Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ?

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους σας....

Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ και θα ήθελα να μοιραστώ το πρόβλήμά μου μαζί σας...

Πριν 8 μέρες έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, την ίδια μέρα πήγα στη γυναικολόγο μου η οποία μου έκανε υπέρηχο αλλά δεν είδε τίποτα. Θεώρησε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα γι'αυτό μου είπε να ξαναπάω σε δυό βδομάδες. Όταν της είπα ότι δεν θα ήμουνα Αθήνα γιατί θα έλειπα για διακοπές, μου σύστησε να πάω την επομένη να κάνω μια β χοριακή να δούμε τις τιμές οι οποίες ήταν μόνο 248. Της το είπα στο τηλέφωνο και μου σύστησε να ξανακάνω άλλη μία μετά από τρεις μέρες όπου είχε ανέβει στο 628. Καθώς έλειπε η ίδια για διακοπές, μου είπε μετά από τρεις μέρες να ξανακάνω υπέρηχο γιατί σίγουρα θα είχε ανέβει πια πάνω από 1000 οπότε θα μπορούσαμε να το δούμε. Αυτό έγινε χθες...Πάλι δεν είδαν τίποτα, όχι έμβρυο, ούτε καν σάκο...Υπάρχουν έντονες υποψίες για εξωμήτριο...Μετά από αυτό με έστειλε να κάνω χοριακή και ήταν γύρω στα 1200 και αυτό την προβλημάτισε τη γιατρό, ότι δηλαδή ανεβαίνει τόσο...

όπως ανέφερα είναι εκτός αθηνών, και μου είπε να περιμένω την κυριακή που θα έρθει να το ξαναδούμε...αυτή τη στιγμή είμαι σε κατάσταση μεγάλης αγωνίας...μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη μας;;; ευχαριστώ πολύ...

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Διαφημίσεις