Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ(ΑΓΛΑΪΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ)

Recommended Posts

Η μικρή μου θηλάζει αποκλειστικά. Με προβληματίζει όμως το ότι λερώνει μία πάνα κάθε 3-4 μέρες και τώρα τελευταία μία φορά την εβδομάδα!Ο παιδίατρος γενικά είναι καθησυχαστικός. Αυτό όμως συμβαίνει συνέχεια, από τότε που γεννήθηκε και τώρα αρχίζει να αραιωνει τη συχνότητα ακόμα περισσότερο! Πού θα πάει αυτό;

Το χρώμα είναι πάντα μουσταρδί με κόκκους άσπρους και η πάνα πολύ γεμάτη...βρεγμένες πάνες έχει 6-7 καθημερινά και από βάρος πάμε καλά...(6 κιλά 3,5 μηνών)

Φταιεί κάτι που τρώω ή που δεν τρώω άραγε; Η είναι απλά το ...'στυλ' της και να σταματήσω να αγχώνομαι;

ευχαριστώ.........

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοπελια εχουμε το ιδιο προβληματακι, και μενα μια φορα στις 3 μερες , και προχθες για να τα κανει εφαγα κανα δυο τρεις φορες αρακα και φασολακια , και τωρα ειμαι με δαμασκυνα και πολλα φρουτα και ακτινιδια γτ μου ειπα οτι θα το βοηθησουν ,

συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες! :)

εφοσον θηλαζετε αποκλειστικα δεν υπαρχει προβλημα..δεν χρειαζεται να αλλαξετε τιποτα στην διατροφη σας...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες! :)

εφοσον θηλαζετε αποκλειστικα δεν υπαρχει προβλημα..δεν χρειαζεται να αλλαξετε τιποτα στην διατροφη σας...

Αυτό ακριβώς μας είχε πει και εμάς η παιδίατρος .

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες....μου το πε ο παιδίατρος αλλά να...μία γνώμη από τις 'μαμάδες του φόρουμ' ειναι πάντα χρήσιμη και καθησυχαστική....:D ευχαριστώ και πάλι!

(κάθε Τετάρτη τα κάνει τελικά:lol:)

• 1 month later...

Έχω μια κορούλα 4 μηνών (γέννηση 16/4/09).

Απο την αρχή δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τα κακάκια της, όμως εδώ και ένα μήνα περίπου, κάνει κακάκια κάθε 2 μέρες τυχαίνει να φτάσουμε και 3 μέρες.

Η παιδίατρος μου είπε να μην ανησυχώ, αφού παίρνει βάρος δεν υπάρχει πρόβλημα.

Απλώς μου είπε να την δίνω κάθε μέρα 50 ml χαμομήλι.

Αναλυτικά η ανάπτυξη του παιδιού:

Βάρος Ύψος

Γέννηση 3170 50

3η μέρα 3010

19η μέρα 3900 53

2 μηνών 5430 57,5

3 μηνών 6200 60

4 μηνών 6950 63,5

Είχα συνηθίσει να κάνει κακάκια 5-6 φορές την ημέρα και τώρα με φαίνεται παράξενο.

Έχει κάτι το μωρό μου;Είναι κάτι φυσιολογικό;

Υ.Γ Γαλατάκι πίνει μόνο απο το στήθος.

:)Τρίτεκνη μαμά:)

Μην ανησυχείς, είναι φυσιολογικό αφού σαραντήσουν τα μωρά να κάνουν κακά κάθε 2-3 μέρες, και η δικιά μου έτσι κάνει. Το μωρό σου παίρνει πολύ καλό βάρος! Χαμομήλι μην δώσεις, δεν δίνουμε στα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά

jv42p3.png

DfUyp2.png

εχουμε ενα αγορακι 4 μηνων.η γυναικα μου το θηλαζει αποκλειστικα απο το πρωτο 5λεπτο.

εδω και 2 εβδομαδες εχουν αραιωσει οι κενωσεις του παρα πολυ.1 φορα στις 4-5 ημερες.πριν 4 μερες του βαλαμε υποθετο γλυκερινης για να κανει τα κακακια του.(μετα απο υποδειξη του παιδιατρου).

δεν ειναι δυσκοιλιος,αφου τα κακακια του ειναι φυσιολογικα και δεν σφιγγεται τις καθολου τις μερες που δεν κανει.μας εχει φλομωσει στις πορδες ,αλλα κενωσεις γιοκ!!!!

τα φωτα σας παρακαλω

Διαφημίσεις

ρίξε μια ματιά σε αυτό

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28331

είναι φυσιολογικό να συμβαίνει σε μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά. εφόσον οι κενώσεις είναι μαλάκες μην σας τρομάζει, διάβασε τα σχετικά στο ποστ

Μια απ τα ιδια. Τον θηλαζω δυο μηνες και τον πρωτο μηνα μπορει να εκανε κακα απο λιγο και δεκα φορες τη μερα. Οταν μπηκε στον δευτερο μηνα μας εκανε μια εβδομαδα να τα κανει και απο τοτε τα κανει καθε 3-5 μερες ολα μαζεμενα και γινεται πανικος στο σπιτι. :lol: Παντα τα κανει στο ριλαξ μαλλον τον διευκολυνει η σταση του σωματος και μερικες φορες βγαινουν κι απ εξω...:confused: Η γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα. :wink:

lcWup3.png