Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;;;ΟΕΟ..

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους... Σε λίγες ημέρες φεύγουμε για ένα δεκαπενθήμερο για διακοπές στην Εύβοια. Θα πάμε μαζί με ένα ζευγάρι φίλων που έχουν 2 παιδάκια (το ένα μωρό 5 μηνών). Εμείς έχουμε ένα αγοράκι ενός έτους. Σαν αγχώδης μητέρα που είμαι (για να μην πω σχιζοφρενής) έχω ήδη αγχωθεί (και φάει το νύχι μέχρι εκεί που δεν παίρνει..χιιχι) για το τι θα κάνω με το πρόγραμμα του μικρού. Εδώ στο σπίτι ξυπνάει το πρωί συνήθως κατά τις 07:30-08:00, πίνει τη γαλατάρα του, παίζουμε, κοιμάται κατά τις 10:00 για καμιά ωρίτσα κ ξυπνάει κατά τις 11:00 οπότε και τρώει φρουτόκρεμα. Μετά πάλι παιχνίδι, κλπ, κλπ... Το βράδυ, συνήθως κατά τις 21:00, πίνει το γαλατάκι του κ το πολυ μετά απο καμιά ωριτσα κοιμάται έως το πρωι. Τώρα στις διακοπές που θα είμαστε έξω για παράδειγμα...στις 23:00...άντε και θα του έχω δώσει το γαλατάκι του εκεί που θα είμαστε για βόλτα...φοβάμαι μετά που θα γυρίζουμε στο δωμάτιο...αν θα κοιμηθεί... και γενικά αν θα κοιμάται...και πότε...και πώς...και αν θα μάθει σε άλλα ωράρια...όταν γυρίσουμε πώς θα επανέλθει στο καθημερινό του πρόγραμμα...πω..πω..μήπως είμαι παρανοϊκή;

Διαφημίσεις

Καταρχήν καλά να περάσετε και με το καλό να γυρίσετε.

Όλα αυτά που αναφέρεις είναι απορίες που τις έχουν όλες οι μανάδες.

Παρανοική θα γίνεις κατ εμέ αν δεν ευχαριστηθείς τις διακοπές σου.

Δεν χρειάζεται στις διακοπές να τηρούμε κατα γράμμα τα προγράμματα γιατί αλλιώς δεν θα ήταν διακοπές.

Το παιδί δεν θα πάθει τίποτα να φάει μισή ώρα αργότερα ή αν φάει στην παραλία μια μπανάνα ή λιωμένα επιτόπου φρούτα.

Όσον αφορά για τον ύπνο νομίζω οτι θα σε καθοδηγήσει το παιδί σου.

Αν δεις οτι γρινιάζει και δεν ευχαριστιέται ύπνο στο καρότσι τότε ίσως να χρειάζεται να μειώσετε την ώρα της βόλτας σας.

Αν πάλι κάθεται και δεν γκρινιάζει πάλι να μην ανυσηχείς πέρνα καλά και όταν γυρίσετε στο δωμάτιο αν ξυπνήσει κάτσε μαζί του με χαμηλομένα τα φώτα και ησυχία και θα κοιμηθεί πάλι σαν πουλάκι.

Εμείς δεν χρειάστηκε ποτέ να χάλάσουμε τη βόλτα μας.

Κοιμόταν στο καρότσι άρχοντας και παρόλου που τον ανεβοκατεβάζαμε καρότσι αυτοκίνητο καρότσι κρεββάτι ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε ξύπνησε.

Φέτος έχω ένα θέμα γιατί ναι μεν χωράει στο καρότσι αλλά όχι τόσο άνετα.

Τέσπα βλέποντας και κάνοντας...

Δυστυχώς ή ευτυχώς από εμπειρίες διακοπών που διάβασα εδώ στο φόρουμ κάποιες μαμάδες λένε ότι χάλασε το πρόγραμμα του μωρου τους κ κάποιες ότι δεν χάλασε.σκέψου όμως κ τον εαυτό σου.στις διακοπές όλοι αλλάζουμε το πρόγραμμα μας.κι εγω δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ όταν φεύγω απ τα συνήθισμενα μου.απλά χαλάρωσε κ απόλαυσε το όπως κ να σου έρθουν τα πράγματα.τι διακοπές θα περάσεις αν ξεκινάς από τώρα με τέτοιο άγχος;ότι είναι να γίνει θα γίνει κ στο φινάλε θα μείνει μόνο το άγχος σου.χαλαράαα

Θα συμφωνησω και γω πως δεν χαλασε και ο κοσμος αν βγειτε απο το προγραμμα σας για λιγες μερες.

Η ενσταση μου ειναι η αποφαση να πατε διακοπες μαζι με αλλους. Γιατι αναγκαστικα θα πρεπει να κανεις συμβιβασμους τους οποιους δεν θα εκανες αν ησουν εσυ και ο αντρας σου..

O5Lop2.png

kIP3p2.png