Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μικρή τρυπούλα σε καρτελάκι...

SAN

Recommended Posts

Συγνώμη που ανοίγω νέο θέμα για κάτι τέτοιο αλλά σκέφτηκα μήπως κάποια έχει καμιά ιδέα. Το καρτελάκι που θα βάλω στο γλυκό (κουταλιού) είναι πολύ μικρό, και ο κλασικός περφορατέρ (διακορευτής ή κοινώς τρυπητήρι) έχει σχετικά με το καρτελάκι μεγάλη τρύπα (για να περάσω από μέσα το κορδόνι και να το στερεώσω). Μου είπαν για μονό διακορευτή, έφαγα τον κόσμο, βρήκα, αλλά η τρύπα ήταν η ίδια. Μήπως έχετε καμιά ιδέα; :confused:

Διαφημίσεις

Με χοντρή βελόνα!η με στυλό σχεδιάζεις το μέγεθος που θες,το γεμίζεις με το στυλό,το γεμίζεις το γεμίζεις το γεμίζεις μέχρι που ανοίγει η τρύπα.υπάρχουν στυλό σε όλα τα χρώματα κ ούτε θα φαίνεται.ή να πατήσεις πολλές φορές το γύρω γύρω του κύκλου με το στυλό κ η τρύπα πάλι θα ανοίξει.

αυτο εκανα εγω εγιναν τελειες

Δανίστηκε η μαμά μου (στη Κρήτη) ένα, και δοκίμασε αλλά δεν άνοιγε καθόλου τρύπα στο χαρτί. Σκέφτηκα ότι μάλλον κανένα δεν θα μπορεί...

Που θα μπορούσα να ρωτήσω για ένα τέτοιο;

Σκέφτηκα και τη βελόνα.... το δοκίμασα.. αλλά μένει πίσω το χαρτί που φεύγει και δεν δείχνει και πολύ ωραίο...

Διαφημίσεις

Με στυλό;

Δεν το δοκίμασα ακόμη. Επειδή το καρτελάκι είναι χαρτόνακι, νομίζω ότι δεν θα είναι ευκολο να μαλακώσει από το μελάνι και να φύγει το χαρτί χωρίς να αφήσει σημάδι στο περίγραμμα.

Και εμένα μικρό ήταν το καρτελάκι με τα ονόματα των καλεσμένων αλλά με κοινό περφορατέρ έκανα τρύπες. Άποψή μου, κάντες έτσι. Κανένας δεν καταλαβαίνει αυτό που εμείς θεωρούμε τρομερό!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Το εργαλείο για τις ζώνες πράγματι είναι το καλύτερο για μικρές τρύπες. Απλά δεν ανοίγει τρύπα αν βάλεις μόνο το χαρτόνι. Δοκίμασε να τοποθετήσεις ένα κομάτι δέρμα...μια παλιά ζώνη...πίσω από το χαρτόνι, και θα ανοίξει πολύ ωραία τρύπα. Το ξέρω γιατί το χρησιμοποιώ συχνά.

Δανίστηκε η μαμά μου (στη Κρήτη) ένα, και δοκίμασε αλλά δεν άνοιγε καθόλου τρύπα στο χαρτί. Σκέφτηκα ότι μάλλον κανένα δεν θα μπορεί...

Που θα μπορούσα να ρωτήσω για ένα τέτοιο;

Σκέφτηκα και τη βελόνα.... το δοκίμασα.. αλλά μένει πίσω το χαρτί που φεύγει και δεν δείχνει και πολύ ωραίο...

Διαφημίσεις

Υπάρχει στην αγορά διακορευτής μονός με μικρή τρύπα. Τον έχω αγοράσει και είναι τέλειος!Κάνει άψογες μικρές τρυπούλες και για την περίπτωση σου είναι ότι πρέπει!Τον έχω χρησιμοποιήσει σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις, καθώς και πολλές φίλες μου!

Πότε είναι η βάφτιση σου?Μπορώ να σου το στείλω, ταχυδρομικώς δεν θα κάνει από 3 μέρες!Αν θες, μιλάμε μέσω πμ.

Αν ενδιαφέρεσαι, μπορώ να σου βγάλω φωτο με το μέγεθος της τρυπούλας σε σύγκριση με τον κλασσικό διακορευτή! (ο μονός που λες με την κανονική τρυπούλα είναι διαφορετικός-αυτός που έχω εγώ έχει πολύ μικρή τρυπούλα, ότι πρέπει για ένα κορδελάκι ή κάτι παρόμοιο)

• 8 months later...
Υπάρχει στην αγορά διακορευτής μονός με μικρή τρύπα. Τον έχω αγοράσει και είναι τέλειος!Κάνει άψογες μικρές τρυπούλες και για την περίπτωση σου είναι ότι πρέπει!Τον έχω χρησιμοποιήσει σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις, καθώς και πολλές φίλες μου!

Πότε είναι η βάφτιση σου?Μπορώ να σου το στείλω, ταχυδρομικώς δεν θα κάνει από 3 μέρες!Αν θες, μιλάμε μέσω πμ.

Αν ενδιαφέρεσαι, μπορώ να σου βγάλω φωτο με το μέγεθος της τρυπούλας σε σύγκριση με τον κλασσικό διακορευτή! (ο μονός που λες με την κανονική τρυπούλα είναι διαφορετικός-αυτός που έχω εγώ έχει πολύ μικρή τρυπούλα, ότι πρέπει για ένα κορδελάκι ή κάτι παρόμοιο)

Γεια σου Babystar...μπηκα κι εγώ στην παρέα σας γιατί ετοιμάζω τη βαφτιση του μικρού μου...ψαχνω κι εγώ αυτό το διακορευτή με μικρή τρυπούλα..μήπως θυμάσαι από πού τον έχεις αγοράσει?? (τετοια ώρα τετοια λόγια...)

Διαφημίσεις