Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νιφορεϊκα Αχαϊας - Pavlina Hotel

xazomama

Recommended Posts

Μόλις γυρίσαμε απ'τις διακοπές μας, όπου τις κάναμε σ'αυτό το ξενοδοχείο.

'Οποιος ενδιαφέρεται για πληροφορίες, πολύ ευχαρίστως να του δώσω.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Και εμείς πηγαμε εκεί με τον κοιν. τουρισμο πριν 15 ημερες. Γιατί να μη πούμε τις εντυπώσεις μας θετικές και αρνητικές εδω και οχι με πμ? ;)

Δεν ξέρω αν πρέπει, μήπως θεωρηθεί διαφήμιση/δυσφήμιση.

Έχω δει σε άλλα θέματα κάποιους που λένε π.χ. θετικά λόγια για κάποιο μαγαζί και πέφτουν να τον φάνε ότι έχει συμφέροντα.

Φύλαγε τα ρούχα σου...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ δεν εχω κανενα συμφερον. Το επέλεξα τυχαία μερσω του κοιν. τουρισμού ( αποφάσισα αργα καιδε μπορεσα να βρω κάπου αλλού). Αλλωστε εχω να επισημάνω και θετικά και αρνητικα;)

Λοιπόν αρχίζω απο τα αρνητικά :

- πρόσβαση στη θάλασσα. Ο δρόμος για τη θάλασσα ειναι κατηφορικός (μετα το δρομάκι υπάρχουν και σκαλάκια. Το ξενοδοχείο ειναι χτισμένο σε ύψωμα ). Αρα, στην επιστροφή εισαι υποχρεομένος να ανέβεις και τα σκαλάκια αλλά και την ανηφόρα ( λίγο επίπονο μετα το μπάνιο και με τη ζέστη).

Μπορούσες να αφήσεις τα κουβαδάκι κλπ στην παραλία που υπήρχε καντίνα του ξεν. και να τα βρεις το απόγευμα ( οι ξαπλώστρες στην παραλία ειχαν χρέωση ενω στην πισίνα όχι)

- δεν υπάρχει κάτι άλλο στη γύρω περιοχή εκτός αν πάρεις το αυτοκίνητο και πάς στο χωριό της κ. Αχαίας όπυ υπάρχουν τα πάντα ( εμείς δε θέλαμε να κουνηθούμε και έτσι δε μας ξίνισε αυτό).

Θετικά :

- πολύ καλό φαγητό . Ποικιλία κρεατικά, ζυμαρικά, μαγειρευτα, φρούτο και παγωτό κάθε βράδυ. Φυσικά ηταν μπουφές και έτρωγες όσο ηθελες. Το ίδιο και το πρωινό.

- το προσωπικό εξαιρετικό ειδικά οι κοπέλες στο στο εστιατόριο. (ειδικότερα ηθελα να ευχαριστήσω τη Μαρία, υπέυθυνη εστατορίου που με άφηνε και επαιρνα φαγητό μέσα σε ταπεράκια για να τρώνε τα μωρά και το μεσημέρι ).

- ατελειώτη έκταση με γκαζόν ( όπως φαίνεται στο ιντερνετ) πολύ καθαρή ποτισμένη κάθε ημέρα. Η Μυρτώ εκει περπάταγε μόνη της χωρις κανένα φόβο.

- παιδική χαρά με πλαστικά σπιτάκια. Ολα τα βράδια ημασταν εκει.

αυτα για τις 7 ημέρες του κοινωνικού ηταν πολύ καλά και μας βγήκε και πάμφθηνα.

Καλό βράδυ

που μεινατε με τα εισητηρια του κοινωνικου σε δωματιο στο κεντρικο κτιριο ή στα bungalows που εχει μπροστα στον κηπο; τα δωματια πως ηταν μονο με κρεββατια ή ειχαν και σαλονακι;;

Επιλέξαμε εμείς να μείνουμε στο κεντρικό κτίριο με θέα τον κήπο για περισσοτερη ησυχία. Τα bunglows εχουν μαγευτική θεα και ατελειώτο γκαζον μπροστά τους.

Το δωμάτιο ειχε διπλό κρεβάτι. Δεν υπήρχε σαλονάκι :?: διαδρομάκι τουλέτα και μετα το δωμάτιο και το μπαλκόνι.

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ γιατι ειχα παει πριν 3 χρονια για βολτα εμενα διπλα απο το pavlina που εχει διαμερισματα και μου αρεσαν τα bungalow γιαυτο σε ρωτησα αν μπορεισ με τον κοινονικο να ζητησεις να μειμεις σε αυτα εστω και με εχτρα χρεωση ..

ΒΕΒΕ, πότε πήγατε; Είμασταν κι εμείς εκεί!

Εμείς μέναμε στο κεντρικό κτήριο στα μπροστινά δωμάτια με θέα πισίνες-θάλασσα. Καταπληκτικά δωμάτια!

Να συμπληρώσω κι εγώ:

-το δωμάτιο ήταν τεράστιο! Βάλαμε 2 παρκοκρέβατα, 3 βαλίτσες και μια πολυθρόνα του δωματίου και πάλι είχαμε αρκετό χώρο για να κυκλοφορούμε!

-το μπαλκόνι ήταν επίσης τεράστιο, ιδανικό για τα 2 πιτσιρίκια μου τις ώρες που μέναμε μέσα. Με καταπληκτική θέα!

-οι καθαρίστριες καθάριζαν καθημερινά και το δωμάτιο μοσχοβόλαγε

-άλλαζαν καθημερινά πετσέτες. Για τα σεντόνια δεν είμαι σίγουρη.

-για τους υπαλλήλους των εστιατορίων, έχω κι εγώ να το λέω! Ο κος Σπύρος καταπληκτικός! Χάριν σ'αυτόν προπαραγγέλναμε το φαγητό του γιού μου, γιατί ήθελα να τον ταίζω την ώρα που άνοιγε η κουζίνα κι έτσι μας το είχαν πάντα έτοιμο, πρώτο-πρώτο!

-Στον πρωινό μπουφέ, οι σερβιτόρες ευγενέστατες! Όλοι φεύγαμε με πιάτα γεμάτα κεηκ, μπισκότα, σάντουιτς και φρούτα για να ταίσουμε τα παιδιά στη θάλασσα!

-στο εστιατόριο είχαν καρεκλάκια φαγητού για τα πιο μικρά παιδιά, πεντακάθαρα και ολοκαίνουρια

-στις 7 μέρες που μείναμε, οργάνωσαν 2 βράδια με χωρούς, το ένα ήταν Latin Night και το άλλο Greek Night. Με επαγγελματίες χορευτές, τίποτα το ιδιαίτερο απλά έσπαγε τη μονοτονία.

Το αρνητικό ήταν ότι δεν είχες να κάνεις τίποτα άλλο εκεί κοντά με τα πόδια. Άλλες παραλίες ή ταβερνάκια ήταν μόνο με τ'αμάξι.

Γενικά περάσαμε πολύ καλά και πολύ οικονομικά.

Για διαμονή 7 βράδια, με πρωινό και δείπνο, δώσαμε περίπου 330 ευρώ ΣΥΝΟΛΟ!

BEAUTIFULL, τα μπάνγκαλοους τα δίνουν με τα εισητήρια του ΟΕΕ αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα και φυσικά με έξτρα χρέωση. Το ξέρω γιατί το είχα ρωτήσει, δε θυμάμαι το έξτρα ποσό αλλά ήταν τσιμπημένο!

bUwEp2.png

• 9 months later...

Καλησπέρα!

Ηθελα να σε ρωτήσω για τα δωμάτια γιατί πήρα να κλείσω με τα εισητήρια της Εργατικής, μου είπαν ότι έχων διαθεσημότητα όμως για την Εργατική δίνουν τις μεζονέτες και εσείς σε τέτοιο δωμάτιο μένατε? είναι πρακτικό όταν έχεις 3 παιδιά??????

Φιλικα. manoula_x3

:)

Λοιπόν αρχίζω απο τα αρνητικά :

- πρόσβαση στη θάλασσα. Ο δρόμος για τη θάλασσα ειναι κατηφορικός (μετα το δρομάκι υπάρχουν και σκαλάκια. Το ξενοδοχείο ειναι χτισμένο σε ύψωμα ). Αρα, στην επιστροφή εισαι υποχρεομένος να ανέβεις και τα σκαλάκια αλλά και την ανηφόρα ( λίγο επίπονο μετα το μπάνιο και με τη ζέστη).

Μπορούσες να αφήσεις τα κουβαδάκι κλπ στην παραλία που υπήρχε καντίνα του ξεν. και να τα βρεις το απόγευμα ( οι ξαπλώστρες στην παραλία ειχαν χρέωση ενω στην πισίνα όχι)

- δεν υπάρχει κάτι άλλο στη γύρω περιοχή εκτός αν πάρεις το αυτοκίνητο και πάς στο χωριό της κ. Αχαίας όπυ υπάρχουν τα πάντα ( εμείς δε θέλαμε να κουνηθούμε και έτσι δε μας ξίνισε αυτό).

Θετικά :

- πολύ καλό φαγητό . Ποικιλία κρεατικά, ζυμαρικά, μαγειρευτα, φρούτο και παγωτό κάθε βράδυ. Φυσικά ηταν μπουφές και έτρωγες όσο ηθελες. Το ίδιο και το πρωινό.

- το προσωπικό εξαιρετικό ειδικά οι κοπέλες στο στο εστιατόριο. (ειδικότερα ηθελα να ευχαριστήσω τη Μαρία, υπέυθυνη εστατορίου που με άφηνε και επαιρνα φαγητό μέσα σε ταπεράκια για να τρώνε τα μωρά και το μεσημέρι ).

- ατελειώτη έκταση με γκαζόν ( όπως φαίνεται στο ιντερνετ) πολύ καθαρή ποτισμένη κάθε ημέρα. Η Μυρτώ εκει περπάταγε μόνη της χωρις κανένα φόβο.

- παιδική χαρά με πλαστικά σπιτάκια. Ολα τα βράδια ημασταν εκει.

αυτα για τις 7 ημέρες του κοινωνικού ηταν πολύ καλά και μας βγήκε και πάμφθηνα.

Καλό βράδυ