Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδότοποι στη Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Τον Ιούνιο είναι τα 2α γενέθλια της κόρουλας μου και αυτή τη φορά θα τα κάνουμε σε παιδότοπο ή γενικά κάπου έξω (πέρσυ τα έκανα στο σπιτι).Επείδη θέλω να προσέχουν καλά τα παιδιά στους παιδοτόπους,θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο παιδότοπο ή άλλο μέρος όπου γίνονται πάρτυ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου βασική προϋπόθεση είναι η υπευθυνότητα και η απαραίτητη προσοχή των μικρών.Αν απαγορεύται να αναφέρουμε επωνυμίες τότε στείλτε μου πμ... :D

Διαφημίσεις

Σε ποιά περιοχή ψάχνεις Σοφία?Δυτικά Ανατολικά?

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

ο παιδοτοπος Τσιριμπομ ειναι κοντα σας? ο υπευθυνος του παιδοτοπου εχει γραψει εδω στο φορουμ.Ρωτουσε να μαθει την γνωμη μας για το τι θελουμε απο εναν παιδοτοπο και νομιζω πως τον ενδιαφερει πολυ η δουλεια του. Εχω μπει στο σαιτ του παιδοτοπου και ειναι πολυ ομορφος νομιζω πως εχει γινει και συναντηση των μελων εκει και οσες πηγαν θα μπορουσαν να πουν την γνωμη τους,και να σου δωσουν τα φωτα τους.Καλη επιλογη απο εμενα και καλη επιτυχια στο παρτυ σας!

Διαφημίσεις

• 1 year later...
  • 1 year later...

Κανένα νεότερο για καλό παιδότοπο στη Θεσσαλονίκη; Θα ήθελα να έχει σχετικά εύκολο παρκιγκ και ευρύχωρο χώρο με παιχνίδια

Το κορίτσι μας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2008

• 1 month later...

Πολύ καλός παιδότοπος που προσεχουν πολυ τα παιδια και κανει φοβερα παρτυ ειναι το "Κοκολιμπο" στην πλατεια Υδρας στη Νεα Κρηνη. Αλλα εχει πολυ ζητηση και πρεπει να εχεις κλεισει μηνες πριν.