Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γέννησε μόνη στο σπίτι και μετά παράτησε το μωρό της .....

gavrias

Recommended Posts

Προτίμησε τον θάνατο του εξώγαμου μωρού της από τον κοινωνικό στιγματισμό μια 24χρονη από τον Ασπρόπυργο.

Γέννησε μόνη, χωρίς καμία ιατρική βοήθεια, ένα αγοράκι και λίγη ώρα μετά το εγκατέλειψε σε θάμνους σε μικρή απόσταση από το σπίτι της, με αποτέλεσμα το νεογέννητο να πεθάνει...

Η 24χρονη συνελήφθη και, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, πάσχει από νοητική υστέρηση.

Το παιδάκι γεννήθηκε τη Δευτέρα και η τραγική ιστορία ίσως να μην είχε αποκαλυφθεί, εάν χθες η νεαρή δεν προσέφευγε για ιατρική βοήθεια στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας.

Εκεί οι γιατροί, όταν τη ρώτησαν τι πρόβλημα είχε, δοκίμασαν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής τους. Την άκουσαν με απάθεια να λέει ότι είχε γεννήσει και ότι είχε αφήσει το παιδάκι σε θάμνους έξω από το σπίτι της.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγο αργότερα το αγοράκι βρέθηκε νεκρό στο σημείο όπου είχε αναφέρει η μητέρα του...

Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί δεν πήγε σε κάποιο νοσοκομείο για να γεννήσει το μωράκι της, είπε ότι το επεχείρησε δύο φορές, αλλά δεν μπήκε καν μέσα, γιατί ντράπηκε τον κόσμο...

Οπως κατέθεσε, τη Δευτέρα το πρωί πήγε πρώτα στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Είδε όμως αρκετό κόσμο έξω από το γυναικολογικό ιατρείο και αποφάσισε να φύγει. Στη συνέχεια πήγε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου επίσης δεν μπήκε μέσα επειδή ντράπηκε τον κόσμο που περίμενε να εξεταστεί.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την 24χρονη, επέστρεψε στον Ασπρόπυργο, όπου το βράδυ την έπιασαν οι πόνοι και γέννησε μόνη στο σπίτι στο οποίο μένει με τη μητέρα της. «Δεν γνώριζα τι να κάνω, πήρα το μωρό και το άφησα μέσα στους θάμνους κοντά στο σπίτι μου», ανέφερε στους αστυνομικούς.

Εκτός απο το σοκ του απάνθρωπου θανάτου του βρέφους πόσα άλλα είναι τα σοκαριστικά εδώ?

Η κοπέλα είχε νοητηκή στέρηση.Ποιός μερύμνησε να μη φτάσει να είναι έγκυος?

Η κοπέλα ντραπηκε (φοβήθηκε τον κόσμο). Τι αντιμετώπιση είχε αυτά τα 24 χρόνια απο τον κόσμο?

Η κοπέλα γέννησε στοσπίτι της μητέρας της... Η μητέρα δεν κατάλαβε τίποτα?

Η κοπέλα πέταξε το παιδί στους θάμνους... Δεν είδε τίποτα η μητέρα της?

Η κοπέλα ήτανε έγκυος.δεν το πρόσεξε κανείς????

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Εκτός απο το σοκ του απάνθρωπου θανάτου του βρέφους πόσα άλλα είναι τα σοκαριστικά εδώ?

Η κοπέλα είχε νοητηκή στέρηση.Ποιός μερύμνησε να μη φτάσει να είναι έγκυος?

Η κοπέλα ντραπηκε (φοβήθηκε τον κόσμο). Τι αντιμετώπιση είχε αυτά τα 24 χρόνια απο τον κόσμο?

Η κοπέλα γέννησε στοσπίτι της μητέρας της... Η μητέρα δεν κατάλαβε τίποτα?

Η κοπέλα πέταξε το παιδί στους θάμνους... Δεν είδε τίποτα η μητέρα της?

Η κοπέλα ήτανε έγκυος.δεν το πρόσεξε κανείς????

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

'Εχω μείνει άφωνη .....

Ωχ Παναγια μου... :cry:

Η μεγαλυτερη αναπηρια ειναι η αδιαφορια... Για να μαθεις να νοιαζεσαι πρεπει να σε νοιαστουν... Κριμα για το αθωο αγγελουδι...κριμα και για την 24χρονη...

Διαφημίσεις

Γεμίζω οργη και θυμό όποτε ακούω τέτοια. Που είναι η πρόνοια? που ειναι οι κοινωνικές υπηρεσίες που τις πληρώνουμε για να φροντίζουν τέτοια άτομα? Κρατος πρόνοιας σου λενε μετά...αλλοι γεννανε στους θάμνους και αλλοι τρωνε με χρυσα κουταλια.

Πάλι μου βγήκε το επαναστατικό μου :oops: , αλλά δεν αντεχω την αδικεια

Στο θεμα του Bizelious με το μωρακι στη φωτο εγραψα "και μη χειροτερα"

Ε λοιπον υπαρχουν και χειροτερα.... :cry:

Κριμα για το βρεφος, να ειναι καλα οπου κι αν ειναι....

Διαφημίσεις

Απορω αφου το παιδι προφανως δεν το ηθελε γιατι το κρατησε?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Είναι άτομο με νοητική υστέρηση ΤΖΟΥΤΖΑ :cry::cry::cry:

Οι υπόλοιποι γύρω της, οι νοητικά υγειής είναι το θέμα, τι κάνανε??? πρίν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Απορω αφου το παιδι προφανως δεν το ηθελε γιατι το κρατησε?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Είναι άτομο με νοητική υστέρηση ΤΖΟΥΤΖΑ :cry::cry::cry:

Οι υπόλοιποι γύρω της, οι νοητικά υγειής είναι το θέμα, τι κάνανε??? πρίν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Α δεν το προσεξα !!!!! εχεις δικιο!!!! :cry::cry:

Δεν μπορω να κατηγορησω αυτην την κοπελα. Εκτος του οτι ηταν ατομο με νοητικη υστερηση , δεν πιστευω οτι φταιει εκεινη....

Πολλοι ηληθιοι γονεις μεγαλωνουν τα παιδια τους με την νοοτροπια οτι ενα παιδι εκτος γαμου ειναι ΝΤΡΟΠΗ. Αυτοι ειναι οι φταιχτες σε τετοιες περιπτωσεις.

:cry::cry: λυπαμαι και για τους 2.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Δυστυχως αυτα ειναι γυρω μας, τα βλέπουμε και μονο να κατηγορουμε ξερουμε... αλλα κανεις δεν παιρνει μια πρωτοβουλια να καλεσει την κοινωνισκη υπηρεσια εστω ή ακομα και την αστυνομια.. Θυμαμαι σας εφηβη μια γυναικα στη γειτονια με τρεις κορες.. Η μεγαλυτερη με νοητικη υστερηση, ειχε μεινει τρεις φορες εγκυος.. Το πρωτο το παιδι το κρατησαν. Το δευτερο και το τριτο θυμαμαι οτιι η κοπελα γεννησε αλλα τα παιδια εξαφανιστηκαν και κανεις δεν ρωτησε τι εγιναν.. Οι γειτονες μεταξυ τους ελεγαν οτι ειτε τα πεταξαν ειτε τα πουλησαν αλλα κανεις δεν ηξερε σιγουρα..

Η δευτερη κορη παντρευτηκε στα 14 γιατι εμεινε εγκυος.. Η τριτη κορη στα 12 εκανε την πρωτη της εκτρωση..

Αλλα κανεις δεν ηξερε τιποτα....

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Η μεγαλυτερη αναπηρια ειναι η αδιαφορια... Για να μαθεις να νοιαζεσαι πρεπει να σε νοιαστουν... Κριμα για το αθωο αγγελουδι...κριμα και για την 24χρονη...

συμφωνω απολυτα και εχω σοκαριστει απιστευτα..δεν εχω λογια..

my baby was my reborn...

Πολλές φορές προτιμώ να μην μαθαίνω ειδήσεις, τι γίνεται στον κόσμο γι' αυτόν τον λόγο. Αν δε γνώριζα θα ήμουν καλύτερα (συγνώμη που ακούγεται εγωιστικό). Τώρα που έμαθα μ' έπιασε θλίψη, μελαγχολία και μεγάλος πόνος.

συμφωνω απολυτα και εχω σοκαριστει απιστευτα..δεν εχω λογια..

Τι άλλο να πω.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...