Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΟΥΝΙΑΣ

samantha1gr

Recommended Posts

τελευταια εχουμε αποκτησει την εξης συνηθεια..πριν τον υπνο αλλα και οταν ξυπναει το πρωι θελει να χωσει το κεφαλακι του αναμεσα στα καγκελα της κουνιας του και οταν βλεπει οτι δεν μπορει να το καταφερει κτυπαει το κεφαλι του στα καγκελα βαζοντας μετα φυσικα εντονα κλαματα.ειναι κατι αρκετα επικινδυνο..το εχει αντιμετωπισει καμια και τι εκανε;

Διαφημίσεις

Δε μου εχει τυχει κατι τετοιο, αλλα θεωρω οτι για να χωραει το κεφαλακι του μωρου αναμεσα στα καγκελα μαλλον η κουνια ειναι ακαταλληλη. Εγω στη θεση σου θα την αντικαταστουσα...

Δε μου εχει τυχει κατι τετοιο, αλλα θεωρω οτι για να χωραει το κεφαλακι του μωρου αναμεσα στα καγκελα μαλλον η κουνια ειναι ακαταλληλη. Εγω στη θεση σου θα την αντικαταστουσα...

δεν ειπα οτι χωραει το κεφαλι του..το αντιθετο..οτι προσπαθει να το χωρεσει αλλα επειδη δεν μπορει εκνευριζεται και κτυπαει το κεφαλι του...;)

Α, καλα... Τα ματια μου κανουν τσιου, τσιου! You know? Πουλακια...

Τι να πω! Βαλε παντα και μαξιλαρια στην κουνια και πιστευω οτι θα το αφησει το σπορ! Προσπαθησε να του αποσπας την προσοχη με καποιο παιχνιδι, ισως "πιασει". Ισως να κρεμαγες παιχνιδια απο τα καγκελα της κουνιας? Ειναι παντως των extreme, εε?

παντες δεν εχεις? τα περισσοτερα μωρα το κανουν αυτο η απλα πανε και κοπανανε πανω τους. μαξιλαρια και οπωσδηποτε παντες!!!!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Διαφημίσεις

δεν ειπα οτι χωραει το κεφαλι του..το αντιθετο..οτι προσπαθει να το χωρεσει αλλα επειδη δεν μπορει εκνευριζεται και κτυπαει το κεφαλι του...;)

emena kopaniotan san to diko sou kaue brady kai akoma to kanei. Apotelesma thn ebgala apo thn koynia kai thn ebala se krebati toulaxiston den kopanietai!!!

shrek