Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ

Recommended Posts

Καλημερα σας,

ειμαι 23 χρονων και εδω κ σχεδον 2 χρονια νιωθω πως δεν θελω την μανα μου,δεν θελω να καθομαι μαζι της,να την βοηθαω,να κανω αυτα που θελει εκεινη γιατι τα δικα μου θελω δεν μπορω να τα κανω παντα το δικο της θελει να γινετε.Εχω βαρεθει και δεν λεω οτι κανω τπτ κακο αλλα θελει να περναει παντα το δικο της.εγω λεει δεν κουραζομαι μονο εκεινη κ η αδερφη μου κουραζεται λεει κ ας δουλευω απο την ημερα που εγινα 18 και ας βοηθαω στο σπιτι και να τους αγοραζω οτι θελουνε.Οταν πληρωνομαι ειμαι καλη γιατι τους κανω ολες τις χαρες μολις δεν εχω λεφτα ολο γκρινια ειναι ολα τους ενοχλουν.Δεν ειναι σωστο αυτο που νιωθω και το ξερω αλλα ετσι νιωθω δεν την θελω.Με εκνευριζει παρα πολυ.Θελει συνεχεια να καθομαι σπιτι,στο σπιτι του αρραβωνιαστικου μ να μην πηγαινω ουτε καν για καφε στην περιοχη του το θεωρει μακρια ενω οταν εκεινη με βαζει να την πηγαινω απο δω κ απο κει μια χαρα ειναι.η οταν ερχετε κ εκεινη μαζι μ σπιτι τ.Νιωθω σαν να με θελουν μονο για τα λεφτα.Εχει γαντζωθει πανω σε εμενα κ στα αδερφια μ παρα πολυ κ αυτο με πνιγει.Ειχε λογοφερει με τον πατερα μ περσυ κ απο περσυ κοιμαται στο δωματιο μ κ εγω δεν θελω.διακοπες πρεπει να παμε ολοι μαζι επειδη ο πατερας μ δεν παει πρεπει να την φορτωθουμε εμεις ουτε λογος να παω μονη μ.εχω κουραστει παρα πολυ τι να κανω?ξερω οτι εγω φταιω π την αφηνω κ με εκμεταλευεται.αλλα πως να ξεκοψω οσα μ ενοχλουν?πειτε μ μια γνωμη εσεις η μητερες.

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

απλά πάρε την ζωή ΣΟΥ στα χέρια σου!!!!Όσο σκληρό κι αν ακούγεται ΦΥΓΕ και πάνε να μείνεις μόνη σου ή ακόμα καλύτερα με τον αρραβωνιαστικό σου.Δουλεύεις άρα έχεις χρήματα για να καλυψεις τα έξοδα σου,μίλησε της,πες της ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ (την καταπίεση που νιώθεις εννοώ) και αν δεν αλλάξει κάτι,η μόνη λύση είναι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου αρκεί να σε βοηθήσει πραγματικά αυτή σου η απόφαση.

Νομίζω πάντως οτι εαν της μιλήσεις ειλικρινά και καταλάβει πόσο πολύ σε στεναχωρεί αυτή η κατάσταση θα αλλάξει την στάση της , μάνα σου είναι και σε πονάει,σε αγαπάει,νοιάζεται για σένα αλλά ίσως με έναν δικό της τρόπο κάπως λανθασμένο.

Όλα καλά θα πάνε......

δεν το πιστεύω αυτό που διαβάζω. Έφυγα 17 χρον'ών από το σπίτι μου, γιατί πνιγόμουν, και γύρισα μετά από επτά χρόνια, αρραβωνιασμένη με δύο μεταπτυχιακά. Και να φανταστείς ότι ο πατέρας μου δεν ήταν άδικος, απλά αυταρχικός. Σήμερα είμαι 33 χρονών και η τότε απόφασή μου και η καλή έκβαση φυσικα τους έκανε να με σέβονται. Να φύγεις κορίτσι μου. Είναι δύσκολη απόφαση αυτή. Όχι τόσο για το τί θα κάνεις. Δεν έίσαι μωρό, αλλά για το συναισθηματικό κομμάτι της όλης ιστορίας. Για τις ώρες που θα είσαι μόνη σου και δε θα μπορείς να πιστέψεις πώς έτυχαν όλα αυτά σε εσένα, όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί ο άνθρωπος που σε έφερε στον κόσμο δεν σε στήριξε.

Θα κλάψεις, θα στεναχωρηθείς και μετά θα λυτρωθείς! και θα τα ξεχάσεις όλα ώστε να γίνεις η καλύτερη μαμά του κόσμου!

Να φύγεις!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΑΜΑΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ. ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ; Ο.Κ., ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΤΑΣΟΥ: ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ; ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ; Ε, ΟΧΙ!

ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΑΜΑΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ. ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ; Ο.Κ., ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΤΑΣΟΥ: ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ; ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ; Ε, ΟΧΙ!

ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

Σας ευχαριστω ολες που απαντησατε το εχω σκεφτει παρα πολλες φορες να φυγω ομως ειμαι πολυ δειλη και σ αυτο φταιει η μανα μου.Δεν ξερω τι να κανω κ ποσο μπορω ακομα να αντεξω και ποσο φυσικα θα κανει υπομονη κ ο αρραβωνιαστικος μου.Καταλαβαινω οτι με νοιαζεται κ μ αγαπαει αλλα με πνιγει.Προσπαθει να με προσεγγισει με λαθος τροπο.Δεν μπορω να μιλησω πουθενα ουτε στην αδερφη μου γιατι παιρνει το μερος της.Να φανταστειτε εκεινη δεν βγαινει πουθενα χωρις την μανα μ κ αν ειναι να παει καπου θα πρεπει να μεινει καποιοσ με την μανα μ αλλιως δεν φευγει,αυτο της το εχει δημιουργησει η μανα μ φυσικα.Εγω δεν καθομαι μαζι της γιατι δεν θελω.Ανυπομονο να πιασει δουλεια η αδερφη μου να βρει κ ενα αγορι για να δω μετα που θα ζοριστει τι θα κανει.Ειλικρινα απορω μαζι της.Επειδη εκεινη παντρυετικη μικρη κ δεν εζησε πραγματα θελει να τα ζει μεσα απο εμας?δεν γινετε..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ τοσα χρονια.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες που απαντησατε το εχω σκεφτει παρα πολλες φορες να φυγω ομως ειμαι πολυ δειλη και σ αυτο φταιει η μανα μου.Δεν ξερω τι να κανω κ ποσο μπορω ακομα να αντεξω και ποσο φυσικα θα κανει υπομονη κ ο αρραβωνιαστικος μου.Καταλαβαινω οτι με νοιαζεται κ μ αγαπαει αλλα με πνιγει.Προσπαθει να με προσεγγισει με λαθος τροπο.Δεν μπορω να μιλησω πουθενα ουτε στην αδερφη μου γιατι παιρνει το μερος της.Να φανταστειτε εκεινη δεν βγαινει πουθενα χωρις την μανα μ κ αν ειναι να παει καπου θα πρεπει να μεινει καποιοσ με την μανα μ αλλιως δεν φευγει,αυτο της το εχει δημιουργησει η μανα μ φυσικα.Εγω δεν καθομαι μαζι της γιατι δεν θελω.Ανυπομονο να πιασει δουλεια η αδερφη μου να βρει κ ενα αγορι για να δω μετα που θα ζοριστει τι θα κανει.Ειλικρινα απορω μαζι της.Επειδη εκεινη παντρυετικη μικρη κ δεν εζησε πραγματα θελει να τα ζει μεσα απο εμας?δεν γινετε..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ τοσα χρονια.

τετοιο προβλημα δεν εχω...........ευτυχως!!!!!!!!!!11

αλλα με ολα αυτα που μας λες χαρα στο κουραγιο σου!!!!

εχω δεν θα αντεχα ετσι με τιποτα.

παρε την ζωη στα χερια σου απο σημερα κιολας,να μενεις στον αρραβωνιαστικο σου αφου μπορεις.

δουλευεις κιολας,αν τα βγαζετε περα να νοικιασεται τα 2 σας,να περνατε καλα,γιατι τα χρονια περνατε και θα το μετανιωσεις πικρα.

καθε στιγμη τις ζωης μας ειναι πολυτιμη,για αυτο κοιτα να περνας καλα και οχι να χεις τυψεις.δεν λεω οτι δεν σε αγαπαει,αλλα το κανει με λαθος τροπο,με τροπο που δεν σου αρεσει και σε κανει να περνας ασχημα!!!!!!!!!!

η ζωη ειναι δικια σου,κοιτα να περνας ομορφα και οχι ετσι!!!!!!!!

τα παιδια δεν ειναι κτημα των γονιων! και να τους κανουμε δυσκολη την ζωη τους!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

συζητησε με τον ανθρωπο σου τι γινετε μες στο σπιτι σου και πως νιωθεις να δουμε τι θα σου πει!!!!!!!!!!!

πρεπει να χεις θαρρος στη ζωη σου και πολλες φορες και θρασος,εμεις καθοριζουμε την ζωη μας και οχι οι αλλοι για μας!!!!!!!!!

αλλιως μια ζωη θα εισαι δυστηχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο ειναι πολυ αδικο και κριμα για σενα και για τον καθενα μας!!!!!!

σου ευχομαι καλη τυχη!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

LcNGp3.png

k90zp3.png

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.