Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γιατί σταμάτησε το φαγητό?

Recommended Posts

Καλημέρα, η μικρή μου (6,5 μηνών) εδώ και 3 μέρες έχει σχεδόν σταματήσει το φαγητό.

Από τη φρουτόκρεμα που ποτέ δεν της άρεσε αλλά με το ζόρι την έτρωγε, τώρα μετα βίας θα φάει 5-6 κουταλιές.

Από το μεσημεριανό που πριν άντε έτρωγε το μισό, τώρα ούτε 2 κουταλιές.

Ακόμα και το ρυζάλευρο που το τσάκιζε δεν το τελειώνει τώρα. Αλλά και με το γάλα δεν τρελαίνεται όπως πριν.

Αυτό έγινε ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη. Όμως πέρα από αυτό έχει πολύ διάθεση και η άλλη της συμπεριφορά είναι εντάξει.

Υπάρχει πιθανότητα να φταίνε τα δοντάκια? Δεν έχει βγάλει ακόμη. Μήπως να το δω για κάτι πιο σοβαρό? Σας έχει τύχει?

Διαφημίσεις

Ναι, η δικιά μου έχει κανα μήνα τώρα που δεν ανοίγει το στόμα της όταν βλέπει κουταλάκι, μόνο για τα βρεφικά μπισκότα ενδιαφέρεται και για ψωμί. Εσύ τι κάνεις?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Καλησπέρα κορίτσια.το εχω ξαναπεί.εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις βάζω τον εαυτό μου στην θέση του μωρου.

Δηλαδή...

1.με αυτές τις ζέστες τρώω λιγότερο.

2.όταν πονάω κάπου κ ειδικά στο στόμα, που όρεξη για φαγητό;

3.περνάω περιόδους που τρώω όλη μέρα κ περιόδους που την βγάζω με ένα γεύμα την μέρα.

Οπότε....

Για σκεφτείτε κ αυτούς τους παράγοντες.

Διαφημίσεις

και γω πιστευω πως η ζεστη τα επιρρεαζει πολυ.. Το εχω παρατηρησει και απο τον δικο μου, που φετος περναμε το 3ο καλοκαιρι μας.. Τις μερες με ζεστη δεν τρωει σχεδον τιποτα πλεον, εκτος απο παγωμενο φρεσκο γαλα με κακαο (μιλκο και καλα) και κρεμες ντανετ..

Σαν μωρακι τις πολυ ζεστες μερες εδειχνε προτιμηση σε γιαουρτακια, και γενικα φαγητα που μορουσε να φαει παγωμενα.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κάποια στιγμή που το' παθε η δικιά μου (μόνο γάλα και κρέμες, τίποτε άλλο) την τρίτη μέρα την πήγα στο γιατρό και είχε τα λαιμά της, δεν μπορούσε να καταπιεί το παιδάκι. Πείναγε αλλά την έβγαζε με γάλα και κρέμες. Κοίτα το κι αυτό.

Πήγαμε διακοπές στο χωριό του άντρα μου και έβλεπε όλη μέρα τις γαλοπούλες και έτσι έτρωγε. Το κάναμε cinema, έβαζα το καρότσι απέναντι από τις γαλοπούλες και την ξεγέλαγα και έτρωγε λίγο!!! Κάτι κάναμε, μάλλον πάλι άδικα πανικοβλήθηκα.

Ευχαριστώ πολύ για τια απαντήσεις σας.

Κάναμε και το πρώτο σοβαρό μπουμ και πήγαμε νοσοκομείο για ακτινογραφίες. Ευτυχώς όλα καλά με το μωρό. Έχουν περάσει 3 μέρες και ακόμα δεν έχω συνέλθει. Κλείνω τα μάτια μου και βλέπω το μωρό να σκάει στο τσιμέντο!!! Φρίκη!!! Τώρα καταλαβαίνω τη μάνα μου που αντιδρούσε έτσι που αντιδρούσε όταν χτυπάγαμε.