Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recaro ή Maxi-Cosi Καρεκλάκι αυτοκινήτου;

Recommended Posts

Αγοράσαμε ενα καρεκλάκι αυτοκινήτου της Chicco 9-36 κιλά αλλα δεν μας βολευει γιατι δεν εχει ανάκλιση και το μωρό κρέμεται μπροστά οταν τον παιρνει ο ύπνος.

Απο μια πρόχειρη έρευνα ειδα οτι μονο οι παραπάνω εταιρείες έχουν καρεκλακια με ανακλιση. Εσεις εχετε κάποιο μοντέλο απο αυτά; Κι αν ναι ειστε ευχαριστημένοι (ειδικά οσον αφορά τον ύπνο). Το αυτοκινητο μας δεν εχει βάση isofix by the way

Διαφημίσεις

Καλημέρα και μεις της chicco έχουμε και είναι με ανάκλιση.

Τώρα που μεγαλώσαμε λίγο του πήραμε το recaro χωρίς ανάκλιση αλλά το μετάνιωσα γιατί το μωρούλι μου κοιμάται κάθε φορά που μπαίνουμε στο αυτοκίνητο.

εμεις εχουμε δυο maxi-cosi ενα το toby κι ενα το iso-fix κι απο τα δυο ειμαι πολυ ευχαριστιμενη απο το toby λιγο περισσοτερο εχει πιο ευκολο δεσιμο και τα δυο ειναι με ανακλιση και ξεκουραστα ο μικρος μου καθεται ανετα!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Καλημερα!!!Εμεις εχουμε maxi -cosi και μεχρι περσι μας βολεψε τελεια!!!!Και στον υπνο και στα παντα!!!Παρα πολυ καλο πολυ σταθερο,πολυ βολικο!!!!!Τωρα αυτη η βαση που λες...δε ξερω τι ειναι...μαλλον ουτε το δικο μας την εχει..γιατι αλλιως δε θα την ηξερα;;; :)

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Kαλημέρα και απο εμένα!!!! Και εμείς έχουμε δυο Recaro Young Sport ένα για το αυτοκίνητο της μαμάς και ένα για του μπαμπά!!! Λοιπόν είμαι πολύ ευχαριστημένη έχουμε πάρει την κατηγορία 9-36 κιλά. Στην αρχή είχαμε πάρει το ένα (απόχρωση γκρι-κόκκινο) για το αυτοκίνητο του μπαμπά του και εγώ είχα κρατήσει για λίγο καιρό ακόμη το βρεφικό, προκειμένου να κάνω λίγη περισσότερη έρευνα αγοράς μήπως και έβρισκα και κάτι άλλο. Ψάχνοντας λοιπόν δεν βρήκα κάτι να με ικανοποιεί (στην αρχή έψαχνα με isofix αλλά δεν υπάρχει καθισματάκι στην κατηγορία 9-36 με isofix) εξίσου και έτσι ξαναπήρα το ίδιο αλλά με καινούργιο πιο ωραίο ύφασμα (γκρι-πορτοκαλί αλλά όχι βελουτέ ύφασμα). Σε ότι αφορά τα πρακτικά εγώ έχω και τα δυο καθισματάκια μόνιμα στην ανάκλιση γιατί μη φανταστείς ότι είναι όπως τα πρώτα καθισματάκια που στην ουσία το μωρό είναι ξαπλωμένο αλλά έχουν μια ελαφριά κλίση οπότε όποια στιγμή θέλει κοιμάται (λέμε τώρα για το έχουμε κόψει, προτιμάμε τη γκρίνια στο αυτοκίνητο!!!). Ωστόσο από φίλη μου που έχει maxi-cosi μπορώ να σου πω ότι και αυτά είναι καλά και από όσο ξέρω είναι ευχαριστημένη. Επίσης τότε που έψαχνα είχα δει και τα Britax τα οποία μου είχαν φανεί καλά. Αυτό το πρόβλημα που έχει και εσύ με τα καθισματάκια της chicco το έχω ακούσει από πολλούς. By the way Yogini πόσο είναι το μωράκι σου, μήπως είναι νωρίς να περάσετε σε αυτή την κατηγορία;

xZBdp3.png

Διαφημίσεις

εμεις ειμαστε πάνω απο 9 κιλά και πλεόν ειμαστε τσιμα τσιμα στο παλιο καρεκλάκι 0-13!

Μάλλον κλίνω τελικά προς το maxi-cosi....

Καλημέρα,

εγώ είχα δει το Recaro Young Sport και μου άρεσε αρκετά, αλλά ύστερα από προτροπή φίλης μου πήρα το Maxi Cosi Tobi και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Έχει ανάκληση, μην φανταστείς πολύ μεγάλη, αλλά το μωρό κοιμάται μια χαρούλα και φαίνεται πολύ άνετος. Από το μαγαζί που το πήραμε μας έκαναν δώρο και μια μπάρα δραστηρίοτήτων για το καθισματάκι και έτσι απασχολείται όταν δεν κοιμάται.

Αύριο φεύγουμε διακοπές και θα είναι η πρώτη μεγάλη απόσταση που θα κάνουμε με το αυτοκίνητο....εδώ θα φανεί αν είναι όντως τόσο άνετο όσο φαίνεται.....

εμεις καναμε 8 ωρες ταξιδι και ο μικρος ηταν μια χαρα κοιμοταν πολυ ανετα!

yogini θα σου προτηνα να δεις στο mytoys.de αν καταληψεις maxi-cosi εγω και τα δυο απο εκει τα πηρα και ειχε πολυ μεγαλη διαφορα τιμης απο Ελλαδα.

QnFwm8.png

VyFvm8.png

κι εγω αυτο εχω επιλεξει ωσ το καλυτερο.Εδω ομως ειναι πανακριβο,εμενα μου το φερνει μια φιλη που ερχεται σε 1 εβδομαδα απο αγγλια, μιση τιμη ακριβως αποτι εδω!!!! 160Ε κι εδω εχει 320Ε

με τιποτα recaro!!!!!!!!!

ειναι και στενά και σκληρά... και το χειρότερο είναι οτι εσπασε ο βραχίονας εν'ω το μετέφερα μετο παιδί μέσα, χωρίς να έχει χτυπηθεί ή κατι ανάλογο. δε το εμπιστευομαι καθόλου!! τα maxi cosi και τα chicco τα θεωρώ ισάξια.

μπορεί να μου έτυχε ένα ελαττωματκό καθισματάκι, αλλά καλό είναι να λεγεται... ίσως και σε καποιον άλλο να συνέβη το ίδιο...

Διαφημίσεις

maxi cosy και ξερο ψωμι, αισίος αγοράσαμε αυτο που είναι μέχρι 36 κιλά επίσης με ανάκλειση όπως και το προηγούμενο που ήταν μέχρι 20 κιλά κοιμόταν τέλεια χωρίς να κουνιέται κα΄θόλου το κεφαλάκι της και τοσημαντικότερο όταν μας τράκαρε ένας μεθυσμένος (κυριακή μεσημέρι)(καλά είχαμε Άγιο μαζί μας δεν το συζητάω) , το παιδάκι μας δεν κουνήθηκε καθόλου απο τη θέση του , ούτε μια μελανίτσα δεν είχε.....