τρυπημένο πάνω σε κάποιο ζαχαρωτό ?? ή σε τενεκεδένιο κουβαδάκι απο τα τζάμπο γεμάτο με ζαχαρωτά, γλυφιτζούρια και άλλα καλούδια??

μμμ .. σε κάποιο "κουτάκι" μαζί με ένα γλυκάκι ??

δεν έχω κάτι άλλο .. θα επανέλθω όμως!!

κουτάκια πολύ καλά για δώρο κουμπάρας έχει το έλξις δώρο ή ο φωτιάδης .. δεν ξέρω που περίπου μένεις ..

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

εγω θα τα βαλω σε ζωακια αυτα με το μανταλακι που ειναι για φωτογραφιες ( δεν ξερω πως τα λενε...) μιας και το θεμα μας ειναι ζωακια...

η μπορεις να τα τρυπησεις με διακορευτη και να τα δεσεις με κορδελα στην πετσετα

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

εγω θα τα βαλω σε ζωακια αυτα με το μανταλακι που ειναι για φωτογραφιες ( δεν ξερω πως τα λενε...) μιας και το θεμα μας ειναι ζωακια...

η μπορεις να τα τρυπησεις με διακορευτη και να τα δεσεις με κορδελα στην πετσετα

Μανουλίτσα Κι εγώ τελικά έτσι θα τα κάνω με μια μικρή παραλλαγή .Δηλ θα κάνουμε την τρύπα θα βάλουμε κορδελάκια και θα τα αφήσουμε πάνω στην πετσετα που θα είναι πα΄νω στο πιάτο. Δυστυχώς το ύφασμα της πετσέτας ήταν τόσο λεπτο που δεν μπορέι να δεθεί.Αυτοί πού έχουν τον χώρο βάζουν την [πετσέτα μέσα στο ποτήρι κατι που να λέω την αμαρτία μου δεν με π[ολυτρελαίνει κιόλας και δεν θα το κάνω....όσό για την ιδέα με τα καλαμάκια, τι να πω βρε κορίτσια πραγματικά οι ιδέες σας με εκπλήσουν .Μπράβο σας!!!

Χθές πήρα και τις μπομπονιέρες μας...Σήμερα έχω πολύ πολύ τρέξιμο......