Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πονάκια και αίμα μετά απο μέτρηση τραχήλου

Recommended Posts

Είχα πρώτη ΠΗΤ 26 Αυγούστου με 5 μέρες μετά περιθώριο.Σήμερα πήγα για καρδιοτοκογράφο και μέτρηση τραχήλου.όλα καλά και ο γιατρός είπε,αν και το μωρό είναι τυλιγμένο μια φορά στον λώρο, δεν ανησυχεί,και εκτος απροοπτου την Δευτέρα μπάινω για φτ.(θα περάσω και σε 2 μέρες πάλι για καρδιοτοκογράφο).Μετά την μέτρηση τραχήλου πάντως που μου έκανε η μαία ,μου είπε οτι θα βγάλω λίγο αίμα και να μην ανησυχήσω.Είπε οτι είναι μαλακός ,αλλα όχι έτοιμος.Όντως απο εκέινη την ώρα και μετά έχω λίγο ροζ μετά απο τουαλέτα,και έντονα πονάκια κάτω χαμηλά,σαν σουβλίτσες πριν την περίοδο.Συχνοουρία,και κομμάρες στα πόδια.Τί είναι όλα αυτά;Το ρόζ μέχρι πότε θα το έχω,και σε ποιά μορφή αυτό θα είναι δείγμα οτι πρέπει να παω νοσοκομείο; θα την παλέψω μέχρι την Δευτέρα,ή "έρχεται η ώρα" τώρα κοντά;:confused:

Διαφημίσεις

Στο καρδιοτοκογράφημα πως ήταν οι συσπάσεις σου; Εγώ έτσι είχα πάει μια μέρα μετά την ΠΗΤ για NST και είχα αρκετά δυνατούτσικες συσπάσεις αλλά χωρίς να πονάω και έκανα την μέτρηση τραχήλου και μετά είχα λίγο καφέ αίμα. Την άλλη μέρα το πρωί είχα πια κανονικές συσπάσεις και φυσικά γέννησα!

Απ' οτι φαίνεται κι εσύ είσαι σχεδόν έτοιμη οπότε σου εύχομαι να αρχίσει ο τοκετός σου και να γλυτώσεις και την πρόκληση!

Αλλάζω την γκαρνταρόμπα μου δημιουργικά!

.pngpLWrp3.png

κι εγω ειχα λιγο αλλα ο τραχηλος ισα που χωραγε το δαχτυλο της γιατρου μου στις 40 εβδομαδες! η γιατρος μου μου ειχε πει οτι ειναι λογικο να δω λιγο αιμα μετα... ισως να το προκαλουν και οι γιατροι για να ερθει ο τοκετος... εγω δευτερογεννη και γεννησα 41+ εβδομαδες...

me and my men...

Ναι συμφωνώ οτι οι γιατροί το κάνουν επίτηδες, αλλά νομίζω οτι σε μένα έπιασε επειδή είχα ήδη αρκετά δυνατές συσπάσεις. Αφού στο καρδιοτοκογράφημα η μαία μου έλεγε "Καλά δεν πονάς;". E, πόνεσα μια και καλή την επόμενη μέρα!

.pngpLWrp3.png

Διαφημίσεις

Στην εξέταση τραχήλου που έκανα πριν 4 μέρες, ο γιατρός μου είπε ότι θα έχουμε πολύ καλό τοκετό, από μέρα σε μέρα καθώς ο τράχηλος είναι χαμηλά και μαλακός...το ίδιο βράδυ και την επόμενη το πρωί είδα λίγα καφέ υγρά, τα οποία όπως μου είπε η μαία είναι απο την εξέταση. Αν δω κόκκινο αίμα ή ροζ βλέννες, τότε γεννάω :) Περιμένω και γω υπομονετικά από μέρα σε μέρα :)

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

καλέ δεν ψαχούλεψε ο άνθρωπος! Δέκατα του δευτερολέπτου διήρκεσε η εξέταση και ούτε καν ένιωσα...απλά ο τράχηλος είναι πλέον πολύ χαμηλά και ελέγχει κατά πόσο υπάρχει διαστολή...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Τελικά κορίτσια,μιυ λύθηκαν όλες οι απορίες..λίγες ώρες μετά μία και καλή!!!

τα πονάκια δυνάμωσαν πήρα τη μαια μου τηλέφωνο,ήρθε σπίτι και μου είπε οτι το πρωί πάμε για γέννα!!έτσι και εγινε.Μπήκα το πρωί στις 8,και γέννησα με φτ (μου εβαλαν ορό την τελευταία ώρα,και μου έσπασε ο γιατρός τα νερά) και στις 12:30 μπήκα στην αίθουσα τοκετού κα ένα τέταρτο μετά είχα γεννήσει!:P:p

Συζητώντας και με τις άλλες κοπέλες στο δωμάτιο διαπίστωσα οτι και αυτές μετα απο αυτό τη"μέτρηση τραχήλου" της Πέμπτης έιχαν το ίδιο αποτέλεσμα την Παρασκευή ,πήγαν δηλαδή για γέννα.

Να σου ζήσει το μωράκι σου Kira! Είδες η "μέτρηση τραχήλου" πιάνει μερικές φορές :wink: Χαίρομαι που γέννησες τόσο εύκολα τελικά...

.pngpLWrp3.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωράκι σου Kira! Είδες η "μέτρηση τραχήλου" πιάνει μερικές φορές :wink: Χαίρομαι που γέννησες τόσο εύκολα τελικά...

Ναι,είδες τελικά?:wink:

Σε ευχαριστώ να σαι καλά κι εσύ οτι επιθυμέις για το παιδάκι σου.

• 3 weeks later...
Τελικά κορίτσια,μιυ λύθηκαν όλες οι απορίες..λίγες ώρες μετά μία και καλή!!!

τα πονάκια δυνάμωσαν πήρα τη μαια μου τηλέφωνο,ήρθε σπίτι και μου είπε οτι το πρωί πάμε για γέννα!!έτσι και εγινε.Μπήκα το πρωί στις 8,και γέννησα με φτ (μου εβαλαν ορό την τελευταία ώρα,και μου έσπασε ο γιατρός τα νερά) και στις 12:30 μπήκα στην αίθουσα τοκετού κα ένα τέταρτο μετά είχα γεννήσει!:P:p

Συζητώντας και με τις άλλες κοπέλες στο δωμάτιο διαπίστωσα οτι και αυτές μετα απο αυτό τη"μέτρηση τραχήλου" της Πέμπτης έιχαν το ίδιο αποτέλεσμα την Παρασκευή ,πήγαν δηλαδή για γέννα.

Το σπάσιμο των νερών από το γιατρό πονάει πολύ;

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Δεν μπορώ να πω οτι πόνεσα πολύ,απ οτι κατάλαβα έπαιξε ρόλο και το οτι ήταν έτοιμα να σπάσουν,και δεν με πίεσε πολύ ο γιατρός εκείνη τη στιγμή.Πάντως αν γινει έτσι,κρίνει ο γιατρός πότε είσαι περίπου έτοιμη και τότε το κάνει,αν δεν έχουν σπάσει απο μόνα τους,έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθείς πολλές ώρες με τους πόνους.:)

• 1 year later...

σήμερα έκανα εξέταση τραχήλου και είδα καφέ μπεζ αίμα έπειτα.μου είπε να το παρακολουθήσω ο γιατρός μου.έκανα μπανακι κ μετά δεν ξαναείχα παρά μόνο λίγο μπεζ.τι λέτε?πάω για τοκετό ή η εξέταση με ενόχλησε?

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Διαφημίσεις

σήμερα έκανα εξέταση τραχήλου και είδα καφέ μπεζ αίμα έπειτα.μου είπε να το παρακολουθήσω ο γιατρός μου.έκανα μπανακι κ μετά δεν ξαναείχα παρά μόνο λίγο μπεζ.τι λέτε?πάω για τοκετό ή η εξέταση με ενόχλησε?

Καλησπέρα και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!!

Είχα και εγώ παρόμοια εμπειρία, μετά από εξέταση τραχήλουκαι "σκαλισματάκι" είδα αίμα και μάλιστα το ίδιο βράδυ βγήκε και το τραχηλικό βύσμα. Μετά τπτ... ησυχία, και λιγάκι αίμα για μια βδομάδα μέχρι που γέννησα. Πιθανότατα να σε ενόχλησε και εσένα η εξέταση, παρακολούθησέ το όμως όπως σου είπε ο γιατρός σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!

Σου εύχομαι με έναν πόνο!!

rys17ypa986dtm5i.png

σε ευχαριστω πολύ!και εσύ οτι επιθυμείς και να χαίρεσαι το μωράκι σου!

αύτο με το τραχηλικό βύσμα πως το καταλαβαίνεις?εμένα μου είπε πριν από αυτό χθες στο ιατρείο του πως μες την επόμενη βδομάδα γεννάω.:P

s0g0p2.png

5wRrp2.png

• 3 months later...

κοριτσια παρακαλω τα φωτα σας.χτεσ το βραδυ ειχα δυνατες συσπασεις και πονουσα παρα πολυ καθε δεκα λεπτα.ετσι μετα απο επικοινωνια με τν γιατρο μου πηγα να με δει.ειχα συσπασεις αλλα πιο μαλακες.μετα με εξετασε αποκατω με το χερι να δει αν ειχα διαστολη.δεν ειχα.με εστειλε λοιπον σπιτι και ειπε οτι μεσα στις επομενες ωρες η μερες θα με πιασουν πονοι αλλα θα εχουν περιοδικοτητα.οταν εφτασα σπιτι ειδα αιμα.τν πηρα και τον ρωτησα αν ειναι απο την εξεταση και μ ειπε πως δεν με πιεσε για να ειναι απο αυτο και οτι μαλλον ειναι η βλεννη οποτε περιμενουμε.μετα εγω ειχα πονακια ανα 3 λεπτα μεχρι τισ 2.30 η ωρα αλλα οχι δυνατα.και ετσι με πηρε ο υπνος.τωρα ξυπνησα.δεν ποναω αλλα εχω παλι αιμα μαζι με υγρα.εχει τυχει σε καμια σας κοριτσια?γενναω τελικα η οχι.εχω πανικοβληθει.δν ξερω και αν ειναι φυσιολογικο αυτο το αιμα.

εγω στη θεση σου θα ειχα παρει τον γιατρο μου ή θα ειχα παει ηδη στο μαιευτηριο να με παρακολουθησουν.φοβαμαι πολυ οταν δεν ξερω τι μου συμβαινει.ασε που αποκλειεται να σου πειραξε τοσο πολυ τον τραχηλο που ακομα και μετα απο τοσες ωρες να βγαζει αιμα.δεν ξερω....μαλλον πλησιαζει η ωρα!

wCzlp2.png

εγω στη θεση σου θα ειχα παρει τον γιατρο μου ή θα ειχα παει ηδη στο μαιευτηριο να με παρακολουθησουν.φοβαμαι πολυ οταν δεν ξερω τι μου συμβαινει.ασε που αποκλειεται να σου πειραξε τοσο πολυ τον τραχηλο που ακομα και μετα απο τοσες ωρες να βγαζει αιμα.δεν ξερω....μαλλον πλησιαζει η ωρα!

μιλησα με τον γιατρο και ειπε οτι αυτο που ειχα ειναι η βλεννη ποθ φευγει πριν γεννησεις και οτι τωρα θα περιμενουμε.σημερα παντως εχω πολλα καφε υγρα.δεν ξερω εχω τρελαθει απο την αγωνια..θελω να γεννησω να δω επιτελους τον μπεμπη μου..

Καλησπέρα σας,

Joanna και εγω μετά την γυναικολογικη εξεταση είχα αιμα (καφε κυριως σαν τελειωματα περιοδου) εκεινη τη μερα και την επόμενη και ημουνα και ψιλοχαλια να σου πω. Μετα για δυο μερες τπτ ολα καθαρα. την μεθεπομενη το πρωι που ξυπνησα ειχα βλεννα με καφε αιμα και ψιλοπονακια αλλα όχι συστηματικα. περιμενα μεχρι το μεσημερι και ειχα παλι τα ιδια. Πηρα το γιατρο μου και μου συστησε να παω να με δει στο νοσοκομειο να κανω και ενα NST, οπως και εκανα. 'Ολα καλά μου είπε απλά ότι είναι προεόρτια. Η βλέννα που φραζει το τράχυλο μπορεί να φύγει και εξι εβδομάδες νωρίτερα από το τοκετό οπότε μην αγχωνεσαι. Τώρα είμαι στην 39+3 εβδομαδα και αναμενω. Θα πάω πάλι τη πρωτοχρονιά να δούμε.Μάλλον ο μπέμπης μου θέλει να είναι το πρώτο μωρό του 2012. Λες??? χεχε .Αντε με το καλό κι εσύ και μην φοβάσαι αν θα έρθουν οι πόνοι του τοκετού θα το καταλάβεις. Ετσι λεει και η μαμα μου :)

Καλησπέρα σας,

Joanna και εγω μετά την γυναικολογικη εξεταση είχα αιμα (καφε κυριως σαν τελειωματα περιοδου) εκεινη τη μερα και την επόμενη και ημουνα και ψιλοχαλια να σου πω. Μετα για δυο μερες τπτ ολα καθαρα. την μεθεπομενη το πρωι που ξυπνησα ειχα βλεννα με καφε αιμα και ψιλοπονακια αλλα όχι συστηματικα. περιμενα μεχρι το μεσημερι και ειχα παλι τα ιδια. Πηρα το γιατρο μου και μου συστησε να παω να με δει στο νοσοκομειο να κανω και ενα NST, οπως και εκανα. 'Ολα καλά μου είπε απλά ότι είναι προεόρτια. Η βλέννα που φραζει το τράχυλο μπορεί να φύγει και εξι εβδομάδες νωρίτερα από το τοκετό οπότε μην αγχωνεσαι. Τώρα είμαι στην 39+3 εβδομαδα και αναμενω. Θα πάω πάλι τη πρωτοχρονιά να δούμε.Μάλλον ο μπέμπης μου θέλει να είναι το πρώτο μωρό του 2012. Λες??? χεχε .Αντε με το καλό κι εσύ και μην φοβάσαι αν θα έρθουν οι πόνοι του τοκετού θα το καταλάβεις. Ετσι λεει και η μαμα μου :)

σε ευχαριστω για την απαντηση.ηρεμησα λιγο τωρα.αντε με εναν πονο και εσυ.παντως εγω εχω ακουσει οτι αν φυγει η βλεννη μετα απο 48 ωρες το πολυ γεννας.τωρα δεν ξερω τι ισχυει.οταν αποφασησουν να ερθουν θα ερθουν τα μωρα μας..χιχι:lol:

• 3 weeks later...

Λοιπόν κι εγώ πήγα την προηγούμενη Δευτέρα που είχα κλείσει την 37η εβδομάδα και με εξέτασε κολπικά. Δεν πόνεσα πολύ. Είχα διαστολή 1,5 και μετά την εξέταση είχα αίμα και πονάκια περιόδου. Όπως και την επόμενη μέρα. Τη μεθεπόμενη ήταν πιο λίγα καφετιά.

Ξαναπήγα μόλις έκλεισα την 38η αλλά αυτή τη φορά είχα καφέ την επόμενη μέρα με διαστολή 2 και το μπέμπη πιο χαμηλά. Πόνεσα λίγο παραπάνω αυτή τη φορά. Προσπάθησε να μου αρχίσει τη διαδικασία απ' ότι κατάλαβα, αλλά μάλλον δεν ήταν η ώρα του!

Στην πρώτη εξέταση νόμιζα ότι θα γεννήσω από μέρα σε μέρα, αλλά ο μπέμπης είχε άλλη άποψη!

8noIp2.pngjOU4p3.png

• 5 months later...

μια απο τα ιδια κι εγω...χθες πηγα στο γιατρο και μου εξετασε τον τραχηλο...μου ειπε αν δω λιγο αιμα να μην ανησυχησω...αλλα εγω απο χθες εχω καφε υγρα και αρκετα μαλιστα!

βεβαια ο μπεμπης μου ειναι ψηλα...

αλλα ανησυχωωωω....

ειναι φυσιολογικο κοριτσια, ετσι????

BYMup3.png

Εγώ θα πάω για την εξεταση την Πέμπτη 5/7 άντε να δούμε . Μου έχει δώσει πητ 9/7. Μακάρι να γέννησω την ίδια στιγμή γίνετε; Δεν μπορώ άλλο!!!! Θέλω να δω τον μπεμπη μου!!!!