Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

11 μηνων και βγαινει απο το κρεβατι της!!

Recommended Posts

Βρε κοριτσια , πειτε μου, εχει συμβει σε καμια απο εσας ή εχω γεννησει το παιδι-ταρζαν!! Παντα εβλεπα οτι το μωρο μου ειναι υπερβολικα ζωηρο και δραστηριο αλλα νομιζω οτι αυτο παραειναι πια! Εχθες σκαρφαλωσε σαν μαιμου και βγηκε απο το κρεβατακι της! (Ενοειται πως τα καγκελα ειναι σηκωμενα).Πιαστηκε απο το κεφαλαρι, εβαλε κοντρα τα ποδαρακια της, περασε απο την εξω πλευρα και προσγειωθηκε με τον ποπο της! ημουν στην πορτα και την παρακολουθουσα, ηθελα να δω μεχρι που μπορει να φτασει γιατι το προσπαθει συχνα και ετσι εστρωσα το πατωμα με μαξιλαρια και εμεινα να βλεπω...

Να την γραψω στο τσιρκο???

Ανυσηχω παντως γιατι σκαρφαλωνει οπου βρει. Ειμαι 24 ωρες διπλα της, τα εχω παιξει..

Διαφημίσεις

Και πού είσαι ακόμη!!!!!!

Εμένα 11 μηνών ο μικρός μου έκανε το ίδιο, με την διαφορά ότι δεν το είχα προβλέψει και ότι έπεσε με το κεφάλι !!!! και φυσικά έκανε ένα τεράστιο καρούμπαλο.....

Τώρα 2 χρονών, μπορώ να πω ότι είναι ίδιος κι απαράλαχτος..... Σκαρφαλώνει ΠΑΝΤΟΥ!!! Απλά τώρα έχει καλύτερη ισσοροπία και δεν πέφτει τόσο συχνά!!!!!!!11

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Εμενα ο δικος μου ειναι 12 μηνων και δεν εχει πεσει ακομα.Και λεω ακομα γιατι ετοιμος ειναι !Προφανως εχετε πιο ζωηρα παιδια...ελπιζω να τη βγαλουμε καθαρη με λιγα καρουμπαλα.

Μάλλον ο δικός μου είναι μεγάλος τεμπέλης... Είναι 2 χρονών και από την κούνια του μόνος του δεν έχει ανεβεί ή κατεβεί ποτέ.. Τι του δείχνω πως να το κάνει, τιποτα αυτός.Κάνει μια δήθεν προσπάθεια να ανέβει και περιμένει να τον ανεβασουμε εμεις. πασάς σας λέω..

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

η κορη μου 11 και μισο σκαρφαλωσε κανονικα σκεφτικα διαφορα να κανω και να δοκιμασω οπως να χαμηλοσω τα καγελα και να ενωσω το κρεββατι το μεγαλο διπλα, να βγαλω τα καγκελα και να βαλω το προστατευτικο και να βγαινει απο την μια πλευρα.η τελευτα λυση που τελικα δεν τον εκανα ηταν να κανω προεκταση προς τα πανω τα καγκελα. Τισς εβαζα να ακουει παραμυθια και την απασχολουσε και μετα...... νανι:roll:

γεια σας εμενα η κορη μου εχει πεσει δυο φορες απο την κουνια.η μια ηταν στην δικια μας και η αλλη οταν ειχαμε παει στην ροδο που κοιμηθηκε στην κουνια της ξαδερφουλας της εκει μαλιστα επεσε στο μαρμαρο...!!!και ηταν 16 μηνων.ετσι φτιαξαμε ενα καγκελο και το βαλαμε προσθετο απο πανω,φυσικα δεν ξανασκαρφαλωσε αλλα ειναι λιγο δυσκολα τωρα γιατι ειναι ψηλο και αν ξυπνησει και θελει νερο η την πιπιλα της πρεπει να το βγαζω καθε φορα...αλλα το προτιμω απο το να πεσει

Εμένα ο γιόκας μου περπάτησε 11 μηνών κ έτσι τότε έκανα κ την κουνια του μονό κρεβατάκι κ του έβαζα αυτά τα προστατευτικά στο πλάι κ έμαθε να κατεβαινει μονος του. Θεωρώ ότι αφού τα παιδάκια σας ειναι ζωηρούτσικα θα ειναι πιο ασφαλές να κατεβάσετε τα κάγκελα της κούνιας αφου αν σκαρφαλώσουν κ πέσουν από αυτά το ύψος ειναι μεγαλύτερο απ'οτι απ'το μονο κρεβάτι

δυστυχως jesgk το καγκελο τησ κουνιας δεν ανεβαινει ουτε κατεβαινει...γινεται κατευθειαν κρεβατι και επειδη η μικρη ειναι πολυ ζωηρη και δεν της αρεσει ο υπνος ετσι και το κανουμε κρεβατι θα ειναι ολη νυχτα κατω και θα παιζει!!

εμένα βγήκε πρώτη φορά μόνη της από την κούνια 13 μηνών.

να ξέρεις πάντως ότι αφού το κατάφερε μία φορά θα το ξανακάνει σίγουρα.

η γνώμη μου είναι ότι πια τα κάγκελα δεν παρέχουν καμία προστασία, ίσα ίσα είναι μεγάλος κίνδυνος, και πρέπει να τα βγάλεις.

θα χάσετε σίγουρα τη βολή σας τον πρώτο καιρό, με το να σηκώνεται σύνέχεια αλλά είναι προτιμότερο από το να κάνει ταρζανιές και να πέσει.

καλή δύναμη

Διαφημίσεις