Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νιώθω ένταση στην κοιλιά, να ανησυχώ;

Recommended Posts

Είμαι 24 βδομάδες και 4 μέρες έγκυος, σήμερα από το μεσημέρι που επέστρεψα στο σπίτι μου από την δουλειά νιώθω την κοιλιά μου πολύ τεντωμένη και λίγο πιο σκληρή από το συνηθισμένο, επίσης κάποιες στιγμές νιώθω βάρος χαμηλά στην κοιλιά. Είναι κάτι ανησυχητό λέτε, το έχετε νιώσει αυτό, πρέπει να κάνω κάτι;

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Διαφημίσεις

εγώ το έχω νιώσει πολλές φορές, ειδικά στην δεύτερη εγκυμοσύνη, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι. Προληπτικά όμως, ξεκουράσου. αν συνεχιστούν ή δυναμώσουν παρε το γιατρό.

Αγγέλα μήπως είναι συσπάσεις? Έχεις πετρώματα? Πότε ξαναπάς στον γιατρό σου? Αν αργείς, κάνε ένα τηλ να του το πεις. Μπορεί να είναι πρόωρες συσπάσεις και να χρειάζεσαι μαγνήσιο και ξεκούραση.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Λες female να πρέπει να το ψάξω; Εγώ το άφησα έτσι και ότι γίνει. Εχθές είχα κουβαλήσει λίγο βάρος (κανά τεσσάρι κιλά, μη φανταστείς), σήμερα δεν νιώθω κάτι αντίστοιχο πάντως, αλλά έρχεται 15αυγουστος και ίσως πρέπει από τώρα να μάθω τι να κάνω αν ξανασυμβεί.

Διαφημίσεις

Δώσε προσοχή 1-2 μέρες, παρακολούθησέ το και αν το ξανανιώσεις κάνε ένα τηλ στον γιατρό σου. Δεν είναι τίποτα αλλά αν όντως είναι συσπάσεις θα σου δώσει είτε φάρμακα είτε θα σου πει ξεκούραση.Ελπίζω να μην είναι τίποτα αν και οι συσπάσεις είναι κάτι συχνό και αναμενόμενο.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

female ευχαριστώ για τις συμβουλές, δυστηχώς δεν πρόσεξα να ξεκουραστώ από όταν ξεκίνησαν και τελικά εχθές είχα όλη την ημέρα σχεδόν, ο γιατρός με έβαλε να μείνω στο κρεβάτι και να πάρω pre par, σήμερα συμβαίνει πιο σπάνια ευτυχώς και ελπίζω αύριο να έχουν σταματήσει τελείως.