Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μπορώ να τις πάρω;;;(υπολοιπο αδειας)

Recommended Posts

Λοιπόν, στα χαρτιά έπρεπε να σταματήσω την δουλειά στις 30/11/2008, σε συμφωνία με την εταιρία σταμάτησα να δουλεύω στις 19/12/2008, τις 19 μερες που έκατσα στη δουλειά μου τις πληρώσε παρόλα αυτά μπορώ να κάτσω τώρα που τελειώνει το εξάμηνο αυτές τις επιπλεόν 19 μέρες ή όχι;;;; Η αρχική ιδέα ήταν να τις πάρω μετά.

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι μπορείς - σε συνεννόηση με την εταιρεία που δουλεύεις.

Δηλ.είχες δικαίωμα να πάρεις άδεια την οποία όμως δούλεψες (για αυτό σε πλήρωσε) με σκοπό να μεταφέρεις την άδειά σου για μετά -γνωρίζω κοπέλες που το έχουν κάνει αυτό - αλλά παίζει ρόλο πόσο καλά τα πηγαίνεις με το αφεντικό σου.

Καλή επιτυχία

Νομίζω ότι μπορείς - σε συνεννόηση με την εταιρεία που δουλεύεις.

Δηλ.είχες δικαίωμα να πάρεις άδεια την οποία όμως δούλεψες (για αυτό σε πλήρωσε) με σκοπό να μεταφέρεις την άδειά σου για μετά -γνωρίζω κοπέλες που το έχουν κάνει αυτό - αλλά παίζει ρόλο πόσο καλά τα πηγαίνεις με το αφεντικό σου.

Καλή επιτυχία

Το ειχαμε συζητησει + αυτο ηταν το αρχικο σχεδιο... αλλα εχουμε 8 μηνες να μιλησουμε

Καλό είναι να ξαναμιλήσετε και για αυτό το θέμα αλλά και για να μην χάνεις την "οικειότητα" - αν έχω βρεί την κατάλληλη λέξη.

Δηλαδή πάρε τον τηλέφωνο και μίλα γενικά για την δουλειά πως πάει, πως είναι εκείνος κτλ. και στο τέλος μίλα του για το θέμα που σε καίει ότι δηλαδή έχεις ακόμη την άδεια που δούλεψες πριν να φύγεις. (Μη φανεί ότι το ρωτάς απλά ότι ενημερώνεις)

Κοριτσάκι μου όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε το δικαιούσαι.;)

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Νομίζω πως θα μπορούσες να τις πάρεις χωρίς όμως να τις πληρωθείς εφόσον ήδη τις έχεις πληρωθεί.

Το ίδιο έκανα και εγώ, κάθησα παραπάνω (μια εβδομάδα πριν γεννήσω) χωρίς όμως να πληρώνομαι, οπότε γύρισα αργότερα στη δουλειά, όμως πληρωνόμουν. Φαινόταν δλδ ότι είμαι στη δουλειά ενω δεν ήμουν, ενώ πριν γεννήσω φαινόταν ότι εγώ έχω άδεια ενώ εργαζόμουν κανονικά χωρίς όμως να πληρώνομαι.

Τελικά δεν τις ζήτησα αυτές τις μέρες που δούλεωα αλλά ζητησα την άδεια του 2008 που δεν μου την είχε δώσει ούτε πληρώσει κ τώρα που ήρθα περιμένω να δω αν θα μου δώσει τα λεφτά της άδειας αλλιώς προβλέπω να γίνεται χαμός