Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γιορτη της Γυναικας Σαββατο 8 Μαρτιου

dora

Recommended Posts

Λοιπον κανω μια προταση (αν και ξερω πως θα παει χαμενη :( )

Τι λετε/ Κανονιζουμε γυναικοπαρεα (μαμαδοπαρεα να πω καλυτερα) για κανα ταβερνακι στη γιορτη της γυναικας? Εχω να βγω ετσι τουλαχιστιν 3-4 χρονια...

Οι μπαμπαδες θα κρατησουν τα παιδακι, ειναι σαββατο, θα τα βαλουμε για υπνο και θα βγουμε.. Τι λετε? Το θετω απο τωρα γιατι αν υπαρξει ενδιαφερον, θα πρεπει να κλεισουμε εγκαιρα καπου να παμε.[/b]

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλή ιδέα!!! για βάλε με στη λίστα...αν και δεν έχω ρώτήσει ακόμη αλλά μου αρέσει η ιδέα μιας και δεν το έχω κάνει ποτέ ... να βγώ με γυναικοπαρέα δηλ στην μετά Γιώργου εποχή!!! :wink:

Καλη ιδεααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Γιατι οχι??? Δεν εχω βγει ποτε στη γιορτη της γυναικας!! :oops:

Μπορουμε να φερουμε κ φιλες μας??

Να κανονισουμε καπου που να μπορουμε ολες. Για Πειραια παντως εχω μαγαζι γνωστο αμα θελετε να το κανονισω ειναι μεζεδοπωλειο.

Διαφημίσεις

Εννοειτε οτι μπορουμε να φερουμε φιλες μας... απλα να δουμε για αρχη αν μαζευομαστε καποιες (πχ και 6-7 να μαζευτουμε καλα ειναι, και μετα θα πρεπει να ειμαστε σιγουρες για τη συμμετοχη μας, γιατι θα κλεισουμε σε καποιο μαγαζι.. μην πουμε 20 ατομα και μετα ειμαστε 10..

Επισης μετα πρεπει να πουμε που θα συναντηθουμε γιατι ισως το μερος να ειναι απαγορευτηκο για καποιες που θα μενουν πολυ μακρυα κι ας θελουν να ερθουν.. πχ εγω δεν μπορω να παω στην Παρνηθα, οσο κι αν το θελω... Γιατι θα ειναι και βραδυ και σιγουρα θα πιουμε κιολας (εστω λιγο) και δεν ειναι και ωραια ιδεα να οδηγαμε σε αγνωστους δρομους..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ναι, το μέρος που θα βρεθούμε να είναι τουλάχιστον κεντρικό και με εύκολη πρόσβαση και πάρκινγκ, γιατί με λίγο κρασάκι παραπάνω δεν νομίζω να το ξαναβρώ το σπίτάκι μου!!!Τουλάχιστον στα δύσκολα να μπορουμε από κει να βρούμε κανα ταξί!!! :oops::shock::lol:

Λεμε για Πειραια Αντζελα, κοντα στο Φαληρο, που βγαινεις αμεσως στην παραλιακη που ειναι κεντρικος δρομος.. Το θεμα ειναι το παρκινγκ βεβαια :(

Αν εχει καμια καμια προταση ακουμε.. Ο πειραιας εχει μεγαλο προβλημα με το παρκαρισμα και δυστυχως δεν εχει παντου παρκινγκ

Ντινα εσυ για που λες?

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λοιπον εγω εχω 2 προτασεις:

Η πρωτη ειναι ενα μεζεδοπωλειο στην Πειραικη κοντα στον Αχινο το αν ξερετε αλλα εχει προβλημα παρκινγκ :roll: δυστυχως κ ταξι δεν περνανε συχνα εχει καταπληκτικο φαγητο κ το εχει φιλος για καλες τιμες.

Η δευτερη επιλογη ειναι μια ταβερνα πισω απο το Ωνασειο με ζωντανη μουσικη για πολυ κεφι το εχει μια γνωστη μιας φιλης.Εχει καταπληκτικο φαγητο κ θα παει κατα ατομο γυρω στα 15 ευρω.

Αυτα!

.....κανα ταβερνακι στη γιορτη της γυναικας?

Τι να σου κάνει το ταβερνάκι Δωρά μου ??? Η βραδιά θέλει ή μπουζούκια ή στριπτ σόου με άντρες !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:arrow::lol:

Καλά να περάσετε ! Και όχι πάλι σε 4 χρόνια ε???

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Τι να σου κάνει το ταβερνάκι Δωρά μου ??? Η βραδιά θέλει ή μπουζούκια ή στριπτ σόου με άντρες !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:arrow::lol:

499888ruzaqf62hq.jpg

Φτανει πια ολο αντρες σε ολη μας τη ζωηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

499888ruzaqf62hq.jpg

Φτανει πια ολο αντρες σε ολη μας τη ζωηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

Καλέ με αυτούς δεν θα σας παντρέψουμε ! ούτε παιδάκια θα κάνετε !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::arrow::lol::lol::lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Θα ελεγα κι εγω μεσα, αλλα μου αρεσε πολυ η ιδεα σας να ειναι καπου που να βολευει ΟΛΕΣ, αλλα για Πειραια λεμε !!! ΚΑΛΟ !!!!!!!!!!!

Εγω τωρα χωρις πλακα, θ αμπορουσα να το προσπαθησω, αλλα για Πειραια, το ξεχνατε !!!

Αν αλλαξει κατι, θα δουμε... Σας παρακολουθω και θα δειξει....

Διαφημίσεις

Νομιζω οτιε ιναι πολυ δυσκολο να βρουμε ενα σημειο να μας βολευει ολες.. Γιατι και λογω της ημερας (ειναι και Σαββατο) θα γινεται χαμος στους δρομους και καλο ειναι να ειμαστε οσο το δυνατον πιο κοντα στα σπιτια μας.. Μπορουμε ομως (λεω τωρα σαν ιδεα ετσι?) να κανονισουμε συναντηση σε δυο σημεια ωστε να βολευτουμε ολες αν δεν βροπυμε μια μεση λύση..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ε αυτο λεω κι εγω Δωρα, οποτε ας γινει αυτο συναντηση για Πειραιωτισσες, οχι γενικα...

Γιατι κι εγω πραγματικα θα ηθελα να το δοκιμασω, απο ΠΟΛΛΕΣ πλευρες, αλλα δεν μπορω να ειμαι τοοοοοοοοοσο μακρυα...

Κριμα ομως γμτ !!! Θα ειχε πολυ γελιο.........

Τεσπα...

Γι αυτο Μαριλενα προσπαθουμε να βρουμε ενα κεντρικο σημειο πχ την Συγκρου..

Και ειπαμε επισης οτι προτασεις γινονται δεκτες.. Ειναι λογικο εμεις να γνωριζουμε μαγαζια κοντα στην περιοχη μας, αλλα αν καποιος αλλος εχει να προτεινει κατι αλλο σε κεντρικο σημειο τοτε πολυ ευχαριστως το συζηταμε.. Απλα να μην ειναι σε περιεργο σημειο και χαθουμε (πχ αν και η Αγ. Παρασκευη θεωρειτε για καποιους κεντρικο σημειο, για μενα ειναι λαβυρυνθος.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ειναι λογικο κ αυτο που λεει η Μαριλενα κ αυτο που λεει η Δωρα....

οποτε ριχνετε ιδεες για να μαζευτουμε καπου που να βολευει ολους

εγω παντως εχω την διαθεση να ερθω οπου μου πειτε ακομα κ στην ακρη του κοσμου που λεει ο λογος :wink: φτανει να μαζευτουμε και να περασουμε ομορφα.!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριλενα θα ερθει κ η Ρουλα ειπε..... να ερθετε μαζι!!!!!

Ααα επισης επειδη ο Μαρτιος αργει ακομα θα μπορουσαμε να κανονισουμε πιο πριν να βρεθουμε ενα μεσημερι Σαββατου ή Κυριακης με τις οικογενειες μας κ τα παιδακια μας σε μια οικογενειακη ταβερνα καπου??

Τι λετε?? Προς τα βλαχικα πχ???

Ειναι λογικο κ αυτο που λεει η Μαριλενα κ αυτο που λεει η Δωρα....

οποτε ριχνετε ιδεες για να μαζευτουμε καπου που να βολευει ολους

εγω παντως εχω την διαθεση να ερθω οπου μου πειτε ακομα κ στην ακρη του κοσμου που λεει ο λογος :wink: φτανει να μαζευτουμε και να περασουμε ομορφα.!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριλενα θα ερθει κ η Ρουλα ειπε..... να ερθετε μαζι!!!!!

Ααα επισης επειδη ο Μαρτιος αργει ακομα θα μπορουσαμε να κανονισουμε πιο πριν να βρεθουμε ενα μεσημερι Σαββατου ή Κυριακης με τις οικογενειες μας κ τα παιδακια μας σε μια οικογενειακη ταβερνα καπου??

Τι λετε?? Προς τα βλαχικα πχ???[/color]

Για μακριά από την περιοχή μου δηλ πέρα από Ηλιουπολη/Π.Φάληρο/Αγία Παρασκεύή δεν ξέρω ούτε να έρθω αλλά δεν θα θέλω να ψάχνω κιόλας!!!

Για την ταβερνούλα μέσα είμαι , ειδικά αν είναι και στα Βλάχικα που εκέι κοντά μένω!!! :)

Φοβερη ιδεα και μαλλον θα ειμαι οκ. Δεν θα μου τη χαλασει ο συζυγος (ο μπεμπης απο την αλλη δεν ξερω)!!!

Εγω δεν εχω προβλημα για το μερος με βολευει ο Πειραιας (Π. Φαληρο μενω) με βολευουν και τα βλαχικα αλλα θα προτιμουσα κατι σε μεζεδοπωλειο και οχι χασαποτεβερνα βρε κοριτσια. Δεν εχω προβλημα αλλα ειπαμε ψωναρα μια φορα, always ψωναρα!!! :lol:

Απλα αν παμε σε ενα ωραιο μεζεδοπωλειο να εχει και ωραια μουσικουλα, μπορει να ερθουμε και στο κεφι βρε παιδι μου!!!!

Θα κοιταξω που μπορουμε να βρυμε κατι ωραιο χωρις να μας γδαρουνε κιολας (αλλιως παμε μπουζουκακι!)

Σε οτι αφορα την βραδυα της γυναικας.... εχω μια σπεσιαλ προταση !!! χαχαχαχαχαχα

Παμε Γιαννακη ???????????????????????????? χαχαχαχαχαχαχχα

Κοριτσακι εξηγουμε για να μην παρεξηγουμε... αν μπορεσω να παω Πλουταρχο... λογω της ημερας.... λυπαμαι αλλα θα σας φτυσω... χαχαχαχαχα

Τωρα για αυτο που λεει η Ντινα που το βρισκω και ωραια ιδεα (ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ) το μονο που βρισκω ωραια ιδεα αλλα ισως για πολλους να ειναι μακρυα, αν και ειναι διπλα στην Αττικη οδο... Χωρις παρεξηγηση ομως θα ανοιξω αλλο ποστ γιατι θα γινει μπαχαλο... :wink:

Πολύ καλή ιδέα, να ξεφύγουμε κιόλας λίγο!

Όσον αφορά στο μέρος ας ρίξετε ιδέες όσες αντιμετωπίζετε πρόβλημα μετακίνησης να βρούμε τη χρυσή τομή. Όσες έχουμε αυτοκίνητο δε νομίζω να δυσκολευτούμε.

Λοιπον για να προχωρησει κ αυτο το θεματακι πρεπει να δουμε τι θα κανουμε με μαγαζι και που θα παμε.

Οποτε συγκεντρωνουμε προτασεις για μαγαζι με ζωντανη μουσικη (για κεφι) κ που βρισκεται κ μετα θα επιλεξουμε το καταλληλο.

Εχουμε μεχρι στιγμης κ προσθεστε κ εσεις:

1)Ταβερνα πισω απο το Ωνασειο(Λ. Συγγρου) με ζωντανη μουσικη,παρκινγκ, - Ντινατ

2) Πλουταρχος (ανεπαναληπτος!!!!!!!!)- Μαριλενα