Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κυστη κατα τη διαρκεια σπερματεγχυσης

Recommended Posts

κοριτσια ειμαι στη διαδιακασια σπερματεγχυσης. πηρα χαπια 5 μερες κ πηγα να δουμε τα αυγα. πηγα στο γιατρο απ την αριστερη μερια εχω 2 αυγα!! το ενα ειναι 11 χιλ κ το αλλο λιγο μικροτερο. το προβλημα ειναι οτι απο τη δεξια πλευρα εκανα κυστη!!!

γαιτι??πειτε μου. ειπε ο γιατρος υπαρχει περιπτωση η κυστη να μην τα αφησει να μεγαλωσουν πολυ για να σπασουν κ δεν θα κανουμε σπερματε αδικα.

πειτε μου εχω ελπιδες??να μεγαλωσουν κανονικα, λεει ο γιατρος η κυστη θα φυγει μονη της. την αποβαλει ο οργανισμος.δευτερα απογευμα ξανα στο γιατρο. δεν ειμαι καλα, ειμαι πολυ στεναχωρημενη.θα αφησει η κυστη τα αυγα να μεγαλωσουν κ να σπασουν??τι ξερετε απο τις εμπειριες σας?

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

Διαφημίσεις

Κύστες υπάρχουν διαφόρων ειδών. Συνήθως όντως φεύγουν μόνες τους όπως λέει ο γιατρός σου, δηλαδή στον επόμενο κύκλο δεν υπάρχουν. Κάποιες επιμένουν και επηρεάζουν το "περιβάλλον", μήτρα, σάλπιγγες κλπ. Στα 11 χιλιοστά είστε νωρίς ακόμα. Άσε να δεις και τον υπέρηχο της Δευτέρας και μετά βλέπουμε. Πάντως αν προχωράνε ομαλά, νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να μην προχωρήσετε σε σπερματέγχυση.

Ευχομαι να πάνε όλα καλά. Καλή επιτυχία!

kr3fp2.png

parent μη στενοχωριέσαι και μην αγχώνεσαι

όντως τις κύστες τις απορροφάει συνήθως ο οργανισμός

σημασία έχει ότι έχεις 2 αυγουλάκια (το πρώτο βήμα έγινε) (11 χιλ καλό ακούγεται (και εμενα από 11 είχε πάει 17 μετά δεν ξαναμετρήσαμε και έγινε...)

καλη επιτυχία

Περιμένουμε να μας πεις και τη Δευτέρα τι μετρήσατε

sta ποσα χιλ σπαει βρε κοριτσια το αυγο να γινει ωορηξια?? κ το ενδομητριο ειπε καλο ηταν 5 χιλ

ιδανικες συνθηκες θεωρουνται οταν το παχος του ενδομητριου ειναι > απο 8mm

kai τα ωοθηλακια ειναι >18 mm

η Ε2 (ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ )ειναι 250pg/ml για καθε ωοθηλακιο που ειναι μεγαλυτερο απο 18 mm οτεν υπαρχουν αυτες οι προυποθεσεις δινεται η pregnyl και

36 ωρες μετα γινεται η σπερματεγχυνση

τουλαχιστον αυτα που εχει πει ο δικος μου γιατρος

ευχομαι ολα να πανε καλα και γρηγορα να εχεις μια τεραστια χοριακη

Διαφημίσεις

parentaki, και έγω έγκυος με την σπερματέγχυση έμεινα τώρα.....

και επίσης είχα και εγώ κύστη, αλλά έφυγε από μόνη της τελικά....

μην αγχώνεσαι, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

kalhmera κοριτσια, δεν εχω καλα νεα δυστυχως... πηγα χτες στο γιατρο .τα αυγα δεν μεγαλωσαν. η κυστη λιγο. το θεμα ειναι οτι δεν θα γινει σπερματε αυτο το μηνα.τζαμπα κ τα χαπια πηρα. τωρα επειδη ειναι κ 2 τα αυγα θα παρω σε λιγες μερες χαπια για να ερθει η περιοδος κ λεει φευγει κ η κυστη συνηθως. τη δευτερη μερα περιοδου θα παω να δει αν εφυγε η κυστη (μες τα αιμαατ μπλιαξξξξξ) για να μην παιρνω αδικα τα χαπια σερπαφαρ. τωρα απλα στην αναμονη ..... αναμεινατε στο ακουστικο σας!!!κυρια παρεντ...γιατι οπως βλεπω παιδι σε κανα χρονο αρχισαν τα προβληματα κυστες μυστες ολα τωρα βρηκαν. τελικα αν δεν θελει ο θεος δεν πα να χτυπιεσαι. λιγο πεσμενη ειναι ναι αλλα θα μου περασει .με καθυσυχασε πολυ ο γιατρος λεει δεν θα αγχωνεσαι.σε θελεω ξεκουραστη ψυχολογικα. θα φυγει η κυστη βρε κοριτσια??η θα την εχω προικα??

parentaki, και έγω έγκυος με την σπερματέγχυση έμεινα τώρα.....

και επίσης είχα και εγώ κύστη, αλλά έφυγε από μόνη της τελικά....

μην αγχώνεσαι, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

νασταζια ειχε ςκυστη κατα τη διαρκεια σπερματε??η πριν.οταν εκανες τη σπερματε την ειχες?? αυτο θελω να ξερω. κ μετα εφυγε?με τι τροπο πηρες χαπια??σε ποσο καιρο εφυγε??

(κατσε θα βγαλω κ τη λαμπα απ τη τσαντα για πληρη ανακριση!!χαχα)πες μου

παρολαυτα παρεντακι να εχετε επαφες ..... ποσα χιλ. ηταν τα ωαρια;;;

Εγω ειχα παρει τα duphaston για να μου ερθει περιοδος αλλα και σε περιπτωση εγκυμοσυνης δεν θα εκανε κακο...(η κυστη τελικα μου εφυγε με την περιοδο).

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

κριμα ρε γαμώτο

δε πειράζει παρεντ, μη τα βλέπεις όλα μαύρα, μια κύστη δεν είναι μεγάλος μπελάς

συμφωνώ με nikijo, δε χάνεις τπτ να το προσπαθήσεις μόνη σου (χωρίς άγχος κιολας καθώς θεωρείς ότι τον έχασες τον μήνα)

Λιγο άσχετο αλλά θα το πω: και εγώ το μήνα που είχα πάρει serpafar, αν και έκανα υπερήχους και έβλεπα ότι μεγάλωναν τα ωοθυλάκια έκανα παράλληλα και τεστ ωορρηξίας και περίμενα να μου δείξουν αυτά τη μέρα εντατικοποίησης των προσπαθειών. Τα τεστ ποτέ δεν έδειξαν τίποτα, είχαμε απογοητευτεί και έτσι καναμε sex μόνο για την "τιμή των όπλων", θεωρούσα ότι κάτι δεν είχε πάει καλά και τζάμπα το προσπαθούσαμε. Αλλά τελικά έγινε...

καλή συνέχεια

περιμένυμε να μας πεις σε λίγο καιρό οτι κύστη gone

11 χλ ηταν αλλα εμεινανα κ ετσι δεν μεγαλωσαν καθολου. αα εφυγε κ κυστη με την περιοδο ε??μακαρι κ εγω τουφαστον θα παρω για 7 μερες!! για να δουμε. θα παω στην περιοδο να δει αν εφυγε η κυστη.

νασταζια ειχε ςκυστη κατα τη διαρκεια σπερματε??η πριν.οταν εκανες τη σπερματε την ειχες?? αυτο θελω να ξερω. κ μετα εφυγε?με τι τροπο πηρες χαπια??σε ποσο καιρο εφυγε??

(κατσε θα βγαλω κ τη λαμπα απ τη τσαντα για πληρη ανακριση!!χαχα)πες μου

λοιπόν, θα στα πω αναλυτικά, αν παρόλα αυτά έχεις άλλες απορίες, μην διστάσεις!!

έκανα 4 προσπάθειες συνολικά, 2 πέρσυ το καλοκαίρι, με σερπαφαρ και πρεγκνιλ και τις δυο φορές - απέτυχαν.....

ο γιατρός μου πρότεινε να κάνουμε και υστεροσκόπιση, και ας είχε βγεί πολύ καλή η σαλπιγγογραφία, τον νοέβμριο έκανα και αυτήν, τελικά είχα ένα είδος μικρού διαφράγματος, μου το διόρθωσε, περιμένα κάποιους μήνες, ξαναείχαμε επαφές μόνοι μας με παρακολούθηση ωορρηξίας με σερπαφάρ και πρεγκνίλ για λίγους μήνες, παρόλα αυτά το μωράκι δεν ερχόταν...

αποφασίσαμε να ξανακάνουμε σπερματέγχυση με ενέσεις αυτή τη φορά, αυτήν την 3η φορά μου παρουσιάστηκε η κύστη, δεν θυμάμαι το μέγεθός της, αλλά συνεχίσαμε με τις ενέσεις, κάναμε και την σπερματέγχυση, απέτυχε και αυτή..... αλλά η κύστη είχε φύγει....

αμέσως μετά, στον επόμενο (κύκλο είχε ήδη φύγει η κύστη), ξανακάνουμε την 4η και τελευταία με ενέσεις πάλι......

αργότερα είχαμε αποφασίσει για εξωσωματική.....

η υπομονή μου είχε εξαντληθεί.... έλα όμως που δεν χρειάστηκε η εξωσωματική!!!

σόρρυ, για το μεγάλο ποστ, αλλά καταλαβαίνω την αγωνία σου, προσπαθούσα και εγώ το ίδιο διάστημα με σένα, νομίζω...

p.s. τα σερπαφάρ τα ξεκινούσα από την 2η μέρα του κύκλου, το πότε τα σταματούσα εξαρτιόταν από τον υπέρηχο.

parent, μην ανυσηχεις καθόλου για την κύστη, αλλά όπως λέει η nikijo, συνεχίστε να έχετε επαφές αυτόν τον μήνα!! δεν χάνετε τίποτα!! εύχομαι ότι καλύτερο...... και συντομότερα!!!!!!

koritsia τα ωαρια απ την παρασκευη μεχρι την δευετρα δεν μεγαλωσαν καθολου. ουτε νιωθω να εχω γονιμες μερες. κ εμενα τουφαστον μου ειπε να παρω. για να μου ερθει. τι να κανουμε τον αλλο μηνα!!!αν ολα παν καλα γιατι πηρα τη πρωτη κρυαδα με τη κυστη....

νομιζω το να προσπαθω ειναι ματαιο γιατι αφου δεν μεγαλωσαν δεν θα σπασουν κι ολας.

Διαφημίσεις

ο γιατρος μου ειπε να μην κανουμε σπερματε αδικα κ δινω τα λεφτα. τον αλλο μηνα. θα παω να δουμε πρωτα αν εφυγε η κυστη κ μετα θα παρω σερπαφαρ παλι. για να δουμε!!ευχαριστω πολυ κοριτσια για τη συμπαρασταση κ τις πληροφοριες!! νασταζια σου ευχομαι οτι καλυτερο αν κ σου συνεβει αλλα παλι σου ευχομαι ολα να πανε καλα!! φιλια!!θα σας κραταω ενημερες για την εξελιξη μου σαν κυνηγος μωρων!!!χαχαχ