Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"Θέλω μονάχα να γελάς κι εγώ θα σ΄αγαπάω"

Mary Poppins

Recommended Posts

Bert είναι το nickname του άντρα μου στο forum. Για αυτόν θέλω να μιλήσω.

Ειμαστε μαζί από παιδιά. Είμαστε παντρεμένοι πολλά χρόνια. Θέλαμε ένα παιδάκι. Κατάφερα να συλλάβω πέρσι. Το έχασα στην 23η εβδομάδα.

Η ζωή μας ήταν καλή. Ακόμα είναι. Υπάρχει αυτή η σκιά πάνω μας, αλλά το παλεύουμε και προχωράμε. Όσο μπορούμε. Όπως μπορούμε.

Απόψε πήγαμε για ποτό, είχε και την πανσέληνο του Αυγούστου... Τα μάτια του ήταν συνεχώς βουρκωμένα...

Δεν γελάει. Σπάνια γελάει. Δεν αντέχω να τον βλέπω έτσι. Δεν αντέχω να τον βλέπω να πονάει.

Εγώ τα κουτσοβολεύω.

Bertάκο μου, όλα θα διορθωθούν. Όλα θα φτιάξουν.

"Θέλω μονάχα να γελάς κι εγώ θα σ΄αγαπάω..." θυμάσαι;

2522daf9de.png

Διαφημίσεις

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Έτσι είναι... να χαμογελάτε και να αγαπάτε ο ένας τον άλλο! Γιατι μόνο έτσι θα αντέξετε να ανέβετε την ανηφόρα! Και μετά εκεί ψηλά όλα τα υπόλοιπα θα σας φαίνονται ασήμαντα...

Εκεί που είστε ήμασταν, και για πολλά χρόνια μάλιστα, και εδώ που είμαστε, θα έρθετε, να είσαι σίγουρη για αυτό!

kr3fp2.png

Έτσι είναι... να χαμογελάτε και να αγαπάτε ο ένας τον άλλο! Γιατι μόνο έτσι θα αντέξετε να ανέβετε την ανηφόρα! Και μετά εκεί ψηλά όλα τα υπόλοιπα θα σας φαίνονται ασήμαντα...

Εκεί που είστε ήμασταν, και για πολλά χρόνια μάλιστα, και εδώ που είμαστε, θα έρθετε, να είσαι σίγουρη για αυτό!

Με κάλυψες απόλυτα...

Μαιρούλα, τα ξέρεις τα δικά μου... Δεν έχω πιο ζωντανό παράδειγμα να σου δώσω. Το θέμα είναι να μη σου γίνει έμμονη ιδέα και καταστρέψεις τη σχέση σου. Είναι δύσκολο βέβαια, αλλά αν βάλεις προτεραιότητες στη ζωή σου, τα καταφέρνεις. Κι αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα είναι ο άντρας σου και η σχέση σας.΄Ολα τα άλλα θα έρθουν. Και παιδάκι θα αποκτήσετε, και τότε θα δοκιμαστείτε εκ νέου, γιατί μη νομίζεις πως θα είναι εύκολα. Η κούραση, η ανασφάλεια του νέου γονιού, η έλλειψη προσωπικού χρόνου, σε τσακίζουν, και μέχρι να οργανωθείς (πράγμα που παίρνει μήνες), συνήθως ξεσπάς στον πιο κοντινό σου άνθρωπο...στον σύντροφό σου δηλαδή. Η σχέση περνάει κρίση, και τότε δοκιμάζεσαι ξανά. Για να σώσεις τον γάμο σου αυτή τη φορά.

΄Ελεγα στον Φώτη προχθές ότι μου λείπει και προς στιγμήν απόρησε. Γρήγορα κατάλαβε όμως. Διανύουμε μια μακρά περίοδο όπου είμαστε σχεδόν μόνο γονείς. Δεν υπάρχει αυθορμητισμός, ρομάντζο, το σεξ σπάνιο, οι βόλτες μόνοι μας ανύπαρκτες...οι τρυφερές προσωπικές μας στιγμές σχεδόν ανύπαρκτες...

Μη νομίζεις πως είναι εύκολα τα πράγματα. Το να είσαι γονιός είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο. Είναι όμορφο και εξαντλητικό ταυτόχρονα.

Εκμεταλευτείτε το χρόνο σας και μην τον σπαταλάτε άσκοπα από δω κι από κει. Χαρείτε τα νιάτα σας, γελάστε, κάντε πράγματα μαζί, δεθείτε ακόμα περισσότερο...κάποτε θα αναπολείτε τις στιγμές σας σαν ζευγάρι...τι θα έχετε να θυμηθείτε? Για σκέψου το...

Ταρουλίνι μου έχεις δίκιο. Δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα λες.

Με το αγαπάκι μου τι θα γίνει; Αυτό με πονάει. Για αυτό σκάω.

Α ρε Bert το έκανες πάλι το θαύμα σου!

Εσύ ροχαλίζεις του καλού καιρού και εγώ πλαντάζω για την πάρτη σου!

2522daf9de.png

Οι άντρες δυστυχώς δε μιλούν εύκολα για τα συναισθήματά τους. Θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να επικοινωνήσεις μαζί του, να τον βοηθήσεις να το ξεπεράσει και να δει τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία. Ζήτα και τη βοήθεια κάποιου ανθρώπου που εμπιστεύεται και μιλάει εύκολα, κάποιου φίλου ή συγγενή του. Δείξε του πόσο τον αγαπάς και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Κάνε του εκπλήξεις, βάλε αλατοπίπερο στη σχέση σας, ενήργησε σαν να έχετε μόλις γνωριστεί. Ερωτευτείτε ξανά!

Οι άντρες επίσης, είναι σαν τα παιδιά... Χαίρονται και γοητεύονται με απλά πράγματα, μαγεύονται από μια γυναίκα που ξέρει να τους χειριστεί. Βάλε τα δυνατά σου, γιατί νομίζω πως η μπάλα περνάει στα δικά σου χέρια...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μαιρη μου ,ηρεμησε , ολα θα φτιαξουν κοπελα μου , οσο περναει ο καιρος θα ειναι και καλυτερα, στο ειπα και πριν ειστε τυχεροι που εχετε ο ενας τον αλλον, σκεψου ποσοι ανθρωποι ειναι μονοι τους και ζουν μια ανοστη ζωη χωρις νοημα....ολοι λιγο πολυ εχουμε ατυχιες στη ζωη , καταστασεις που μας πονανε και γινομαστε κομματια , η μοιρα δεν μας στελνει αγγελιοφορους ειναι παρα πολυ σοφη ή παρα πολυ σκληρη για να κανει κατι τετοιο , το θεμα ειναι να μπορουμε να ανταπεξελθουμε σε αυτην και εσεις μπορειτε, ειστε δυνατοι ανθρωποι και μεχρι τωρα τα καταφερατε πολυ καλα με πονο αλλα τα καταφερατε, μην το βαζετε κατω τωρα, εχετε ολη τη ζωη μπροστα σας , αρπαξτε την απο τα μαλλια και σταματηστε την αυτοκαταστροφη σας...να εχετε πιστη στον εαυτο σας και υπομονη και γρηγορα θα ανταμηφθητε για ολα....

bert εχω καταλαβει οτι ειστε πολυ καλοι ανθρωποι, εχεις διπλα σου μια γυναικα που σε λατρευει , που θελει να σε βλεπει να γελας ,που πεθαινει οταν εσυ δεν εισαι καλα,ανοιξτε τα ματια σας και δειτε ποσο ερωτευμενοι ειστε , ποσο αναγκη εχετε ο ενας τον αλλον, περασαν τα δυσκολα και τα ασχημα και τωρα θα ερχονται μονο τα καλα και τα ομορφα.........ψηλα το κεφαλι και παμε για αλλα......σας αγαπω πολυ...

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

καλυτερα να αναψεις ενα κερι παρα να καταριεσαι το σκοταδι

συγκινηθηκα ......

αγαπη , δυναμη κ πιστη και ολα θα ερθουν οπως ποθειτε !!!!!!!

φοβεροι στιχοι ............!!!!!!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

συγκινηθηκα ......

αγαπη , δυναμη κ πιστη και ολα θα ερθουν οπως ποθειτε !!!!!!!

φοβεροι στιχοι ............!!!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

2522daf9de.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

να σαι καλα κοπελα μου ....!

ευχαριστω

και παλι τα καλυτερα !!!!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Οι άντρες δυστυχώς δε μιλούν εύκολα για τα συναισθήματά τους. Θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να επικοινωνήσεις μαζί του, να τον βοηθήσεις να το ξεπεράσει και να δει τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία. Ζήτα και τη βοήθεια κάποιου ανθρώπου που εμπιστεύεται και μιλάει εύκολα, κάποιου φίλου ή συγγενή του. Δείξε του πόσο τον αγαπάς και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Κάνε του εκπλήξεις, βάλε αλατοπίπερο στη σχέση σας, ενήργησε σαν να έχετε μόλις γνωριστεί. Ερωτευτείτε ξανά!

Οι άντρες επίσης, είναι σαν τα παιδιά... Χαίρονται και γοητεύονται με απλά πράγματα, μαγεύονται από μια γυναίκα που ξέρει να τους χειριστεί. Βάλε τα δυνατά σου, γιατί νομίζω πως η μπάλα περνάει στα δικά σου χέρια...

συμφωνω απολυτα....σου το ειπα και πριν ,τρελανε τον στα φιλια και στις αγκαλιες και λεγε του συνεχεια ποσο τον αγαπας, συνεχεια με πολυ παθος ......θελω να ειστε καλα , θελω να χαμογελατε και να ειστε ευτυχισμενοι και τα ευχομαι ολα αυτα μεσα απο την ψυχη μου......

Προσπαθώ. Ό,τι μπορώ κάνω. Όσο μου επιτρέπει και η διάθεσή του. Μερικές φορές δεν μου αφήνει περιθώρια...

φτανει που προσπαθεις....αξιζει και η αδιαφορια καμια φορα, πολλα αξιζουν για τον ανθρωπο σου... επιμονη και υπομονη...θα περασουν ολα.

Τώρα το διάβασα και βούρκωσα κι εγώ σαν τον Μπερτ.

Χθες σε αναζητούσα στο φόρουμ όλο το απόγευμα και το βράδυ αλλά εσύ είχες πάει για ποτάκι τον καλό σου.

Όλοι οι άνθρωποι περνάνε φάσεις Ποππίνι μου. Είναι πολύ εύκολο μετά από μια μεγάλη στενοχώρια να συνηθίσεις τον εαυτό σου να μη χαμογελάει. Πολύ εύκολο, πίστεψέ με. Οι άντρες είναι σαν μωρά. Ο δικός μου κλαίει με το παραμικρό σα μικρό παιδί. Ο άντρας σου χρειάζεται από εσένα να τον σκουντήξεις και να τον βγάλεις από τη σκιά στον ήλιο. Εσύ να του χαμογελάς και θα δεις ότι θα ξεκινήσει κι αυτός τα χαμόγελα.

Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό. Όταν εγώ γελάω, γελάει κι ο καλός μου. Όταν εγώ κλαίω, κλαίει κι αυτός μαζί μου. Οι γυναίκες αλλάζουμε πιο εύκολα συναισθηματικές καταστάσεις. Οι άντρες όμως είναι διαφορετικοί. Αν στενοχωρηθούν, τους μένει και ίσως δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν.

Συμφωνώ απόλυτα με κάποια πράγματα που έγραψαν πιο πάνω η Τάρα και η Ερμίνα.

Εσύ κι ο άντρας σου είστε μαζί από παιδιά και γνωρίζεστε πάρα πολύ καλά. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις άρδην την κατάσταση.

Κάποτε πέρασα μια πολύ μεγάλη στενοχώρια. Είχα συνηθίσει να είμαι κατσουφιασμένη και βουρκωμένη. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει πως γελάνε οι άνθρωποι. Την πρώτη φορά που γέλασα αισθάνθηκα πολύ περίεργα. Δεν ήξερα πώς να γελάσω, μου φαινόταν ότι έκανα κάτι κακό. Μόλις το αντιλήφθηκα, ξέσπασα σε κλάματα γιατί τόσο καιρό δεν χαμογελούσα.

Ορκίστηκα από τότε στον εαυτό μου να μην αφήσω να περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να χαμογελάσω. Ορκίστηκα να μην αφήνω να στενοχωριέμαι περισσότερο απ' ότι χαμογελάω.

Το γέλιο πρέπει να είναι οδηγός της ζωής μας κι όχι τα μάτια που κλαίνε.

Όλα καλά θα πάνε Ποππίνι μου, είμαι σίγουρη, ξέρεις εσύ να την βρεις την άκρη. Η αγάπη που σας δένει είναι πάνω απ΄όλα και θα είναι πάντα οδηγός, για να ζείτε καλά κι ευτυχισμένα.

(Υ.Σ. Ήθελα να μιλήσουμε χθες στο τηλ. αλλά έλειπες εσύ, σήμερα έχω κανονίσει να πάω μια επίσκεψη και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω. Όταν γυρίσω, αν σε βρω στο φόρουμ θα συνεννοηθούμε μήπως μιλήσουμε μεταμεσονύκτια, αλλιώς αύριο).

5f27b8bd0c.png

Σε ευχαριστώ μωρό μου για όλα αυτά τα ωραία πραγματάκια μου που έγραψες.Θέλω να ξέρεις ότι και έγω σε αγαπάω πολύ.Περάσαμε δύσκολα αλλά νομίζω ότι τα καταφέραμε.Όσο για εμένα μην ανησυχείς.Απλά έτσι είμαι.Με ξέρεις χρόνια.Δεν είναι τίποτα...θα μου περάσει.:-)

cd59c1c37f.png

να στε παντα μαζι ο ενας να δινει δυναμη στον αλλο οταν ενα ζευγαρι ειναι ενωμενο ολα τα καταφερνει μεσα απ την καρδια μου σας ευχομαι ολα σας τα ονειρα να γινουν πραγματικοτητα

Nrdkp3.png

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Χθες ήμουν σε πολύ άσχημη φάση. Έχασα την ψυχραιμία μου... Μου ερχόταν να τα σπάσω όλα. Θόλωσα. Έκλαιγα ως το πρωί.

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Είστε όλες τόσο καλές!

Bert αν σε ξαναπετύχω όπως χθες, θα έχεις πολύ κακά ξεμπερδέματα! Δεν είναι προειδοποίηση, είναι καθαρή απειλή! Το νου σου!

2522daf9de.png

ΚΑΛΗ ποππινα ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΩ……

ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΠΑΝΤΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ

Πως θα καταλάβω ότι είναι ο σωστός?

ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ

Πως τι θα κάνει πες μου? των ζάλιζα πολύ συχνά ……………..!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ .

Όταν γνώρισα των Νίκο σε 17 μέρες θυμάμαι το είπα στους ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ

Τους είπα έχω δεσμό με ένα παιδί …..

- Ποτέ των γνώρισες μου λέει η μάνα μου που ?

- Πριν 2 βδομάδες τους απαντώ

-Και τα φτιάξατε κιόλας .Ποιος είναι αυτός ? ρωτά ο πατέρας μου

ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ….

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΠΑΝ

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ

ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ

ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Την ελπίδα σας μην χάνεται

θέλει δύναμη η ζωή…!!

Και αν σας φέρει ένα δάκρυ

σας χρωστάει μια αρχή …!

Φιλάκια πολλά

.....

. Το θέμα είναι να μη σου γίνει έμμονη ιδέα και καταστρέψεις τη σχέση σου. Είναι δύσκολο βέβαια, αλλά αν βάλεις προτεραιότητες στη ζωή σου, τα καταφέρνεις. Κι αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα είναι ο άντρας σου και η σχέση σας.΄Ολα τα άλλα θα έρθουν. Και παιδάκι θα αποκτήσετε, και τότε θα δοκιμαστείτε εκ νέου, γιατί μη νομίζεις πως θα είναι εύκολα. Η κούραση, η ανασφάλεια του νέου γονιού, η έλλειψη προσωπικού χρόνου, σε τσακίζουν, και μέχρι να οργανωθείς (πράγμα που παίρνει μήνες), συνήθως ξεσπάς στον πιο κοντινό σου άνθρωπο...στον σύντροφό σου δηλαδή. Η σχέση περνάει κρίση, και τότε δοκιμάζεσαι ξανά. Για να σώσεις τον γάμο σου αυτή τη φορά.

΄Ελεγα στον Φώτη προχθές ότι μου λείπει και προς στιγμήν απόρησε. Γρήγορα κατάλαβε όμως. Διανύουμε μια μακρά περίοδο όπου είμαστε σχεδόν μόνο γονείς. Δεν υπάρχει αυθορμητισμός, ρομάντζο, το σεξ σπάνιο, οι βόλτες μόνοι μας ανύπαρκτες...οι τρυφερές προσωπικές μας στιγμές σχεδόν ανύπαρκτες...

Μη νομίζεις πως είναι εύκολα τα πράγματα. Το να είσαι γονιός είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο. Είναι όμορφο και εξαντλητικό ταυτόχρονα.

Εκμεταλευτείτε το χρόνο σας και μην τον σπαταλάτε άσκοπα από δω κι από κει. Χαρείτε τα νιάτα σας, γελάστε, κάντε πράγματα μαζί, δεθείτε ακόμα περισσότερο...κάποτε θα αναπολείτε τις στιγμές σας σαν ζευγάρι...τι θα έχετε να θυμηθείτε? Για σκέψου το...

...ποσο δικιο εχει η φιλεναδα σου ΜΑΙΡΗ σε ολα αυτα...

θα συμφωνησω απολυτα.

τωρα ειδα το post....

να ειστε μαζι και δυνατοι και ολα θα ελθουν στο καιρο τους...

http://www.youtube.com/watch?v=-N3lSuqa0d4

''...for those about to rock we salute you...''