Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ BEBE JOU!

Recommended Posts

Κοντευω να τρελλαθω...η μολις 20 ημερων κορουλα μου, επεσε μεσα στην μπανιερα απο υψος 1,5 μετρο μαζι με το μπανακι της ευτυχως, οταν κυριολεκτικα κατερρευσε η υπερυψωμενη βαση που στηριζεται σε μπανιερα που αγορασαμε απο τα bebe jou!!

Το ειχαμε χρησιμοποιησει με τη βαση μολις αλλη μια φορα αλλα για 2 λεπτα γιατι η μικρη εκλαιγε και δεν ηθελε να κανει μπανιο. Εχθες ηταν η πρωτη φορα που το χρησιμοποιησαμε κανονικα, και αποσυναρμολογηθηκε, ενω την ειχε φτιαξει ο αντρας μου που ειναι και μηχανικος...οχι για να μην λενε οτι δεν ξεραμε πως να το βαλουμε. Αν και ειχαμε βαλει 1 ποντο νερο και καθοταν επανω στο καθισματακι απο λαστιχο, της κραταγα το χερι οσο εκανε μπανιο για να νιωθει ασφαλεια, αλλα εκεινη τη στιγμη που εγινε το συμβαν της εβαζα σαμπουαν στο κεφαλακι της και δεν προλαβα να την πιασω....

Απο εχθες εχω πλανταξει στο κλαμα, την πηγαμε στο γιατρο ειπε φαινεται ΟΚ να την παρακολουθουμε για 48 ωρες....ευτυχως τρωει κανονικα μεχρι τωρα, απλα κοιμαται λιγο παραπανω...

Οσες εχετε τετοιο πραγμα, ξεφορτωθειτε το...

Διαφημίσεις

Την ίδια (μάλλον...) έχουμε κι εμείς αλλα μέχρι στιγμής τουλάχιστον (που έχουμε βαρύνει κιόλας κι έχουμε ταρζανέψει) την βλέπω σταθερή... Θα τρόμαξες πολύ κι εσύ και το μωρό.:( Μίλησες με το κατάστημα ή με την εταιρεία; Είμαι πολύ περίεργη τι θα σου πουν....

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Απιστευτο!!!!!!!! Ελπιζω τωρα να ειναι καλα η μπουμπου και να το εχει ξεχασει.

Φανταζομαι τη τρομαρα που πηρες και την στενοχωρια σου. Σημασια εχει οτι δεν εγινε κατι χειροτερο. Επικοινωνησες με την εταιρεια???

Εγινε Σαββατο βραδυ και ειχαμε προτεραιοτητα να τη δει γιατρος. Αυριο θα αποφασισω τι ακριβως θα κανω...αν παρω το Ινστιτουτο Καταναλωτων μαλλον δεν θα βρω ακρη, ε?

Διαφημίσεις

τουλαχιστον δεν χτυπησε το μωρακι σου.παντως να ξερεις οτι δεν εισαι η πρωτη που το παθαινει αυτο.η κουμπαρα μιας φιλης μου επαθε ακριβως το ιδιο[δεν θυμαμαι τι μπανακι ειχε]και ευτυχως το κεφαλακι της μικρης επεσε πανω στο ποδι της,αυτη κι αν ειχε αγιο,και δεν χτυπησε πανω στα πλακακια

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

nai' date=' einai oti kalutero mporeis na kaneis efoson de dextei i etaireia na analavei eu8unes...einai kala i mpoumpou sou twra?[/quote']

Μας ειπαν οτι δεν φαινεται να εχει σπασει χερια ποδια κλπ, αλλα οτι για το κεφαλι δεν μπορουμε να ξερουμε, να την παρακολουθουμε επι 48 ωρες. Ευτυχως απο ολη τη λιστα με ανησυχητικα συμπτωματα που μας εδωσαν εχει μονο ενα (υπνηλια) το οποιο μπορει να ειναι και λογω ζεστης αλλα ειναι αρκετο για να με εχει τρελλανει...

AMAN BRE KOPELA MOY..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ!!!

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΝΗΛΙΑ, ΕΜΕΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΩ...

ΒΕΒΑΙΑ Η ΥΠΝΗΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΕΧΟΥΔΑΚΙ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΞΑΝΑΠΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

Α!!! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΘΕ 2ΩΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑ(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΤΟ 24ΩΡΟ)

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ 2 24ΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 3ΩΡΟ...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΒΑΛΜΕΝΟ!

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Καταρχήν περαστικά της μπουμπούκας σου. Φαντάζομαι την τρομάρα που πήρατε...:-(

Πάντως κι εμείς έχουμε αυτό το μπανάκι (αυτό με την βάση που στέκεσαι όρθιος και δεν χρειάζεται να σκύβεις) και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Και να φανταστείς ότι ο δικός μου είναι 8600 και χοροπηδάει μόλις τον σηκώσουμε για να τον ξεβγάλουμε.

Οπωσδήποτε να απευθυνθείτε στο κατάστημα για να αποσύρουν την παρτίδα, μήπως είναι ελαττωματική. Μπας και προλάβουνε τίποτα χειρότερο....:cry:

Δεν ξέρω πού πρέπει να απευθυνθείς, αλλά ξέρω πως όποια ενέργεια κι αν κάνεις πρέπει να την κάνεις εγγράφως. Όχι τηλέφωνα και προφορικές συνεννοήσεις, εκεί όλοι σο λένε μετά "α, εγώ δεν είπα αυτό". Με χαρτί και αποδεικτικό παραλλαβής εκ μέρους τους. Σκέψου να συμβεί και σε άλλα παιδάκια... Εύχομαι να ηρεμήσετε γρήγορα και να επανέλθετε στους κανονικούς σας ρυθμούς μετά από τέτοια λαχτάρα.

Διαφημίσεις

Οποια ξερι που να απευθυνθω για μια τετοια καταγγελια, ας μου πει....

ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ...ΥΠΟΘΕΤΩ ΕΚΕΙ..

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Πωπω φαντάζομαι λαχτάρα που πέρασες ρε κοπέλα μου. Είναι καλά το παιδί?

Όσο για την καταγγελία εγώ θεωρώ σωστό πρώτα να απευθυνθείς στην εταιρεία να δεις τι θα σου πούνε και μετά στις υπόλοιπες υπηρεσίες. Μπορεί να είναι εξυπηρετικοί και να σε βοηθήσουν. Τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω πρώτα και αν δεν βρω λύση με την εταιρεία τότε προχωράω σε υπόλοιπες διαδικασίες.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, μου έχει πέσει και εμένα ο μικρός, ευτυχώς που είναι καλά το μωράκι σου.

Κυνηγησέ τους ! Να απευθυνθείς στην προστασία του καταναλωτή.

Πάντως βρε κορίτσια εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε αυτού του είδους τα μπανάκια.

Συμφωνώ με την zana1911. Κι αν μπορέσεις ενημέρωσέ μας για την απάντηση της εταιρείας. Έχουμε πάρει αρκετά πράγματα από εκεί (και εμείς και άλλοι γνωστοί μας) και θέλω να δω τι αντιμετώπιση θα έχουν.

Διαφημίσεις

Καταρχάς, όλα καλά με το μωρό;;;Θα πρέπει να τρόμαξες πολύ! Εχω κι εγώ τέτοιο μπανάκι και πρέπει να σου πω ότι και εμείς μια φορά στον αερα την πιάσαμε. Θέλει καλή τοποθέτηση και να τεντώνεις πολύ-πολύ καλά τα χιαστί που έχει στη βάση....(φαντάζομαι βέβαια ότι τώρα δε θα θες να το ξαναχρησιμοποιήσεις!). Πάντως αν έχεις πάντα στο νου σου να τσεκάρεις πριν βάλεις το μωρό είναι από τα πιο βολικά μπανάκια, σε κάθε άλλη περίπτωση εμένα με τσακίζει η μέση μου...

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Ρε κοριτσια συγνωμη αλλα μηπως λετε κατι λαθος????

Η BEBE JOU δεν εχει βαση που να προσασμοζετε στην μπανιερα ...εχει μονο ενα χιαστο ..σαν σιδεροστρα που καθετε πανω το μπανακι....

Νομιζω οτι ειναι ετσι γιατι εψαχνα και εγω για κατι πανω στην μπανιερα αλλα τελικα δεν βρηκα.

Κλαιρι

πω,πω εμένα μου ειχε πεσει μια φορα,περιπου 3 μηνων ηταν,μαζι με την μπανιερα της αλλα είχα κανει εγω βλακεια..ετρεμα για κανενα 2ωρο μετα..

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Πωπω τι έπαθες... Και είναι και μωράκι το κακόμοιρο!

Εμείς για να αποφύγουμε όλα αυτά τα ατυχήματα είχα βάλει τον πατέρα μου να κόψει από το περίσσεμα του πάγκου της κουζίνας μία μεγάλη τάβλα την οποία τη βάζαμε επάνω στη μπανιέρα και το μπανάκι επάνω. Βέβαια είχαμε ένα πρόβλημα για το πως θα φεύγουν τα νερά μέσα στη μπανιέρα όταν είναι το μωρό μέσα αλλά τουλάχιστον δε μας είχε πέσει ποτέ. Απλά κάναμε λίγο πίσω το μπανάκι να βγει η τρύπα έξω από την τάβλα και να χύνεται το νερό μέσα... Πάντως και εγώ δε νομίζω να βρεις άκρη... Και αν είναι μοναδική καταγγελία και είναι και τόσο μπλεγμένο το σύστημα στήριξης μάλλον εσένα θα κατηγορήσουν!

JQVOp3.png

Ρε κοριτσια συγνωμη αλλα μηπως λετε κατι λαθος????

Η BEBE JOU δεν εχει βαση που να προσασμοζετε στην μπανιερα ...εχει μονο ενα χιαστο ..σαν σιδεροστρα που καθετε πανω το μπανακι....

Νομιζω οτι ειναι ετσι γιατι εψαχνα και εγω για κατι πανω στην μπανιερα αλλα τελικα δεν βρηκα.

Κλαιρι

Το μπανάκι μας είναι neo nato και το φέρνουν τα bebe jou (τουλάχιστον δεν τα έχω δει πουθενά αλλού) και κοστίζει περίπου 90 ευρώ. Εγώ σε αυτό αναφέρομαι και φαντάστηκα ότι γι' αυτό γίνεται ο λόγος (επειδή θέλει συναρμολόγηση η βάση). Λες να κατάλαβα λάθος :confused:

myrto χαρα στο κουραγιο σας, που το ξαναχρησιμοποιησατε! Και στον αερα να την ειχα πιασει, την ιδια τρομαρα θα ειχα! Χαιρομαι που δεν περασατε τα ιδια με εμας... Εχε χαρη που ξενυχταμε, μολις σαραντησω θα παμε στο καταστημα αρχικα, να δουμε τι αντιμετωπιση θα εχουμε και μετα βλεπουμε....

klairi προκειται για μια βαση της cam απο την il mondo del bambino, την στηριζεις στην μπανιερα και εφαρμοζει επανω το μπανακι του μωρου, ωστε να ειναι στο υψος σου και να μην σκυβεις καθολου. Ειναι ιταλικο προιον που βρηκα στα bebe jou, μια και εχουν και την επωνυμια il modo del piccolo....Sonar εχεις δικιο η μαρκα (οσον αφορα στο μπανακι) ειναι neo nato.

Καταρχην περαστικα στο μωρακι και ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εμεις εχουμε τα απλα τα μπανακια γιατι δεν ειχαμε χωρο και για κατι αλλο και ειμαστε οκ.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.