Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξέλιξη εμβρύου το πρώτο τρίμηνο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

δείτε και αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα για να ξέρουμε όλες ποιός είναι ο ρόλος του αμνιακού υγρού, του ομφάλιου λώρου κ.α. που ίσως κάποιες αγνοούμε...

εδώ: http://www.asxetos.gr/libView.aspx?s=103 μην κολλήσετε όμως στην πρώτη σελίδα. ακολουθούν πολλά και πολύ ενδιαφέροντα. παλλίνδρομη κύηση, εγκυμοσύνη και κολύμπι, καθώς και από την τέταρτη σελίδα και μετά οι εβδομάδες της εγκυμοσύνης αντίστροφα για να ξέρουμε τι μας γίνεται...

πάααααααρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες!

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Διαφημίσεις

ειμαι σχεδον 2 μηνων και λογω χαμηλησ προγεστερονης αρχισα απο χτες διπλο φυαλιδιο ενεσεισ προυλατον .θα κανω αλλεσ2 διπλες ενεσεισ και μετα θα τον δω γιατο2ο υπερηχο...τι εχει πει ο γιατροσ σε σασ να κανετε μετα την ενεση? μπορειτε να κανετε δουλειεσ η πρεπει ναστε ξαπλωμενεσ εκεινη την ημερα?ευχαριστω

καλε που βρηκες και το έχωσες το μήνυμά σου??? τυχαία το ειδα..

εννοεις τισ proluton depot??

εγω έκανα 2 διπλες λογο αιμορραγιας.

ο γιατρος με ειχε σε ακινισια ετσι κι αλλιως.

αλλα δεν νομιζω να υπαρχει λογος για αυτο που αναφερεις..

το μονο που εχω να σου πω ειναι να κανεις απαλό μασαζ στο επίμαχο μερος για να διαλυθεί το υγρο το οποιο ειναι παχυρευστο και μενει στο σημειο.

θα δεις θα κανει καρούμπαλο και θα ποναει λες και σε κλότσησαν..

λοιπον..μασαζακι και υπομονή!

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

ευχαριστω πολυ! εμενα με εττσουζε αρκετα μετα απο κανα τεταρτο και ξαπλωσα καμια ωριτσα. καρουμπαλο δεν επαθα( μπορει ο φαρμακοποιος να την πετυχε εκει που επρεπε).την τριτη που θα κανω την επομενη θα κανω αυτο που προτεινες.

εσυ ποσο καιρο τισ εκανες?

εγω έκανα συνολικά 4 φιαλίδια λογο αποκόλλησης.

μετα συνέχισα με utrogestan,μεχρι και σήμερα..

μην βιάζεσαι για το καρούμπαλο κ τον πονο..θα ερθουν..

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

ειμαι καινουργια στο σιτε .επειδη ομωσ ειχα ανησυχιεσ για το θεμα της προγεστερονησ και τισ ενεσεισ.γιαυτο και το κυτταξα.

δεν ειμαι πρωταρα μαμα. εχω ηδη 2 κορες του δημοτικου και απο προπερσυ ειχα την αναγκη για αλλο ενα.αλλα περσι λογω καποιου χρωμοσωματοσ τοχασα χωρισ να το καταλαβω στον 2ο μηνα και το ανακαλυψαμε στο 2ο υπερηχο!!

προσπαθουσαμε μιασ στισ τοσεσ αλλα δεν γινοταν κατι.και τωρα το καλοκαιρι ..ενω τοχαμε βγαλει απο το μυαλο καναμε ελευθερα και ετυχε...... (πεσαμε απο τα συννεφα...αλλα το θελουμε)..ελπιζω να πανε καλα...οι γνωστοι μου-δεν τοχω πει σε πολλουσ2-3 μου παν οτι ειναι επικινδυνο λογω οτι ειμαι41...τι νομιζετε? σορρυ για το κατεβατο αλλα χαιρομαι που υπαρχει καποιο σιτε με κοινα προβληματα.

Διαφημίσεις

δεν έρχεσαι εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=44944

στις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

ματριο δεν γεννας? κανε copy- paste το μηνυμα σου και βάλτο εκει γιατι εδω ειναι λιγο ασχετο..και δεν φαινετε.

η΄ καπου αλλου..

Albert Einstein