Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

gonal f πενα και σωστη χρηση

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα.Ανοιξα αυτο το θεμα για να ενημερωνωμαστε και να ελεγχουμε αν κανουμε σωστα τις ενεσεις.Σημερα για παραδειγμα που ειναι Σαββατο και τα ιατρεια κλειστα παρατηρησα στην πενα γκοναλ μια φυσαλιδα αερα και πανικοβληθηκα!

Προσπαθησα να τη βγαλω φορτωνοντας μια ελαχιστη δοση αλλα ακομα παραμενει μεσα!Τι κανω τωρα?

Διαφημίσεις

καλησπερα ματου,κι εγω την πατησα και δεν καταφερα να τη βγαλω αλλα παρατηρησα οτι οταν εχω καθετα τη βεονα αι την βαζω στην κοιλια η φουσκαλα παει πανω πανω οποτε οκ,αλλα και να βγει στη κοιλια δεν παθαινεις τιποτα,μην ανησυχεις!!!!!επισης ο γιατρος μου μου ειπε να τις κανω οσο πιο κοντα στον αφαλο γινεται!μουτσ καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!

οτι και να"ναι στεναχωρησου λιγοτερο!!!!!!!

ευχαριστω μοιραιδα αυτο με το οτι παει πανω το παρατηρησα και εγω.

ελπιζω να μην τρεχει τιποτα που αποδεσμευσα αλλα 37,5 χθες καλου κακου.

ξεκινησες και εσυ? με το καλο σε ποια φαση εισαι ? σου ειπαν για πρεγκνυλ και που να την κανεια? προλουτον?

που ησουνα καλε και βολοδερνω μονη μου τοση ωρα?χαχαχαχαχα ναι ξεκιησα,αυριο θα παω δευτερη φορα για εξετασεις στο κεντρο και υπερυχο,προς το παρον περνω averkap μιση και εχω ξεκινησει gonal ,σημερα ειναι η τριτη μερα,δεν ξερω τιποτε αλλο...

οτι και να"ναι στεναχωρησου λιγοτερο!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα αυτή τη φυσαλίδα την παρατήρησα κι εγώ στις ενέσεις Puregon που γίνονται επίσης με πένα. Ρώτησα το κέντρο εξωσωματικής και μου είπαν να μην ανησυχώ είναι πολύ μικρή και δεν επηρεάζει. Αυτό που παρατήρησα μια φορά που τελείωσα την αμπούλα που περιείχε την φυσαλίδα (και να πω την αλήθεια όλες περιείχαν φυσαλίδα μετά την πρώτη χρήση) η φυσαλίδα δεν περνούσε στο σώμα μου. Παρατηρήστε το κι εσείς (κάτω κάτω η αμπούλα λεπταίνει πολύ και όταν το πιεστηράκι φτάσει στο τέλος μένει μια μικροποσότητα μέσα στην αμπούλα μαζί με τη φυσαλίδα)