Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συμβόλαιο με παιδικό

Recommended Posts

Αν υπάρχει αντιστοιχο θεμα παρακαλώ να με κατεθυνετε.

Τι πρεπει να προσεξω στο συμβολαιο με τον παιδικό σταθμό? Συμηθως ειναι για ενα χρονο?? Αν εγω φυγω με μεταθεση, η το παιδι αρρωστησει σε σημειο που ο πααιδιατρος πει διακοπη ή δεν προσαρμοζεται με τιποτα θα πρεπει να πληρωνω 1 χρονο???

Μπορώ να ζητησω να πάει ενα μηνα ή εστω 2 εβδομαδες δοκιμαστηκα και επειτα να υπογραψω??

Δεν ξερω τη ισχυει και οπιαδηποτε συμβουλή θα ηταν χρησιμη.

Διαφημίσεις

Τα συμβολαια που υπογραφεις λενε οτι θα πληρωσεις για ολο το χρονο.. Γιατι ουσιαστικα κλεινεις μια θεση η οποια θα μπορουσε να ειχε καλυφθει απο αλλο παιδακι..

Αν παιζει πιθανοτητα μεταθεσης θα πρεπει να το συζυτησεις εξ αρχης με τον διευθυντη ωστε να συνταχθει ενα ιδιαιτερο συμβολαιο.. Δεν ξερω αν θα το κανουν βεβαια ισως σκεφτομενοι οτι το καλοκαιρι εσυ θα πας διακοπες και θα την κανεις απλα..

Πες τους οτι θα γιενι μονο σε περιπτωση μεταθεσης και να γραψουν στο συμβολκαιο οτι θα γιενι με την υποδειξη σχετικων εγγραφων που θα το αποδεικνυουν.

Τωρα για να παει δοκιμαστικα και μετα να κανεις εγγραφη νομιζω οτι δεν γινεται συνηθως.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Dora ευχαριστω για την απάντηση

Τους εχω αναφερει την πιθανοτητα μεταθεσης και μου ειπαν οτι Οκ αν γίνει σταματας να πληρωνεις. Το σκεφτηκα και εγω αυτο να ανεφερεται στο συμβολαιο ελπίζω να το δεχτουν.

Προφορικά εχω κλεισει θεση εδω και μηνες. Ξεκιναμε την άλλη Δευτερα και δεν βλεπω την ιδιοκτητρια να αγχωνεται για υπογραφες γι αυτό ρωταω

• 4 weeks later...
Τα συμβολαια που υπογραφεις λενε οτι θα πληρωσεις για ολο το χρονο.. Γιατι ουσιαστικα κλεινεις μια θεση η οποια θα μπορουσε να ειχε καλυφθει απο αλλο παιδακι..

Αν παιζει πιθανοτητα μεταθεσης θα πρεπει να το συζυτησεις εξ αρχης με τον διευθυντη ωστε να συνταχθει ενα ιδιαιτερο συμβολαιο.. Δεν ξερω αν θα το κανουν βεβαια ισως σκεφτομενοι οτι το καλοκαιρι εσυ θα πας διακοπες και θα την κανεις απλα..

Πες τους οτι θα γιενι μονο σε περιπτωση μεταθεσης και να γραψουν στο συμβολκαιο οτι θα γιενι με την υποδειξη σχετικων εγγραφων που θα το αποδεικνυουν.

Τωρα για να παει δοκιμαστικα και μετα να κανεις εγγραφη νομιζω οτι δεν γινεται συνηθως.

Για το δοκιμαστικό που αναφέρεις, ισχύει στον δικός μας παιδικό σταθμό.

Πέρισυ που έγραψα για πρώτη χρονιά το μικρό, ο υπεύθυνος μου είπε ότι ο χρόνος προσαρμογής του παιδιού είναι περίπου 20 μέρες με ένα μήνα. Αυτό το διάστημα δεν θα το πληρώσουμε διότι μπορεί τελικά (πράγμα βέβαια σπάνιο)ο μικρός να μην προσαρμόζεται και να θέλει να φύγει. Πραγματικά πλήρωσα από το Νοέμβριο και μετά (ξεκινήσαμε 3 Οκτώβρη)

δεν ξέρω αν έχω μπει στο σωστό θέμα αλλά θα ήθελα να μάθω τι καλύπτουν οι παιδικοί σταθμοί..πχ φαγητό , πάνες, κλπ τα καλύπτουν όλοι? και πρέπει να αναγράφεται αυτό στο συμβόλαιο??

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις