Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εθισμένη στο www.parents.gr/forum

Recommended Posts

Κορίτσια δεν ξέρω εσείς αλλά από τότε που έμαθα το forum δεν ξεκολλάω.

Πρώτη μου σκέψη το πρωί και τελευταία το βράδυ.

Ακόμα κι όταν δεν έχω κάποιο ζήτημα εγώ (που όλο και κάτι έχω) ανοίγω για να δω τι έχετε γράψει εσείς, τι σας απασχολεί που σε τελική ανάλυση απασχολεί όλες τις μωρομάνες!

Σας ευχαριστώ που είστε εδώ 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Υ.Γ. Όχι δεν παίρνω ποσοστά από το parents.gr

Διαφημίσεις

Κι εγώ δηλώνω κολλημένη.αν δεν είχα αυτό το φόρουμ δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου με το μωρό.εδώ μου λύνονται όλες οι απορίες.πράγματα που μου φαίνονται περίεργα, διαβάζοντας εδώ βλέπω ότι είναι φυσιολογικά.ότι απορία κ να εχω πάντα θα βρεθεί κάποια κοπέλα να βοηθήσει(που πότε δεν είναι μια αλλά πολλές).

Θέλω να πω κι εγώ ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ.

Καλημέρα κορίτσια! Εδώ εχω κολλήσει εγώ, που οχι μανούλα δεν ειμαι αλλα ουτε καν παντρεμένη! Οκ, αρραβωνιασμένη αλλα σύντομα (ελπίζω) να αρχίσετε να διαβάζετε για τις προετοιμασίες του γάμου.

Συγχαρητήρια στις ήδη μαμάδες (και μπαμπάδες) και οι υπόλοιπες σύντομα με μωρά!

Ράνια

:D

vHVdp3.png"]vHVdp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Μια από τα ίδια..!! Μια παρηγοριά, μια απάντηση στα δύσκολα πάντα υπάρχει!

Έχουμε την εμπειρία χιλιάδων μαμάδων/ μπαμπάδων μαζεμένη σε ένα forum!

Όσοι πιστοί προσέλθετε!!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Ανακάλυψα το parents μόλις έμεινα έγκυος , μέσα στον πανικό μου να ενημερωθώ

για θέματα παντελώς άγνωστα σε μένα...διάβαζα για καιρό πριν γραφτώ, και με

βοήθησε σε πολλά θέματα και κατά την εγκυμοσύνη μου και μετά τη γέννηση του γιού

μου. Ότι και να μου συνέβαινε , θα είχε συμβεί και σε κάποια άλλη κι αυτό μου έδινε

κουράγιο, την άισθηση ότι δεν είμαι μόνη, την ασφάλεια του ότι δεν τρέχει κάτι σοβαρό,

ότι όλα αυτά που νιώθω έιναι "φυσιολογικά"...Μπάινω καθημερινά και μοιράζομαι ,

γελάω , κλαίω , συμπαραστέκομαι και μου συμπαραστέκονται. Επικοινωνώ με ανθρώπους

ως επί το πλείστον αγνώστους σε μένα , που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και αγωνίες!

Δεν με πειράζει αν αυτό σημαίνει ότι είμαι "κολλημένη" , αφού με βοηθάει να κρατήσω τις

ισορροπίες μου , να επικοινωνήσω για ότι με προβληματίζει και είναι και φθηνότερο από

την ψυχανάλυση!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

Δηλώνω επίσης κολλημένη!

Όσο δουλειά και εάν έχω μπαίνω οπωσδήποτε μέσα στην μέρα (από το γραφείο δυστυχώς μόνο, στο σπίτι δεν με αφήνουν τα ζουζούνια μου) να δω τί γίνεται.

Μάλιστα εάν καμιά φορά αναφέρω στον άντρα μου κάτι που διάβασα, με κοροιδεύει: "Κατάλαβα!!! Πάλι πήξιμο είχες στο γραφείο.......χμχμχμχμ"

Διαφημίσεις

Κι εγώ παιδιά μόλις κοιμηθεί ο μικρός, κατευθείαν στο κομπιούτερ! Στις διακοπές είπα ωραία θα απεξαρτηθώ και τσουπ! μου έφερε ο άντρας μου το λαπ τοπ στο εξοχικό...

Ρε παιδιά κάνω κατι σκέψεις...λέω αν πεθάνω θα βρεθεί κάποιος να ενημερώσει τα κορίτσια;ή θα νομίζουν ότι τις παράτησα;

Κι εγώ σκέφτομαι όταν θα γεννήσω πώς θα το μάθουν τα κορίτσια?

Αλλά όχι και να πεθάνουμε βρε mariantinos!!!

Δυστυχώς δεν έχω σύνδεση στο σπίτι αλλά στην δουλεία τουλάχιστον κανα δυο ώρες τις περνάω εδώ ( να δώ πότε θα με καταλάβουν και τότε...). Και τα Σαββατοκύριακα έχω στερητικό σύνδρομο. και να σκεφτείς ότι τον τελευταίο μήνα ψιλοσυμμετέχω αν και σας διαβάζω εδώ και τρία χρόνια.

Κοριτσια κι εγω πολυ μα πολυ κολλημενη με το parents.gr!αντε να δουμε που θα αποτοξινωθουμε!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

• 5 weeks later...
Ρε παιδιά κάνω κατι σκέψεις...λέω αν πεθάνω θα βρεθεί κάποιος να ενημερώσει τα κορίτσια;ή θα νομίζουν ότι τις παράτησα;

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

τι λές καλό μου?????

δεν θα μου μέινει τρίχα στην καούκα!!!!! Επειδή είμαι φυσική ξανθιά αποφάσησες να με καραφλιάσεις!!!!!

Τζαμπο έλεος δλδ!!!!:lol::lol::lol: