Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικό δωμάτιο - Μαζί ή χώρια???


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Είμαι μητέρα διδύμων αγοριού και κοριτσιού 19 μηνών σχεδών και τα έχω να κοιμούνται μαζί στο ίδιο δωμάτιο. Παιχνίδια στο δωμάτιο δεν έχω πολλά, μόνο ένα μικρό καλαθάκι. Ο κύριως όγκος των παιχνιδιών είναι στο σαλόνι. Χαμος!!!! Σύντομα θα μετακομίσουμε σε μεγαλύτερο σπίτι (3 κρεββατοκάμαρες αντί για 2 που είμαστε τώρα) και αντιμετωπίζω το εξής δίλλημα. Να τα χωρίσω ή όχι??????? Σκέφτομαι να μην τα χωρίσω μέχρι τα 3-4. Να έχουν πάλι κοινό δωμάτιο και το άλλο δωμάτιο να το κανω Playroom με μοκετα όλο κάτω και συρταριέρες για παιχνίδια ΙΚΕΑ. Είναι βέβαια διαφορετικού φύλλου τα παιδιά άλλα στην περίπτωση που έκανα ξεχωριστά δωμάτια, θα έπρεπε να χωρίσω τα παιχνίδια τους και δεν το θέλω. Θέλω να είναι κοινά και να μην λένε ''αυτό είναι δικό μου!!!!!!!'' από τόσο μικρά.

Εσεις τί λέτε???? Τί κάνατε εσείς?????

IeXep3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


μια χαρά μου φαίνεται η ιδέα σου για το playroom.

Όταν πάνε σχολείο και τους φτιάξεις γραφεία κλπ. τα χωρίζεις. Βασικά το πρόβλημα το μεγάλο θα είναι στην εφηβεία. Μέχρι τότε...

Link to comment
Share on other sites

Εμείς έχουμε τρεις κρεβατοκάμαρες, στη μια εμείς στην άλλη τα μωρά και η τρίτη στην αναμονή (προσωρινός αποθηκευτικός χώρος).

Το πλάνο είναι να γίνει Playroom ώστε να πάνε εκεί τα πολλά παιχνίδια που όσο μεγαλώνουν τόσο θα πολαπλασιάζονται... και έτσι να παραμείνει η διάταξη ώσπου να πάνε σχολείο. Τότε θα τις αφήσουμε να επιλέξουν μόνες τους αν θέλουν η κάθε μια το δικό της δωμάτιο ή να είναι μαζί... και ελπίζω να μην έχουμε μαλιοτραβήγματα...

kr3fp2.png
Link to comment
Share on other sites

Σκέφτομαι να βάλω και μία κάμερα ώστε όταν δουλεύω στον υπολογιστή να τα επιβλέπω στην οθόνη. Τώρα δουλεύω στην κουζίνα και τα βλέπω που παίζουν στο σαλόνι και αν υπάρξει κρίση επεμβαίνω.

IeXep3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...