Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εκτακτο επίδομα ανργίας

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσάκια καλησπέρα. έχει ακουσει καμια σας για ένα έκτακτο επίδομα στος ανεργους 1100 ευρώ////?

Σε ποιά χώρα ????:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Δεν μιλάς για την Ελλάδα πάντως :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...
ακουσατε κατι απο αυτο?

το άκουσα στον αυτιά, το θέμα είναι 'οτι μάλλον το είπαν προεκλογικά και αφου δεν βγήκαν δεν τα δώσαν.ας ελπίσουμε ότι θα μας δώσουν και κάτι παραπάνω τα χριστούγεννα

• 1 month later...

κοριτσια τελευταια νεα ειναι οτι θα παρουν οι ανεργοι που ειναι γραμμενοι εως 3 νοεμβριου 400 ευρω και αν παιρνεις και το επιδομα του οαεδ θα παρεις αλλα 400 ευρω.δηλαδη 800.

Διαφημίσεις

να εισαι εγγεγραμμενη στον οαεδ μεχρι τις 3 νοεμβριου.νομιζω οταν αρχισουν οι πληρωμες θα μπουν αυτοματα εαν πληρωνεσαι αλλιως ρωτησε στον οαεδ.

Ναι, αλλά θα πρέπει το εκκαθαριστικό μας να μην ξεπερνάει τις 16.000 ευρώ με 1 παιδί. Δηλαδή και άνεργος, εγεγραμμένος στον οαεδ να είσαι, θέλεις κάποιες προϋποθέσεις σε σχέση με το εκκαθαριστικό της εφορίας. Εμένα ας πούμε δεν με πιάνει γιατί το εκκαθαριστικό μου είναι απο τότε απο εργαζόμουν, του οικ.έτους 2009 θα το δώσουμε του χρόνου. Για δείτε το.

Ανεργη είμαι εδώ και 2 χρόνια στον οαεδ και το εκαθαριστικό μας είναι κάτω από 12.000 . Οπότε μας πιάνει.

Θα πάρω όμως μόνο εγώ επίδομα ή και ο άνδρας μου που μας έχει όλους οικογενειακά?

433965qzur0la2nd.gif

Ανεργη είμαι εδώ και 2 χρόνια στον οαεδ και το εκαθαριστικό μας είναι κάτω από 12.000 . Οπότε μας πιάνει.

Θα πάρω όμως μόνο εγώ επίδομα ή και ο άνδρας μου που μας έχει όλους οικογενειακά?

σε μια συνεντευξη της Γεννηματά στην πρωινή εκπομπή του Παπαδακη είπε οτι αν σε μια οικογενεια ο ενας ειναι ανεργος και εχει π.χ. 2 παιδιά και το εκκαθαριστικό δεν ξεπερνα ενα συγκεκριμενο ποσο τοτε παίρνει και ο ένας σαν ανεργος και ο συζυγος οποτε μαλλον δικαιούστε και οι δυο

Διαφημίσεις

Ο άνδρας μου δουλεύει εξάμηνο,και γράφτηκε ταμείο ανεργίας στις 21 Οκτωβρίου.Εγώ είμαι ελευθερη επαγγελματίας.Παντρευτήκαμε το 2009,φέτος δηλαδή,και γεννησα μέσα στο 2009 επίσης.Δικαιείται ο άνδρας μου επίδομα αλληλεγγύης,κι αν ναι,ως άνεργος απλά, η ως άνεργος με παιδί;Και τα δικαιολογητικά που τα καταθέτουμε,σε ποιά υπηρεσία;Και μιά αλλη απορία:όσον αφορά τα εισοδήματα μας τί γίνεται που δεν έχουμε κάνει ακόμα κοινή φορολογική δήλωση,αφού παντρευτήκαμε πρόσφατα;πώς θα υπολογισθεί το σύνολο,και ποιάς χρονιάς,του 2008 ή του 2009;:confused::confused: