Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

lete na ta kataferame telika?

Recommended Posts

kalispera se oles sas!!!katarxin me to kalo se oles tis egkuoules kai se oses prospa8oun gia mwraki, makari na tous to ferei o pelargos suntoma!!!

loipon, egw exw mia koroula 23 minwn kai edw kai pente mines peripou prospa8oume na tis xarisoume aderfaki, alla de mas erxetai!!! edw kai treis imeres peripou me ponaei arketa to sti8os mou, enw exei na me ponesei prin tin periodo, prin meinw egkuos stin kori mou. eixa kati elaxista tsimpimatakia san ponakia periodou kai den ante3a, eipa na 8ermometri8w kai eixa 37,2 se apogeumatini wra!!! lete na ta kataferame telika?perimenw na adia8etisw gurw stis 2\9.makaaaaariiiiii!!!!!!!:lol:

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μακαρι να τα καταφερατε!!!περιμενω περιοδο σημερα απο το πρωι αλλα τιποτα.ειχα κανει χοριακη στις 28(25 μερα του κυκλου)και ηταν αρνητικη:(.η θερμοκρασια κατεβηκε το πρωι αρα ειναι ιγουρο οτι θα εχω κοκκινες μερες..αλλα με τετοιο αγχος που τραβηξα αυτο το μηνα(2ος μηνας προσπαθειων)θα παει μακρια η βαλιτσα.ο παλιος ειναι αλλιως παρακολουθησε τη θερμοκρασια τη πρωινη και αν εχει καθυστερηση κατα τις 4 του μηνα κανε ενα τεστακι

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεστε κορίτσια, το χειρότερο είναι να σε ξεγελάνε τα συμπτώματα. Να έχεις καθυστέρηση και άλλα συμπτώματα, να νομίζεις ότι είσαι έγκυος και τελικά να μην είσαι. Νεεεεεύρα μετά, χάλια,χάλια! Υπομονή σε όλες, χαρείται τον έρωτα σας!!

exeis apoluto dikio...mou exei ginei emmoni idea kai oxi ton erwta mou de xairomai, eimai sunexeia mes sta neura...o 8eos einai megalos kai sigoura 8a xarisei, se oses to 8eloun pragmatika, mwrakia!!!egw eimai polu tuxeri pou exw tin koroula mou, alla 8elw toso polu kai to deutero!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Δυστυχώς το σώμα μας πολλές φορές μας ξεγελάει.

Μια φίλη μου είχε αυτή την εβδομάδα καθυστέρηση. Με κύκλο 26 ημερών περίπου ήταν ήδη στην 29η μέρα, όταν μου είπε ότι έχει καθυστέρηση. Δεν πίστευε πώς είναι έγκυος αλλά τόσο εγώ όσο και η αδελφή της τη βάλαμε στη διαδικασία να κάνει τεστ. Η κοπέλα είχε πονάκια χαμηλά, ζαλάδες, ναυτία και 3 ημερών καθυστέρηση και πίστευε ότι είναι λόγω θάλασσας και αρνιόταν να κάνει τεστ.

Την πείσαμε κι έκανε τεστ την 31η μέρα του κύκλου κι ενώ είχε ήδη 5 μέρες καθυστέρησης. Το τεστ αρνητικό αλλά η περίοδος πουθενά.

Χθες βρεθήκαμε για καφέ και η κοπέλα δεν μπορούσε να σταθεί πουθενά, στριφογύριζε διαρκώς στην καρέκλα, είχε πονάκια και μετά ένιωθε ότι είχε ανεβασμένη θερμοκρασία. Της είπα αν δεν της έρθει μέσα στο Σ/Κ η περίοδος να πάει από Δευτέρα σε ένα γιατρό και πήγε η καθεμιά σπίτι μας.

Το βράδυ με πήρε τηλ. και μου είπε ότι επειδή αισθανόταν χάλια πήγε σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Την είδαν γιατροί, της κάνανε β' χοριακή, υπέρηχο και δεν ξέρω τι άλλο και τελικά το πόρισμα ήταν ότι είχε κάποια φλεγμονή και γι' αυτό έκανε και λίγο πυρετό.

Το μόνο θετικό ήταν ότι η κοπέλα δεν απογοητεύτηκε, γιατί δεν πίστευε με τίποτε ήταν έγκυος, απλώς καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό της και απλώς σκεφτόταν τα χειρότερα.

5f27b8bd0c.png