Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πανα Libero..Να πάρω μεγαλυτερο μέγεθος;

Recommended Posts

Καλημέρα..

Εχω την εξής απορία: Ενώ από την αρχή φοράω στο μικρό πάνες Libero χωρίς κανένα πρόβλημα (στην αρχή αρχή πήρα Pampers αλλά είχαμε προβλήματα διαρροής κ.λ.π.) τώρα μόνο το βράδυ ο μικρός βρέχεται. Όχι κάθε βράδυ..ας πούμε μέρα παρά μέρα... Φοράει το Νο5 (είναι για 10-16Kg). Έχουμε βάρος 13Kg...Είμαστε δηλ. μέσα στα κιλά που αναφέρουν οι πάνες του Νο5. Μήπως πρέπει να πάρω το μεγαλύτερο; Το 6? Εν τω μεταξύ, η πάνα όταν βρέχεται το μωρό το βράδυ και τον αλλάζω (ξημερώματα βασικά) είναι τίγκα...που νομίζω σημαίνει πως έπαθε κορεσμό η απορροφητικότητα της λόγω των πολλών ούρων...Αλλά πάλι, γιατί λένε πως είναι για μεχρι 16κιλά;

Διαφημίσεις

Τι εννοείς να κρυώνει; Να κρυωνει και γι'αυτό να κάνει πολλά ούρα ή αφού βρέχεται μήπως κινδυνεύει να κρυώσει; Πάντως από άποψη ντυσίματος, τώρα που ψιλοψύχρανε ο καιρός, του βάζω μακρυμάνικο ολόσωμο φανελάκι και παντελονάκι αλλά χωρίς καλτσούλες. Τον σκεπάζω με σεντονι ακόμη...δεν νομίζω να κρυώνει..ιδρώνει κιόλας πολλές φορές...

Καλημέρα..

Εχω την εξής απορία: Ενώ από την αρχή φοράω στο μικρό πάνες Libero χωρίς κανένα πρόβλημα (στην αρχή αρχή πήρα Pampers αλλά είχαμε προβλήματα διαρροής κ.λ.π.) τώρα μόνο το βράδυ ο μικρός βρέχεται. Όχι κάθε βράδυ..ας πούμε μέρα παρά μέρα... Φοράει το Νο5 (είναι για 10-16Kg). Έχουμε βάρος 13Kg...Είμαστε δηλ. μέσα στα κιλά που αναφέρουν οι πάνες του Νο5. Μήπως πρέπει να πάρω το μεγαλύτερο; Το 6? Εν τω μεταξύ, η πάνα όταν βρέχεται το μωρό το βράδυ και τον αλλάζω (ξημερώματα βασικά) είναι τίγκα...που νομίζω σημαίνει πως έπαθε κορεσμό η απορροφητικότητα της λόγω των πολλών ούρων...Αλλά πάλι, γιατί λένε πως είναι για μεχρι 16κιλά;

καλημέρα!! εγώ ανέκαθεν έπαιρνα μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που λένε οι πάνες. μου το είχε προτείνει μια γυναίκα που έκανε promotion, μαμά και αυτή. να φαντάστεις ήταν 9Kg και έπαιρνα για 11-25kg. μπορεί να ήταν λίγο μεγάλες αλλά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με διαρροές εκτός και αν δεν τις έβαζα σωστά. δοκίμασε και μεγαλύτερο νούμερο ή αλλάξε και μάρκα. να σου πώ ποτέ δεν επαιρνα μία μόνο μάρκα. έχω δοκιμάσει Libero, babylino, pampers και να σου πω την αλήθεια όταν είναι να πάρω πάνες βλέπω ποια έχει την καλύτερη τιμή ή είναι σε προσφορά.

Οταν κρυωνουν ουρουν περισοτερο γι αυτο ρωτησα.

Δοκιμασε καλτσουλες ενα βραδυ. Ξεσκεπαζεται?

Εχει διαροη η πανα ή γεμιζει και διαφευγουν μετα?

Υποθεσεις κανω απλα

Δοκιμασε παντως και αλλη μαρκα. Στον Βασιλη με βολευαν μονο οι libero οταν ηταν νεογεννητο αλλα μετα ηταν καλυτερες οι pambers και τελος οι lidl σωτηριες και πολυ καλες.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Γεμίζει η πάνα και μετά βρέχεται...αφού είναι full η πάνα... Θα δοκιμάσω να του βάλω καλτσούλες απόψε...Το βράδυ ξεσκεπάζεται αλλά ιδρώνει κιόλας..γι'αυτό δεν φαντάζομαι να κρυώνει...

Γεμίζει η πάνα και μετά βρέχεται...αφού είναι full η πάνα... Θα δοκιμάσω να του βάλω καλτσούλες απόψε...Το βράδυ ξεσκεπάζεται αλλά ιδρώνει κιόλας..γι'αυτό δεν φαντάζομαι να κρυώνει...

Η γιαγια μου λεει οτι το μωρο κρυωνει απο τις πατουσες. Η αληθεια ειναι οτι και εγω μπορει να ειμαι σαν το κρεμυδι αλλα αν κρυωνουν τα ποδια μου...παγωνω.

Αν ιδρωνει παλι δεν ειναι καλο. Προσωπικα του φοραω κοντομανικο απο πανω, παντελονακι ανοιξιατικο και καλτσουλες στον υπνο (ξεσκεπαζεται )

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Αν πάρεις μεγαλύτερο μέγεθος, θα είναι η πάνα χαλαρή στα πόδια και θα είναι χειρότερα (την πάτησα στις διακοπές μια φορά που δε βρήκα το μέγεθός της στην αγορά). Η κόρη μου είχε το ίδιο πρόβλημα ειδικά το καλοκαίρι που έπινε πολύ νερό και αυτό που έκανα ήταν να της αλλάζω πάνα όσο κοιμόταν, συνήθως λίγο πριν πέσω κι εγώ για ύπνο, αλλά ευτυχώς δεν ξυπνάει εύκολα, οπότε συνέχιζε κανονικά τον ύπνο της.Τώρα απλά φροντίζω να της δίνω το γάλα καμιά ώρα περίπου πριν κοιμηθεί, ώστε να προλαβαίνει να κάνει τα πολλά τσίσα και μετά την αλλάζω, λίγο πριν ξαπλώσει.

Εγώ τον αλλάζω πάνα λιγο πριν φάει...τον ταίζω και μετά από λίγο κοιμάται (μιλάμε για το βράδυ-τελευταίο γεύμα). Αν τον αλλάξω και κανένα 2ωρο μετά εν όσω κοιμάται...θα πεταχτεί επάνω...ξυπνάει αρκετά εύκολα.. :(