Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια μου γεια σας.... ΟΧΙ δεν ζηλευω τον άντρα μου :) απλα απο τη μέρα που γέννησα και απο πριν που είμουν έγκυος κάτι με έχει πιάσει με την πεθερά μου. Ενώ δεν έχω κανένα παράπονο οι σχεσεις μας είναι άψογες (ε.... σχεδόν δηλαδή) με έχει πιάσει κάτι σαν ζήλια να το πω δεν ξέρω και δεν θέλω να είναι πολύ ώρα με το παιδί μου. Πολύ κακία το ξέρω. Μου το κρατάει 2φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες 3 η μητέρα μου. Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω αυτό με τις 2 φορές την εβδομάδα. Με ενοχλούσε και που την έβλεπα. Οτι και να μου λέει για το παιδί πχ ειδα αυτο ή παρατηρησα αυτο της λέω αμέσως αμέσως δεν είναι τίποτα δεν είναι τίποτα και περιμένω να φύγει για το τσεκάρω απο μόνη μου (γιατί είναι και πολύ υπερβολική) αλλά πιο πολύ για να μην της δώσω την επιβεβαίωση ότι ξέρει καλύτερα. Γίνομαι ύαινα ...... το έχει ψιλοκαταλάβει αφού θέλει καμια φορά να της το παει ο αντρας μου το παιδι κανενα Σαββατο απο εκει και εγώ ειμαι κατηγοραματική. Εδώ όμως θέλω την γνώμη σας .............. ξέρω ότι στα προηγούμενα που σας γράφω είμαι πολύ σκύλα και κακιά αλλα στο συγκεκριμένο που θέλω να σας πω θελω την γνώμη σας. Δουλευουμε Δευτέρα με Παρασκευή το παιδί μου δεν το βλέπω τα πρωινά. Θελω λοιπον τα Σ/Κ να είναι δικά μας και να μην το τρεχουμε δεξια και αριστέρα . Σ'αυτο που σας γράφω είμαι υπερβολική? Και με την μάνα μου την ίδια ......... μου λεέι μην έρχεσαι με την ψυχή στο στόμα απο την δουλεια για να πάρεις το παιδι , ξεκουράσου, μαγείρεψε και στο φερνω ή έρχεστε και το πέρνετε μετα το μωρό....... ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? Πως να ξεκουραστώ μακριά απο το παιδί μου? Τα λέω και στη μάνα μου όχι μόνο στην πεθερά μου...... Εχω δεθεί πολύ με το παιδί ........... δεν θέλω να το μοιράζομαι με κανέναν. Ζηλεύω όταν μου το ζητάνε για να το κρατήσουν...... αισθάνομαι ότι το παιδί δεν θα δεθεί μαζί μου με τόσο κόσμο............ Ουφ τα είπα και τα ξαλάφρωσα η κακιασμένη μάνα........ :(

Διαφημίσεις

μμμμμμμμμμ.......εκει που ειστε έρχομαι.............

λετε να γινω κ γω ετσι!!!!!

προς το παρον υποτιθεται οτι δεν εχω πρόβλημα κ θα τους το δίνω:mrgreen:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

:) Ευτυχώς να μην νοιώθω πολύ άσχημα.......... Ο άντρας μου μου λέει χαριτολογώντας ότι ειμαι πολυ μεγάλη κακίστρο. Εν τω μεταξύ σκέφτομαι ότι αυτά που κάνω κάποτε θα τα λουστώ και εγώ αλλα τουλάχιστον είμαι προετοιμασμένη..... ΠΑΡΘΕΝΟΣ ειμαι

Σωτηρία μου γλυκειά να σου πώ την αλήθεια κάπως έτσι νοιώθω όταν βλέπω την πεθερά μου να έχει αγκαλιά την κόρη μου.

Δεν ξέρω γιατί.

Με τη μητέρα μου δε νοιώθω το ίδιο.

Είναι λάθος όμως γιατί και αυτές μανούλες είναι και σίγουρα αγαπάνε το εγγονάκι τους.

Είναι κάτι που μου βγαίνει αυθόρμητα.

Η σχέση μου με την πεθερά μου δεν είναι ότι καλύτερο.

Τώρα γι' αυτό που λές οτι τα Σαββατοκύριακα θέλεις να τα περνάς με το παιδί σου είναι λογικό και καθόλου υπερβολική δεν είσαι.

Όλη την εβδομάδα εργάζεσαι οπότε δεν σου μένει πολύ χρόνος...

Έχεις φυσικά το δικαίωμα τις λίγες ώρες που έχεις να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

Κανείς δεν μπορεί να στο στερήσει αυτό!

bUUCp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι τοξότης και το πιο τρελό μου όνειρο είναι να μπορούσα να αφήσω τον μικρό έστω για λίγο στην πεθερά ή στην μαμά μου για να μπορέσω να πάω καμιά βόλτα... ότι διαβάζω εδώ μου φαίνονται εντελώς διαστημικά:lol::lol::lol::lol:

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

ρε σειςςςςςςςςς ο δικός μου είναι 4 και δεν τον έχουν πάρει ούτε ένα λεπτό εκτός από τις ώρες που δουλεύω...

Σωτηρια δε χρειάζεται να γίνεσαι κακιά..απλά λέγε ευγενικά όχι...

Μάλλον οι χειρότερες πεθερες θα γίνουμε εμεις...:confused:

rQGhp3.png

Τι περίεργο πράγμα αυτό με τις πεθερές..:roll: Δεν εισαι η μόνη πίστεψε με και εγώ το παθαίνω πολλές φορές και να φανταστείς ότι δε μένυμε στην ίδια πόλη. Απλά αυτός ο υπερβολικός ενθουσιασμός που την πιάνει, τα βροντερά γέλια με το μωρό, τα υπερβολικά χάδια κ.λ.π. μου τη δίνουν στο εγκέφαλο αν και λογικά είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου, η γιαγιά που δε βλέπει το εγγόνι να αντιδρά έτσι.. Άβυσσος η ψυχή της μάνας...και νύφης!!!!!:oops:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Α... και μπράβο γαι το θέμα που άνοιξες γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω αυτά τα ¨αδικαιολόγητα¨ και ¨ανεξήγητα¨συναισθήματα..:?

Διαφημίσεις

Απλά αυτός ο υπερβολικός ενθουσιασμός που την πιάνει, τα βροντερά γέλια με το μωρό, τα υπερβολικά χάδια κ.λ.π.

:shock::shock:

ακριβώς τα ίδια...μη νομίζεις η δικιά μου τον έχει 8 ώρες τη μέρα και πάλι τέτοια χαζά κάνει....

αφήστε τώρα που το παιδί θα παει παιδικό ( προνήπια ) θα έχουμε δράματα εκεί...θα έχω τον καημό μου θα έχω και εκείνη

rQGhp3.png

Dalia μου καλή αρχή με τον παιδικό! ..Απορώ κάθε μέρα πώς αντέχεις??? Θα μου πεις τι να κάνω..δε φτάνει που μου τον κρατάει να της την πω κιόλας ?? αλλά....

Δε ξέρω το έχω σκεφτεί μέσα μου, το έχω φιλοσοφήσει, το έχω μετανιώσει, λέω ότι δε θα ξανασκεφτώ έτσι αλλά όταν είμαι μπροστά..φρικάρω..σεληνιάζομαι(από μέσα μου φυσικά...:oops:)

Α..σημειωτέων είμαι ψαράκι οπότε με πιάνει εύκολα η σελήνη!!!)

ΠΕΖΗ αυτό που λες κοριτσάκι δεν τα βλέπω συνέχεια γιατί είμαι δουλειά αλλά όταν έρχεται επίσκεψη ή πάμε εμείς άστα να πάνε...

χθες ακούστε τι έγινε ( ήταν σε μας )...πετάει ο μικρός ένα αυτοκινητάκι και σπάει το πολυφωτο, αρχίζω εγώ του μιλάω έντονα, του επισημαίνω τι θα μπορούσε να πάθει και η γιαγιά του άρχισε να ξεκαρδίζεται και να του λέει μπράβο....έρχεται ο μικρός και μου λέει "είδες η γιαγιά δε μαλώνει "

ΦΡΙΚΑΡΑ

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

DALIA μου η ¨εξομολόγηση¨ σου ήταν πολύ συγκινητική και πίστεψέ με εκφράζει πολλές μαμάδες...:rolleyes:

Πιστεύω ότι αυτές οι σκέψεις και αυτά τα συναισθήματα πηγάζουν από την ¨ανταγωνιστική¨σχεση που υπάρχει ανάμεσα σε πεθερά και νύφη στην πλειονότητα των περιπτώσεων πάντα. Εμένα προσωπικά η πεθερά μου ούτε στρίγκλα είναι, ουτε κακιά, αλλά είναι αρκετά ανταγωνιστική όχι μόνο προς εμένα αλλά προς όλους. Να φανταστείς ότι με το που γεννήθηκε ο μπέμπης το μόνο που έλεγε και ξαναέλεγε μπροστά σε όλους, σε μένα στον άντρα μου, στους γονείς μου είναι ότι όταν θα μεγαλώσει ο μικρός θα του πάρει από τα ΚΟΥΚΟΥ το πιο ακριβό ποδήλατο. Το επανέλαβε τόσες φορές που κατάντησε αηδία, λες και εμείς σαν γονείς ή οι άλλοι παππούδες δε θέλουν να του παρουν τα καλύτερα. Θα μου πεις γιατί το παίρνεις στραβά??? Από καλοσύνη το λεέι η γυναίκα αλλά επειδή γνωρίζω το χαρακτήρα της ξέρω ότι το λέει οχι τόσο από αγάπη αλλά για να ¨δειχτεί¨ Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι οι μόνοι λόγοι προστριβής μας στο μέλλον σε ότι αφορά το παιδί θα είναι αυτό, το θέμα των χρηματων και γενικά των χατιριών που θα γίνονται στο μωρο. Μάλιστα σε συζητησεις που είχαμε πρόσφατα επαναλάμβανε πόσο οι παππούδες καλομαθαίνουν τα παιδιά και ότι αυτός είναι ο ρόλος τους, κατι στο οποίο διαφωνώ κάθετα αλλά ποιος με ακούει είναι το ζήτημα???:confused: Πάντως τα συναισθήματα σου ήταν πολύ έντονα και όντως δύσκολα μπορείς να τα μοιραστείς με καποιον άλλον πόσο μάλλον με τον σύζυγο..πολύ χλωμό το βλέπω...και τα άτιμα τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα που σου κάνουν τα νεύρα τσατάλια:oops:

ΠΕΖΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ

Υπερβολική σε όλα της . Ας πούμε έχω φθάσει σε σημείο να μην περηφανεύομαι καθόλου για το παιδί μου σαν μάνα που είμαι αλλά αντίθετα μου έρχεται να της πάω κόντρα και σε αυτό. Πχ λεέι κοίτα Σωτηρούλα μου τι λεβέντη που έχουμε ..... βλέπεις άλλα μωρά και δεν είναι τόσο ομορφα. Τσαντίζομαι και της λέω ΄΄ ειναι αμαρτία να το λες αυτό΄΄ να αυτά μου λεει και τσαντίζομαι. Ειπαμε...... Μετά μου λέει πο πο τι πανέξυπνο που είναι . .. Ολα τα παιδάκια έτσι είναι της λεώ.. . ε όχι μου λεει δεν ειναι ολα...... (Αι......... λεω απο μέσα μου). Εμένα ο Μιχάλης μου (ο άντρας μου ) περπάτησε απο 7μηνων! (οταν σας λεω οτι εινα υπερβολική) και ο μπέμπης το ίδιο θα κάνει. Δεν έχω ακούσει περίπτωση τέτοια της λεω να περπατάνε τα μωρά απο 7μηνων. Η μάνα μου με φωνάζει μου λέει να μην της παω κόντρα και να την αφήνω να λεει ότι θέλει. Επειδή αυτή δεν είχει καλή σχέση με την πεθερά της δεν θελει να εχω και εγω κακή. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ!

ΟΥΦ τα ειπα παλι . Ευτυχως που εχω και εσας

dalia ημουν κι εγω σ'αυτο το σημειο..δεν ειμαι καλη στις παραθεσεις για να σου βρω τα κοινα σημεια αλλα ενιωθα κι εγω ετσι και στην αρχη δεν το κρυβα κιολας!Η μικρη μου εχει αδυναμια στα πεθερικα μου και εχει τυχη να την παρω απ την αγκαλια της για να φυγουμε και να μην θελει να ερθει σε μενα!!εκει να δεις κλαμα μετα εγω στο σπιτι!

Οταν ερχετε η ωρα ομως ζηταει την μαμα της και κανεναν αλλο...τα πεθερικα μου της κανουν ολα τα χατηρια συνεχεια ειναι στο παιχνιδι εμ δεν θα θελει να κατσει κι αλλο?

Εννοειτε πως παιζουμε και μαζι και πολυ κιολας αλλα πρεπει να κανω και πραγματα που δεν τις αρεσουν!Να την ντυσω/γδυσω/αλλαξω κτλ να καθαρισω το σπιτι..

Ειμαι δεδομενη!Οταν φευγει η πεθερα μου κλαιει, οταν φευγω εγω...εχμ...σκασιλα της μεγαλη!!χαχαχ γιατι ΞΕΡΕΙ οτι θα γυρισω.

Dalia μου πιστευει εισαι καλυτερα τωρα ετσι δεν ειναι?εννοω δεν νιωθεις οπως ενα χρονο πριν.

αχ αυτος ο ανταγωνισμος ρε κοριτσια..δεν ξερω αν το χουν ολες, οι πιο παλιες το χουν σιγουρα...και οι επαρχειωτισσες πιο πολυ!καλη χρυση αλλα....αυτη ξερει καλυτερα...:mad:

εχω τσακωθει αγρια μαζι της γιατι ειμαι με την μικρη σπιτ..ανεβαινει επανω και μιλαμε..εκεινη την ωρα πεφτει η μικρη και βαζει τα κλαμματα την περνω αγκαλια και στα καπακια παει να μου την παρει απο την αγκαλια μου...εγινα τουρκος!!!εκανε να πατησει 3 μερες...και μενουμε και πανω κατω:lol:

Ax παιδιά sorry αλλά με ξαναπιασαν τα ζουμιά..

αιντε ξεφτιλα πάλι...

Χριστινα μου γλυκια ναι είμαι πολύ καλυτερα τώρα αλλά και ο μικρός πλεον ποτε δε ζηταει να φύγει μαζί τους..αν το έκανε δεν ξέρω πως θα ήμουν...

αυτό που περιεγραψε η ΠΕΖΗ με το ΚΟΥΚΟΥ το κάνει και η δικιά μου...

επίσης πολλές φορές τον πέρνει τηλέφωνο νυχτιάτικα και του λέει έλα θα παμεστο jymbo θα παρουμε εκεινο κ.τλ. τον ξεσηκώνει δηλ..ευτυχώς όμως ( εγώ του το έμαθα αυτό χε χε ) της λέει " είναι νυχτα τωρα τα μαγαζια είναι κλειστα"

και επίσης του τονίζω συνέχεια ότι " η μανούλα δεν σου λέει ΠΟΤΕ ψέματα"

rQGhp3.png

Χριστινάκι κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στην πλειοψηφία τους δυστυχώς...:? Ίσως είναι από την προκατάληψη που υπάρχει δε ξέρω άλλωστε η συμπεριφορά αυτή από τις μαμάδες μας γιατί δε μας ενοχλεί τόσο ή και καθόλου??? Απλά μαλλον το καλύτερο είναι να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία αυτές τις καταστάσεις. Εγώ όταν η πεθερά μου κάνει κάτι που με νευριάζει απλά ή θα φύγω από το δωμάτιο ή θα πάρω το κινητό μου, τέλος πάντων κάτι θα κάνω για να μου περάσει αυτός ο ¨θυμός¨που αισθάνομαι. Τώρα θα μου πείς μιλάς εσύ που μένετε και σε διαφορετική πόλη??? Δύσκολη η συμβίωση σαν τη δική σου και οι παρεξηγήσεις νομίζω ότι είναι αναπόφευκτες..:|

Σωτηρία και εγώ έχω φτάσει στο σημείο την ώρα που χαζογελάει και παινεύει τον εγγονό της , τον μπέμπη μου δηλαδή, να γίνομαι ψυχρή και να αμφισβητώ αυτά που λέει αν και συμφωνώ μαζί της...έτσι από αντίδραση:oops:

Μπράβο ρε DALIA τον δασκαλεύεις μια χαρά τον μικρό και την ¨ταπώνει¨ ε??? (..ω ρε κακία μεσημεριάτικα:cool:) ..ε μα αν είναι δυνατόν...είμαι σίγουρη ότι και μένα τέτοιες βλακείες θα λέει αφού ξεκίνησε από τώρα.. και άντε μετά εσύ να μη φανείς κακιά που δε θα το πας το παιδί στο παιχνιδάδικο.. ω ρε μπλέξιμο....:rolleyes:

Νευριάζω ειδικά όταν λέει ΄΄ Που είναι το παιδάκι μου εμένα, η ψυχή της γιαγιας ΄΄? μμμμμμμμμμ μου έρχεται το αίμα στο κεφάλι. Συγνώμη μανταμ εσύ δόξα το θεό έκανες παιδιά και τα λάτρεψες όπως όλες οι μανούλες. Ασε τα μεγάλα λόγια να τα λέμε εμείς που τα κάναμε!

Ευτυχώς που εχω εσας και τα λεω. Λεω φωναχτα τις σκεψεις μου επιτέλους!

• Thanks 1