Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τα εχω πάρει ΠΟΛΎ άσχημα με τον βρεφικό!εχω άδικο;

Recommended Posts

Ο κωνσταντίνος κοντεύει 13 μηνών κ πάει τρίτη βδομάδα σε κρατικό βρεφικό σταθμό.

Όλοι μου έλεγαν τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο κ ότι χρειάζετε γερό μέσον για να μπεις.εγώ EKTOΣ του ότι είμαι ανύπαντρη μητέρα κ παίρνω μόρια,έβαλα κ γερό μέσον.έτσι μας πήραν.

Ο μικρός γενικά είναι πολύ βολικό παιδί.την πρώτη μέρα μόνο έκλαψε λίγο.

Την πρώτη βδομάδα πηγαίναμε για μια ώρα.την δεύτερη για 2 ώρες κ μετά μου είπαν κανονικό ωράριο(το ρώτησα 3-4 φορές).έφτασε λοιπόν η τρίτη βδομάδα κ τον πηγα δευτέρα 8.30 στις 12 με πήραν τηλ να παω να τον πάρω.αφού πηγα άρχισε μια εκεί να μου λέει ότι δεν έπρεπε να τον αφήσω τόσεΣ ώρες κ διαφορά τέτοια,της είπα ότι θυμάμαι καλά κ ότι ρώτησα αρκετές φορές κ είπε λάθος κατάλαβες!

Ένα το κρατούμενο!

Ο μικρός την πρώτη βδομάδα την έβγαζε αυτή την ώρα πάρατημενος στο καρέκλακι φαγητού.έτσι όπως τον άφηνα έτσι τον έβρισκα.απλά του έδιναν παιχνίδια να ασχολείτε.την δεύτερη βδομάδα είχε 2-3 μέρες καλό καιρό κ τα είχαν έξω.

Να συμπληρώσω ότι τα μίκρα της τάξης είναι ο δικός μου κ ένα άλλο κάπου 12 μηνώνσχεδόν.τα υπόλοιπα περπατάνε κ είναι πάνω από 18 μηνών.

Τα είχαν που λέτε έξω.παω την πρώτη μέρα,όλα έπαιζαν σε διαφορά παιχνίδια που έχει έξω,το άλλο μικρό στο καρότσι ήσυχο να το έχει μια παιδαγωγός να το κουνάει κ ο δικός μου στα τρία μέτρα μακριά μόνος σε μια γωνιά στο καρότσι.

Λέω έτυχε πάλι να μην του δίνουν σημασια.παω την επόμενη να τον πάρω.πάλι ήταν στην αυλή.η αυλή φαίνεται απ τον δρόμο.εγώ είχα πάει να τον πάρω με το αυτοκίνητο κ δεν έβρισκα να σταματήσω ούτε με αλάρμ.έτσι έκανα τον γύρω του τετραγώνου πάνω από 5 φορές με ταχύτητα σημειοτων κ πάρα πολλά σταμάτα-ξεκινά.σίγουρα ένα 20λεπτο το έφαγα σ αυτή την διαδικασία.όλη αυτή την ώρα έβλεπα το σκηνικό της προηγούμενης μέρας.ο μικρός μόνος στο καρότσι σε μια μεριά,τα μεγαλύτερα να παίζουν κ το μικρότερο στο καρότσι να το έχει η παιδαγωγός δίπλα της να του μιλά κ να το παίζει.εκεί άρχισα να φορτώνω.παω να το πάρω κ μου λέει μια ΠPEΠEI ΝΑ MAΘEI ΝΑ ΚΆΘΕΤΕ ΣΤΟ ΠΆΡΚΟ της λέω στο σπίτι κάθετε κ μια κ δύο ώρες.

Μου λέει εδώ δεν κάθετε.αν αρχίσει να περπατάει θα τον αφήσουμε έξω αλλά τώρα δεν μπορούμε μην τον πατήσουν τα άλλα παιδιά!

Ποια αλλά παιδιά ρε κορίτσια;τα 2 είναι τύπου "μην με ακουμπάς" κ είναι μακριά από τα άλλα παιδιά πάντα.τα άλλα 2 τα βλέπω συνεχώς στο πάρκο,ένα άλλο κ αυτό έβγαλε ρίζες στο κάθισμα φαγητού κ μένουν ο δικός μου κ το άλλο το μικρό.άλλες φορές είναι 3 παιδαγωγοί άλλες φορές 2.

Να σημειώσω επίσης ότι το καρότσι κάθε μέρα είναι πασαλιμενο με μπανάνες κ διάφορες τροφές.το ίδιο κ τα ρούχα του.εχω αφήσει εκεί την αγαπημένη του κουβέρτα κ την βρίσκω μόνιμα μέσα στο ντουλάπι του κ όχι μαζί του.χτες έκανε λίγο εμετό κ μου έδωσαν τα λερωμενα σε σακούλα.ανοίγω την σακούλα κ βλέπω το παντελόνι που φορούσε κ ένα κορμακι καθαρό που το είχαμε μόνιμα εκεί.το λερωμενο μπλουζάκι που είναι οεο;κ σήμερα έγινε το κορυφαίο!

Το βράδυ είχαμε γκρίνια κ κλάματα.μάλλον δόντια.ξυπνάει μόνος το πρωί μια χαρά,τον παω 9 στον βρεφικό.στις 10 με παίρνουν τηλ να παω να τον πάρω γιατί πλανταξε στο κλάμα.παω,βλέπω ΜΌΝΟ ΜΙΑ παιδαγωγό!κ όλα μα όλα να κλαίνε κ να παίρνουν τηλ τους γονείς να πάνε να τα πάρουν!κ η διευθύντρια ή τι είναι δεν ξέρω γυρνάει κ μου λέει άλλη φορά να του δίνεις ντεπον κ να τον φέρνεις αφού βγάζει δόντια.ΡΕ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΉΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΊ!έτσι στα καλά καθούμενα να του έδινα ντεπον;ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΛΆ;;;κ πως ξαφνικά σήμερα έκλαιγαν όλα μα όλα;KΛAΣΣIKA ο μικρός ήταν στο καρότσι.ο δικός μου μια αγκαλιά ήθελε κ ηρεμεί.από κει κ πέρα ως τώρα το παιδί ούτε γκρίνια ούτε τίποτα χωρίς να του δώσω ντεπον!

Πείτε μου ρε κορίτσια την γνώμη σας.δεν εχω εμπειρία σε βρεφικους.αυτα γίνονται σε όλους;

Να σημειώσω κ κατι τελευταίο.όσες φορές πηγα να τον πάρω κ τον είχαν σε καρέκλα ή καρότσι, τον βρήκα να γκρινιάζει.όσες φορές πηγα κ τον βρήκα να μπουσουλα,να παίζει στο πάτωμα ή να εξερευνεί όρθιος,τον βρήκα με τεράστιο χαμόγελο.

Διαφημίσεις

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Κ κατι άλλο.το άλλο το μικρότερο απ τον δικό μου είναι παιδί ενωσ γνωστού μου που έχει αρκετό χρήμα.μπας κ έριξε κανένα φράγκο κ αυτή η μια η συγκεκριμένη το προσέχει ιδιαίτερα;

Διαφημίσεις

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΛΥΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ?ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

τα πήρα κι εγώ μ' αυτά που περιγράφεις.

δεν έχω εμπειρία από παιδικούς σταθμούς- δεν ξέρω. εντάξει, όσον αφορά την απασχόλιση, ίσως γενικά δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά πράγματα. μην σε ανησυχεί και μόνο που είναι με άλλα παιδιά ώφελος έχει, καλό του κάνει και μόνος του που κάθεται, θα ανεξαρτητοποιηθεί και λίγο, αν ασχολείσαι εσύ και του μιλάς το απόγευμα, νομίζω ο.κ.

Εγώ τα παίρνω που σου μιλάνε έτσι. Τη μία δεν κατάλαβες- τι χαζή είσαι; Την άλλη να του δίνεις ντεπόν. Από πριν δηλ.; Να το μαστουρώσουμε για να μην κλάιει; Αυτές δεν μπορούνε να του δώσουνε; Να σε πάρουν τηλ. να σε ρωτήσουν δηλ. Όλοι έχουν πιάσει μια θέση και μιλάνε στους άλλους λες κι είναι σκουπίδια ή πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Εσύ μπορείς να φεύγεις εύκολα από τη δουλειά σου;

Μήν τους αφήσεις να σε θεωρούν ανίσχυρη. Αν ήταν καμια σουσού ψώνιο, παράξενη, να σου πω εγώ πώς θα την εξυπηρετούσαν. Αυτά βλέπω και τσαντίζομαι που δεν μπορώ κι εγώ να το παίξω ψώνιο και παράξενη για να γίνονται οι δουλείες μου.

Πιστεύω ότι πρέπει να είσαι λίγο αυστηρή μαζί τους, πήγαινε να τους μιλήσεις με αέρα, όχι τσαμπουκά και θυμώσουν, απλά να φοβηθούνε και λίγο, του τύπου, αυτή κάποια θέση, κάποιο γνωστό έχει. Π.Χ. αν τους ζητήσεις να δεις τον ψυχολόγο του σταθμού χωρίς να τους πεις τι ακριβώς τον θες και καλά αν τον δεις πες του να σε συμβουλεύσει για καλύτερη προσαρμογή. Αυτές μια φορά ίσως φοβηθούνε και μαζευτούνε λίγο.

Και εγώ δεν έχω εμπειρία από παιδικούς σταθμούς..

αλλά εσάς τις μανούλες που αναγκάζεστε να αφήσετε τα μωράκια σας από τόσο μικρά σε παιδικό πονάει η ψυχή μου!!!

και αυτά τα κακόμοιρα τα μικρούλια.. δεν μπορούν να μιλήσουν ... και να σου πουν

τι τραβάνε σε αυτούς τους άμοιρους σταθμούς!!!!

Εγώ πάντως θα τρελενόμουνα με όσα μας λες ότι έχεις δει εκεί μέσα!!!

Τι να πω....

το αστεράκι μου (3/5/2007)

τα αγοράκια μου (23/12/2009)

αλλά εσάς τις μανούλες που αναγκάζεστε να αφήσετε τα μωράκια σας από τόσο μικρά σε παιδικό πονάει η ψυχή μου!!!

και αυτά τα κακόμοιρα τα μικρούλια.. δεν μπορούν να μιλήσουν ... και να σου πουν

Τι να πω....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ! Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ!ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ! ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ!

Διαφημίσεις

Διευθυντρια εχει αυτος ο σταθμος?

Μιας και ειναι προεκλογικη περιοδος θα την εκμεταλευομουνα με επιστολη στον Δημο.

Αν δεν αντεχουν ας αλλαξουν δουλεια. Φουντωσα τωρα :evil::evil::evil::evil:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

τα πήρα κι εγώ μ' αυτά που περιγράφεις.

δεν έχω εμπειρία από παιδικούς σταθμούς- δεν ξέρω. εντάξει, όσον αφορά την απασχόλιση, ίσως γενικά δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά πράγματα. μην σε ανησυχεί και μόνο που είναι με άλλα παιδιά ώφελος έχει, καλό του κάνει και μόνος του που κάθεται, θα ανεξαρτητοποιηθεί και λίγο, αν ασχολείσαι εσύ και του μιλάς το απόγευμα, νομίζω ο.κ.

Εγώ τα παίρνω που σου μιλάνε έτσι. Τη μία δεν κατάλαβες- τι χαζή είσαι; Την άλλη να του δίνεις ντεπόν. Από πριν δηλ.; Να το μαστουρώσουμε για να μην κλάιει; Αυτές δεν μπορούνε να του δώσουνε; Να σε πάρουν τηλ. να σε ρωτήσουν δηλ. Όλοι έχουν πιάσει μια θέση και μιλάνε στους άλλους λες κι είναι σκουπίδια ή πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Εσύ μπορείς να φεύγεις εύκολα από τη δουλειά σου;

Μήν τους αφήσεις να σε θεωρούν ανίσχυρη. Αν ήταν καμια σουσού ψώνιο, παράξενη, να σου πω εγώ πώς θα την εξυπηρετούσαν. Αυτά βλέπω και τσαντίζομαι που δεν μπορώ κι εγώ να το παίξω ψώνιο και παράξενη για να γίνονται οι δουλείες μου.

Πιστεύω ότι πρέπει να είσαι λίγο αυστηρή μαζί τους, πήγαινε να τους μιλήσεις με αέρα, όχι τσαμπουκά και θυμώσουν, απλά να φοβηθούνε και λίγο, του τύπου, αυτή κάποια θέση, κάποιο γνωστό έχει. Π.Χ. αν τους ζητήσεις να δεις τον ψυχολόγο του σταθμού χωρίς να τους πεις τι ακριβώς τον θες και καλά αν τον δεις πες του να σε συμβουλεύσει για καλύτερη προσαρμογή. Αυτές μια φορά ίσως φοβηθούνε και μαζευτούνε λίγο.

Κούκλα μου εχω περίπτερο το οποίο είναι κλειστό αυτό το διαστημα αλλά αν το είχαμε ανοιχτό θα ήμουν ακόμα πιο πολύ σαλταρισμενη!

Γιατί δεν τον πηγα εκεί για να εχω χρόνο να πηγαίνω κομμωτήριο αλλά γιατί δουλεύω!

Τι να πω....

Εγώ αντιθέτως χαιρόμουν πολύ που θα πάει βρεφικό.γιατί θα έπαιζε με άλλα παιδιά,θα γινόταν πιο κοινωνικό κτλ ήξερα ότι κ θα κλάψει κ θα λερωθεί και και και αλλά όχι κι έτσι!

Κ άκουσα τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο ε!!! 5-6 άτομα! Το θέμα είναι ότι παίζει να μετακομίσουμε θεσσ σύντομα.ένας λόγος που δεν ήθελα ήταν για τον βρεφικό.γιατί άλλο να δίνεις 80 άλλο 300

Διευθυντρια εχει αυτος ο σταθμος?

Μιας και ειναι προεκλογικη περιοδος θα την εκμεταλευομουνα με επιστολη στον Δημο.

Αν δεν αντεχουν ας αλλαξουν δουλεια. Φουντωσα τωρα :evil::evil::evil::evil:

Δεν ξέρω τι είναι πάντως είναι κατι παραπάνω απ τις άλλες.αυτή μου έκανε την έγγραφη,αυτή μου λέει τι ώρες θα τον πηγαίνω,αυτή επιτηρεί κτλ. Τι είναι δεν ξέρω όμως. Ξέρει καμία πως λένε αυτό τον ρόλο;

αυτη που περιγραφεις ειναι η διευθυντρια.ειμαι παιδαγωγος και εχω εργαστει σε δημοτικους βρεφινηπιακους σταθμους και δεν ειναι ολοι ιδιοι.εξαρταται σε τι παιδαγωγο θα πεσεις.θα πρεπει να διεκδικησις τα δικαιωματα σου και του παιδιου.δεν εχει σημασια αν πληρωνεις 80 ευρω η 500 ευρω.η δημιουργικη απασχοληση και η φροντιδα ειναι ιδια.η καθε κοπελα πληρωνεται για να κανει σωστα την δουλεια της και οχι για να εχει τα παιδια μεσα στο παρκο η στο καροτσι να τα κουναει.αυτο το εκανες και μονη σου. εγω θα ελεγα να πας και μιλησεις με την υπευθυνη της ταξης και αν δεν συμμορφωθει να πας στην διευθυντρια και αν δεν καταλαβει και αυτη να πας στον δημο.

Διαφημίσεις

φιλεναδα τι διαβασω τι ειναι αυτα;;;

απο την στιγμη που πληρωνονται σαν παιδαγωγοι θα πρεπει να φερονται και ετσι ,ο βρεφονηπιακος δεν ειναι για να εχουν τα παιδια καθηλωμενα σε ενα καροτσι,παρκο,καρεκλακι μεχρι να ερθουν οι γονεις...

λογικο ειναι να κλαινε τα μικρα..

καλο ειναι να μιλησεις με την διευθυντρια και αν δεν δεις ανταποκριση φουρ στο δημο, στα δικα τους παιδια ετσι θα φεροντουσαν...

και το αλλο που ειναι στο καροτσι γιατι η παιδαγωγος του κανει παιχνιδακι ελεοσ ακομα και στους βρεφονηπιακους παιζει φακελακι...

καλα με διαολισες τωρα εεεε και σκεφτομαι να γραψω και εγω την μικρη σε βρεφικο θα τουσ πιω το αιμα...

γεια σας! ειμαι καινουργια και ισως να μην με βλεπετε. αν ομως ναι, εχω να σου πω το εξης,οι σταθμη γενηκα και παιδικοι και νοιπιακη,δεν μπορουν να μας κοιταξουν τα παιδια μας οπως εμεις,καλος η κακος.απο τη στηγμη που πληρωνεις ζητας το καλητερο για το παιδι σου.για αυτο η γνωμη μου ειναι τρηξτους τα δωντια,αν χρηαστη και με απηλες οτι θα παρεις το παιδι σου απο εκει. εχω εμπειρια απο νουπιακο σταθμο:idea:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

ε οχι και να σου μαραζωσει το παιδακι σου ελεος!!!!

μαρεσει που θελει και μεσο ο ''φοβερος'' σταθμος.

να μην το ξαναπας εκει!!!:evil::evil::evil::evil:

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Δεν ξέρω τι να σου πω... Μίλα με τη διευθύντρια και πες της αυτό που έγραψες ότι ο μικρός είναι χαρούμενος όταν είναι ελεύθερος και να προσπαθούν να τον έχουν περισσότερη ώρα κάτω. Ότι κάθε φορα που πήγες τον βρήκες δεμένο και μόνο του και ότι δεν σου αρέσει.

Ντεπόν δεν έχουν εκείνοι να του δώσουν αν χρειαστεί; Αν δεν έχουν πάρε ένα μπουκάλι κι άφησέ το εκεί, μετά από συνενόηση βέβαια.

Τον δικό μου τον είχα στείλει στο σταθμό 18 μηνών. Είχε και λίγο μικρότερα παιδάκια σαν το δικό σου, που κι εκείνα έκλαιγαν τις πρώτες μέρες, αλλά μετά από λίγο καιρό δεν είχαν πρόβλημα. Αλλά δεν τ' άφηναν να κλαίνε μόνα τους, κάποιος ήταν κοντά τους.

Το παιδάκι σου πώς είναι στο σπίτι; έχει αλλάξει συμπεριφορά;

Και κάτι ακόμα, με την αμεσότητά σου νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να σε συμπαθούν και να θέλουν να βοηθήσουν, ρίξτους στο φιλότιμο!!!:mrgreen:

αυτη που περιγραφεις ειναι η διευθυντρια.ειμαι παιδαγωγος και εχω εργαστει σε δημοτικους βρεφινηπιακους σταθμους και δεν ειναι ολοι ιδιοι.εξαρταται σε τι παιδαγωγο θα πεσεις.θα πρεπει να διεκδικησις τα δικαιωματα σου και του παιδιου.δεν εχει σημασια αν πληρωνεις 80 ευρω η 500 ευρω.η δημιουργικη απασχοληση και η φροντιδα ειναι ιδια.η καθε κοπελα πληρωνεται για να κανει σωστα την δουλεια της και οχι για να εχει τα παιδια μεσα στο παρκο η στο καροτσι να τα κουναει.αυτο το εκανες και μονη σου. εγω θα ελεγα να πας και μιλησεις με την υπευθυνη της ταξης και αν δεν συμμορφωθει να πας στην διευθυντρια και αν δεν καταλαβει και αυτη να πας στον δημο.

Μα η διευθύντρια κ η υπεύθυνη είναι που τα κάνουν όλα αυτα.

φιλεναδα τι διαβασω τι ειναι αυτα;;;

απο την στιγμη που πληρωνονται σαν παιδαγωγοι θα πρεπει να φερονται και ετσι ,ο βρεφονηπιακος δεν ειναι για να εχουν τα παιδια καθηλωμενα σε ενα καροτσι,παρκο,καρεκλακι μεχρι να ερθουν οι γονεις...

λογικο ειναι να κλαινε τα μικρα..

καλο ειναι να μιλησεις με την διευθυντρια και αν δεν δεις ανταποκριση φουρ στο δημο, στα δικα τους παιδια ετσι θα φεροντουσαν...

και το αλλο που ειναι στο καροτσι γιατι η παιδαγωγος του κανει παιχνιδακι ελεοσ ακομα και στους βρεφονηπιακους παιζει φακελακι...

καλα με διαολισες τωρα εεεε και σκεφτομαι να γραψω και εγω την μικρη σε βρεφικο θα τουσ πιω το αιμα...

Δεν βάζω το χέρι στην φωτιά ότι πήρε φακελάκι.η σέρρες είναι μικρή πόλη,σαν ένα μεγάλο χωριό κ λίγο πολύ όλοι σχεδόν γνωρίζονται μεταξύ τους.ίσως είναι κάποια γνωστή τους...ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΊΑ ΜΟΥ!κι εγώ είχα σκοπό να τις καλόπιάσω!ήθελα να τους παω γλυκό κ αρκετά παιχνίδια που τα είχε δώρο σε περιοδικά για γονείς.δυστυχώς δεν εχω οικονομική άνεση να βάλω χρήματα σε τσέπες.

γεια σας! ειμαι καινουργια και ισως να μην με βλεπετε. αν ομως ναι, εχω να σου πω το εξης,οι σταθμη γενηκα και παιδικοι και νοιπιακη,δεν μπορουν να μας κοιταξουν τα παιδια μας οπως εμεις,καλος η κακος.απο τη στηγμη που πληρωνεις ζητας το καλητερο για το παιδι σου.για αυτο η γνωμη μου ειναι τρηξτους τα δωντια,αν χρηαστη και με απηλες οτι θα παρεις το παιδι σου απο εκει. εχω εμπειρια απο νουπιακο σταθμο:idea:

Το ξέρω ότι δεν κοιτάνε τα παιδιά μας όπως εμείς αλλά εδώ μιλάμε για τραβηγμένα σκηνικα.

Δεν είμαι παράλογη.ξέρω τι γίνετε στους παιδικούς.

Δεν ξέρω τι να σου πω... Μίλα με τη διευθύντρια και πες της αυτό που έγραψες ότι ο μικρός είναι χαρούμενος όταν είναι ελεύθερος και να προσπαθούν να τον έχουν περισσότερη ώρα κάτω. Ότι κάθε φορα που πήγες τον βρήκες δεμένο και μόνο του και ότι δεν σου αρέσει.

Ντεπόν δεν έχουν εκείνοι να του δώσουν αν χρειαστεί; Αν δεν έχουν πάρε ένα μπουκάλι κι άφησέ το εκεί, μετά από συνενόηση βέβαια.

Τον δικό μου τον είχα στείλει στο σταθμό 18 μηνών. Είχε και λίγο μικρότερα παιδάκια σαν το δικό σου, που κι εκείνα έκλαιγαν τις πρώτες μέρες, αλλά μετά από λίγο καιρό δεν είχαν πρόβλημα. Αλλά δεν τ' άφηναν να κλαίνε μόνα τους, κάποιος ήταν κοντά τους.

Το παιδάκι σου πώς είναι στο σπίτι; έχει αλλάξει συμπεριφορά;

Ζετακι μου μου είπαν ότι δεν έχουν ντεπον.αλλά το θέμα δεν είναι εκεί.το παιδί μου όταν πονάει κ χρειάζετε ντεπόν δεν ηρεμεί ΟΎΤΕ στην δική μου αγκαλιά!κ το ντεπον τον "πιάνει" μετα από κανένα 20λεπτο με μισάωρο.εγώ με το που πηγα κ τον έβγαλα απ το καρότσι

κ τον πήρα αγκαλιά ηρέμησε KATEYΘEIAN!κ όπως έγραψα κ στο σπίτι μετά μια χαρά ήταν το παιδί!άρα δεν πονούσε.μια αγκαλιά ήθελε ο καημένος κ να βγει απ το καρότσι.

Πως είναι το παιδί πλέον;να πω την αλήθεια προς το παρόν στο σπίτι δεν είδα καμία διαφορά.αλλά όταν μπαίνουμε στον βρεφικό είναι πάρα πολύ χαρούμενο κ ούτε τον νοιάζει για μένα.σήμερα άσ πούμε με το που είδε την παιδαγωγό κ του μίλησε άρχισε να γελάει κ τρελάθηκε για να πάει στην αγκαλιά της.ΑΛΛΆ!ο Κωνσταντίνος είναι ΓΕΝΙΚΆ πολύ αγκαλιτσας.σχεδόν σ όλες τις αγκαλιές θέλει να πηγαίνει με δική του πρωτοβουλία.αλλά ομολογώ πως έδειξε πολύ παραπάνω θέληση σήμερα στην παιδαγωγό σε σημείο που ζήλεψα λιγάκι.

Και κάτι ακόμα, με την αμεσότητά σου νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να σε συμπαθούν και να θέλουν να βοηθήσουν, ρίξτους στο φιλότιμο!!!:mrgreen:

Τι εννοείς;

Πάντως είμαι πάρα πολύ φιλική απέναντι τους.